Laitoin Marko Anttilan kunniaksi soimaan Lordin kappaleen Beast loose in Paradise.

Ruotsi, Venäjä ja Kanada kaatui Suomen pelitavan vuoksi. Tämä on aivan uskomattoman kova saavutus. Jalonen on aivan loistava valmentaja!
Jokereissa pelitapa kusi aina playoffseissa, mutta tuntuu toimivan mm-kisoissa. Ei haittaa, nyt nautitaan!

Sinun löysään paskaasi verrattuna rinnastaisin hyvinkin voimakkaasti. Henki versus materia, joukkue versus yksilöt. Kaikka täsmää, El pueblo unido, jamas sera vencido.

SatanicBunny

Narrin paluu
Mähän sanoin että palataan sitten kun ollaan mestareita!

Tässä ei oo mitään järkeä. Jengi vetää baareissa spontaanisti maamme-laulua tuntemattomat halailee toisiaan jopa poliisi on hyvällä päällä!
Kiitos kaikille täällä huikeesta turnauksesta. Ja jumalauta Anttila & Lankinen ja kaikki muut patsaat seuraa myöhemmin.

Ei siitä mihinkään pääse. Kansallislaji mikä kansallislaji. Tuntuu ihan vitun hyvältä. Toisin ku aamulla, mut väliäkös sillä!

PlayMacher

Oulun Kärpät, Rovaniemen Kiekko, HIFK, Rangers.
Ohtamaa kävi kuin kävikin loppuminuuteilla kertomassa Turrisille ABC:n uutuuksista ja Sallinen tiedusteli vielä S-etukorttia. Nurse ja muut vaahterien suunsoittajat toivottavasti oppivat kunnioittamaan vastustajaa. Ihanaa!

Kynämestari

Lukko, Red Wings
IHANAA SAATANA NASULIA KAIKKEA MAHDOLLISTA!!!!!! AAAAAAAA!!!!!

Rambokala

NHL
Aika moneen "mitä toi Anttila tuolla tekee" kommenttiin sain vastata ennen pudotuspelejä.

Ei sillä, että olisin tiennyt että se voittaa meille kullan.

Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen

Aijai, sallisen puheenvuoro lämmitti. MR Kurmee näytti oikeasti menevan vahan vaikeaksi. Pakko myontaa, huusin nursea kotona vtn neekeriksi.

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Do you believe in miracles? YES!

Aiemmin tuli jo tuo voittomaali purettua kohtuullisen perusteellisestii folihattu-teorialla Jokereiden näkökulmasta Loppujen lopuksi minulle on ihan sama ketä kukakin edustaa seurajoukkueessa ja tehkööt näätä tai julli niitä isoja maaleja, koska Suomeahan me kannatamme.

Jatketaan hieman tätä foliohattuilua.

Bratislavassa vastustaja menee 1-0 johtoon. Suomi tasoittaa 1-1:en toisessa erässä. Kolmanteen erään lähdetään 1-1 tilanteessa ja kolmannessa erässä sitten tapahtuu jotain.

Tunneli

HIFK & Hait
Ennen finaalejahan nuo tehdään tosiaan, 2011 muuan Viktor Fasth oli paitsi kisojen paras maalivahti niin myös MVP.
Eikö tätä vois vaihtaa että tehdään joku TOP3 ennen finaalia ja viimeisellä erätauolla äänet sisään (finaalijoukkueiden kaikki pelaajat äänestettävissä) ja sieltä voittaja. Henk. Koht.MVP on Lankinen/MÖRKÖ. Anttilalta 3 tärkeää maalia, Lankiselta jotain 70+ torjuntaa ja pmk 0,5 kahteen tärkeimpään peliin.

Roger Moore

Sinänsä Mörkö ei olisi edes paska valinta koko kisojen MVP:ksi. Ihan oikeasti, jos teet tasoitusmaalin puolivälierissä puolitoista minuuttia ennen loppua, voittomaalin välierässä kolmannessa erässä ja tasoitus- ja voittomaalin finaalissa niin hankala siitä on enää paremmaksi pistää kun isoja pelejä pelataan.

2010 MM-kisojen MVP:ksi valittiin Dennis Endras. Siinä mielessä vähän erikoinen valinta kuitenkin kun ei komeista tilastoistaan huolimatta ollut edes Saksan suvereeni ykkösveskari (toki pelasi eniten maalivahdeista), sillä esim. välierässä Venäjää vastaan koko ukko ei ollut maalissa.