To 23.5.2019 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

• 227 732
  • 3 251

Laitela

SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
JOS Suomi tästä voitin kairaa, niin Lankinen ei jatka. Eihän tuo saa silmiään kiinni, vaikkakin maskista ja pompuista nuo maalit tulleetkin. Pelaa ittensä pieneksi.
Ei kairaa, tuohon pukukoppimaaliin katkesi selkäranka ja Ruotsi ratkoo kolmannessa. Veikkaan 6-4 Ruotsille. Ehkä tää jinxaa Ruotsin voiton.

Centre Bell

Entisaikojen TPS.
Suomi vetää sata lasissa ja kenttäpelaajat pyörittää satakymmenen lasissa niska limassa, niin sitten tuo mämmikoura Länkinen imee kaiken, mitä kymmenen kilometrin säteellä voi omaan maaliin imaista. Hyi helvetti, Olkinuora maaliin NYT!
Onneksi Vehviläinen siinä yhdessä pelissä näytti minkä pelasi näytti millainen maaalivahti on.

Huml71

Kärpät
Ottaako kärppäfaneja noin kovin päähän, että imuveini ei ole maalissa? Järkyttävää itkua koko ajan Lankisesta.
Onko Lankinen pelannut mielestäsi hyvän ottelun tänään? Odotan täysin rehellistä vastausta.

Ja eihän tässä Veiniä maaliin haluta, eihän mies ole edes kokoonpanossa.

hiitti

Manchester United
Suomi pörräsi hienosti ja tuli tasoihin.

Ruotsi pelaa alueelle ja karmea veto viivasta pömpeliin. Oikeusmurha? Ansaittu maali?

En tiedä mitä termejä pitää käyttää.

H P K

HPK
Ei tossa ole tuurilla mitään tekemistä. Tota se on kun yksilöt on vahvempia. Suomella on ollut tuhat samanlaista paikkaa, mutta ei yhtään riittävän kyvykästä pelaajaa toimittamaan tollaista laukausta. Maskia on ollut, ei se siitä ole ollut kiinni.
Mites Suomen maalit on tullut, kolme viiva vetoa ainakin tässä pelissä mitä minä katson

holynordic

Oulun Kärpät, Україна
Mainitsinko viestissäni Vehviläistä millään tavalla? En. Vaadin Olkinuoraa maaliin. Tällä menolla Ruotsilla on noin 10 maalia, kun peli päättyy.

Pavlikovsky

TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jussi ”100%” Olkinuoraa varmaan vituttaa katsella tuota imurointia penkillä kun tietää että jos hän olisi maalilla niin Suomi johtaisi 3-1.

Ei olisi tämä Jussi muuta kuin humissut maalilla. Vain Rask ja Kipper sekä Jouni Rokama ja varauksin nuori Jan Lundell olisi ottanut tuon kiinni.

tsajari

Penguins
Erona tohon edelliseen maaliin se, että kuka tahansa meistä olisi voinut vetää ne laukaukset ja silti olisi mennyt maaliin. Lundqvist on ollut surkea. Gustafssonin veto sentään oli laadukas.

Jara76

Helsingin Jokerit
Kyllähän tuo viimeinen maali tuntuu väärältä. Liigajengi pyörittää NHL-miehiä aivan miten tahtoo koko erän ja sitten viimeisellä mahdollisella hetkellä tekevät maalin.

Miettikää kun Suomella olisi NHL-jengi ja joku Latvia pyörittelisi samalla tavalla edes erän ajan meitä. Ruotsi varmasti skarppaa vikaan erään.