La 11.5.2019 Otteluseuranta (2. kisapäivä)

  • 107 584
  • 1 731

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Kyllähän sen tavallaan ymmärtää, että haastomahdollisuus käytetään aika ohkaisellakin todennäköisyydellä. harvoin peliin kuitenkaan montaa haastettavaa tilannetta tulee ja aina se on mahdollista, että se meneekin läpi. Toki nämä hidastaa peliä ihan kohtuuttoman paljon, mikä ei katsojana kyllä mitään hurraahuutoja aiheuta. Teoriassa ja käytännössä tuo voi kuitenkin olla paras tapa toimia haastojen suhteen.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Onko jollain hidastusta tuosta haastoon johtaneesta tilanteesta?
Naytti silta etta Lankinen sai iskun "leukaan" siina vaiheessa kun oli siirtymassa toiselle puolelle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
OLLI JOKINEN alkaa herätä näihin kisoihin, kun kertoo todellisia juttuja jääkiekkouraltaan.

Huh huh... 110 tikkiä ja edelleen hammaskaluston hoito jatkuu vaikka se tapahtui 2002.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Hei Jukka ,nyt ei olla KHL:ssä.

Ei olla. Mutta yritän näitä haastoja peilata tilanteisiin mitä olen omin silmin nähnyt. Hyökkääjä otti mailallaan kontaktin Lankiseen, joten haasto oli hyväksyttävän rajoissa. Sanoin omana mielipiteenäni, että we've good goal. Kumminkin jokaisessa sarjassa on oma linja. Linja on hyvä tässä vaiheessa saada selville, koska puolivälierissä tuonkaltaisen tilanteen haastolla tai haastamattta jättämisellä voi olla todella iso merkitys. Nyt ehkä menetettiin lopun aikalisä, jos Slovakia siirtyy johtoon, mikä on heidän peliesityksellä isomman työn takana kuin Suomen voitto.
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Ihan hyvä haastohan toi oli. Jos on haasto-oikeus niin kyllä se nyt vaan kannattaa käyttää jos on pienikin mahdollisuus että maali saadaan hylättyä. Tuossakin oli mailalla kontakti Lankiseen, joten hyvä että toi kortti käännettiin, vaikka järki voittikin tässä tilanteessa, kun kontakti hidastuksien jälkeen oli minimaalinen. Sitä en ymmärrä että ammattimiehillä päätöksenteko kestää noin kauan.

On kyllä ihme valittamista jonkun aikalisän perään, ei niistä mitään lisäpisteitä saa. Eiköhän tarkoituksena ole voittaa peli eikä säästellä aikalisää uskoen siihen että sille on parempaa käyttöä häviöasemassa viimeisellä minuutilla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös