Pe 5.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 65 332
  • 987

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Jännä nähdä kumpi tästä hulabaloosta selvittää itsensä hopealle ja kumpi jää ilman mitalia...
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Pikku-Iikka oli menossa lanaamaan kaverin päätylaudoista läpi ni dumarit katto et on parempi viheltää homma poikki :D
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Atte on kova! Oispa Veini edes lähes yhtä hyvä...
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tuossa Kivihalmeen tilanteessa kyllä rikettä ollut. Mun silmiin näytti siltä että hyppäsi ettei ryntää Engrenin päälle
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu tuo Hakanpää on härkä, ei löydy punaisista nyt ketään joka pystyy haastamaan fyysisesti tota ukkoa. Hieno pelimies.
Samoin oli vuosi sittenkin. Toivottavasti eivät turhaan lähde edes yrittämään, kuten viime kaudella, sillä se yksi onnistunut taklaus yhdeksää epäonnistunutta taklausta kohtaan ei paljon lämmitä, vaan kuluttaa enemmän omien pelaajien voimavaroja.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten musta tuntuu, että joskus täältä luin jonkun suusta, että tuo yleisön mylvintä kaikista kontakteista kotijoukkueeseen on jokin Oulun oma ilmiö? Ja, että Stadissa ei ainakaan..
Siitä puhutaan jokaisessa matsissa kyseisen kotiyleisön omana ilmiönä. Ja koskaan sen oman joukkueen kohdalla tällaista ei tietenkään harrasteta.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä erä molemmilta. Hifkillä kova mylly siinä maalissa eikä Vehviläinen voinut mitään. Kummassakin päässä tapahtui ja ihan oikeutettu 1-1 tilanne. Kärppien parhaita ensimmäisiä eriä pleijareissa. Tästä vaan parantamaan nyt. Engren oli eka erän paras pelaaja ja pelasti ainakin 2 aivan avopaikkaa. Kärpiltä petraamista toivoisi etenkin kokeneilta hyökkääjiltä Osala ja Jokinen. Kivihalmeelta ja Hakanpäältä tosi hyvä erä varsinkin hyökkäyssuuntaan.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Ikalta hyvä esimerkki että HIFK:lta ei tuu apua tohon ku Thorell karkaa. Siinä on vaihtokesken ja Thorellin tarkoitus vaan tovin hidastaa että kentällisen muut hyökit ehtivät vaihtoon
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hauska toi Ika Lehkonen. Tietää kaiken lätkästä, miten pitäisi tehdä oikein.
Miksei mikään seura/maajoukkue "nouda" tuota profeettaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös