Lukko playoffeissa keväällä 2019

  • 29 989
  • 210

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko alkaa jyrätä. Tampereella ekan erän jälkeen 0-1 ja Lukolla lisäksi tolppa ja Krejcikillä erän paras maalipaikka.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko alkaa jyrätä. Tampereella ekan erän jälkeen 0-1 ja Lukolla lisäksi tolppa ja Krejcikillä erän paras maalipaikka.

Johdetaan joo, mutta aika sinikeltaiset lasit pitää olla, että saa Lukon ekasta erästä hyvän. Tapparalla oli monta älyttömän hyvää paikkaa Lukon hölmöilyistä. Neloskenttä sentään herätteli Lukkoa, mutta muuten ei saatu omaa pelaamista kuntoon.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Virran nokkimisjärjestys näyttäisi siis noiden viiden ns. vakiopakin jälkeen: Kukkonen > Riikola > Laitinen > Auk > Niskala.

Ilmeisesti kolme viimeistä on täysin out kokoonpanossa ilman loukkaantumisia, Laitinen ehkä seiskapakiksi voisi päästä. Auk ja Niskala olivat jo tammikuussa liian virhealttiita ja tuosta vielä pelituntuma laskenut. Jos yv nyt vielä pahemmin sakkaa, niin EHKÄ Niskalan voisi jokerikorttina ottaa seiskapakiksi. En kyllä yhtään tiedä, miten esim. treeneissäkään vetänyt.

Kukkosen (vielä) tai Riikolan ei pitäisi olla puolivälieräjoukkuene pelaavassa kuusikossa. Kovuuden puolesta voisi Riikolaakin vielä kokeilla Miskan paikalla, kun ei parempiakaan ole.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On tämä Lukon pelin seuraaminen samanlainen kokemus kuin naaman ajaminen kaksiteräisellä Pirkka-höylällä
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paskasta ei timanttia saa kesken ottelun tai ottelusarjan. Virta ei keksi mitään, millä voisi edes vähän yllättää. Totuttua Lukkoa aina Tapparaa vastaan. Hauskaa, kivaa jne. Hyvä Lukko;
 

senilix

Jäsen
Liikettä lisää, Tappara tulee tilanteisiin paljon kovemmalla vauhdilla ja agressiivisemmin. Tuon vuoksi Lukon pelaajat näyttävät fyysisesti heikommilta kuin ovatkaan.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Liikettä lisää, Tappara tulee tilanteisiin paljon kovemmalla vauhdilla ja agressiivisemmin. Tuon vuoksi Lukon pelaajat näyttävät fyysisesti heikommilta kuin ovatkaan.

Kyllä ihan fyysisyydessä hävitään ihan joka tilanteessa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Noniin, 15 min aikaa pelastaa kausi. Nyt punnitaan Virran reagointikyky. Hirveetä skeidaa ollut tämäkin ottelu alusta loppuun.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ilomäet kävi pellaamassa kellosta pois minuutti kymmenen sekuntia. Ja läpiajon omaan päähän.

Toivottavasti keskiviikkona Raumalla kentällä pelaa Niskala, Riikola, vanhempi Petman, Friberg, Ruotsi, Laitinen jne.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Ymmärtäisin jos kaatumistilanteessa maila vahingossa jää toisen luistimiin, toki siinäkin tapauksessa saisit hölmöstä riplailusta siniviivalla sanomista, Eetu Koivistoinen. Mutta kaksin käsin huitaisu suoraan kaverin luistimiin? Jälleen kerran, mitä oikein luulit tapahtuvan?
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Yritti vielä eka sukeltaa Kuuselalle jäähyä.

Koivistoinen, Koivisto, Keränen, Kukkonen, Sevänen. Nuo ainakin filttiin keskiviikon peliin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se oli kiva sarja veljet. Ensi kausi ja voidaan taas kuvitella, että ehkä mennään pitkälle. Totuus tulee raumalaisen silmille keväällä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikäs sen hienompaa kuin nousta 0-3 tappioasemasta 4-3 voittoon Tapparaa vastaan.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt oli jatkoerä jo lähellä kun Reunanen kiskaisi lopussa tolppaan. Pelissä ei kyllä ole Tapparaa vastaan oikein mitään jakoa mutta eiköhän Tapparakin ole kohta pelannut tämän liigan läpi ja käy menestymässä seuraavaksi kohelossa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Nyt ainakin Lukko näkee tason, johon pitää pyrkiä. Ei noita miljoonajengejä millään mopolla voiteta. Kiva kun on nuoria ja joukkue on halpa, mutta kyllä Sahlstedt voisi ymmärtää sen tosiasian, että valmiita huippupelaajiakin tarvitaan. Siihen kun lisätään lupaavat nuoret, niin tulos voi olla erittäin hyvä.

Tällä hetkellä meidän monet ykköskorin pelaajat ovat lähinnä statisteja Tapparan vastaaviin.

Nelosketju oli tänään hyvä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo-o. Keskiviikkona vielä yritetään. Aika harvoin tuolta sääleistä on neljän joukkoon kyllä menty. Lukko ja HIFK kertaalleen ja entinen Blues kaksi kertaa, joista ekalla kerralla menivät jopa finaaliin asti.

Eipä Lukolla tänäänkään oikein mitään palaa oikeasti ollut, vaikka vain maalilla turpaan tulikin. Ei tässä ole oikein edes mitään jossiteltavaa kun Tappara on jokaisella osa-alueella sen napsun edellä ja tuurikaan ei käy tarpeeksi. Lisäksi osa pelaajista pelaa niin hienosti että heitä ei edes huomaa kentällä ja osa sitten vetää mm. tyhmiä jäähyjä ottamalla homman vituralleen. Ari Vallin sanoi tänään ihan osuvasti, että Lukko pelaa alibi-kiekkoa, eli tehdään ns. omat hommat, mutta kaveri jää joka kerta yksin, tai kaverin virheitä ei edes yritetä paikata vaikka mahdollisuus olisi.

Kattellaan Keskiviikko nyt kuitenkin vielä. Olis se yksikin voitto vielä tälle kaudelle kiva saada, vaikka kausi tähän viikkoon päättyykin, ellei kaikki jumalatkin ala yhtäkkiä kannattamaan Lukkoa.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Danforth, Tarmo ja krejcik uskaltavat pelata kiekolla. Harmi vaan että kolmella kaverilla ei pärjää. Onkohan Keränen esim pelannut koko tapparasarjassa, en ole oikein varma.
Suurin osa pelaajista paskoi housuihinsa kun alkoi tosipelit eikä Virran pelikirjastakaan ei apuja tullut.
Mutta hyvä että päästiin tänne asti, nämä pelit näyttävät kyllä missä on puutteita.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tuo ettei kaverin virheitä paikata, kuuluu osittain mielestäni Virran pelitapaan. Runkosarjassa jo näkyi usein tilanteita, joissa lähin pelaaja ei edes yrittänyt mennä irtokiekolle. En keksi tälle muuta syytä, kuin että valmennus ohjeistaa pelaamaan omaa tonttia orjallisesti.

Yksi syy siihen, että peli tällä hetkellä sakkaa, on pudotuspeleissä löystyvä linja, jossa Lukko häviää vähemmän fyysisenä joukkueena, kun blokkipeliä saa harrastaa mielin määrin. Tänäänkin Tapparan kolmatta maalia edelsi ainakin meikäläisen silmiin useampikin kiekollisen pelaajan blokkaaminen, mikä sekoittaa pakkaa entisestään. Katson peliä toki värilasien läpi, joten enpä oikeastaan osaa edes sanoa, pelaako Lukko itse noin roisia estopeliä koko kentän alueella.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolta minusta Danforth, Krecjik, Ahonen ja Tarmo ovat pelanneet hyvällä tasolla. Heistä jokainen on uskaltanut pelata kiekolla ja suorittaminen on ollut tasaista. Samoin puhtaat paperit voi antaa minusta omassa roolissaan Ganahlille sekä Vidgrenille.

Muilla pelaaminen on ollut epätasaista ja kiekollinen peli kovin arkaa.

Suurimmat alisuorittajat ovat olleet minusta Koivistoinen, Keränen, DeFazio, Koivisto ja Sopanen.

Nuorista Kukkosen taso ei ole riittänyt edes vähää alusta ja myös Heinolalla on ollut vaikeaa. Heillä sen ymmärtää, vielä maksetaan oppirahoja. Nymanit ja Saarelat ovat vielä liian kevyitä, kun pelataan kevään pelejä ja Boman vetää sallivaa linjaa.

Kaikki ovat olleet maalin pelejä, silti Tappara on koko ajan niskan päällä. Tänään tasoero kaukalossa olis suurempi, mitä lukemat näyttävät. Toki Lukko on sarjassa hieman kärsinyt tuomareista ja kiekkokaan ei ole aina pomppinut suotuisasti. Kuitenkin nähdyn perusteella on vaikea uskoa, että edes hyvällä tuurilla Lukko olisi saanut 1-2 voittoa enempää raavittua tähän sarjaan . Nyt sarja mennee poikki hieman nolosti 4-0, hiukan jää hävettämään Lukon aseettomuus. Lukko ei ole edes yrittänyt päästä ihon alle, ajaa hieman Heljankoa tms horjuttaa Tapparaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei sarja nyt vielä poikki ole. 0-3 vasta.

En minä tosissani ihan sataprosenttisen varmasti usko Lukon tästä nyt neljää voittoa putkeen kiskovan vaikka vittuillakseni tuolla seurantaketjussa sellaista pari kertaa uhosinkin. Mutta peli kerrallaan, keskiviikkona on uusi yritys ja olisi se kiva jos Lukko kotikaukalossa voittaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös