Pe 22.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 83 625
  • 1 193

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On tämä hirveetä salajuonta joko homma. Kasvavaa aikuisiksi!!!! Tai käykää ite viheltämässä pelejä, kyllä siellä ei ehdi ajatella jotain hemmetin suosimista. Tuomiot tulee selkäytimestä. Ja tuo tarkistettu Kärppien maku menu oikein. Runkosarjassa Ilveksen maalin hylkäys oli kenties väärä, mutta ei virhettä paikata toisella virheellä. Eihän Halmon kaatumisesta tuomittua jäähyäkään paikattu seuraavassa Kärppä-pelurin kaatumisessa. Isoin tuomarivirhe tässä pelissä oli Kupariin kohdistuneen huitomisen rankaisemista jääminen. Jokisen tilannetta en ole vielä nähnyt.
Onneksi osaat arvioida peliä objektiivisesti.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei saatu sitten kunnollista loppua pelille, ihan sama kumpi voittaa, olisivat ny vittu tehny kunnon maalin eikä tollasta räkää. On ollut luokattomia jäähyjä kärpille ja sit tommonen. No ainakin kärpät joutuu pistään kaiken peliin voittaakseen, ipa ei myy nahkaansa halvalla.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Aahhahhaa! Säätiedotus tälle illalle, Tampereelta lähti juuri sellainen kyynelten tsunami jokaiseen ilmansuuntaan että Sirkesalon koko suku on vaarassa.

Sinulta saisi ainakin takuulla parhaat vinkit miten sellaisessa säässä kuuluu toimia.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vittu että on säälittävällä tasolla kommentit, mutta eipä tule yllätyksenä. Voimia teille kaikille ympäri Suomen.
Koska Kärppiä vastaan on hyväksytty kyseenalainen maali esimerkiksi? Tai jätetty hyväksymättä maali kyseenalaisesti? Osaatko nimetä tapahtumia?
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kärppien vika ei ole myöskään se, että Kupari selviää pelikiellotta, kun JYPin Yonkman saa identtisestä tilanteesta 4 ottelun pelikiellon.
Kärppien vika ei ole myöskään se, että Kukkonen saa hurjat 1 ottelun pelikiellon (runkosarjassa) taklatessaan päähän. Ilveksen Vainionpää saa 3 ottelun pelikiellon playoffeissa vastaavankaltaisesta tilanteesta, jossa kukaan ei kuitenkaan kurinpitohönöjä lukuunottamatta näe pääosumaa.

Eivät ole Kärppien vikoja, mutta jotenkin ne vain tuntuvat kääntyvän pohjoispohjanmaalaisille suosiolliseen suuntaan.
Ja nämä liittyy maalivahdin estämiseen miten?

Jos mennään tuollaisiin tilanteisiin ja unohdetaan tämä massapsykoosi miten tuomarit suosii Kärppiä niin kerrotko lisää esimerkkejä tilanteista jossa Kärppiä on suosittu.

Tälllä logiikallahan Ilveksenkin pelaajan tulee saada pelikieltoa huitaisusta Kupariin koska Ohtamaa sai huitaistuaan Kangasniemeen, vaikka mielestäni tuosta ei pelikieltoa kuulu antaa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ei Ilveksellä ole hätää. Jatkoajan alun ylivoimapelissä kolahtaa. Vehviläinen on ollut tänään päästävällä päällä.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Liittyen ketjun aiheeseen, ellei peli ole jo ratkennut, toivon Ilveksen voittoa. Symppis seura oikeasti.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koska Kärppiä vastaan on hyväksytty kyseenalainen maali esimerkiksi? Tai jätetty hyväksymättä maali kyseenalaisesti? Osaatko nimetä tapahtumia?

Koska Ilvestä vastaan on? Nimeä heti 24 tapahtumaa! Aikaa puol minuuttia!
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
On muuten melkoiset joukkopsykoosit täällä menossa Kärppien suosimisesta. Hauskasti unohtuu se, että se on Ilves joka on tänään tuomarilinjasta hyötynyt.
Totta.. nyt jotain järkeä. Tätä on pelata Kärppiä vastaan, lopettakaa kitinä.
Peli jatkuu ja Ilves voittaa !
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Monilla tuntuu menevän pointti ohi ja yli aika paljon, kun verrataan syyskuun peliä, missä Juhani Tamminen jarrutti ja hipaisi Vehviläisen hanskaa, koska Kärppien pelaaja työnsi Tammista Vehviläistä päin ei tämä ehtinyt kokonaan väistämään. Tämän jälkeen tai vähän tämän jälkeen Jyri Rönn kävi Telian studiossa sanomassa että tuomio meni oikein. Nyt Hakanpää osuu, ei hipaisee Dostalia, ja maali hyväksytään. Jos olisi myönnetty että tuomio meni väärin silloin niin ei siinä mitään, silloinhan tämäkin maali on hyväksyttävä ilman vastaväitteitä. Kovin on samannäköisiä tilanteita.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos samanlaisesta tilanteesta hylätään Ilves maali kärppä vastaan sarjassa ja kärppien hyväksytään eikö se ole kärppien suosintaa, ihan sama mitä säännöt sanoo? En tiedä mitä pahaa Ilves on tehnyt että kaikki nää menee ilvestä vastaan. Eikö olla ollut tarpeeksi paskoja viimeiset 15 vuotta?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tarkki kertoo nyt ihan omia juttujaan kun ei pelistä ole mitään järkevää kertomista. Raksilassa kuulemma ollut 7000 katsojaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös