Ti 19.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 852
  • 923

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Jokohan tulisi eka yv-maali. Ropula jäähylle. Kerttu ollut tänään Lukolta iskussa. Nuoret pakit Heguliba ja Pimpeli myös hyviä pelimiehiä.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Non77n Tuppurainen kalastaa hyvin jäähyn mutta nyt tää ylivoima ei saa olla järkyttävää paskaa. Toivotaan että Lukon jannuja alkaa pelottaa nöyryyttävistä sulamisista nöyryyttävin. Toiseksi noloin korjataan, se kaikkein noloin tapahtu viime keväänä Jypille.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Etsä Kolehmainen mikään Jokinen oo.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Koko kauden tärkein ylivoima ja sitä pelaamaan Kolehmainen
 

Barney

Jäsen
Kunyk ollut ihan lapanen pudotuspeleissä.
Älä vain mene kirjoittamaan tätä tuonne SaiPa-osioon. Ensimmäisessä pelissä Kunyk oli hyvä, mutta sen jälkeen on ollut vähän hiljaisempaa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Kyllähän tämä paska kustiin paskaan ylivoimaan. Tänään olisi ollut ihan eri peli jos oltaisiin tehty vaikka maali siitä kahden miehen ylivoimasta.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SaiPa on säälittävä, ja tuomarit niiden lasit päässä. Ehkä kolmannessa eivät enää ota roolia, mut jos tuo tasoitus jää merkitseväks niin vittumaiseen virheeseen ratkeaa. Ihan sama, lisää keltaisia seinille ,kyllä tää tästä.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SaiPalle yksi kevyt, linjanvastainen jäähy ja Ipalle yksi väärin vihelletty. Ei tätä nyt tuomarit ole tähän mennessä ratkoneet. Viheltämättä on toki jäänyt puolin ja toisin vaikka mitä, mutta se nyt "kuuluu linjaan". Ihan hyvä silti, että Hakametsän yleisö antaa painetta tuomareille, siihen se kotietu pitkälti perustuu. Mutta siitä en tykkää, että itsensä loukanneelle pelaajalle buuataan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Voi jos tuo Ipa-Saipa -sarja olis paras seitsemästä. Kattois mielellään pidempäänkin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös