Su 17.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 57 376
  • 832

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ihmetyttää ilmoitettu yleisömäärä, 3364. Katsomo on suht täynnä päätyjä myöten. Ei täynnä, mutta äkkiseltään olisi sanonut tonnin lisää tuohon.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Osaako joku valaista, mitä järkeä on pyörittää yvtä aina oikealta jos kentällä on viisi leftin kaveria? Tätä tullut mietittyä jo kaksi kautta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitää viheltää joo, mutta se ratkaisee kumpi on ennemmin p-pisteellä.
Ei, vaan se, kumpi linjamiehen arvion mukaan ehtisi ensiksi kiekkoon. Toki SM-liigassa tunnutaan kovin heikosti ottavan huomioon nopeuserot, ja siksi usein kyllä tulkitaan, että ensin pisteiden tasalla = ehtisi ensin kiekolle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oispa ollu hauskaa jos Juhani Tamminen olisi ratkonut tämän. Aurinkojeesus olisi varmaan kirjoittanut että maali oli hänen ansiotaan.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Peltola ja Dostal taisivat olla siirtotakarajan kaksi parasta hankintaa.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Samassa vaihdossa kaksi kertaa Ruotsalaiselta tyylipuhtaalla kampilla jalat alta, mutta ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä varsinkaan jatkoajalla.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Nää SaiPan yritykset on sen verran luokattomia, että niitä tarvitsee 20, jotta yksi uppoaa. Siinä ajassa vain Ilves on jo ratkaissut omista paikoistaan.

Terävyyttä tarvitsis, mutta tässä vaiheessa enää myöhäistä odottaa parannusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös