Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 677
  • 4 000

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
-Katsoessa HPK:n aktiivista av:ta, joka suorastaan nöyryyttää IFK:n ylivoimaa, tulee mieleen että onko meidän hitaat ja kankeat has been -alivoimapelaajat tältä vuosikymmeneltä? No, onneksi on jatkosopparit heillekin.

Täytyy tulla vieraista pöydistä huutelemaan, mutta Kerhon alivoima ei ole koskaan ollut noin aktiivinen tällä kaudella. Kerhon alivoima on koko kauden ollut ärsyttävän passiivista prosentti pelaamista. Henkinen juttu selvästikin, kun HIFK pelasi todella hitaasti ja Kerho taas sitten löi kaasua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #71
Suosikkijoukkue
HIFK
En toivo väkivaltaa, mutta fantasiassani näen nyt tilanteen, jossa historiaa tässä omaava Pikkarainen sanoo Thorellille, että "Putta Erik simmut kii", jonka jälkeen vetää muuta jengiä kunnolla turpaan.
No okei, Lundell on vielä alaikäinen. Erik voi viedä tämän vaikka jäätelölle sillä välin.
Myllyjen jälkeen bussikuski vetää vielä Pikkaraista turpaan, niin eiköhän riitä.

Härifrån tvättas.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Aika ihmeitä saa tapahtua, että pitkä kevät tulisi.

-Sentterin puute maksaa nyt isoa hintaa, HPKn keskusta on valovuoden edellä.

-Samalla materiaalin pitäisi kyllä mahdollistaa parempaa peliä. Tuntuu, ettei milään päästä minkään hyvin järjestäytyneen jengin puolustuksen läpi.

-Helvetin monta isoa pelaajaa alisuorittaa kauden tärkeimmällä hetkellä ja kurittomia jäähyjä. Onko sitten niin, että kuuppa ei kestä tätä säälipleijareihin joutumisen painetta?

-Ylivoima on täysin kadonnut.

-Ja meillä on sarjan yksi huonoimpia nelosketjuja. Onneksi heille kaikille on saatu tehtyä jatkot, ettei muut jengit vie.

Usko män.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllähän tässä toisaalta on niin paljon klassista IFK:ta. Alkkisfaija on vetänyt pullot auki, ja korkit on jo hypitty lyttyyn.
Tällä meiningillä lähtö sääleistä lomille ei ole kovin kaukaa haettu skenaario.

Kapteeni naureskelee kun Kerhon kaverit riepottelee sitä kuin paskasta lakanaa. Aten kanssa aletaan päästä itseluottamuksen osalta siihen synkkään moodiin takaisin, joko verkko tai putket soi tasaisella syötöllä. Ruusua ei voi maaliin laittaa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se nyt näyttää valitettavasti siltä, että se valmentajanvaihdoksen jälkeinen buusti oli hetkellinen. Saatiin lisää hetkellisesti draivia pelaamiseen ja suoraviivaisuutta.

Nimenomaan tältä näyttää. Nyt on kaikki ekstrat henkiseltä ja fyysiseltä puolelta puristettu, yllättävän pitkään jopa kesti hanimooni, ja nyt tarvittas laadukasta HPK:ta vastaan hyvää pelitapaa. Rutiini ei vaan riitä. Pikkarainen sai pumpattua sen mitä sai, mutta ei taida riittää kutospaikkaan. Näistä jäähyistä pitäis päästä eroon. Ei hemmetti kestä illasta toiseen 4-6 kakkosta.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Turbulenssi monesti näkyy siellä tärkeimmillä hetkillä.

Edelleen olen sitä mieltä, että valmennussaagassa IFK teki isoja virheitä ja pelaaminen on sitä kautta hyvin sekaista verrattuna näitä kohtuullisen hyvin organisoituja joukkueita vastaan.

Tuskin Selinin kanssa olisi tämän huonommin mennyt ja samalla Pikkarainen olisi saanut fressin startin ensi kaudelle.

Johtavat pelaajat kapteenistossa tosin ovat niin paskoja, että paha uskoa että tämä lähivuosina kääntyy.

Piti lainata kokonaan koska tähän on aika hyvin tiivistetty koko tämä perkeleen tivoli tämän kauden (ja miksei myös ensi kaudenkin?) osalta. Näköjään tarvittaisiin hyvän pelaajamateriaalin lisäksi vielä se "Peltonen" raahaamaan tuota ämmälaumaa henkisellä puolella selässään. Mutta onneksi meillä on nouseva valmentajavelho Pikkarainen vetämässä ensi kaudella tämän joukkueen nollista mestaruuteen!
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Eiköhän tää tästä vielä käänny ku Ruusukin tuli maalille.
Edit. Noni, Tyrväinen 4-2 :)
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimiset kaksi matsia ja yksitoista maalia omiin. Ei tämä kyllä vakuuta lainkaan, vaikka muutama matsi hyvin menikin. Ihan liian ailahtelevia esityksiä, joilla pudotuspelisarjan voittaminen käy hyvin vaikeaksi.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karseeta. Ja, pienen budjetin HPK ratkooo pelin kakkos-kolmosketjun pelureilla. Jääpäs vähän mietiskeltävää lähivuosille. Jälleen kerran.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Tuosta olis kiva kuulla lisää. Mistä piirteestä erityisesti pidät? Olis kiva itsekin huomata edes joku kiva asia kun omat silmät ei näe.


No ainakin IFK antaa iskun iskusta! Vaikka peli onkin aivan paskaa!!! Ja siihen se sitten jäikin.
 

Stigu

Jäsen
Onko Atun tilanteesta tietoa, jos antaisi Pikkaraiselle kenkää.
Soppa olisi ainakin vapaana.

Voihan perse, yhden erän ajan peli oli ihan viihdyttävää, mutta sitten tuo HPK:n pelikirjan suvreenius alkoi näkyä. Tämä oli nyt kolmas matsi peräkkäin, jossa IFK:ta vietiin pelillisesti. Jos nyt miettii esim. HPK:n ja IFK:n miehistöjä ja unohtaa Petrellin ja Åstenin, niin kyllähän IFK:lla on paperilla kovempi pelaaja jokaisen kentällisen jokaiselle pelipaikalle. Tai jos ei pelipaikalle, niin ainakin kokonaiselle kentälliselle. Eli ei noita matseja pelkillä nimillä voiteta. Paitsi meidän ykkönen, joka on peliälyltään ja taidoltaan niin suvereeni, ettei tarvitse mitään pelikirjoja. Harmi vaan, etteivät voi pelata kuuttakymmentä minuuttia.

Jääkiekon viehätys piilee siinä, että nimettömämpi jengi voi voittaa nimekkäämmän jengin, jos sillä on hyvä pelisysteemi ja pelaajat ovat sitoutuneita siihen. Ei se Suomen Maajoukkuekkaan olisi muuten menestynyt. Kysymys kuuluu: Onko nopea vastahyökkäyspeli se peli, jolla Liigassa voitetaan mestrauus vuonna 2019, 2020 tai 2021? Olen 99%:n varma, että pelkästään tuo pelikirja ei tuo onnea, vaikka Tobiaksen skouttaukset (pl jo nyt sainatut 4 muinaisjäännettä) Liigan suurimmalla pelaajabudjetilla menisivät nappiin. Helvetisti lisämausteita tarvittaisiin Pikkaraisen pelikirjaan. Ja ilmeiseti maustemestarina ainakin ensi kaudella toimii Joonas Tanska. Ei hyvältä näytä, ei.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Ihan helvetin surullisia ja noloja nuo kovistelut, kun itse pelissä ei ole mitään jakoa. Oikein korostaa miten heikko tuo nippu on.

Olet kyllä ihan oikeassa. Tarkoitin vaan sitä että kun meni hyvin, niin pystyttiin tällä kovuudella laittaa paskat housuun vastustajalle.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Osaako joku kertoa mikä HIFK:n pelitapa on? Mulle ei ole nyt tämän kauden kaikkiaan about 65 matsissa vielä auennut.
Asiantuntijoiden mukaan pitää odottaa ensi kauden loppuun, silloin kuulemma selviää Pikkaraisen maagisuus!
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Pikkaraisen ajanjakson täysin ylivoimaisesti huonoin esitys siitäkin huolimatta, että Kerho oli aivan timanttia, Ei päästy edes puolikkaille tonteille tänään.

Salminen voi pikkuhiljaa pakkailla suksiboxin ja painella Leville. Ei voi ymmärtää.
 
Viimeksi muokattu:

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ykkönen olkoot kun toimii, mut muuten kunnon ketjulotto käyntiin.

Ilmari Pitkänen pelastamaan meidät!
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Ei tartte. 1-2kk keskelle kautta ja jos ei natsaa niin kenkää vaan. Onhan meillä aina Harri Rindell.

Tämä ja kun ei riitä #kriisijoukkueen peräsimessä Kärppien pistekeskiarvolla (voitettiin väärät jengitkin).
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Olipahan munatonta settiä. Aika vahvasti saa laittaa lisää napsuja kehiin että Nordiksella on valot päällä huhtikuun puolella.

Eiköhän tästä aloiteta sääleistä traktoreita vastaan. Melko synkeää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös