La 26.1.2019 Kärpät - HPK

  • 2 967
  • 23
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuplan toinen osa Kärppien ja HPK:n välillä pelataan seuraavin kokoonpanoin:

Kärpät:

1.kenttä
Leskinen – Lasu – Koblizek
Ohtamaa – Heshka

2.kenttä
Pyörälä – Kupari – Heponiemi
Kivihalme – Hakanpää

3.kenttä
Osala – Kristof – Junnila
Kukkonen – Mäkelä

4.ketju
Sailio – Humaloja – Karvinen
Ronkainen

Maalivahdit
Vehviläinen
Rynnäs


HPK:

1. kenttä
Cornet - Lucenius - Puustinen
Laatikainen - Nikkilä

2. kenttä
Turunen - Paajanen - Tuulola
Friman - Lindgren

3. kenttä
Innala - Leino - Nenonen
Almari - Karjalainen

4. kenttä
Ruokonen - Riska - Kainulainen
Niemeläinen

Maalivahdit
Karjalainen
Reijola


Kärpiltä loukkaantuneena ainoastaan puolustaja Niemelä, loput puuttuvat pelaajat katsomokierrossa(mm.Lindsten, Metsävainio jne).

HPK:n sairastupalaisista kertoo joku tietävämpi?
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
HPK:n sairastupalaisista kertoo joku tietävämpi?

Larmi ja Lahti pitkäaikaispotilaina. Toinen ei luultavasti mahtuisi kokoonpanoon ja toinen jättää siihen melkoisen loven. Jätetään mielikuvituksen varaan kumpi on kumpi.

Kerho on viimeksi jäänyt kahdessa pelissä peräkkäin pisteittä 2.-3.11. Nyt sitten koetellaan tämän tilastotaian pitävyyttä.
 

Ralph

Jäsen
Larmi ja Lahti pitkäaikaispotilaina. Toinen ei luultavasti mahtuisi kokoonpanoon ja toinen jättää siihen melkoisen loven. Jätetään mielikuvituksen varaan kumpi on kumpi.
Toinen ei mahdu pelaamaan ja toinen on joukkueen selkeästi arvokkain pelaaja.

Toivottavasti ei tule hirveän rumia lukemia, ettei Leskinen saa Turusta liikaa kiinni pistepörssissä. Nythän ero ei ole kuin kolme pistettä. Vaikeaa tulee olemaan Kerholla Oulussa ja maalivahtipeliin luotto nollissa.
 

Ralph

Jäsen
Antti Karjalainen maalissa, Kärpät HPK:lla vastassa. HPK johtaa ottelua, mutta kolmannessa erässä Kärpät tasoittaa lukemiksi 1-1. Muutama minuutti ennen loppua Valtteri Puustinen vie HPK:n uudestaan johtoon ja sitten HPK laittaa vielä tyhjiin 3-1. Näin kävi 7.12. pelatussa ottelussa, en tiedä miten tänään kävi kun ekan erän jälkeen menin uutispimentoon. Älkää spoilatko.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Onko Kerho-fanit tyytyväisempiä tänään tuomareihin kun kolme pistettä tuli?
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Onko Kerho-fanit tyytyväisempiä tänään tuomareihin kun kolme pistettä tuli?

No itse olen ylipäätään tyytyväisempi tähän tämän päivän linjaan kuin eiliseen. Kuten seurantaketjussa sanoin, vaikka varmaan molemmista peleistä erikseen on nuristavaa puolin ja toisin, niin 3-3 -pistejako tästä back-to-back -sarjasta on mun mielestä ihan oikeutettu peliesitysten perusteella. Jostain kumman syystä Kärpät ja HPK toisiaan vastaan pelatessaan ovat harvoin tuottaneet pettymystä, vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita otteluja, joissa aika harvoin se tapahtumarikkaus syntyy jääkiekon ulkopuolisista asioista.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko Kerho-fanit tyytyväisempiä tänään tuomareihin kun kolme pistettä tuli?

Veikkaan kolmen sivun vuodatusta paskoista tuomareista ja yksityiskohtaisia listauksia tilanteista, joista Kärpille ei vihelletty. Vähintään viisi päivänselvää Kärppärikettä jäi viheltämättä. Kerholle ei olisi kuulunut yhtään jäähyä. No ehkä yksi. Mä en ala, kun Kärpät hävisi.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Mikä täällä taas kitisee?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onko Kerho-fanit tyytyväisempiä tänään tuomareihin kun kolme pistettä tuli?
En ihan ymmärrä miksi näistä tarvitsee yrittää trollata. Kärpillä on ihan riittävän kova joukkue tähän sarjaan ja noi jätkät voittaa kyllä pelaamallakin keskimäärin enemmän kuin häviää. Lisäksi nää Kukkoset ja Ohtamaat on sen tason jätkiä että kyllä ne tietää milloin ne voi ja pystyy rikkomaan sopivasti ettei käsi nouse jos tuomarit antaa siihen mahdollisuuden. Se on Kärppien hyvyyttä, kuten Tapparan "kahvakiekko"kin oli ihan puhtaasti Tapparan hyvyyttä.

Silti me kaikki varmaan ennemmin katsellaan jääkiekkoa sen parhaimmillaan, missä nuoret, kevyet ja taitavatkin jätkät pärjää, sen sijaan että vain painitaan. Tai no en minä sinusta tiedä, Kärpät varmasti pärjää molemmilla tavoilla, HPK ei ihan, enkä minä katsojana ihan hirveästi välittäisi toisesta noista. Sen sijaan minä kyllä tykkään kun siellä joku perkeleen Heponiemi vetää jätkiä vipuun ja kaffeelle omalla taidolla ja liikkeellään, olkoonkin että ne on 2m kokosia Kerho pakkeja. Se kun on jääkiekon etu ja hieno maali tai harhautus, nyt vaan on hieno maali tai harhautus. Jossain kutsutaan tuollaista taitojääkiekoksi ja NHL:ssä käsittääkseni ainakin halutaan nimen omaan sitä, kun se tekee jääkiekosta katsomisen arvoista ja ne yksilösuoritukset tuo kansaa katsomaan sitä lajia.

Fakta nyt vain on että parempi (sinä iltana) yleensä voittaa. Siihen on vaikea väittää vastaan. Vaan se kumpi se on, ei ainakaan allekirjoittaneella merkitse sitä oliko peli hyvä vai ei. Joskus kaatuu hyvällä pelillä ja joskus voittaa paskalla. Tänään tuomarit antoi jääkiekko nimisen lajin loistaa, tällä kertaa lopputulos meni näin, joskus muulloin se menisi toisin ja ne putket ja ylärimat olisi meneet sisään. Minä sen sijaan en halua nähdä eilisen kaltaisia pelejä, ihan riippumatta siitä pelaako siellä HPK, Kärpät, tai mikä tahansa muu joukkue, aivan riippumatta sarjatasosta ja ikäluokista. Se ei ole jääkiekon etu, vaan se on joku ihan toinen laji ja minä en siitä lajista ihan kauheasti välitä.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Jostain kumman syystä Kärpät ja HPK toisiaan vastaan pelatessaan ovat harvoin tuottaneet pettymystä

On tässä kohta parikymmentä vuotta odottanut näiden joukkueiden pudotuspelikohtaamista. 2014 toki kohdattiin, mutta se vähän lässähti, kun Kerho oli vissiin sen kevään mestaruutensa jo voittanut ihmenousullaan ja Jokerien pudotuksella.

3-3 pistejako tältä viikonlopulta ihan hyvä ja oikeutettu.

Valtteri Puustisella eniten voittomaaleja Kärppiä vastaan tällä kaudella. Sankari.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
En ihan ymmärrä miksi näistä tarvitsee yrittää trollata.

Trollausta vastaan yleensä parhaiten toimii se, että jättää ne vain huomiotta. Mutta tietysti tässä ketjussa täytyy huomioida myös eilinen peli ja sen aiheuttamat närät, eli ei nää pelit tai siis niiden kommentoinnit ole mitään (ohjelmointitermein) context free -kamaa. Joka tapauksessa:

Silti me kaikki varmaan ennemmin katsellaan jääkiekkoa sen parhaimmillaan, missä nuoret, kevyet ja taitavatkin jätkät pärjää, sen sijaan että vain painitaan. Tai no en minä sinusta tiedä, Kärpät varmasti pärjää molemmilla tavoilla, HPK ei ihan, enkä minä katsojana ihan hirveästi välittäisi toisesta noista.

Ymmärrän toki mitä tarkoitat. Silti. vaikka paljon taitokiekkoa arvostankin, niin kunnioitan myös sitä, että jääkiekko on kontaktilaji. Se on pitkän päälle lopulta veteen piirretty viiva, että minkälainen kontakti on sallittua ja minkälainen ei ole.

Fakta nyt vain on että parempi (sinä iltana) yleensä voittaa.

Noh, tämä on kuitenkin tavallaan vain "kunnioita lopputulosta" -kliseen toinen muoto. Totta kai lopputulosta pitää kunnioittaa. Ja totta kai, missä tahansa pelissä jossa on säännöt, niin säännöt myös kertovat, että mikä katsotaan voitoksi ja mikä ei. Mutta toisaalta aika monet meistä kannattajista, sekä pelaajat ja valmentajat itse haluavat katsoa tuloksen taakse. Sanoisin, että sekä eilinen Kärppien 1-5 -voitto että tämänpäiväinen HPK:n 1-3 -voitto ei kumpikaan ole peliesitysten mukainen(*)(**). Yksittäisissä peleissä näin tietysti käy, mutta me yleensä tykätään silti miettiä sitä, miksi yksittäisessä pelissä käy miten käy, ja pitkän päälle se on se tärkein juttu, jos ajatellaan joukkuetta ja valmentajaa - täytyy tietää, miksi voitetaan tai miksi hävitään ja koettaa tehdä sille jotain. Tämä sama koskee oikeastaan ihan kaikkea kilpailua, painista ja nyrkkeilystä jalkapallon kautta shakkiin ja counterstrikeen.

EDIT: (*) Vrt. Tämän päivän Ilveksen voitto JYP:stä.

EDIT: (**) Ja ennen kuin joku kysyy, että mikä olisi ollut se peliesitysten mukainen voitto, niin varmaan joko 1-2 tai vaikkapa 5-6 molemmista, toinen toiselle ja toinen toiselle.

Siihen on vaikea väittää vastaan.

Lopputulosta vastaan on vaikea väittää, mutta se ei tietenkään ole edes pointti. Mutta kuten sanoin, ymmärrän tietysti, mitä tarkoitat.

Vaan se kumpi se on, ei ainakaan allekirjoittaneella merkitse sitä oliko peli hyvä vai ei. Joskus kaatuu hyvällä pelillä ja joskus voittaa paskalla. Tänään tuomarit antoi jääkiekko nimisen lajin loistaa, tällä kertaa lopputulos meni näin, joskus muulloin se menisi toisin ja ne putket ja ylärimat olisi meneet sisään.

Ihan totta. Lopputulos ei ratkaise pelin hyvyyttä, ja kilpaurheilussa tuomareilla on iso rooli sen suhteen, että millaisella säännöstöllä pelataan. Vaikka tosiaan tykkään vauhdikkaasta taitokiekosta noin yleisesti, niin en silti itse omakohtaisesti dissaa nk. "vankilasäännöillä" pelattuja matseja johtuen jääkiekon luonteesta. On toki totta, että nk. "mailaviidakko" (eli mailan käyttö muuhun kuin kiekon pelaamiseen) on usein aika tuskastuttavaa katsottavaa :D

Mutta olkoot tämä nyt mun kannanotto tähän yleiseen "mitä jääkiekko on" -kysymykseen, jota palstalla kierretään kuin kissa kuumaa puuroa :)
 
Viimeksi muokattu:

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
No niin, eiköhän se ole parempi puolin ja toisin todeta, että tämän viikonlopun taistelupari oli erinomainen ja pisteet 3-3 on varmaankin molemmille oikeudenmukainen lopputulos. Blackwolfilta aivan briliantti kirjoitus tuossa. Tämäniltaista peliä en nähnyt, ilmeisesti myös tämä matsi on ollut tasoltaan hyvä, vaikkakin kaiketi ei aivan eilisenkaltaisella temmolla.

Tuomarit sallivampia eilen, linja siis tiukempi tänään. Tuomareiden kuuluukin linjata ”tiukkuus” ja sen mukaan mennään. Kitinät linjasta on toisinaan ymmärrettäviä, mutta pelin lopputulosta tuomarilinja ei tänä viikonloppuna, eikä yleensäkään, ratkaise. Parempi (lähestulkoon aina) voittaa. Myönnän olleeni eilisen pelin jälkimainingeissa itsekin kärjekäs, mutta sellaistahan se joskus on.

Kärpät ja HPK ovat molemmat hienoja seuroja. Pelillisesti liigan eliittiä.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Kärpät oli tänään niskan päällä, jos oli Kerho eilen. Niin vaan meni pisteet vieraille tänäänkin. Viihdyttäviä pelejä näiden joukkueiden väliset pelit, joskin tänään vauhtia huomattavasti vähemmän.

Olisi kyllä hienoa, jos kohdattaisiin esim välierissä. Se on jopa aika todennäköistä jos kerho onnistuu välieriin kampeamaan. Kärpät sen melko varmasti runkosarjan voittajana tekee.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ymmärrän toki mitä tarkoitat. Silti. vaikka paljon taitokiekkoa arvostankin, niin kunnioitan myös sitä, että jääkiekko on kontaktilaji. Se on pitkän päälle lopulta veteen piirretty viiva, että minkälainen kontakti on sallittua ja minkälainen ei ole.

Kontaktilaji, kyllä. Mutta nuhjaus- ja repimislaji sen ei pitäisi olla (vaikka olen samaa mieltä, että se voi olla vähän veteen piirretty viiva). Siksi vitutti eilisen pelin tuomarilinja, jonka Kärpät osasi paljon paremmin hyödyntää.

Arvostan Kärppiä vastustajana hyvin paljon, koska sen lisäksi, että siellä on vahvat resurssit, niitä on käytetty pitkäjänteisesti taito-, vauhti- ja kiekonhallintapelifilosofian mukaisesti ja menestystä on tullut nimenomaan sillä reseptillä. Myös Kerhossa on perinteet nimenomaan tämän tyyppisessä jääkiekossa - meillä on vain tietysti paljon rajallisemmat resurssit ja takana useita vuosia, jolloin tuo identiteetti oli liigajoukkueen osalta hukassa. Nyt ollaan taas muutamia kausia oltu tällä tutulla tiellä.

Juuri siksi nautin HPK-Kärpät -matseista. Melkein aina niissä peli näyttää semmoiselta jääkiekolta, mitä minä haluan katsoa. HIFK-matsit vetävät eniten yleisöä Hämeenlinnassakin, mutta Kärpät-matseissa pelataan useimmiten viihdyttävintä jääkiekkoa.

Kärppiä vastaan Kerhon track record on muuten joukkueiden menestykseen peilaten erittäin hyvä. Ehkä osittain siksi, että näissä matseissa Kerho pystyy toteuttamaan omaa filosofiaansa paremmin, kuin esimerkiksi jotakin Tapparaa vastaan. Sinänsä tätä ei pidä ymmärtää väärin - arvostan kyllä myös Tapparan kurinalaisuuteen ja saatanalliseen työntekoon perustuvaa menestyskulttuuria, mutta heidän pelitapansa ei vastaa minun ideaaliani. Mutta hyvä, että on erilaisia mielipiteitä ja hyvä, että on erilaisia pelikulttuureita.
 
Viimeksi muokattu:

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Jos foorumilla alkaa kitinä, kuuluuko siitä ääni, jos kukaan ei tule sitä kuulemaan?
Tämä on klassinen filosofinen kysymysasettelu. Onko jääkaapissa valoa, jos sitä kukaan ei ole katsomassa. Kuulin kitinää ja luulin, että tulee astianpesukoneesta, mutta täältähän se tuli. Sellainen oululaisen pakkasen kuivattama kitisevä liikkuva osa.

Noniin 3 p vs 3 p ja kaikki on tyytyväisiä. Espoo vaikenee.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Tämä on klassinen filosofinen kysymysasettelu. Onko jääkaapissa valoa, jos sitä kukaan ei ole katsomassa.

Fyysikko minussa sanoo sen, että sen saat selville muutamalla erilaisella tavalla. Helpoin tapa on laittaa jääkaapin pistokkeeseen vähän tarkempi tehomittari, joka värähtää alaspäin, jos lamppu sammuu. Tehomittaria tarkastellessa pitää tietysti huomioida kylmäkoneen tehon kulutus, mutta se on tavallisesti helppo huomioida sen takia, että se pitää ääntä ollessaan päällä. Jos on epävarma, jääkaapin toimintaa voi seurata tehomittarilla muutaman päivän ajan.

Jos tällaista mahdollisuutta ei ole käytössä, seuraava tapa on esimerkiksi tarkkailla riittävän tarkalla lämpömittarilla jääkaapin lämpötilaa, koska jääkaapissa palava valo aiheuttaa tietysti kylmälaitteen tehohäviötä. Tällöin on tietysti myös huomioitava kylmäkoneiston toiminta, joka pyrkii kompensoimaan valon palamisen aiheuttamaa lämpenemistä. Varmaan parhaan tuloksen saa, kun ensin irroittaa lampun ja ottaa tehomittarilla muutaman päivän mittauksen, laittaa lampun kiinni ja ottaa uuden mittauksen. Jos vielä tuntuu epävarmalta, niin sitten täytyy ottaa pari referenssimittausta (toinen niin, että valo palaa, toinen niin, että valo ei pala) ja sitten verrata tuloksia keskenään.

Joka tapauksessa sanoisin, että kysymys ei ole filosofinen, vaan fysikaalinen.

Suhteessa alkuperäiseen kysymykseen (jos puu kaatuu eikä kukaan ole kuulemassa, lähteekö siitä ääni), voidaan sanoa se, että jos on tarpeeksi tarkka lämpömittari, niin voidaan jälkikäteen havaita, että ympärillä olevan maaston ääniaaltojen absorptiosta aiheutuneen pienen lämpenemisen takia kaatumisesta on todennäköisesti lähtenyt ilmassa etenevä paineaalto, jonka me siis tunnemme äänenä.

Vastaisiko tämä kysymykseen?

Kuulin kitinää ja luulin, että tulee astianpesukoneesta, mutta täältähän se tuli. Sellainen oululaisen pakkasen kuivattama kitisevä liikkuva osa.

Koska Oulussa ainoat liikkuvat osat tällä hetkellä ovat porot ja lappalaiset, ja kumpikaan niistä ei käytä öljyä eivätkä siten voi olla pakkasen kuivattamia, sanoisin, että jos ei kitinä lähtenyt astianpesukoneesta, niin tarkasta jääkaappi (ja sen valo) ja pesukone. Jos ei syynä ollut kumpikaan niistä, niin voisin väittää, että kitinä lähtee Länsimetron kuskeista tai liian ahtaista raiteista. EDIT: Saattaa myös johtua lähiliikenteen junista, nekin kannattaa käydä tarkastamassa, jos ei pesukoneesta löytynyt vikaa.

EDIT: T: Espoon etäkärppä.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vähän se meni niin kuin ajattelinkin, mutta en nyt ihan tosissani uskaltanut kolmea pistettä edes toivoa. Tänään Kärpät oli paljon parempi kuin eilen ja HPK joutui enemmän puolustuskannalle, mikä oli tietenkin ihan odotettavissa. Tavallaan ihan oikeudenmukainen lopputulos, kun ajatellaan näitä kahta matsia jonkinmoisena kokonaisuutena ja muistetaan eilinen Kerhon viemä matsi, josta jäi sitten kuitenkin luu käteen. Vastus oli kovin ja pahin mahdollinen ja kolme pistettä näistä kahdesta on ihan pirullisen kova suoritus. Tänään oli tuuritkin HPK:n puolella, kun eilen ei ollut. Ei Oulusta silti huono porukka vie kaikkia pisteitä, ei todellakaan. Eikä edes pelkällä tuurilla, kyllä se vaatii apuja myös tuomareilta.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään kun oli Kerholla vieraspeli oli ns. lupa laittaa omista selviä purkukiekkoja mitä ei eilen tehty ja niistä tuli muutama ratkaiseva virhe omissa. Tämä on kanssa yksi asia mikä pitäis pelaajien pystyä paremmin tunnistamaan milloin heittää vaan pois omista eikä yritä rakentaa
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Tänään kun oli Kerholla vieraspeli oli ns. lupa laittaa omista selviä purkukiekkoja mitä ei eilen tehty ja niistä tuli muutama ratkaiseva virhe omissa. Tämä on kanssa yksi asia mikä pitäis pelaajien pystyä paremmin tunnistamaan milloin heittää vaan pois omista eikä yritä rakentaa

Tavallaan se on sama Kärpilläkin. Mutta kyllä ylipäätään voisin sanoa, että Kärpät kaatui Oulussa tehottomuuteen: yhdellä tehdyllä maalilla harvoin voitetaan matseja, ellei sitten pelata jotain äärimmäistä extreme-Heikkilä/Jalonen/Rautakorpi/Dufva - puolusta-ainoata-tehtyä-maalia -kiekkoa. Mannerin aikana sellaiseen vetäytymistä on nähty vasta lähinnä viime kevään pudotuspeleissä.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tämä on klassinen filosofinen kysymysasettelu. Onko jääkaapissa valoa, jos sitä kukaan ei ole katsomassa. Kuulin kitinää ja luulin, että tulee astianpesukoneesta, mutta täältähän se tuli. Sellainen oululaisen pakkasen kuivattama kitisevä liikkuva osa.

Noniin 3 p vs 3 p ja kaikki on tyytyväisiä. Espoo vaikenee.

Schrödingerin kitinä eli ennen palstan avaamista (A) se joko oli täällä tai ei (B). Kitinällä on A:n ja B:n välillä kaikki mahdolliset todennäköisyydet, mutta havainnoimalla kitinää vaikutamme siihen. Jos ammumme randomeja Kärppä-pelien kommentointiketjuja läpi moderaatiomuurin aukoista C (Kärpät voittaa) ja D (Kärpät häviää) siten, että välillä kummatkin aukot ovat avoinna (ennen ottelua) ja välillä vain toinen (ottelun jälkeen), huomaamme että kitinöiden sijoittuminen aukkojen toiselle puolelle vaihtelee ja kitinät vaikuttavat toisiinsa. Kitinä käyttäytyy kuin aalto.

Sitä en sitten tiedä että mikä kvanttimekaniikka estää otteluraportin ilmestymistä...
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Juuri siksi nautin HPK-Kärpät -matseista. Melkein aina niissä peli näyttää semmoiselta jääkiekolta, mitä minä haluan katsoa. HIFK-matsit vetävät eniten yleisöä Hämeenlinnassakin, mutta Kärpät-matseissa pelataan useimmiten viihdyttävintä jääkiekkoa.
Juuri näin! EtäKärppänäkin Hämeenlinnaan tulee tultua aina kun pääsee, ja syynä juuri se, että pelit ovat viihdyttäviä. Siitäkään ei ole haittaa, että fasiliteetit ovat vieraskannattajalle parhaasta päästä, jollei parhaat.

Mukavat kaksi peliä, pieni miinus vain siitä, että molemmat joukkueet olivat jo turhankin paljon puolustuksen kautta liikenteessä, kuin oltaisiin playoff-pelitapaa viilaamaassa. Eikö vielä tammikuussa voisi vaan antaa mennä? Ja - vaikka taitokiekko olkoonkin etusijalla - ehkä yksi Sailio-Karjalainen-vääntö olisi myös mahtunut.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Sitä en sitten tiedä että mikä kvanttimekaniikka estää otteluraportin ilmestymistä...
Tätä samaa ihmettelen. Oulun ja-toimittaja ei ole vieläkään selvinnyt järkytyksestä? Edit. Ai niin, onkohan kissa vielä hengissä?
 
Suosikkijoukkue
HPK
Vihdoin sain katsottua pelin kolmannen erän, joten kirjoitellaan vielä vähän pelistä.

Lauantain peli ei ollut ihan samaa tasoa, mitä perjantain mittelö. Iso syy varmaankin oli se, että perjantain peli painoi jaloissa, mikä varmasti vaikutti tempoon. Toisena syynä oli varmaankin se, että Kärpät pitivät paljon enemmän kiekkoa kotipelissään ja halusivat hallita pelin tahtia hidastamalla peliä.

Jos Kerho olisi ansainnut perjantain pelistä pisteitä, niin Kärpät olisi ansainnut niitä lauantain pelistä. Kerho oli tällä kertaa onnekkaampi maalipaikoissaan. Paikkoja tuli varmaan puolet siitä mitä perjantain pelissä.

Toivottavasti nähtäisiin pudotuspelisarja näiden joukkueiden välillä. Loistavaa lätkää pelaavat molemmat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös