Unelmafinaali kevät 2019 – kenet haluaisit suosikkijoukkueesi kaatavan?

  • 9 278
  • 69

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Itselle ei niin väliä kunhan ei olisi taas Tappara ja/tai Kärpät finaalissa. Vähän vaihtelua sais taas tulla.

Ehkä toivon, että Lukko tai IFK olisi finaalissa ja kaataisi jomman kumman noista ensinmainituista.
 

444

Jäsen
JYP-KalPa ja Nolan Yonkman iskee game 6:ssa tai 7:ssä (sijoituksista riippuen) jatkoaikamaalin täyteen ahdetun Hippoksen edessä. Värikkääseen sarjaan kuuluu toki myös maalit Konsta Mäkisen ja Mikko Kuukan lavoista. Perrin voittaa playoffien pistepörssin ja saa kruunun uralleen.
Miksi se maali tehdään Hippoksen edessä? Oliko lippujen kysyntä niin kovaa, että siihen eteen tehtiin ulkojää ja väliaikainen katsomo? Silloin ainakaan Hippoksen tolpat eivät häiritsisi näkyvyyttä. Vai kävikö tässä taas niin, että Yonkman oli täysin väärässä paikassa: peli käytiin hallin sisällä ja Nolan lämi kiekkoja bussin kylkeen siinä ulkopuolella?
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS-Kärpät ja Otto Karvinen harhasyöttää Korpikoskelle joka syöttää Filppulalle ja Filppula syöttää "tyhjän maalin" Suorannalle ja Raksila hiljenee kun Game 7 on kyseessä
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Tapparalla on tiettyä King Koopa -efektiä. HIFK:a ja Sportia vastaan olisi ehkä Tapparaa enemmän taivas vs. helvetti -asetelmaa. Mutta lopulta kaikilla mittareilla tähän on ainoastaan yksi oikea vastaus:

juhiksen TPS.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tähän on kaksi vaihtoehtoa. Pelicans ehkä ykkösenä ja siten, että finaali ratkeaa lahes. Siellä tulee aina turpaan (kentällä) paskalla pelillä, joten makein voitto tulisi sieltä. Finaalin ratkaisijana toimii Jesse Mankinen, joka hukkaa vihdoin kiekon ylivoimalla ja Saipuli rankaisee viimeisillä sekunneilla alivoimalla Ville Kohon toimesta mestaruuden SaiPalle.

Toinen lähes yhtä makea voitto tulisi kotona Tepsistä. Ottelusarja koostuisi lähinnä turkulaisten itkusta ja pelaajien palkkakuittien näyttelystä. Mestaruus olisi jo jaettu ennen sarjaa, mutta niin vain puhtaista taklauksista itkijät joutuisivat syömää hatullisen kakkaa juhiksen johdolla.
 

hege

Jäsen
Tässä kohtaa olisi hienot kaataa Ässät, koska se vaatisi ensin huiman tuhkimotarinan tai oikeastaan kaksi eli HIFK-Ässät olisi se pari tai vielä mieluummin Ässät-HIFK minkä HIFK voittaisi
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Miksi se maali tehdään Hippoksen edessä? Oliko lippujen kysyntä niin kovaa, että siihen eteen tehtiin ulkojää ja väliaikainen katsomo? Silloin ainakaan Hippoksen tolpat eivät häiritsisi näkyvyyttä. Vai kävikö tässä taas niin, että Yonkman oli täysin väärässä paikassa: peli käytiin hallin sisällä ja Nolan lämi kiekkoja bussin kylkeen siinä ulkopuolella?
Anteeksi väärinkäsitys, korjataan paikaksi LähiTapiola-areena :). Ja ilman muuta tolpat häiritsevät näkyvyyttä Hippos-hankkeen valmistumiseen asti.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Porin Ässät & Rauman Lukko.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Lukko vs Ässät. Joko Lukko vie puhtaasti 4-0, tai sitten kovan sarjan seiskapelissä jatkoajalla.

Edit. Tietysti maailman paras jääkiekkojoukkue Kärpät voisi kaatua joka viides vuosi.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tottakai täydellisessä maailmassa Ässät on aina finaaleissa. No sovitaan että kerran kymmenessä vuodessa sen tilalla TPS.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Tähän tulee mieleen kaksi joukkuetta. Molemmat aivan yhtä mieleisiä.

Ensimmäisenä kaipaisin vuoden 2012 uusintaa Jypiä vastaan, etenkin kun luokkakokous on taas koolla. Tuntuu, että joka kerta viime vuosina kun on pelattu traktoreita vastaan, niin mailaa tulee edestä ja takaa sekä aina joku loukkaantuu.

Hienoin tapa voittaa olisi kotona on game sevenissä Jyp noussut tasoihin kahden maalin takaa viimeisellä minuutilla Tuppuraisen ja Perrinin maalilla. Lopulta kliimaksi tapahtuu kolmannessa jatkoerässä kun loppukaudeksi hankittu Smolenak/Tavi/Pöyhönen/Kimi Koivisto (2012 nevöforget-joukkueessa olleena) täräyttää viivakudin Miika Lahden hinurin kautta maaliin ja vapauttaa kotiyleisön villeihin juhliin.

Toinen suosikki olisi voittaa Kärpät Raksilassa. Sarjassa olisi kaiken maailman käänteitä. Ajettaisiin kiekotonta suoraan kupoliin keskikentällä ja itketään jäähyjä väärin saaneina. Viimeisessä ottelussa voitaisiin tulla viime minuuteilla tasoihin ja jatkoajalla sitten voitto. Kärpät pääsee ikuisuuslistalle jo senkin takia, että kun vuonna 2000 Kärpät nousi, niin silloin Oulussa asuneena ja pelikaania sattumalta kannattaneena sain toista sataa v*ttuilutekstaria jopa sellaisilta oululaisilta puolituntemattomilta, joita olin ehkä kerran nähnyt liikennevaloissa. Sitä mukaa kun sain tyhjennettyä tekstiviestimuistin, niin aina uutta pukkasi sisään. Sellaista harvemmin unohtaa.

Näillä mennään.
 

Knap

Jäsen
Kärpät - Tappara.

Tosissaan, niin KalPa - JYP. ´Olisi jopa Telian maksukanavapaketin hommaamisen arvoista, että saisi nähdän RD:n naaman norsunvitulla täydet seitsemän peliä, jonka lisäksi se tyhjä katse hävityn seiskapelin jälkeen. Ratkaisijana olisi ihanteellista nähdä Mäkisen Konsta.
 

Barney

Jäsen
SaiPa - Ässät

Yksinkertaisesti siitä syystä, että Ässät on ollut tällä kaudella niin huono, että SaiPakin saattaisi sen voittaa. Muita vastaan tulisi todennäköisesti paras seitsemästä -sarjassa turpaan.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves-Sport olisi sikäli hyvä pari, että aina sattuu ja tapahtuu, ja maalimäärienkin puolesta saataisiin kunnolla viihdettä kansalle. Myös sellainen kiva Suomi-Ruotsi-asetelma olisi siinä.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kyllähän Kärppien tai Tapparan kaataminen olisi jotain spektaakkelimaista. Toisaalta myös Tepsiä vastaan on paljon hampaankolossa. HIFK on myös aina kiva kaataa, mutta se nyt ei ole niin harvinaista (hymiö).

Vastaan kuitenkin siltä kantilta, että olisi kiva nähdä toisella puolella sellainen joukkue, joka on ollut pitkään menestymättä ja ylittänyt itsensä selvitessään sinne finaaliin. #2006nevöfoget - myös vastustajan vuoksi.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Aivan sama kuka Kärppiä vastaan. Pääasia, että katkeaa viimeistään viidennessä pelissä ja @Telia repii pelihousunsa kun ei pääse laskuttamaan toukokuulta mitään.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tähän tekisi kovasti mieli vastata, että Tappara-Ilves, mutta mikäli Ilves sattuisi jostain käsittämättömästä syystä sen kannun viemään, niin voipi olla, että jos ei vitutukseen heti kuolisi, niin varmaan työkyvyttömyyseläke olisi vähintäänkin se todennäköinen seuraus.

Siispä vaihtoehdoksi jää jälleen Kärpät, mutta nitrofinaalit ja tappion karvas kalkki voisi tällä kertaa vaihtua vaikka totaaliseen kärppälauman nöyryyttämiseen. Ihan vaan sen takia, että jotain vaihtelua niihinkin finaalivääntöihin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kyllähän Kärppien tai Tapparan kaataminen olisi jotain spektaakkelimaista. Toisaalta myös Tepsiä vastaan on paljon hampaankolossa.
Reittinä Pelicans tai TPS (runkosarjan 3./4.) puolivälierissä, Tappara (2.) nimenomaan välierissä ja Kärpät (1.) finaaleissa olisi fine.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka paikallislataus on nykyään ihan eri luokkaa kuin joskus silloin, kun mentiin suurelta osin "oman kylän pojilla", olisihan tamperelaisfinaali hieno tapahtuma.
 

Ralph

Jäsen
Reittinä Pelicans tai TPS (runkosarjan 3./4.) puolivälierissä, Tappara (2.) nimenomaan välierissä ja Kärpät (1.) finaaleissa olisi fine.
Minä haluaisin HPK:n reitin olevan Pelicans - TPS - HIFK. Tai siis Kärpät mieluisempi välierissä voitettava, mutta hyvin epätodennäköinen jos puolivälierävastustaja on Pelicans ja finaalivastustaja HIFK.
 

Joonasmmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja sympatiat Pelicansille
Kyllä unelmafinaali ois Jyp-Pelicans. Pussinokat on pelannut tällä kaudella ihailtavaa kiekkoa, jo ennen kautta ennakoin (toivoin) pelsut korkeammalle kuin moni muu. Mahdollinen Jkl-Lahti finaali on ainut syy miksi toivon, että Pelicans pysyy neljäntenä, eikä nouse enää runkosarjassa.

Omahyväisyys ja 2012 revanssi antaisivat finaaliin ihanan hyrinän. Ratkaiseeko Eric Perrin taas jatkoajalla?

Ps. Tällä kaudella ei Pelicansin tarvitse antaa maalivahtitasoitusta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
JYP, HIFK tai KalPa.

JYPille olisi kiva maksaa kalavelkoja kymmenen vuoden takaa, olkoonkin että kerran ne on välierissä (ja pronssipeliss) voitettu sen jälkeen. IFK taas toisaalta olisi varmasti tunnelman puolesta mielenkiintoinen ottelupari ja varmasti erittäin viihdyttävä myös pelillisesti.

KalPa sitten toki kuopiolaisena olisi huippujuttu, voisi käydä katsomassa finaaleita paikan päällä. Viimeksi en päässyt katsomaan pelejä kun Tappara ja KalPa pelasivat finaaleita vastakkain, joten olisihan tuo finaalihuuma hieno kokea paikan päällä The Montussa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yhden kerran elämäni aikana olen nähnyt Lukon pelaavan finaalissa. Niin harvinaista herkkua se on että mikäli Lukko tänä keväänä finaalissa pelaisi niin vastustajalla ei olisi väliä, se olisi pelkkää unelmafinaalia alusta loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös