La 20.10.2018 KooKoo - Ässät

  • 1 463
  • 8

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään on tullut vedettyä rennosti, joten en ole kirjoittanut varhain aamulla pitkää ja kattavaa ennakkoa. Ensi kerralla sitten taas. Mutta tänään siis jatketaan Liiga-kiekkoa Kouvolassa, kun KooKoo ja Ässät ottavat kello 17 yhteen. Kohtaaminen on kauden ensimmäinen. Viime kaudella Ässät voitti molemmat vierailut Kouvolassa maalein 1-4 ja 2-5. Kotijoukkue on niin tehdyissä kuin päästetyissä maaleissa Liigan kärkeä ja sijoitus on 16 pisteellä 12. Pistepörssin ykkönen ja maalipörssin kakkonen on yksi ja sama mies, kouvolalaisten ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall pistein 8+9. Miikka Pitkäsellä on koossa 6+10 ja hän on pistepörssissä toisella sijalla. KooKoo voitti keskiviikkona Ilveksen jatkoajalla 4-3 ja JYPin vieraissa 3-4.

Ässät on yhdeksällä pisteellä jumbosijalla sarjataulukossa. Myös tehdyissä maaleissa ja erikoistilannepelaamisessa Ässät on kaikista joukkueista surkein. Ässät voitti tiistaina Jukurit 0-2, mikä oli samalla Padan ensimmäinen varsinaisen peliajan voitto tällä kaudella. Eilen perjantaina Ässät pelasi ihan hyvän ekan erän HIFK:ta vastaan, mutta taantui ottelun loppua kohden ja hävisi lopulta 1-4. Ässien parhaana maalintekijänä ja pistemiehenä jatkaa Sakari Salminen pisteillä 6+6. Ainoan maalin HIFK:ta vastaan teki Niklas Appelgren, jolle maali oli kauden kolmas. Appelgren on myös tuttu mies KooKoosta. Andreas Bernard pelasi 191. ottelunsa Liigassa ja täten hänestä tuli Liigan historian eniten otteluita pelannut ulkomaalainen maalivahti. Ässien ylivoima on ollut suorastaan luokatonta eikä Ässiltä oikein tänäänkään voi odottaa tehokasta ylivoimaa.

KooKoon otteluiden maalikeskiarvo on komeasti tasan seitsemän, joten runsasmaaliselta ottelulta ei välttämättä vältytä tänäänkään. KooKoo lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja tulosveikkaukseksi epäilisin 4-3/5-3/2-3/3-4. Runsasmaalisempikin ottelu on mahdollinen, jos Ässien kärkikenttien miehet yltyvät tehoilemaan tai KooKoo antaa punamustille oikein isän kädestä Strömwallin johdolla.

Tässä vielä Ässien kokoonpano:

Kärki - Makkonen - Salminen
Peltola - Seppälä

Tukonen - Saha - Lähteenmäki
Marttinen - A. Varttinen

Kivenmäki - Appelgren - M. Varttinen
Salmela - Tommila

Huhtanen - Sillanpää - Salmio
Tuohilampi

Bernard (Kiviaho)
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei millään pahalla mutta olihan tuo Ässät aivan surkea ilmestys. KooKoon ei mitään ihmeitä tänään tarvinut esittää. Järkkärillä oli kavereita Ässissä paljon kun kättelyitä katsoi
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei millään pahalla mutta olihan tuo Ässät aivan surkea ilmestys. KooKoon ei mitään ihmeitä tänään tarvinut esittää. Järkkärillä oli kavereita Ässissä paljon kun kättelyitä katsoi

Totta puhut. Ei tässä toki pahastuta. Peli on suorastaan historiallisen huonoa. Kausi alkaa olla meidän osalta ohi, jos ei sitten palkata uutta koutsia ja tapahdu "suikkasia".
 
KooKoo dominoi niin paljon ekassa erässä, että jotenkin tuntui lässähtävän loppupeli sen myötä. Suvereeni voitto silti.

+ Ed Wittchow ja Järvenpää
+ Hyökkäyksiin lähdöt ja käännöt onnistuivat
+ 3p

- Malte: liikaa koohotusta
- Bonsa: jatkuvia pikkuvirheitä
- Kiekonmenetykset

Toivotaan pikaisia apuja pakkiosastolle Bergerin ja Emilin toimesta.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ässät oli heikko ja Malte Strömwall taas paskahousu.

Taas? Onko useasti ollut, ihan vaan mietin että onko historiaa. Toisaalta sai siitä jäähyn niin koodiko sanoo että sitten pitää tapella itselleen pelikieltoa? Maltella välillä tulee outoja tyhmiä jäähyjä mutta mahtuis varmaan nyky Ässiin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät oli heikko ja Malte Strömwall taas paskahousu.

Taas? Kyllä Malten jalka liikkuu ihailtavasti ja kuti lähtee todella napakasti. Ei kannata tappion pahaa mieltä purkaa vastustajan yhteen pelaajaan

KooKoolla on kyllä kova hyökkäyskalusto jos kaikki pysyvät kasassa. Malte, Hakulinen, Haataja ja kumppanit tekevät pisteitä hyvällä tahdilla. Ässien peli näytti kovin väsyneeltä ja sekaiselta. Odotin kovempaa kamppailua pisteistä mutta tällä kertaa joutui kyllä pettymään. Ei varmasti mikään iloinen bussimatka takaisin Poriin.

edit: ja Peltola teki itsestään täysin pellen. Jos lähdetään haastamaan niin sitten kanssa mennään kunnolla eikä tuollaisia neitimäisiä läpsimisiä. Huuteli kovaa jo jäähyaitiosta mutta tekoja ei sitten ollutkaan. Kultakuupan ei kannata lähteä ottelun ratkettua mukaan tälläisiin.
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä sai katsoa KooKoon peliä siten ettei ollut koko ajan pelko perseessä siitä että vastustaja tulee tasoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös