• 492

Istuvahärkä

HCIK
Pyry - Hcik 7-0

Kyllä näyttää kaarinalaisten peli aivan kauhealta. Pitkä kausi on tulossa jos ei muutosta tapahdu. Uskomaton ketjuruletti käynnissä joka ikisessä ottelussa. Vaikuttaa katsojan silmään käsittämättömältä, että toimivia hyökkäysketjuja ei käytetä. Ylivoima on tehotonta ja alivoima vuotaa kuin seula.

WLuK

Hokki
Missasin suurimman osan pelistä, mutta Naxnax ja daerok sen jo osuvasti sanoivat. Eka erä oli tosiaan täysin JHT:n. Onneksi Rautio vahti Hokin maalia. Osa kalajokisten hyvistä paikoista oli täysin Hokin omien möhläyksien tulosta, mutta osin puolustus myös paikkasi omia virheitään. Ne kerrat mitä peliä näin, Hokin hyökkäys toimi rauhallisesti, mutta pienessä kaukalossa oli hankala tehdä peliä. Karvauspeli oli molemmin puolin aika aktiivista ja se tietenkin nostatti tunteita alusta lähtien. Välillä tuomari vihelsi turhankin tiuhaan, mutta ainakin tämän kauden linja on nyt paremmin tiedossa (jos linja siis pitää).
Peli olisi varmasti ollut hyvin erilainen, jos JHT olisi tehnyt ensimmäisen erän paikoistaan maaleja. Hokille tärkeä voitto JHT:sta ja huomenna odotettu ottelu Espoota vastaan.

Pyry & Tappara
Pyry pelasi tänään kauden selvästi parhaan pelinsä tähän asti. HCIK nollattiin täysin pelillisesti ja tuloksellisesti. Ylivoima toimi hienosti, ja alivoimalla ei sen suurempaa huolta ollut. Aika sekaiselta vaikutti kyllä vieraiden peli, mutta ei mitään Pyryn hienolta peliltä pois. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Muik Hockey - Raahe-Kiekko 1-1 avauserän jälkeen,

Toinen erä ei kauaa ehtinyt vanheta, kun Eetu Suoranta vei Raahe-Kiekon 2-1-johtoon.

oiler99

Raahe-Kiekko 3-1-johtoon, kun Loschenko onnistuu rankkarista.

oiler99

Loshchenkolle illan toinen ja peli jo 4-1. Ratkaisun makua ilmassa.

oiler99

Heikkilä tekee 5-1 ja Muik vaihtaa maalivahtia.

Mikke73

Haukat, Ässät
Nyt kun on pelattu sen verran monta kierrosta, että pystyy vähän sarjan alkua arvioimaan, niin sanoisin, että minullekin suurin yllätys on ollut Titaanien heikko alkukausi. Toinen alisuoriutuja kauden alkuvaiheessa lienee Laser HT, vaikka tänään taas onkin taistellut Kiekko-Espoon kanssa varsin tasapäisesti. Plusmerkki minulta alkukaudesta taas menee ainakin FPS:lle, jonka joidenkin arvioiden valossa piti heikentyä, mutta ei tuo juuri mitenkään ole näkynyt ja toisen voisi antaa tämänpäiväisen pelin Raahe-Kiekko-Haukat voittajalle. Muiden alkukausi ja tämänhetkinen sijoitus ei ole yllättänyt.
(Lainaus kausiketjusta)

Haukoillekin se plusmerkki vaikka Raahessa hävisivät, jos ei muuten niin ottelun lopun karmean kotituomaroinnin vuoksi. Kaksi päivänselvää jäähyn paikkaa raahelaisille ja Suni levittelee käsiään, ja ekasta mahdollisesta paikasta Haukoille jäähy. Sen jälkeen sitten tasoittelu ja raahelaisille jäähy jotta pelattiin edes tasavajaalla, kun olisi pitänyt olla Haukkojen yv:tä.
No, tätä se alasarjakiekkoilu on, tuomareiksi päätyvät ne jotka eivät muualle pääse.

The Nikkari

Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade

Haukoillekin se plusmerkki vaikka Raahessa hävisivät, jos ei muuten niin ottelun lopun karmean kotituomaroinnin vuoksi.
Heh. Ympäri mennään, yhteen tullaan. Omilta pelivuosilta juuri tämän tyyppiset muistot juuri Jäkestä.

Mikke73

Usein tosiaan linja on vähän sallivampi kotijoukkuetta kohtaan, mutta harvemmin olen kuullut kotijoukkueen selostajan kommentoivan että noista molemmista olisi voinut antaa kotijoukkueelle jäähyn. Ja ihan noin selkeitä paikkoja kuin mitä tänään jälkimmäinen noista oli en ole pitkään aikaan nähnyt Jäkessäkään katsottavan sormien läpi. Paitsi silloin kun tuntuu että kummallekaan ei vihelletä enää mistään.

Mutta toivottavasti tasoittuu viimeistään 5. tammikuuta kun raahelaiset tulevat vierailulle.

oiler99

Raahe-Kiekko - Haukat 3-2

Tasainen peli, joka olisi voinut kääntyä kumminpäin vain. Raahe-Kiekko oli kolmannessa erässä hitusen vieraita terävämpi ja siinä oli voiton avain tänään.

Pyryltä tyly viikonloppu! Kahdessa pelissä kaksi nollapeliä ja maaliero 15-0! Tänään kaatui Giants vakuuttavasti maalein 0-8. Puolustuspelaaminen ja erikoistilanteet kulkevat tällä hetkellä kyllä Pyryllä. Eikä hyökkäyksessäkään moittimista ole tuollaisella maalimäärällä, maalitkin jakautuvat mukavan tasaisesti.

Ensi viikonloppuna sitten mitataan Huntersin ja JHT:n taso. Hienot pelit luvassa!

Glove

Eka Suomisarjapeli paikan päällä seurattuna ja Laser - K-Espoo oli ihan kelpo jääkiekkoviihdettä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti loppusummeriin saakka. Ehkä tulee mentyä toisenkin kerran.

HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

Eiköhän se peli kaatunut siihen, ettei Haukat tehneet enempää maaleja kuin Raahe. Toki on houkuttelevaa kaataa tappio tuomareiden niskaan kun oma joukkue häviää, mutta siellä on kentällä aikaa 60 tehokasta peli minuuttia tehdä maaleja vaikka olisi kuinka paska tuomari.

Mikke73

Ai sinäkin näit tuon pelin?
Maalin tappioasemassa se nyt vaan on pikkaisen eri asia tuleeko 2 min ennen loppua ylivoimaa vai alivoimaa. Joissain tilanteissa voisi kyllä olla houkuttelevaa kaataa tappio tuomareiden niskaan, mutta en kuitenkaan ihan sille tielle nähnyt syytä lähteä. Eihän se ole ollenkaan varmaa että Haukat väsyneenä olisi 6 vs 4 tilanteessakaan tasoitusta tehnyt.

Jos ollaan tarpeeksi yksinkertaisia, niin jokainen peli ratkeaa siihen että toinen joukkue tekee enemmän maaleja kuin toinen. Syyt noiden maalimäärien takana vaan ovat hyvin moninaiset.

EDIT: @Morten Halsted tulee aukomaan päätään kun puhutaan Haukoista. Yllättyneet, käsi ylös.

Keskustelupalstalla käsittääkseni keskustellaan ja aihe sekä palaute on vapaa. Jotkut joukkueet kiinnostavat enemmän jotkut vähemmän. Haukat eivät suinkaan ole ainoa joukkue jota seuraan. Ja joskus voi katsoa peiliin ja miettiä miksi toisten kommentteihin tartutaan ja toisten ei.

Mikke73

Tottakai saa kommentoida. Eikä siinä mitään, jokainen pelaa niillä palikoilla mitä on saanut.

Mahtaakohan tilastot olla oikein Hunters-Haukat matsin viimeisen erän torjuntojen osalta? Niiden mukaan Haukkojen maaliin uudestaan tullut Ulessi olisi vajaassa yhdeksässä minuutissa torjunut 46 kertaa.

The Rock

Eiköhän tilastomiehellä ole tässä tapauksessa käynyt perinteinen näppäilyvirhe.

Mikke73

Joo, epäilen vähän että tuo 46 voisi olla Haukkojen maalivahtien koko ottelun torjuntamäärä, ja tullut merkittyä väärään paikkaan.

Eipä ollut Haukkojen päivä tänään. Taas kerran käsittämätöntä koomailua omassa päässä, ja siihen päälle kun kaveri laittaa joka paikasta kiekon maaliin niin hohhoijaa. En tiedä olisiko voinut olla toisenlainen peli jos Mäkinen olisi ollut alusta asti maalissa. Minun silmiini näytti Ulessille aika helposti menneen nuo maalit, mutta Porvoon hallissa on vähän vaikea sanoa tarkalleen mitä toisessa päässä kaukaloa tapahtuu.

Huntersilla alkaa pelitapa iskostumaan selkäytimeen. Tämän illan peli Haukkoja vastaan oli alun nyhjäilyn jälkeen melkoista ilotulitusta Huntersilta. Minusta Haukkojen ensimmäinen maalivahti oli kahdesta tarjokkaasta ehkä se parempi, piti alussa Haukat jollakin tavalla pelissä mukana. Haukkojen puolustajat olivat se heikko lenkki, maalivahdit jäi aika monesti yksin Huntersin pelaajia vastaan. Tais olla Haukoille täys ohipeli tällä kertaa.

Sydämellä pelaavat
Hokki raiskaa Karhu HT:ta Kajaanissa. Huomioitavaa on, että porilaisilla mukana 12 kenttäpelaajaa. Pitkä kausi tiedossa karhuilla, jos tämä pelleily alkaa jo tässä vaiheessa kautta.

The Nikkari

Tulee Kiekko-Espoolle kiire, jos meinaa vielä voittaa. D-kiekko johtaa kahden erän jälkeen 5-2.

Everton

KooKoo
Ei helpottanut Titaanien tuska vieläkään. 3-0-vierasjohto suli Raahessa ja vielä ihan lopussa meni sitten pistekin.