La 26.1.2019 Pelicans - SaiPa (Tallinna)

  • 2 697
  • 5

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Avaan ottelulle ketjun jo nyt, koska kyseessä on hyvin mielenkiintoinen ottelu oheisohjelmineen ja kyllähän tällainen tapahtuma on aina mielenkiintoinen. Lisäksi alkaa sopivasti vasta klo 20.00 ja toivottavasti näkyy maksuttomalla kanavalla.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Pelicans tänään:

Saarinen - Mustonen - Zohorna
Kinnunen - Kousa

Lahtinen - Björninen - Mankinen
Pynnönen - Kaski

Tyrväinen - Siikonen - Ylönen
Ek - Nilsson

Vartiainen - Toivola - Laine
Ahola

Olkinuora
Skarek
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Olipa viihdyttävä kamppailu. Ja ainakin TV:n välityksellä kun aisti tunnelma paloja paikan päältä, niin oikein tuntui että yleisö viihtyi. Koko rahalla tarjottiin niitä kuuluisia " Sirkushuveja" .

Kummatkin joukkueet haki voittoa jatkoilla tosi aktiivisesti. Zohornan kaksi viimeistä rankkaria oli samanlaisia. Mutta hienoja toki.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Ois voinu olettaa, että tällainen erikoisottelu näytetään koko kansalle vaan vatut. Ehkä ensi vuonna?
Se on tätä nykypäivää, kun kaikki kaupallistetaan. Telia ja TV5 sopivat ennen kauden alkua, että TV5 näyttää joka kuukausi yhden ottelun ilmaiseksi, niin oletin, että tämä ottelu on tammikuun ilmaisottelu. Vaan ei niin ei. Jos ensi vuonna pelataan ulkomailla, niin kaikki jotka haluaa nähdä sen ottelun, niin viestiä vaan liiga, Telian ja maksuttoman kanavan suuntaan asialliseen sävyyn.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös