Manchester United FC 2018–2019 – Mourinhon viimeinen näytönpaikka ”Unelmien teatterissa”

  • 212 864
  • 1 281

Buster

Jäsen
Turhauttavaa. Ei nyt niin mahdottomasti Carabao -pelien päättymisellä väliä, mutta ei Derbylle voi kotona hävitä tuollaisella miehistöllä ja vieläpä aika ansaitusti. Sitten kun katsoo tätä meidän peliä ja vertaa Pooleihin sekä Cityihin, niin on vielä ankeampaa. Kyllähän sitä voisi jatkuvasti epäonnistua ja pettyä viihdyttävämmälläkin pelillä, jolloin voisi haaveilla valoisammasta tulevaisuudesta. Mutta kun ei kulje hyökkäyspeli ja Derbykin aiheuttaa puolustuksesta kaaosta.

Tappion hetkellä kaikki naamat joukkueessa ketuttaa, mutta Lukaku erityisesti. Ei ole tarjoilua jne, mutta tuollaiseksi maalipyssyksi joka ei juurikaan peliin kykene osallistumaan, Lukaku tuntuu raivostuttavan usein jättävän tekemättä ne ns. avainmaalit tärkeillä hetkillä kun joukkue pitäisi hinata suosta ja pisteitä ratkoa otteluiden lopussa. Maaleja voi kyllä tulla se lähes 20 liigassa, mutta kun ne maalit tulee ryppäissä ja samalla tuo lihakasa hukkaa pelistä toiseen kärjessä palloja kiveenhakatulla 75% lyhytsyöttöpelillään. Ja sitten levitellään vielä eilisen tapaan käsiä kun 1 vs. 1 oleva Mata ei tarjoile taaksepäin kahden puolustajan läpi Lukakulle, jolla ei ole parempi maalipaikka.

Oli toki taas maalissa osallisena, mutta sen ohella taisi pari maalipaikkaa tuhnutella ja yksi tolppalaukaus. Syöttötilastossa merkintöjä tällä kaudella nolla. Maaleja toki on kuudessa pelissä ja oliko yhdessä vaihtoesiintymisessä neljä liigassa.

Jatkuvasti peleissä Lukaku alistuu lähes näkymättömäksi, target-pelaaminen ei ole ainakaan erityisen tehokasta ja eipä siellä hirveästi näy niitä pystyjuoksujakaan. Hyvähän Lukaku on valtavan monessa asiassa, mutta onko missään erityisen hyvä. Niin hyvä, että hän pystyisi kääntämään otteluita omalla tekemisellään ja oikeuttamaan vielä tuon välillä olemattoman osallistumisen itse peliin. Lähinnä hän on erityisen hyvä vain runttaamaan sen pallon sisään kuuden jaardin viivalta keskityksestä. Mielestäni siellä on tasan samat ongelmat, kysymysmerkit ja tekosyyt vieläkin vireillä kuin Evertonissa pelatessaan ja eteenpäin ei ole menty yhtään.

Haluaisin nähdä Sanchezia kokeiltavan välillä kärjessä, mutta ei edes Carabaoon Lukakua lepuuteta kun pitää yrittää saada jättiläiselle rakennettua taas kerran maalivirettä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Minä haluaisin, että Man Utd vaihtaa manageria. Tällä kertaa ihan vain managerin vaihtamisen ilosta! Ei olisi oikeasti edes kauheasti väliä sillä, että kuka sinne tulee tilalle, jos se kyseinen valmentaja olisi vain tämän kauden interim manager ja sitten samalla Woodward ja kumppanit alkaa etsiä seuraavaa pidempiaikaista ratkaisua. Perusteluni:

- Joukkueessa on laatua, mutta ilmapiiri on huono ja USEAT pelaajat eivät tällä hetkellä suoriudu kuten he pystyisivät. Nyt ei tarvittaisi välttämättä edes mitään ihan huikeaa hyökkäyspelin organisoijaa ala Guardiola/Klopp (joilla siis on track recordissa aivan mielipuolisen hyviä joukkueita, Kloppon heavy metal football Dortmundissa ja Pepillä viime kausi CItyn kanssa) että joukkueen hyökkäyspeli rupeaisi toimimaan paremman.

- Olen hyväksynyt sen faktan, että Mourinhon kanssa tämäkin kausi menee penkin alle. Jalkapallohistoria tuntee joitain joukkueita, joissa pelaaminen on toiminut aika hyvinkin interim managerin kanssa: ekana tulee mieleen Chelsea x3 :D Heidän historiansa molemmat UCL-finaalit ovat olleet väliaikaisluotsin saavutuksia. Vuonna 2008 UCL-finaali ManUa vastaan oli Avram Grantin miehistöllä, ja 2012 heidän ainut pokaali tuli Roberto Di Matteon alaisuudessa. Lisäksi 2009 heidän kuului päästä UCL-finaaliin (silloinkin muuten meitä vastaan), mutta UEFA pilasi välierien toisen osaottelun Stamford Bridgellä, kaikki muistaa varmaankin Drogban IT'S A DISGRACE -huudot kameroille. Niin, ja managerina silloin Guus Hiddink, mies kuka tuli helmikuussa hra. Scolarin tilalle.


Joten jos nyt minulle tarjottaisiin tälläistä diiliä, että Mourinho saa potkut ja tilalle tulee manageri, joka palauttaa ManUun hyökkäyspelaamisen iloa,hinaa joukkueen Valioliigassa top-4 sijoitukseen,menee FA-cupissa finaaliin ja UCL:ssä tarjoillaan hyviä playoff-vaiheen otteluita (vituttaa vieläkin viime kauden kaksi matsia Sevillaa vastaan, voi jeesus Mourinho oikeasti), niin ei tarvitsisi kahdesti miettiä. Mourinhon kanssa todennäköismmältä skenaariolta vaikuttaa: Valioliigan kuudes, FA-cupissa ulos Southamptonia vastaan, ja UCL:ssä ekalla kiekalla 4-0 pannuun Bayern Muncheniltä.

Kiitos Jose siitä Eurooppa-liigan tittelistä, paljon muuta iloa ei olla aikakaudellasi nähty.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Se olisikin tänään sitten ns. pakkovoiton paikka Josen jengillä.

Itse veikkaan pelistä kuitenkin varsin hankalaa ManU:lle - West Ham pelannee siilipuolustusta kuten pelasi Chelseaakin vastaan ja tuloksena on todennäköisesti helvetin tylsä 0-0 / 1-1 tasapeli.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
ManU on sekaisin. Mourinho on nähty, jospa Woodward laittaisi hänet tämän pelin jälkeen ulos. Mennään vaikka Carrickilla loppukausi.

Ensi kaudeksi sitten joku ajantasallaoleva laatuvalmentaja. Näin ei voi jatkua
 

BaronFIN

Jäsen
Koska en ole hetkeäkään vakuuttunut Zidanen taktisesta osaamisesta, mutta Blancilla on mielestäni ollut Bordeauxssa, PSG:ssa ja Ranskan maajoukkueessa jotain muutakin kuin maailman parhaat pelaajat joille pystyi vain heittämään pallon pelaamista varten.

Tietty Blancin yllään pitämä punaisten paholaisten paitakaan ei haittaa pätkääkään miehen kotiutumista vanhalle kotistadionilleen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jotenkin vaan hankala uskoa, että kukaan vetää kolme mestareiden liigan voittoa ilman suurempaa taktista osaamista, vaikka joukkue olisi kuinka hyvä.
 

Fordél

Jäsen
Nyt Mourinho ulos ja heti ennen kuin on liian myöhäistä tämän kauden osalta.

Kyllä, nyt ei voi olla mitään muuta vaihtoehtoa. Samalla voisi potkia ulos sen henkilön, jonka ideana oli tehdä Moun kanssa jatkosopimus tammikuussa 2018.

Zidanen kelkkaan en lähtisi, koska taktinen osaaminen ei vakuuta ja saisi käsiinsä todellisen kriisijoukkueen. Blanc olisi jo parempi vaihtis. Oikeastaan kuka tahansa olisi Mouta parempi vaihtis. Eri asia on, että ketkä kovista nimistö haluavat tulla ManU:n peräsimeen. No, ehkä suurseuran vetovoima riittää.

ManU-fanina toivoisin melkeimpä jotain tuoretta nimeä. Joku, jonka pelitapa on tässä päivässä ja peluuttaa hyökkäysvoittoista futista. Joku, jonka johtamistapa on tätä päivää eikä ego ole seuraa suurempi. Joku, jolla on suuri palo ja intohimo nostaa ManU ylös tästä suosta eikä vain kerätä sulkia omaan hattuun.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Nyt kyllä harmittaa Watfordin kaksi päästämää maalia eteen ManU:lle pari viikkoa sitten. Miten noin huonoa joukkuetta Watford ei pystynyt voittamaan? Eihän ManU:ssa näytä edes pelaajat enää keskittyvän tuohon surkeaan peluuttamiseen.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jotenkin vaan hankala uskoa, että kukaan vetää kolme mestareiden liigan voittoa ilman suurempaa taktista osaamista, vaikka joukkue olisi kuinka hyvä.

Jalkapallo on murroksessa. Jollain vanhalla ei ehkä enää pärjää. Vanhojen tulee uudistua ja osoittaa olevansa moderneja. Ed Woodward: Sinun olisi pitänyt nähdä Josen hiipuva tahti Chelseassa. Nyt Jose palkattiin tunnepuoli edellä... tuli taas virhevalinta ja kolmas kerta jo putkeen. Kohta voisi muiltakin alkaa päitä putoamaan kuin vain managerilta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jalkapallo on murroksessa. Jollain vanhalla ei ehkä enää pärjää. Vanhojen tulee uudistua ja osoittaa olevansa moderneja. Ed Woodward: Sinun olisi pitänyt nähdä Josen hiipuva tahti Chelseassa. Nyt Jose palkattiin tunnepuoli edellä... tuli taas virhevalinta ja kolmas kerta jo putkeen. Kohta voisi muiltakin alkaa päitä putoamaan kuin vain managerilta.
Viittasin tuolla tosiaan Zidaneen jota ei kai vanhaksi voi sanoa? Mutta samaa mieltä Woodwardista, en keksi mitään positiivista tästä pukupellestä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Viittasin tuolla tosiaan Zidaneen jota ei kai vanhaksi voi sanoa? Mutta samaa mieltä Woodwardista, en keksi mitään positiivista tästä pukupellestä.

Ouh, ajattelin viittauksesi koskevan Josea mutta hänhän on voittanut kahdesti Mestarienliigan.

Olen samaa mieltä Zidanesta. Ei hän voi ihan taktisista kuvioista olla ulalla. Ei muuta kuin soittoa miehelle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Monissa paikoissa on naurettu David Moyesin valmennusajalle Unitedissa. Katsellaanpa hieman tarkemmin tuota kautta:
Ja vertailuhan tässä on nimenomaan vielä Moyesin eduksi, koska hän tuli uuteen joukkueeseen. Muurinho on saanut jo kaksi kautta huseerata tuolla ja koko ajan menee huonompaan suuntaan.
 

Outsider

Jäsen
Ja Moyesilla sentään oli käytöstavat toisin kuin Mourinholla, joka on viime aikoina lähinnä keskittynyt vittuilemaan omille pelaajilleen ja toimittajille, korostaen toki samalla omaa erinomaisuuttaan.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Jos katsoo Realin viime vuoden UCL-titteliä, niin kyllä siinä nimeonomaan kävi niin, että nimimiehet kävi vain hakemassa pokaalin kotiin, vaikka vastassa oli paremmin joukkueena pelaavat jengit. Välierissä Bayernia vastaan Realilla ei tuntunut olevan paljonkaan sanottavaa, mutta saivat molempiin osaotteluihin aivan ilmaiset maalit Bayernilta juuri pahimpiin paikkoihin vielä. Ekassa matsissa Bayernin pakki Rafinha syötti Asension läpiajoon ja tokassa Ulreich (mv) potkaisi pallosta huti :D Finaalissa taas Liverpoolin mv lahjoitti kolmesta maalista kaksi ja yksi oli Balen saksari, mikä menee heittämällä UCL-finaalihistorian hienoimmaksi yksilösuoritukseksi.

Zidane lopetti Realissa erittäin hyvällä CV:llä, mutta en silti voi pitää häntä mitenkään yhtä hyvänä managerina kuin vaikkapa Bayernissa ollutta Jupp Heynckesia. Jotenkin on juuri tällä hetkellä vaikea nähdä, että juuri Zizou olisi se henkilö joka tulee ja pelastaa ManUn. Joukkueen pelissä ei ole mitään hyökkäyspään rakennetta ja en vain usko, että Zizou toisi siihen parannusta. Täällä hän ei voisi sanoa, että hyökätkää laidoilta ja antakaa pallo Cristianolle, ja katsoa rauhassa miten homma yht äkkiä vain toimii.

Laurent Blancille näyttäisin vihreää valoa. Myös joku "uuden ajan pioneeri" joka olisi tehnyt hyvää työtä pienemmissä seuroissa, mulla ei ole kompetenssia siihen että heittäisin vaikka La Ligasta jonkun tulevaisuuden manageritähden nimen. Toivottavasti ManUn johdolla olisi...

Mitähän Andre Villas-Boas tekee nykyään? :D Porto-aikojen jälkeen tuli Valioliigaan mutta ei saanut Chelseassa hommaa toimimaan. Olisikohan nyt vanhempi ja viisaampi?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos katsoo Realin viime vuoden UCL-titteliä, niin kyllä siinä nimeonomaan kävi niin, että nimimiehet kävi vain hakemassa pokaalin kotiin
Mites se edellinen vuosi kun matkalla kaatui Bayern, Atletico ja finaalissa suvereenisti Juventus? Siihen päälle on heittää vielä se kolmas UCL-pokaali ja La Liga mestaruus. Aika kevyin perusteluin kyllä pystyy heittämään jonkun Villas-Boaksen kovemmaksi manageriksi.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Mites se edellinen vuosi kun matkalla kaatui Bayern, Atletico ja finaalissa suvereenisti Juventus? Siihen päälle on heittää vielä se kolmas UCL-pokaali ja La Liga mestaruus. Aika kevyin perusteluin kyllä pystyy heittämään jonkun Villas-Boaksen kovemmaksi manageriksi.

En minä suoraan sanonutkaan Villas-Boasta kovemmaksi manageriksi, en lähtenyt heidän meriittejä vertailemaan tms. Oma mielipide Zidanesta on silti se, että hän sai valmentaa tähtinippua, ja tulosta tuli enemmän kuin mitä olisivat ansainneet. Zidanen kolmesta UCL-tittelistä se keskimmäinen Juvea vastaan oli hieno esitys, mutta esimerkiksi myös se ensimmäinen Atleticoa vastaan muistutti enemmän Chelsean bussikamppailua Bayernia vastaan v.2012. Silloinhan Real taisteli itsensä pilkkukisaan ja vei voiton siellä, ja tämä vaati mm. sen että jo virallisella peliajalla Griezmann epäonnistui pilkussaan.

Eikös Zidane itsekin erotessaan sanonut jotain sen suuntaista että on muutoksen aika ja että hän ei ole oikea mies siihen? Tai ainakin jotain sen suuntaista mistä voi tulkita että nyt ei tällä tavalla olisi enempää menestystä tulossa, paras on revitty irti, jne.. Näin muistelen kesältä.

Villas-Boas tuli mieleen siitä, että hän on nimenomaan tehnyt "ihmeitä" sellaisella porukalla,mikä ei suoraan ole pelkkää tähteä toisensa perään. Eikä minulle valitettavasti tule heti mieleen kauheasti glooriaa saavuttaneita vapaita managereja.. Zidane varmasti on kaikkien huulilla, mutta esitin oman mielipiteeni miksi en usko hänen olevan oikea mies nyt ManUn ruoriin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Todellisuudessa itsekin kyllä mietin Zidanen taktista osaamista, mutta mielestäni miestä hieman aiheetta vähätellään, niin poikkeukselliset on nuo saavutukset ja sen takia halusin kärjistää. Sekä pelaajana ja valmentajana Zidane on voittanut uskomattoman paljon.

Zidanen eduksi luen kyvyn saada tähdet pelaamaan yhteen ja siitähän ManUssa on paljon tällä hetkellä kyse. Sitä ominaisuutta ei kannata huippujoukkueen managerin kohdalla vähätellä.

Jos miettii vaikka eilistä tappiota niin siitähän tässä on paljon kyse, materiaali kyllä riittäisi vaikka mihin mutta pelaajista ei saada mitään irti. Ei tuohon Valioliigassa 90% peleistä tarvita mitään valtavaa taktista neroa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mites se edellinen vuosi kun matkalla kaatui Bayern, Atletico ja finaalissa suvereenisti Juventus?

Minusta tuo viime kauden "nimimiehet vain kävivät hakemassa pokaalin pois" oli vielä kovempi suoritus, kun matkalla kaatuivat Ranskan, Italian ja Saksan mestarit ennen Liverpoolia.

Zidane oli nero pelaajana, ei hän voi olla taktinen idiootti valmentajanakaan.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Minusta tuo viime kauden "nimimiehet vain kävivät hakemassa pokaalin pois" oli vielä kovempi suoritus, kun matkalla kaatuivat Ranskan, Italian ja Saksan mestarit ennen Liverpoolia.

Zidane oli nero pelaajana, ei hän voi olla taktinen idiootti valmentajanakaan.

No joo ei varmasti ole taktinen idiootti. Minä vähättelin häntä mutta eihän niitä kolmen UCL:n valmentajia taida melkein ketään muuta historiassa olla... Mutta siitä esim. Grainger on varmasti samaa mieltä että Zizou pääsi suht mukavasti katettuun pöytään, eli ei ole joutunut esim. rakentamaan yhtään joukkuetta. Mikä oli Zidanen tärkein pelaajaosto koko Real-uran aikana? Siellä oli valmiiksi Kroos, Modric, CR7,Bale, Ramos, Marcelo, jne.. Varmaan Casemiro? En siis tiedä mutta mietin vain.

Ja varmasti myös osaa luoda hyvän hengen joukkueeseen, saa pelaajat puhaltamaan yhteen hiileen jne... Mutta mun mielestä on vain vähän outoa ettei Realista niiden kaikkien kolmen tittelin aikana pystynyt sanomaan, että mikä on joukkueen taktiikka. :D Kuten vaikka Guardiola/Klopp luo joukkueisiinsa selkeän pelimallin. Noh, homma siis toimi Zizoulla ja hyvä hänelle. Minä vain haluaisin ManUun seuraavaksi managerin, kuka nimenomaan hyökkäämiseen saa järkeä ja että peli olisi tehokasta ensimmäistä kertaa vuosiin... Kuka ikinä se mies sitten onkaan.
 

Buster

Jäsen
Mikä oli Zidanen tärkein pelaajaosto koko Real-uran aikana?
Transfermarkt näyttää 6 hankintaa Zidanen ollessa managerina: Vinicius Junior, Alvaro Morata, Theo Hernandez, Dani Ceballos ja sitten Castillan puolella Martin Ödegaard ja Eero Markkanen. En olisi uskonut, mutta pakko kai se on.

Lienee kuitenkin syytä myös huomioida Zidanen alaisuudessa steppejä ottaneita pelaajia kuten varmaan Casemiro, Asensio, Lucas Vazquez ja Nacho. Lisäksi tosiaan Real Madrid kai hankki Zidanen aikana melko vähän pelaajia, sillä ranskalainen tuntui luottavan omaan pelaajistoon. Toisaalta milläs sitä avauskokoonpanoa olisi parantanut ja galacticojen hankkiminen vaihtopenkille olisi varmaan johtanut joukkuehengen hapettumiseen. Eikä Realilla huono reservi ollut.

Ainakin pitäisi Zidanella man management olla kunnossa, pelaajien kunnioittavan ja ranskalaisosaston pitävän pyhimyksenä. Toivotta saa tullessaan puhallettua pelaajistoon tekemisen ja pelaamisen ilon, sekä hyvän joukkuehengen. Kovin ankealta se pelaaminen on usein näyttänyt näinä konttausvuosina ja hyvin harvoin on meno näyttänyt materiaalin mukaiselta.

Samoilla linjoilla olen Zidanesta, en tiedä mikä on miehen taso valmentajana, mutta ei ne 3 peräkkäistä tsämppäripystiä voi vahingossa tulla, vaikka sitten operoisi sillä parhaalla materiaalilla. Siinä kuitenkin pudotuspelivaiheessa joukkueet käy 2x 1vs.1 taistelun, jossa niin pelaajat kuin valmentajatkin ottavat yhteen. Siellä on ainakin Simeone, Allegri, Ancelotti, Heynckes ja Emery ottanut kaksiosaisissa turpaan. Toki tie tuohon viime kautiseen tsämppäripokaaliin ei ainakaan ollut enää yhtä vakuuttava ja kyllähän Zidanen voisi sanoa aina olleen etulyöntiasemassa materiaalin suhteen.

Pelottaa minuakin, että Zidane on kupla, joka sitten poksahtaa Unitedissa. Ainakin Zidanella on itseluottamusta kun tuntuu, että aivan hyvin voisi vielä joku meritoituneempikin valmentaja tämän sakin kanssa polttaa näppinsä. Nämä pelaajiston ammattilaiset kun on alkaneet pelailemaan aneemisesti jo kolmannen valmentajan alaisuudessa. Samanlaiseksi jätteeksihän tuo peli valahti silloinkin, kun Van Gaalin lähdöstä kauden jälkeen ilmoitettiin. Zidanelle voisi ensi kesään odotellessa aueta jostain helpompikin valmennuspaikka, vaikka tällä hetkellä näyttääkin, että lähes kaikki ovet on kiinni kun Ranskakin voitti maailmanmestaruuden. Mutta nythän on kausi vasta alussa ja jonkun Tuchelinkin kohtalo PSG:ssä levännee taas tsämppärimenestyksessä.

Jos nyt saa hassutella, niin jotenkin olisi hauskaa jos Wenger tuotaisiin puikkoihin. Voisi se hymy kyllä hyytyä jossain vaiheessa, eikä Wenger varmaan myöskään tänne tulisi millään hinnalla. Vapaita managereita ei tosiaan varmaan ole oikein tarjolla kuin: Zidane, Antonio Conte, Laurent Blanc. Sitten on näitä Peter Boszeja ja muita, tai isompia nimiä jotka olleet useita vuosia valmentamatta. Eli jos ei tuosta kolmikosta löydy, niin ostohommia. Aika pitkä aika olisi jollakin väliaikaismanagerillakin mennä, jos Mourinho lähiaikoina saisi monoa.

En kyllä osaa yhtään sanoa kuka olisi unelmamies tänne tilalle, kun ei mitään muita joukkuetta ja vielä vähemmän sarjaa tule seurattua. Diego Simeone ainakin laittaisi primadonnat ruotuun ja häntä sekä puliukko-Burgosia olisi hauskaa seurata, mutta olisi mukava nähdä jo muutakin kuin ajokoirafutista puolustuspää edellä. Maajoukkuepuolelta tietysti voisi löytyä jotain jokereita ja jotka olisi ehkä isoja seurajoukkueita helpommin irrotettavissa, mutta ainakin tuplamanagerin rooli on ihan Football Manager -pelin hommia. Ei sitä tämän tason seura ja mikään itseään kunnioittava iso futisliittokaan katsele.

Siellähän olisi myös Marotta lähtenyt Juventuksesta pari päivää sitten. Koonnut aika vähällä rahalla Juventuksesta kovan joukkueen ja ei arkaile luopua isoistakaan pelaajista, jos näkee sen hyödylliseksi. Voisi Woodward keskittyä bisnespuoleen, tai sitten etsimään uutta työpaikkaa samalla ovenavauksella Mourinhon kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös