Kivikova, kivikova... Kiekko-Espoo?

  • 151 015
  • 569
Tila
Viestiketju on suljettu.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Myytyjen kausikorttien määrällä tuo koko Espoon yhteinen Seura pystynee ilmoittamaan kannatuksensa määrän. Lukuja odotellessa. Tsemppiä hankkeelle.

Sanoisin toisen kauden vasta näyttävän kuinka moni uusii korttinsa. Se voinee olla, että osa ei niin tee alkuinnokkuuden jälkeen, vaikka kausi olisi ihan hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kunhan nyt saataisiin ensimmäiset ja ensimmäisen kauden kortit myytyä. Itse kyllä kausikortin ostan. Kuinka moni muu kirjoittajista sitoutuu. Nyt on paikka tukea toimintaa. Saa vastata ja sitoutua toimintaan. Nyt on yksi varma kortti myyty. Ilmoittautukaa ostajiksi.
Blues4ever
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
2 kausikorttia myyty. Muita ostajia?

Et nyt ymmärtänyt tuota ”lähellekään” merkitystä. Mutta olkoot, jätän aiheen tällä osastolla tähän ja jatkan kirjoittelua K-Espoon topicissa Suomi-sarjan puolella. Varsinkin kun ei osaa sanoa, oletko muuta tekemässä kuin trollaamassa.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Lähellekään, tuhat , viisi tuhatta. 2 korttia myyty. Kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa ja huudella netissä. Teot ratkaisevat ja niitä nyt odotellessa. Kaikesta huutelusta ainoa toteutunut asia on miesten Suomisarjapaikka. Junnuissa ei joukkueita saada kasaan, edes Suomisarjaan. 100 % tuki Espoonlahden omalle miesten edustusjääkiekolle millä nimellä tahansa tällä kertaa toimitaankaan. Pitkä on matka ja mitä tahansa voi tapahtua muutaman vuoden sisällä. Jäädään odottamaan ruohonjuuritason tekemistä ja erityisesti tuloksia. Perse edellä puuhun kapuaminen on huono harrastus, kysy vaikka Jussilta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Katkeria ovat krokotiilin kyyneleet. Eiköhän Erkankin kannata odotella vaan niitä uutisia ihan rauhassa kuten muidenkin.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Jep. Odotellaan ja toivottavasti ilmoitukset ja tiedotukset ovat realistisia ja totuudenmukaisia eikä hehkutsusviritteisiä. Edelleen tsemppiä projektille. Kaksi kausikorttia myyty, jos muut kirjoittelevat eivät sitoudu ostamaan.
Blues4ever
 

gusarov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Penticton Knights
BJR:llä huomenna kick off - tilaisuus. Uskon, että siellä yhtenä aiheena on Kiekko- Espoon kanssa tehtävä yhteistyö koskien miesten edustusjoukkuetta. Jos ei omana aiheena niin asian tilannetta valitetaan aivan varmasti. Olisin itse tyytyväinen jo pelkästään siitä, että osapuolet keskustelevat asiasta aktiivisesti ja asioissa edetään edes pienin askelin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kaksi kausikorttia myyty, jos muut kirjoittelevat eivät sitoudu ostamaan.
Miten maksoit oman korttisi? Luottokortilla? Osa-maksulla? Kuten tuossa jo aiemmin ilmoitettiin, et ollut lähelläkään ensimmäinen, joka on sitoutunut ostamaan kausarin, kun ne tulevat myyntiin. Suhtaudun kyllä vähän epäilyksellä, että päädyt oikeasti mitään hankkimaan. Mutta hienoa jos kaikesta valituksestasi huolimatta tuet toimintaa edes rahallisesti.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Kuinkas paljon Tapiolan harjoitushalliin mahtuu väkeä? Olen siellä monesti ollut, mutta en ole "sillä silmällä" tilaa tarkastellut. Kyseinen halli on muistaakseni osittain kaupungin, joten Jussi ei pääsisi vuokraa nostamaan pilviin. Helvetti kun Matinkylän halli lahosi käsiin, uusi alku olisi ollut hienoa aloittaa Matinkylä Gardenista.
En ole ihan vakuuttunut mistään hitaasti kiiruhtamisen parhaudesta. Mulle riittäisi vuosi Suomi-sarjaa, kaksi Mestistä ja sitten Liigaan. Ihan hyvin tuo Vegaskin sai homman toimimaan ilman mitään vuosien tahkoamista preerialla. Tärkeintä on, että jengi kokee joukkueen omakseen ja haluaa sitä kannattaa. Jos sen voi saavuttaa nopeastikin, niin miksi ei? Kiekko-Espoo on tunnettu brändi, joten nopea nousu on aivan realistinen.
Mikäli Salonoja ei myy halliaan, tulee selvittää myös uuden hallin rakentamista. Mä en halua enää koskaan nähdä sen pellen naamaa, kun puhutaan espoolaisesta jääkiekosta. Mikäli hintana on uuden hallin rakentaminen, niin sitten on. Ruotsissa on rakennettu paljon meille sopivia halleja, joista ottaa mallia. Edes hinta on tuskin este, suurempi hidaste on Espoon kaupungin aivan tajuton hitaus kaikissa asioissa, tontin saaminen saattaa kestää 20-50 vuotta, vaikka tontti olisi jo katsottuna. Sinänsä Tapiolan halli kelpaisi, onhan se alunperin Kiekko-Espoon rakennuttama. Mutta Jussi Salonojaa ei pidä päästää lähellekään uutta Kiekko-Espoota, ei millään tavalla. Koska silloin ei muut potentiaaliset tukijat tule mukaan.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Niin yleisö saattaa löytyäkin ja se ei ole se ongelma minkä takija kannattaisi hitaasti kiiruhtaa vaan jälleen kerran talous. Mikäli K-Espoon omistajilta löytyy pätäkkää tarpeeksi miksipä ei nopeasti ylös. Hieman kuitenkin epäilen, eiköhän tässä haluta kaikessa rauhassa rakentaa toiminta kerrankin kestävälle pohjalle taloudellisesti ja siinä saattaa muutama vuosi mennä ja siksi nopea nousu liigaan ei ole vaihtoehto.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
@HOOLIGAN_ Hullu-Jussin pyörittämä negatiivinen sirkus on tehokkaasti pitänyt sponsorit loitolla. Salonojan halli oli matseja lukuun ottamatta tyhjä ja Jussi maksatti sen Bluesilla kohtuuttomina hallivuokrina. Siten halli meni öppaus +/-0, mutta Blues teki tappiota. Sitten Jussi sanoi tukevansa Bluesia, vaikka oikeasti tuki tyhjää halliaan. Ja tyhjä se oli etenkin Jussin laiskuuden ja kyvyttömyyden vuoksi. Koska Bluesin sponssaaminen olisi tosiasiallisesti tarkoittanut eräänlaista "konserniavustusta" hallille eikä Bluesille, ei kiinnostuneita sponsseja juurikaan ollut. Nyt tilanne on täysin uusi, Kiekko-Espoolle tarkoitetut rahat menevät oikeaan osoitteeseen ja paikalliset yritykset saavat näkyvyyttä. Jussin ensimmäinen teko Bluesin peräsimessä oli savustaa kaikki ei-pörssiyhtiöt pois Bluesin sponsoreista. Ihan vitun idiottimainen teko sekin. Pienet firmat ovat sitä uskollisinta kannattajakuntaa ja haluavat sitoutua joukkueeseen, mutta juuri heidät heitettiin tylysti pihalle. Ja juuri näiden pikkufirmojen palveluksessa on suurin osa junnujen vanhemmista & kausikorttilaisista.
Uusi halli maksaisi noin 20 miljoonaa + tontin. Ei mikään tekemätön paikka, mikäli saadaan oikeat ihmiset oikeille paikoille.
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Jos kenellä on kysyttävää Kiekko-Espoon puuhaihmisiltä, tänään kello 17:30 järjestetään noin tunnin kaikille avoin tilaisuus Tapiolassa Kauppamiehentie 6:ssa. Tilaisuus sitten jatkuu Espoon kiekkokannattajien vuosikokouksella.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uusi halli maksaisi noin 20 miljoonaa + tontin. Ei mikään tekemätön paikka, mikäli saadaan oikeat ihmiset oikeille paikoille.

Jos tuo halli tehtäisiin 100% velkarahalla, niin ensimmäisen vuoden taakka olisi miljoonan euro lyhennys + korko 600 kE (esim. 3% korolla). Eli finanssikulu olisi noin 1,6 mE/a. Tuollaisen maksamiseen tarvitaan ne ''oikeat ihmiset''.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
@Derrick Mikäli uusi halli rakennettaisiin, olisi laina-aika vähintään 30 vuotta ja korko max. 1%. Eli jos kaupunki tulisi hallin takaajaksi (ehkä myös osakkaaksi?), niin pääomakulut olisivat parhaassa tapauksessa alle miljoonan vuodessa, pitkällä lainalla vähemmänkin. On siinä toki tekemistä, mutta ei mikään mahdoton yhtälö kuitenkaan.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
@Derrick Mikäli uusi halli rakennettaisiin, olisi laina-aika vähintään 30 vuotta ja korko max. 1%.

Inflaatio on tällä hetkellä lähellä yhtä prosenttia, joten ei sellaista pankinjohtajaa olekaan joka tekisi 30 vuoden sopimuksen joka ei edes ensimmäisenäkään vuotena tuota mitään. Yrityslainojen korot ovat tyypillisesti 4-20 % riippuen asiakkaan luottoluokituksesta. Jos uusi halli tulee niin omaa pääomaa pitää olla runsaasti ja tarvittavan velan määrä pitää olla minimoitu.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
@Derrick En nyt lähde tästä enempää vääntämään, mutta vauras helsinkiläinen taloyhtiö saa lainaa mainitsemillani ehdoilla. Kaupungin takaamassa lainassa korko & marginaali on öppaut sama kuin valtion ottamissa lainoissa. Riski lainan antajalle on sama kuin Suomen maariski, ei enempää, ei vähempää. Espoon kaupungin liikevaihto on noin 1 800 000 000,00€. Eli 1,8 miljardia. Yhden millin vuotuinen takausvastuu (tai 20 miljoona kokonaisuudessaan) ei tunnu missään. Espoo ei kykene arvioimaan tulojaan 20 miljoonan tarkkuudella. Oikeasti, vaikka tietysti tekee budjettinsa euron tarkkuudella.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitä helvettiä nyt on sitten jutut jo hypänneet pelkästä nopeasta noususta uuden hallin rakentamiseen. Kiekko-Espoo ei ole pelannut peliäkään, ei ole julkistanut kai yhtään soppariakaan ja jo ollaan kertomassa miten pätäkkää on ja voi uuden hallin rakentaa. Heh. Onneksi taitaa olla siellä oikeissa puikoissa vähän fiksummat ihmiset.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Mitä helvettiä nyt on sitten jutut jo hypänneet pelkästä nopeasta noususta uuden hallin rakentamiseen. Kiekko-Espoo ei ole pelannut peliäkään, ei ole julkistanut kai yhtään soppariakaan ja jo ollaan kertomassa miten pätäkkää on ja voi uuden hallin rakentaa. Heh. Onneksi taitaa olla siellä oikeissa puikoissa vähän fiksummat ihmiset.
Toivottavasti on senverran suunnitelmia kuitenkin, että tietävät missä mahdollisen Mestikseen nousun jälkeen pelattaisiin. Eihän sinne toki heittämällä pääse. Toisaalta aika vaikea on mitään buumia kannattajien tai sponsorien suhteen synnyttää, jos vain "pellaillaan" muutama vuosi Suomi-sarjassa. Mielestäni mestistaso on se, missä voidaan alkaa pitkäjänteisemmin kasvattaa kannattajakuntaa ja parantaa taloutta..
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
@Derrick En nyt lähde tästä enempää vääntämään, mutta vauras helsinkiläinen taloyhtiö saa lainaa mainitsemillani ehdoilla. Kaupungin takaamassa lainassa korko & marginaali on öppaut sama kuin valtion ottamissa lainoissa. Riski lainan antajalle on sama kuin Suomen maariski, ei enempää, ei vähempää. Espoon kaupungin liikevaihto on noin 1 800 000 000,00€. Eli 1,8 miljardia. Yhden millin vuotuinen takausvastuu (tai 20 miljoona kokonaisuudessaan) ei tunnu missään. Espoo ei kykene arvioimaan tulojaan 20 miljoonan tarkkuudella. Oikeasti, vaikka tietysti tekee budjettinsa euron tarkkuudella.

On kai eri asia puhua vauraasta helsinkiläistä taloyhtiöstä ja varattomasta kiekkoseurasta, ei ne saa lainaa samoilla ehdoilla. Eikä Suomessa saa edes lainaa jos ei ole takuita. Sitten se että Espoon kaupunki lähtisi rakentamaan uutta hallia on kai aika pitkässä puussa, alle viiden vuoden ei tule tapahtumaan mitään. Lappeenrantaan mietitään uutta hallia, on jo mietitty pari vuotta, ja uusi halli on pystyssä aikaisintaan rakennusluvan saamisesta 2-2,5 vuotta.

Toinen juttu on myös se että jos tänne hallin saaminen tulee maksamaan noin 30-40 miljoonaa, niin miksi Espooseen halli tulisi puolta halvemmalla ?
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Kovasti yritin tuossa takauksesta selittää, mutta kun ei mene perille niin ei mene. Nyt Espooseen voisi rakentaa noin 6000 katsojaa vetävän jäähallin, ilman mitään saunallisia aitioita. Jos länsinaapurissa onnistuu pitkälti alle 20 miljoonan, niin luulisi onnistuvan täälläkin.
Lappenrantaan tuskin kannattaa hallia rakentaa, en usko Saipan pelaavan Liigaa kymmenen vuoden päästä. Liian pieni ja köyhä alue liigajoukkueelle ja muutenkin toimiminen SKA:n talousalueella on pikkuseuralle raskasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös