Marjamäelle kenkää!

  • 217 874
  • 1 122

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Olisko sit kuitenkin Venäjä tai Ruotsi sytyttänyt enemmän?
Itsekkin mietin tätä samalla kun koitan päässäni pyöritellä tätä Marjamäen ajan antia. Ainut mikä tulee mieleen niin Marjamäki aika hyvin erotti Leijonat Jalosten yhteistyölätkästä ja rakensi peliään yksilöiden ja heidän onnistumistensa varaan. Tässä Tanskan turnauksessa Suomi muistutti karulla tavalla menneisyyden Venäjää joka oli parhaimmillaan maagisen hyvä, mutta pahimmillaan todella kuriton ja sortui yksin yrittämiseen. Etenkin tässä viimeisessä Sveitsi pelissä jotenkin pisti silmään kuinka usein hyökättiin alivoimaisena Ahon tai Granlundin johdolla.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Ei riitä sanat kuvailemaan kuinka pettynyt Marjamäen maajoukkueaikakauteen olen. Late oli ilmiselvä valinta maajoukkueeseen aikoinaan, mutta seurauksena oli jättikatastrofi. Muutama traumatisoiva muisto matkan varrelta:
- Hävitään junnuille World Cupissa
- Yksi maali koko WC:ssä
- Ranska nöyryyttää Suomea
- Peruutellaan ja pelataan passiivisesti E-Koreaa vastaan. Voitto, mutta piti jännittää sen puolesta
- Olympialaiset penkin alle ja peli kuraa, mutta Late höpisee pettymyksen jälkeen, kuinka peli on mennyt eteenpäin ja Leijonissa hyvä olla
- Pystytään kaivamaan tappio Sveitsiä vastaan joukkueella, jossa oli ilmiselvää MM-kultapotentiaalia

Eikä tämä painajainen lopu vieläkään, vaan seuraavaksi pelätään pahinta Jokereiden puolesta. Hävettää, vituttaa, pelottaa.

Voit olla aivan varma, ettei tilanne Jokereissa tule muuttumaan yhtään paremmaksi. Sama flegmaattisuus, vesipullon hipelöinti ja mediakuution tuijottelu tulee jatkumaan.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Höpö höpö. Olen tältä palstalta saanut totuutena lukea JOKAISEN voitetun ottelun jälkeen, miten Marjamäki ei enää ole vetovastuussa vaan joukkue on Mannerin ja Tapolan hyppysissä, Late vaan seisoo sopimuksen loppuun.

Annetaan nyt sitten oikeiden miesten kantaa vastuu, eikä aleta syyttömille huutelemaan tappion koittaessa.

Puheet on puheita ja niitä aina riittää. Jos em. olisi faktaa, niin tuskinpa siellä enää olis ollut tarvetta patsaana näön vuoksi seisottaa tätä negatiivisuutta tuottavaa ilmestystä eli Latea.

Kuten sanottu niin illan paras anti oli se että nyt saadaan sanoa MOI kuten kolmosen mainostauoilla matsin aikana.
 

Goxim Marky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hiroshiman karpit
Ohi on, ihmettelen vain, että miksi tätä maiskuttelijaa ei kengitty pois aiemmin? Sokea Reettakin näki varmasti, ettei marjapuuron taktiikalla synny lasta eikä paskaa. Onko kyseessä niin iso arvovaltatappio liitolle, että antaa jengin mieluumin alisuorittaa kaukalossa, kuin antaa fudut koutsille?

No summa summarum, tästä on vain kurssi ylöspäin. Saapa vain nähdä, että kauanko Jalosella menee päästä eroon tuon kärppäluuserin aiheuttamasta henkisestä vahingosta ja juurruttaa edes jotain voittamisen rutiinia leijoniin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä olen lukenut haastattaluja niin kaveri on ihan sekaisin. Ei taida edes tajuta missä mennään. Säälittää Narri-fanit kun tuo pelle tulee sinne valmentamaan.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Olisi mielenkiintoista tietää, mitä vaatisi alempi numero, jos yhden maalin tekeminen turnauksessa oikeuttaa numeroon kuusi.
Nykymiehityksellä saisi tietenkin nelosen. Mutta tuolloin materiaali ei ollut vielä nykytasolla. Oli ekaturnaus ja heitettiin heti pahimpaan paikkaan. Kukaan suomalainen valmentaja ei hallitse kapean kaukalon vaatimaa pelitapaa. Tai jos joku niin tekee, saisi kertoa asiasta muillekin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Perustelut ainakin menee ihan metsään.

"Marjamäki ansaitsee kehut siitä, millaista jääkiekkoa Suomi tässä turnauksessa pelasi. Leijonat oli rohkeita ja yritteliäitä ja Suomi otti vihdoin maajoukkuetasollakin askeleita kohti kansainvälisen jääkiekon tämänhetkistä pelillistä aallonharjaa.

Samaan aikaan Sveitsi-ottelu paljasti myös Leijonien heikkoudet. Kaksinkamppailuissa ja maalin edustoilla suomalaiset olivat lapasia."

Miten tuo kaksinkamppailuiden häviäminen on valmentajan syy? Ja sitten taas pelitapaa kehutaan? Hiitelä kirjoittaa taas sontaa, mikä ei yllätä.
 

MrOrange

Jäsen
Marjamäen aikakausi paketissa, käteen jäi, noh, ei mitään. Voitto krapulaisia jenkkejä vastaan viime mömmömskabojen puolivälierässä, siinäpä se.

Maailmancup oli kaiketi Suomen jääkiekkohistorian häpeällisin suoritus, eikä nämä muutkaan kisat menneet sinne päinkään. Viime kevään neljäs sijakin oli aivan maksimi niistä kisoista, muistan vain yhden hyvän erän, en enempää. Tämän iltainen Sveitsi-tappio ei tuntunut enää missään. Mutta nyt tämä on vihdoin ohi. Tervetuloa Jalonen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Perustelut ainakin menee ihan metsään.

"Marjamäki ansaitsee kehut siitä, millaista jääkiekkoa Suomi tässä turnauksessa pelasi. Leijonat oli rohkeita ja yritteliäitä ja Suomi otti vihdoin maajoukkuetasollakin askeleita kohti kansainvälisen jääkiekon tämänhetkistä pelillistä aallonharjaa.

Samaan aikaan Sveitsi-ottelu paljasti myös Leijonien heikkoudet. Kaksinkamppailuissa ja maalin edustoilla suomalaiset olivat lapasia."

Miten tuo kaksinkamppailuiden häviäminen on valmentajan syy? Ja sitten taas pelitapaa kehutaan? Hiitelä kirjoittaa taas sontaa, mikä ei yllätä.

Näinpä.

Suomen ongelma oli syvyyden puuttuminen, sentterien puuttuminen ja pakistonkin heikohko laatu. Joukkue saatiin käsittämättömällä tavalla ylisuorittamaan ja siitä täytyy antaa Marjamäelle ehdottomat propsit.

Jos Suomella olisi ollut edes kunnollinen kolmosketju (vähemmän kieltäytyjiä jne. tulevaisuuden laajempi NHL-materiaali), niin 1-2 ketjuja ei olisi tarvinut ylipeluuttaa alkuvaiheessa puhki. Ylipeluutus lopulta hyydytti pelitavan, ja söi energiavaroja latautumisesta jokaiseen peliin, mutta se johtui resursseista, ei valmentajan vääristä päätöksistä.

Kanada ja Ruotsi voittaa mestaruudet juuri sen takia, että on tasaista materiaalia jota kierrättää kovassa ottelutahdissa tasaisemmin, mitä Suomella nyt oli. Jonain päivänä Suomellakin on se materiaali, kun saadaan pari joukkueellista jannuja änäriin. Sitten voi aina valita terveet ja motivoituneet tulijat
 

Barry Manilow

Jäsen
Suosikkijoukkue
California Golden Seals
Suomen heikkoudet tulivat ilmi sellaisia vastustajia vastaan, jotka ottivat tilan ja ajan hyökkäyksestä pois ja pärjäsivät kamppailupelaamisessa. Sama tilanne olisi tullut eteen jossain vaiheessa myös ns. kovempia vastustajia vastaan. Suomella oli pelaajia, jotka pelasivat näyttävästi, kun tilaa ja aikaa oli mutta, joilta puuttui kamppailuvoimaa ahtaissa paikoissa.

Jääkiekkoliiton johto olisi tehnyt viisaasti, jos olisi antanut Marjamäen mennä viimeistään olympialaisten jälkeen. Miehessä on julkisten esiintymisten perusteella jotakin luotaantyöntävää. Näennäisen rauhallisuuden takaa löytyy todennäköisesti paljon epävarmuutta ja päättämättömyyttä. Viimeisissä kisoissaan hän ei enää uskonut omiin systeemeihinsä vaan rakensi eräänlaisen all stars -joukkueen niistä pelaajista, jotka suostuivat lähtemään mukaan. Joukkue oli epätasapainoisesti rakennettu, ei senttereitä ja puolustajissa korostui kiekollinen pelaaminen liikaa puolustamisen kustannuksella.

Kaikki meni näennäisesti hyvin ennalta selvästi heikompia vastustajia vastaan kuten myös kovimpia vastaan runkosarjassa. Tosipeleissä suuria maita totuus olisi myös paljastunut. Tiukoilla hetkillä pää ei pysynyt kylmänä vaan valmentaja sortui paineen alla ylireagointiin peluuttamalla parhaat pelaajansa puhki.

Marjamäkeä ei olisi alkujaankaan pitänyt valita päävalmentajaksi. Liiton johdon selkärangattomuudesta kertoo se, että miehen annettiin jatkaa liian pitkään. Lopulta hänestä tuli ensimmäinen maajoukkueen päävalmentaja Rauno Korven jälkeen, joka ei ole voittanut arvoturnauksessa mitalia.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Luojan kiitos tämä paska loppu tähän. Ei tule Marjamäkeä ikävä. Matikainen aloitti hienon mitaliputken valmentanana ja Marjamäki lopetti sen uskomattomalla tavalla. Kostautuiko se, että pelaajat peluutettiin pitkän kauden jälkeen loppuun kaiken maailman Koreoita ja Latvioita vastaan? Todennäköisesti kyllä. Olisin antanut potkut jo aikoja sitten. Nyt haluttiin katsoa tämä tyhjä arpa loppuun saakka..
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Marjamäen aikana hävittiin ainakin Saksalle, Ranskalle, Tanskalle, Sveitsille ja vieläkö jopa Norjallekkin? Ennen näitä kispja hävittiin myös kaikki pelit isoja maita vastaan. Joten ei ihan nappiin mennyt.

Osasyyn voi iskeä surutta myös Laten niskaan, mutta kyllähän hän myös pahaan saumaan joutui. #meidänpelillä ei enää pärjätäkkään muiden maiden vauhtikiekkoa vastaan --> pakko uusiutua --> pakko myös ottaa pelaajia, jotka eivät pelaa selkärangasta vain meidän peliä. Tulos on ollut sitä luokkaa aika karua. Eniten on pstänyt kuitenkin silmiin se, että Marjamäki ei antanut mitään tunnetta vaihtoaitioasa. Pyrki vain olemaan naama norsunv***lla tai tonninsetelinä.

Mitä jäi käteen? Suomen jääkiekon surkeimmat kaksi vuotta pitkään aikaan. Tässä kerettiin kuitenkin pelaamaan World Cuppia, Olympialaiset ja parit MM kisat. Niin tiedä sitten kertooko tämä Suomen heikosta pärjäämisestä nyky-jääkiekossa vai oliko tämä vain valmennuksen heikkoutta? Sen aika näyttää, mutta sanottava on se, että Marjukka pallilta poistuu. Jotenkin semmoinen olo, että nämä hyvät asiat olivat enemmänkin Tapolan ja Mantereen hyvyyttä.

Yksi posi myös annettava. Nyt tehtiin se kauan kaivattu murros pelaamisessa/pelaajistossa ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin, ilman Marjukkaa.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Totta puhuen tuo on mielenkiintoinen trendi että suomi hävisi juuri Marjamäen alaisuudessa ensimmäisiä kertoja näille pienille maille.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Osasyyn voi iskeä surutta myös Laten niskaan, mutta kyllähän hän myös pahaan saumaan joutui. #meidänpelillä ei enää pärjätäkkään muiden maiden vauhtikiekkoa vastaan --> pakko uusiutua --> pakko myös ottaa pelaajia, jotka eivät pelaa selkärangasta vain meidän peliä...

Mielenkiintoista katsoa mihin suuntaan "meidän pelin" isä, Jukka Jalonen vie Suomen pelaamista, palataanko enemmän viivelähtöjen ja kiekkokontrollin suuntaan vai jatketaanko Marjamäki Mannerin linjalla ja annetaan peli pelaajille. Nuori joukkue ei osannut vielä näissä kisoissa tunnistaa tarpeeksi hyvin tilanteita, Jalosen viivelähdöt olisivat olleet Sveitsi pelin toisessa erässä tarpeen, kiekkokontrollilla olisi ollut mahdollista jäädyttää Sveitsin luisteluvoimaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mielenkiintoista katsoa mihin suuntaan "meidän pelin" isä, Jukka Jalonen vie Suomen pelaamista, palataanko enemmän viivelähtöjen ja kiekkokontrollin suuntaan vai jatketaanko Marjamäki Mannerin linjalla ja annetaan peli pelaajille. Nuori joukkue ei osannut vielä näissä kisoissa tunnistaa tarpeeksi hyvin tilanteita, Jalosen viivelähdöt olisivat olleet Sveitsi pelin toisessa erässä tarpeen, kiekkokontrollilla olisi ollut mahdollista jäädyttää Sveitsin luisteluvoimaa.
Tämä on tosiaan mielenkiintoista sitten nähdä. Eiköhän tämä turnaus avannut kuitenkin silmiä sen verran, että nyt otetaan Jalosen pelistä ne hyvät puolustusasiat ja tästä turnauksesta hyökkäyspelaaminen. Se onkin sitten eriasia, miten nämä saadaan parhaiten yhteen natsaamaan.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Sen lisäksi että Marjukan maajoukkueen tulokset ja pelityyli (pl. ehkä menneiden kisojen "kärkiketjut tekee mitä huvittaa" ) ovat olleet häpeällistä paskaa (missä lähinnä vain hävitään kaksinkamppailuja), niin Latessa on vituttanut entisestään lisää se jatkuva selittely. Yliarvostettu Jukka Jalonen (tyyliltään lähinnä parempi versio Marjamäestä) omaa hänkin puutteita, mutta ei sentään turvaudu yhtä pelkurimaiseen vastuun välttelyyn kuin Marjukka.

Joka helvetin tappion ja turnauksen jälkeen sieltä Latelta tulee luettelo kuinka monta peliä ollaan voitettu "kaudella" (vaikka ei maajoukkueessa ole mitään perkeleen kausia ja prosesseja). Marjamäki laskee aivan pokkana jotkut EHT-turnaukset ja voitot azerbaidzaneista ikään kuin samanarvoisiksi arvoturnausten pudotuspelien kanssa.

Iltis kokosi ihan hyvän koosteen Paska-Laten paskanjauhannoista:
Näkökulma: Selittelijöiden selittelijä - Lauri Marjamäki ei romahdusten jälkeen löytänyt vikaa itsestään

Nuo World Cupin esitykset (missä muuten Late johti NHL-pelaajia kuin jotain päiväkerholaisia) ja selitykset olivat jo Marjukalta ihan eeppistä kamaa:
Lauri Marjamäki kertoo miksi esitykset World Cupissa olivat täydellisen häpeällisiä kirjoitti:
Miksi Suomesta ei löydy yhtään NHL-kokoista kaukaloa? Meidän 20-vuotiaat käyvät koko ajan Pohjois-Amerikassa, ja kaikki kisat ovat siellä. Me tarvitsemme ehdottomasti yhden 61 metriä kertaa 26 metriä -kokoisen kaukalon Suomeen. Saisimme harjoitella siellä, meidän NHL-pelaajamme voisivat harjoitella sellaisessa kesät ja pystyisimme kaikki maajoukkueet hyödyntämään sitä

Niinpä niin....sen sijaan että Jääkiekkoliitto olisi antanut Marjukalle kenkää heti World Cupin jälkeen, niin luuserille oltiin valmiit tarjoamaan jatkoa vielä kahden vuoden kärsimysnäytelmän päälle. No, Jokerit saa sitten seuraavaksi nauttia vähän jonkun karman lain hengessä kyseisen valmentajaneron palveluksista. (Seuratasolta Marjamäellä jotain näyttöjä on, mutta Jokereissa materiaali ei ole kärkeä ja maalien edessä pitää oikein kamppailla, mikä ei Marjukan pelikirjaan taida sopia.)
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itsekkin mietin tätä samalla kun koitan päässäni pyöritellä tätä Marjamäen ajan antia. Ainut mikä tulee mieleen niin Marjamäki aika hyvin erotti Leijonat Jalosten yhteistyölätkästä ja rakensi peliään yksilöiden ja heidän onnistumistensa varaan. Tässä Tanskan turnauksessa Suomi muistutti karulla tavalla menneisyyden Venäjää joka oli parhaimmillaan maagisen hyvä, mutta pahimmillaan todella kuriton ja sortui yksin yrittämiseen. Etenkin tässä viimeisessä Sveitsi pelissä jotenkin pisti silmään kuinka usein hyökättiin alivoimaisena Ahon tai Granlundin johdolla.
Hyvin löysit ongelman. Liiallinen yksilön ohjaama pelaaminen johtaa juurikin mainitsemaasi ongelmaan kun vastaan asettuu riittävän laadukas ja organisoitu joukkue, juuri tästä oli kyse tämän turnauksen epäonnistumisissa. Marjamäen suunta pelitavan muokkaamisessa on varmastikin ihan oikea mutta onnistuminen tuloksellisesti vaatii riittävät raamit velvollisuuksista jotka auttaisivat pitämään homman kasassa vaikeillakin hetkillä. Tiivistettynä voisin sanoa, että tuolillakin on parempi istua jos tämä on varustettu selkänojalla :)
 
Viimeksi muokattu:

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä on tosiaan mielenkiintoista sitten nähdä. Eiköhän tämä turnaus avannut kuitenkin silmiä sen verran, että nyt otetaan Jalosen pelistä ne hyvät puolustusasiat ja tästä turnauksesta hyökkäyspelaaminen. Se onkin sitten eriasia, miten nämä saadaan parhaiten yhteen natsaamaan.
Yksinkertaista, kiekottomana vain velvollisuuksia ja kiekollisena vapauksia, siitä se lähtee. Tässä turnauksessa oli vain vapauksia, siinäpä villakoiran ydin.
 

scholl

Jäsen
Marjamäen suurin heikkous on ilmiömäisen huono itseluottamus. Hänessä on samaa kuin Mixussa futiksessa ja Petussa. Nyt kun pelitapaa saatiin päivitettyä tälle vuosituhannelle, niin tiukassa paikassa alistuttiin kuin koira, jota on potkittu pentuna liikaa. Se on siinä mielessä harmi, että orastava menestys kaatui valmentajaan.
 

scholl

Jäsen
Sen lisäksi että Marjukan maajoukkueen tulokset ja pelityyli (pl. ehkä menneiden kisojen "kärkiketjut tekee mitä huvittaa" ) ovat olleet häpeällistä paskaa (missä lähinnä vain hävitään kaksinkamppailuja), niin Latessa on vituttanut entisestään lisää se jatkuva selittely. Yliarvostettu Jukka Jalonen (tyyliltään lähinnä parempi versio Marjamäestä) omaa hänkin puutteita, mutta ei sentään turvaudu yhtä pelkurimaiseen vastuun välttelyyn kuin Marjukka.

En pitänyt Jukka Jalosesta maajoukkueessa. 2010 hän piti NHL-ammattilaisia pelleinä, mutta he taistelivat ja hoitivat silti itselleen mitalin. 2011 kisat menivät ihan päin honkia kunnes M. Koivu, T. Ruutu ja kumppanit päättivät hoitaa homman. Sen sijaan pidin myöhemmin siitä, miten JJ peluutti U20-jengiä. Minusta hän oli kehittynyt valmentajana. Se ei ollut enää sellaista nysväystä se pelaaminen.

Joka helvetin tappion ja turnauksen jälkeen sieltä Latelta tulee luettelo kuinka monta peliä ollaan voitettu "kaudella" (vaikka ei maajoukkueessa ole mitään perkeleen kausia ja prosesseja). Marjamäki laskee aivan pokkana jotkut EHT-turnaukset ja voitot azerbaidzaneista ikään kuin samanarvoisiksi arvoturnausten pudotuspelien kanssa.

Niin. Mika-Matti Paatelainen vol. 2. Lasketaan maalipaikkoja. Niinhän se oli olympialaisissakin. Suomella enemmän maalipaikkoja kuin vastustajilla.

Niinpä niin....sen sijaan että Jääkiekkoliitto olisi antanut Marjukalle kenkää heti World Cupin jälkeen, niin luuserille oltiin valmiit tarjoamaan jatkoa vielä kahden vuoden kärsimysnäytelmän päälle. No, Jokerit saa sitten seuraavaksi nauttia vähän jonkun karman lain hengessä kyseisen valmentajaneron palveluksista. (Seuratasolta Marjamäellä jotain näyttöjä on, mutta Jokereissa materiaali ei ole kärkeä ja maalien edessä pitää oikein kamppailla, mikä ei Marjukan pelikirjaan taida sopia.)

Se oli aivan käsittämätön teko liitolta laittaa kokematon koulupoika vetämään World Cupia. Kojo olisi halunnut jatkaa vielä siihen saakka, mutta liitolle kävi vain sellainen sopimus, joka olisi kattanut myös seuraavan kevään. 2008 J. Jalonen ajettiin sisään niin, että ensin oli Shedden siinä. Nyt olisi pitänyt tehdä samoin. Marjamäki olisi pitänyt olla World Cupissa jonkun kokeneen coachin kakkosvalmentaja. Ottaa vaikka joku änäricoachi hoitamaan yhden turnauksen ja sitten vasta aloittaa tämä projekti. Marjamäki piti NHL-pelaajia jonain C-junioreina ja turnaus meni ihan päin helvettiä. Se sama näkyi vielä keväällä. Huvittavaa muuten on se, että päästiin kuin ihmeen kaupalla silloin keväällä neljänneksi, vaikka peli oli aivan hirveätä paskaa ja välillä meinattiin jo pudota kokonaan pudotuspeleistä. Tänä vuonna harjoitusturnaukset menivät hyvin, olympiakisoissa flopattiin taas rajusti ja nyt pelattiin loistavasti kunnes pää petti taas valmentajalta.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Onko sulla pokkaa? No Latella on. Mieshän on tyhmä kuin saapas, tai sitten 100% narsisti(nämä hermannit harvemmin löytävät vikaa itsestään).
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Se oli aivan käsittämätön teko liitolta laittaa kokematon koulupoika vetämään World Cupia. Kojo olisi halunnut jatkaa vielä siihen saakka, mutta liitolle kävi vain sellainen sopimus, joka olisi kattanut myös seuraavan kevään.

Näinhän se oli. Kari Jalonen olisi pitänyt kiinnittää pitkällä sopparilla maajoukkueeseen alunperinkin ja vähintäänkin antaa valmentaa World Cup ennen frangien houkutusta. Nokka on ihan eri tason voittajatyyppi kuin Late ja ymmärtää myös kamppailupelaamisen päälle.
 

scholl

Jäsen
Näinhän se oli. Kari Jalonen olisi pitänyt kiinnittää pitkällä sopparilla maajoukkueeseen alunperinkin ja vähintäänkin antaa valmentaa World Cup ennen frangien houkutusta. Nokka on ihan eri tason voittajatyyppi kuin Late ja ymmärtää myös kamppailupelaamisen päälle.

Minusta tuntui, ettei liitossa ollut täysi luotto Kojoon. Ei annettu alun perin pitkää sopimusta, sitten tuli kritiikkiä. Kun mies sai tarjouksia Sveitsistä, niin se otettiin varmaan loukkauksena liitossa, jolloin ei annettu enää coachata edes sitä World Cupia.

Nokassa oli tosiaan sellaista tervettä itseluottamusta, jolla pärjää ulkomaillakin. Nämä maalta tulleet valmentajat kuten Jukka Jalonen ja Lauri Marjamäki ovat ihan ihmeissään, kun pitää mennä jonnekin ulkomaille. Niin se oli Jukka Jalonenkin alun perin maajoukkueessa ihan samanlainen kuin Late. Muistan kun kävivät Kurrin kanssa Torontossa Hall of Famessa ja J. Jalonen oli kuin tämä huutokauppakeisari siellä. Tuli sellainen fiilis, että perhana kun tuollainen äijä lähetettiin tuollaiselle seuramatkalle. Luulen, että aika SKA:ssa muutti J. Jalosta ja hän on kypsempi nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös