Ti 15.5.2018 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 91 512
  • 943
Tila
Viestiketju on suljettu.

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vittu nyt voisi vetää kyynärpäätä otsaan jenkille. Sellaisen oikein reippaan hypyn saattelemana.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vitun kyrpänaamajenkit.

Mä niin toivon, että ne tippuu puolivälierissä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Suomalaiset on kyllä todellisia mikki hiirejä. Kukaan ei tee mitään. Korkeintaan jaellaan ilkeitä katseita, kun jenkit sikailevat.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Naurettavia pellejä nämä mörikan miljonäärit. Kun kasetti ei kestä, niin se on paska.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
:DDD Koivisto pisti hyvän kaverisyötön Anttilalle, noin kahden ja puolen metrin korkuisen.
 

scholl

Jäsen
Saukkone : kyllä sieltä tulee Sveitsi vastaan vaikka kuinka on muitakin pelejä tänään, Kai noi tossa ammatissa pitäs olla jo tiedossa eikä ihmetellä 6-2 maalin jälkee kuka tulee vastaan.

Saukkonen Iltalehdessä:
- Meidät selostajat nostetaan liikaa esille Suomessa. Tämä ei ole selostajien MM-kisat, vaan jääkiekon MM-kisat. Se on hyvä asia, jos selostus on sujuvaa ja selostaja ymmärtää auttavasti lajista, mutta päätehtävä on välittää tapahtumat ja tunnelmat pelistä, sanoo MTV:n Mika Saukkonen.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Kyllä, hän on kauan sitten kadonnut klooniveljeni.

Taksikuskin hakkaajan tuittuiluun kohdistuva vahingonilo ja oman kotimaan pärjääminen ottelussa tekevät jokaisesta Jatkis-kirjoittajasta automaattisesti putinistisen Venäjä-trollin, sehän on sinun sumealla logiikallasi harvinaisen selvä.
Niin, et luonnollisesti tajunnut että viittasin tuohon jatkuvaan tuomari-itkuusi, kun Kanada/USA on kentällä. Muistutat siis tältä osin TOJta ja toki muiltakin osin.
Kehnoksi on muuten sinun laskupääsi mennyt, kun sait tämän ketjun aiemmassa viestissäsi kahdesta pohjoisamerikkalaisesta kusipääkapteenista (Getzlaf ja Kane) vain yhden. Kenties he ovatkin vain miehen puolikkaita käytöksensä perusteella.
Joo, pahoittelut tästä. Tiesit todellakin kaksi kapteenia. Onnittelut siitä. Toki sinun kompetenssisi ei luultavasti riitä arvioimaan ketään kusipääksi jos ao. pelaaja ei pelaa TuTossa.

Alkuperäisessä viestissäsi vinguit tapasi mukaan melko yleistävään sävyyn kapteeneista ja kaksi sait sitten kaivettua.
Tai kenties et Getzlafia kusipääksi laske? Hänhän on vähän sinun henkisesi tapaus joka suoltaa suustaan joutavia, katteettomia latteuksia ja saa niistä rangaistuksia. No, onneksi Jatkiksessa ei tarvitse maksaa sakkoja vaan täällä sinäkin olet päässyt lukuisilla lyhyillä kirjoituskielloilla.
Getzlaf on minulle suhteellisen yhdentekevä, kun samasta joukkueesta löytyy rottien rotta Corey Perry, hänkin ollut Kanadan kapteenina. Uutta sinulle, tiedän.

Noin muutenkin kovaa tekstiä tyypiltä, joka jaarittelee sivutolkulla jokaiseen ketjuun lapsellisia ympäripyöreyksiä aiheesta kuin aiheesta, huomiohuoraa jokaista JAn Kierrätyskeskuksen "Kuvaile viimeistä kakkaasi Mustan Nuolen yläaste-aineella" -ketjua klo 1.00-6.00 ja häviää paikalta kuin pieru Saharaan kun pitäisi tietää muutakin kuin mitä suomi-wikipediasta osaa copy-pasteta. Toisaalta, on siinä oma huumoriarvonsa, kun käyt n. kerran vuodessa naurattamassa kansaa Vapaan keskusteluissa höpsöttelyilläsi.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Päällikkö: "Aho oli kentän ehdoton päällikkö". Varmasti suurin mahdollinen tunnustus Päälliköltä.
Ja vittu taas ne soitti Viron kansallislaulun! Eiks kukaan muu tajua?
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Silti vois pikku mylläkkään pistää pystyyn noissa tilanteissa ja näyttää että tulee täältä muutakin kun maaleja

Ehdottomasti! Vaikka lukemat taululla on selkeät, kaikkea ei tarvitse sietää antamatta takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös