MM 2018: Suomi

  • 786 500
  • 3 763
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ovhj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palolan leiman olisin ymmärtänyt jos oltais siitä otettu kaikki hyöty irti peluuttamalla jormakan kanssa koska vain sen kanssa homma toimii. Kolmonen muotoon
palola-suomela-jormakka
Palolan peli löyty tänä vuonna vasta siinä vaiheessa kun pääsi pelaa jormakan kanssa samassa ketjussa muuten ollut turha pelaaja. Määttä pitäisi ehdottomasti saada mukaan koska puolustus huutaa peruspakkia ja kivistö ei tätä kaikkea yksin pysty kantaa. Vielä mikä mulla on ollut pelkona on tuo maalivahti kysymys meidän on pakko saada rask mukaan tai edes rinne/saros koska jotenkin en pysty kumpaankaan veskaan luottaa että he voittavat meille pelejä kanadaa/venäjää vastaan. Toki kelpo kavereita näitä latvioita ja norjia vastaan mutta eivät riitä kun vastassa on oikeesti maailman parhaat.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
Muistaakseni vuoden 2014 kisoissa Palola esiintyi edukseen ainakin jatkopeleissä. Ellen aivan väärin muista, teki jatkopeleissä tärkeitä maaleja ainakin Kanadaa ja Venäjää vastaan. Finaalipelissä taisi ampua maalin lisäksi kaksi ylärimaa. Myös kevään playoffsit Jokerien paidassa antavat osviittaa, ettei ainakaan pelien koventuessa sula.

Mikään sateentekijä ei Palola tähän joukkueeseen ole, mutta näkisin hänen tuovan potentiaalia secondary scoring -osastolle. Jormakka ei esimerkiksi nähdäkseni ole esittänyt mitään sellaista, mihin Palola ei pystyisi - päinvastoin Palolalla on suurempi maalintekopotentiaali.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kyllähän Marjamäki tietää ketkä Nashvillestä/Winnipegistä olisi lähdössä mukaan jos tippuu. Selkeästi sieltä ei mitään jackpottia olisi tullut, kun nyt oli varaa Palola leimata.
Niin. Kyllä Marjamäki tietää, ettei pelaajien tulo ole heistä itsestään kiinni. GM on herra ja hidalgo - hän päättää lopulta. Toki voihan sitä vastaankin kapinoida, mutta jos tulee se loukkaantuminen niin ai ai ai..
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kahden/kolmen pelin jälkeen kolmenkymmenen parhaan joukkoon mahtuu Suomela, hienosti kuudentena, 68.42%. Muita suomalaisia ei näy..
Kanukkeja listalla viisi, russeja samoin. Toki heidän vastustajansa ovat olleet samaa tasoa kuin Suomella, niinpä niin. Norjalaisia mahtuu neljä.
Face-off leaders pdf löytyy jostain täältä: ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP

Muoks: @zunter tuossa mediaketjussa olikin jo heittänyt hyvän linkin, iihf hydra-tilastoihin
 
Viimeksi muokattu:

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Mikäli Laine olisi tulossa kisoihin niin olisi tuo Nashville - Winnipeg sarja melkoisen win/win situation. Kelpaa Winnipeg jatkoon , mutta mikäli ei niin saataisiin lohdutuksena katsoa kunnon Bazukoita kun Laine pääsee virittämään tykkiänsä YV:llä kisoissa. Ei ainakaan viihdettä puuttuisi Suomen peleistä.
Mikäli Winnipeg häviää, eikä Laine tule kisoihin on se jääkiekollinen katastrofi, kun Vegasinkin finaalipaikka vaikeutuisi siinä tapauksessa huomattavasti.
 
On se oikeasti iso saavutus Suomi-kiekkoilussa, kun Ahosta tulee eniten pisteitä worldseissa tehnyt pelaaja. Siis yhdessä turnauksessa eniten pisteitä.

Mitä tulee lisävahvistuksiin, niin olisin kyllä ehdottomasti sillä kannalla, että ei enää kesken kisojen ketään sankareita oteta messiin. Olkoon vaikka NHL:n maalipörssin kakkonen. Tai Tuukka Rask, no sehän on laistanut joka kerta vaikkei olisi NHL-pelejäkään.
Niin kuin ei olekaan tainnut vuosikausiin tulla ketään kesken kisojen, vai enkö vain muista.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Eikö Winnipeg-Nashville sarjasta ainoa potentiaalinen tulija ole Rinne? Laine nyt tuskin tulee kuitenkaan, tai ennakkoveikkaus on, että selitys valmiina, jos Jets tipahtaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei herran jessus tuota peli-ilmettä. Samat saamarin Olimbit siellä on vastassa, joita vastaan on tahkottu monta vaikeaa alkusarjamatsia ja nää jätkät vaan luistelee niiden yli kuin aamujäillä.

Jotenkin tuntuu, että tämä sakki pistelee vasta höyryjunaa liikkeelle sen ainaisen "vaikeeta oli maalinteko"-jargonin sijasta. Granlund alkaa pikkuhiljaa vertyä ja Kapanenkin taisi tuolla viimeisellä pommilla ravistaa loputkin apinat selästään.

Tällä hetkellä en varsinaisesti edes kaipaile vahvistuksia. Toki tulla saa, en vastaan laita, mutta kyllä tämäkin tuntuu olevan helvetinmoinen sakki.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kun näitä NHL-miehiä kovasti mietitään niin pistetäänpä tähän muutama spekulaatio miesten kiinnostuksesta kisoja kohtaan.

Määttä on vetänyt kaksi kevättä päätyyn saakka ja pelimäärä on ollut vammoista huolimatta kova. Voi olla että haluaa huilata. Toisaalta on kaksinkertaisena Stanley Cup -voittajana voittanut seurajoukkueessa kaiken mutta majumenestys vielä ainakin aikuisissa puuttuu, en muista oliko junnumenestyjissä joskus mukana. Tämä voisi myös olla motivoiva tekijä lähteä mukaan.

Rinne on nyt pelannut pari pitkää kevättä ja cup-jahti on käynnissä. Jos se kuitenkin katkeaa, haluaisiko vielä etsiä jotain voittoa? Uraa tuskin enää montaa vuotta jäljellä. Toisaalta väsy voi painaa.

Saros on siinä tilanteessa että soppari loppuu. Maalivahdin loukkaantumisriski on kuitenkin alhaisempi ja on selvää että tulee sopimuksensa saamaan. Sopimuksettomassa tilanteessa GM ei ainakaan kiellä lähtöä. On ollut kakkosena ja voi olla että haluja päästä pelaamaan olisi.

Salomäen sopimus loppuu ja jatko ei välttämättä varmaa ole. En usko että tulee kisoihin. Toisaalta jos taas tietää että NHL oli tässä ja paluu vanhalle mantereelle edessä niin voidaan kisoissa nähdäkin.

Armian sopimus loppuu. Jättänee väliin koska jatkoa on varmasti luvassa muttei välttämättä ole helpoimmat neuvottelut edessä.

Laineen liikkeitä en uskalla arvailla. Se mies voi tehdä mitä vaan.

Donskoi kai kärsinyt vammoista ja Rask myös oletettavasti kieltäytyy.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Niemen passiin leima ja nelosen keskelle, Pesonen kolmosen keskelle, Suomela poppareille ja nakit pakkaseen...
 
J
Mutta mitäs jos Winnipeg tippuisi torstaiyönä ja Armia ja Laine molemmat lähtisivät kisoihin? Kerkeäisivät vetää pari yötä pilkkuun asti ja silti tulla ehkä sunnuntain Saksa-peliin mukaan.

Vaikka herrat lähtisivät Amerikasta kohti Eurooppaa heti perjantaina, Tanskassa he olisivat vasta lauantaina. Tämä tuntuu monilta unohtuvan, kun jotkut spekuloivat tuosta sarjasta putoavien kohdalla jopa lauantain Kanada-peliin osallistumisella.
 
Viimeksi muokattu:

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kaikki matsit voitettu 7 maalin erolla. Mikä vastustajista on ollu paras?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Onko Tuukka Rask ilmaissut, ettei ole tulossa? Kaikki kunnia nykyiselle veskarikaksikolle, mutta Rask tekisi tuosta osastosta kertaheitolla kisojen parhaan.

Taitaisi olla 31-vuotiaan Stanley Cup - voittajan ensimmäiset mömmömkisat
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei oo vielä mitattu yhtään mitään, niin isot on tasoerot tänä vuonna näihin ynnämuihin. Lauantaina nähdään missä mennään.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Juu kovia maita vastaan ei ole mitään tietoa suorituskyvystä. Kaikki kynnelle kykenevät pitäis saada roudattua. Kunnon maalivahti tosipeleihin (Rask/Rinne), Laine lisäämään maalintekovoimaa ja ykköspakiksi Määttä. Eiköhän lopulta käy niin, ettei yksikään tule, hehheh.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Säterin ja Husson taakse kolmeen peliin tehty kaksi maalia. Hyökkäyssuuntaan en ole aikoihin nähnyt tuollaista ilotulitusta. Puolustus huutaa yhtä peruspakkia. Koodinimi Olli Määttä olisi tähän saumaan ässäarvan päävoitto. Raskia tuskin kukaan täysjärkinen on jättämässä rannalle, mutta tämäkin kaksikko riittää oikein hyvin. Paketti on saatu kasaan jo näilläkin palikoilla.

Suomela taidettiin penkittää pelin lopulla. Kolmoskentältä nyt jo kolmas vaisu peli putkeen. Muutoksia täytyy tehdä. Pesonen keskelle, Palola ja Jormakka laidoille. Niemen passiin leima ja siitä suoraan nelosta sentteröimään.

Granlundin kenttä odotetusti heräsi. Kaikilta kolmelta hyvä peli. Granlund varsinkin oli aivan liekeissä.

Maaliero 23-2. Kolme peliä pelattu.
 

Aamupala

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Toivottavasti tuo Kapanen heitetään jossain vaiheessa ykkösestä pois. Vaikka olikin kentältä parempaa tekemistä, niin Kapanen useimmiten tuhoaa hyökkäykset. Granlundkin yrittää ylivaikeita syöttöjä ja Rantaselta tulee vieläkin aika paljon erikoisia ratkaisuja. Kapasen laput silmillä hiihtelyyn olen jo tottunut aiempina vuosina, mutta tuntuu että tässä turnauksessa syöttöjen vastaanottaminen on ollut hänelle ylitsepääsemättömän vaikeaa. Vaikka olisi 2vs1 hyökkäys tai läpiajo tulossa Kapanen ei osaa odottaa syöttöä yhtään. Vaikka kaikki muut tietäisivät jäällä ja hallissa, että syöttö tulee, Kassu ei. Useasti hyvä syöttö on mennyt hieman Kassun lavan ohi, kun mies ei ole reagoinut mitenkään. Useimmiten kyllä ehtii jotenkin reagoida, mutta aivan liian myöhään. Käsittämätöntä.
 

metsuri1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Aho oli norjapelissä harvinaisen yössä. Saattoi johtua hirveän mediahuomion paineesta mutta väitän että iso syy oli myös se että nyt ei tullut sitä avausmaalia heti pelin alkuun joka olisi vapauttanut pelin. Oli aikamoista haparoimista koko peli. Erittäin positiivista ykkösketjun herääminen. Onnistumiset nostaa varmasti itseluottamusta. Mielenkiinnolla odotellaan huomista tanskapeliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös