MM 2018: Suomi

  • 786 344
  • 3 763
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tässä vähän alkaa kaduttamaan ku tuli hätäpäissään tehtyä päätös olla lähtemättä kisoihin sillon kun näytti että ei ole ketään tulossa.

Mielenkiintoinen joukkue. Innolla tässä ootellaan kisoja.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onhan tuo nyt kertakaikkiaan hämmentävää, että olympiajoukkueesta vaivaiset kuusi pelaajaa on mukana Tanskan MM-kisoissa. Ainakin itselläni oli oletus tälle keväälle, että runko rakennetaan olympiamiehistön varaan ja sitä sitten täydentämään otetaan muutamat kärkipelaajat pohjois-Amerikasta ja jokunen kevään komeetta.

Jotakin siellä on täytynyt tapahtua kulissien takana Koreassa, koska ei tällainen kieltäytymisaalto Euroopan päästä ole missään määrin normaalia.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kapanen - Granlund - Rantanen
Aho - Suomela - Teräväinen
Jormakka - Pesonen - Manninen
Savinainen - Niemi - Anttila
Palola, Mäenalainen

Nutivaara - Honka
Heiskanen - Pokka
Mikkola - Koivisto
Riikola - Kivistö

Itse menisin ylläolevalla kokoonpanolla
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Rantanen-MG-Kapanen
Teräväinen-Aho-Mäenalainen
Manninen-Suomela-Pesonen
Anttila-Niemi-Savinainen
Palola,Jormakka

Muutoin aivan täsmälleen tämä, mutta Pesonen pois ja Palola hänen paikalleen. Sitten kokoonpano on paras mahdollinen..
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Manninen ja Koivisto mukana vaikka Olympialaiset meni mun mielestä näiden herrojen osalta aivan vihkoon.

Muuten hyvin odotettu joukkue, ihan hyvä porukka kisoihin. Näytti jo paljon pahemmalta NHL-vahvistusten suhteen.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Marjamäki palkitsee tulevia suojattejaan. Niemi, Jormakka...mitä nää on näyttäny?

Mika Niemi otti tällä kaudella ainakin ihan huikean stepin urallaan. Ei tuu ainakaan äkkiseltään parempaa rouhijasentteriä mieleen jolla on kokemusta kansainvälisistä peleistä mutta heittele toki pari nimeä.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Mäenalanen on silleen mainio valita joukkueeseen, kun on sitä mitä mitä tuo joukkue tarvitsee. Toki paikka myös katsomossa on aika lähellä. Toivottavasti on kokoonpanossa ja näyttää että on Mannerin luoton arvoinen. Tuohan on ilmiselvä Mannerin valinta joukkueeseen, ja tuskin olisi ollut joukkueessa mukana missä ei Manner olisi mukana.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Mika Niemi otti tällä kaudella ainakin ihan huikean stepin urallaan. Ei tuu ainakaan äkkiseltään parempaa rouhijasentteriä mieleen joilla on kokemusta kansainvälisistä peleistä mutta heittele toki pari nimeä.

Mitä tää Niemi teki peleissä? Heitä nyt jotain. Näytti ihan housulta koko äijä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mika Niemi otti tällä kaudella ainakin ihan huikean stepin urallaan. Ei tuu ainakaan äkkiseltään parempaa rouhijasentteriä mieleen joilla on kokemusta kansainvälisistä peleistä mutta heittele toki pari nimeä.

Jani Lajunen olisi mun mielestä lähtökohtaisesti parempi valinta, mutta onkohan rikki? Koskiranta ja Kemppainen menisivät nelossenttereinäkin ihan hyvin.

Mutta tosiaan eivät varmaankaan olleet käytettävissä, joten Niemi paras vaihtoehto.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hyvät valinnat. Ainakaan ekalla silmäyksellä saunakavereita ei tällä kertaa otettu mukaan. Pienistä nyansseista voi toki väitellä loputtomiin, mutta parilla vaihdolla tuon joukkueen hyvyys ja huonous ei vielä liikahda kovin montaa milliä mihinkään suuntaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kommentoidaan vielä yleisellä tasolla valintoja eli mielestäni Marjamäki teki hyvät valinnat. Pesoseen en syty enkä Manniseen ja Jokiharjun olisin mielelläni nähnyt, mutta kaikkea ei voi aina saada. Harmi homma, että kieltäytyjiä oli niin paljon, ei päästä kritisoimaan Marjamäkeä yhtä paljon kuin yleensä.
 

Krug#47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins
Kolmen ensimmäisen kohdalla ehkä noin, mutta olisiko Lehtonen mahtunut tuohon jengiin? Itse hieman epäilen.
Paremmin pohdittuani, ei välttämättä. Menisi näkemäni perusteella Riikolan edelle, mutta en katsonut näistä mm leirityksen peleistä yhtään alusta loppuun ja Riikola on ilmeisesti niissä vakuuttanut valmennusjohdon ja aika monen tämän palstan jäsenen. Uskoin Lehtosen myös olevan Marjamäen papereissa korkealla kun oli mukana olympialaisissa ja pelasi vahvasti viime kevään kisoissa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa nähdä näitä nuorten maailmanmestareita mukana. Näin sen pitää mennäkin. Mikkola ja Mäenalanen hyvässä näyttöpaikassa.
 

Ränse

Jäsen
Jännä yhdistelmä kahden kerroksen väkeä. Kova kärki ja sen jälkeen taso putoaa äkkiä. Ainakin erilainen nippu tänä keväänä, jännä nähdä. Luojan kiitos että NHL:stä irtosi niinkin monta kärkiukkoa, muuten ois saattanu vilu puskea.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Sieltähän se ässäarpa paljastui Mäenalaseksi, mutta ihan hyvä arpa on. Oli laadukas finaaleissa ja hyvä kausi muutenkin takana. Minulla on ihan vähän sellainen muistikuva, että taisi olla Teuvon kanssa aika murhaava pari kun U20 kultaa ottivat.
Hauska nähdä minkälaisilla ketjuilla tuosta lähdetään liikkeelle, en ainakaan itse osaa ihan hahmottaa mikä tuossa nyt sitten viisainta olisi.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Suurimmat yllätykset itselle olivat Mäenalanen, Jormakka ja Palola. Kyllä olisin Tuomas Kiiskisen (ilman KalPa fanitustakin) ottanut jokaisen edelle.

En ollut eilistä ennen kuullutkaan Riikolasta. Varakapteeni oli näköjään, mutta ihan tuntematon jätkä. Onko alla edes liigapelejä?
Juuso Riikola - Eliteprospects.com <- linkki Eliteen Riikolan profiiliin. Semmoiset 6 kautta Liigaa KalPassa takana ja varakapteenina sielläkin parit viime kaudet. Joten jonkun verran kokemusta löytyy sieltä. Nousi siis jo 19-vuotiaana KalPan Liigajengiin.

Luistelu on jouhevaa ja helponnäköistä. Pystyy heittämään rooliin kuin rooliin. YV, AV, pelin loppu (voitto/varmistus). Itselleni ei tullut ainakaan yllätyksenä tämä valinta. 7 EHT peliin 1+4 tehot jotka ovat 4. parhaimmat pisteet koko jengistä.

Moni epäilee Mikkolan liikettä. Ei ole tullut vissiin paljon seurattua ko herraa? Toissa kaudella KalPassa vapaammalla pelitavalla oli aivan elementissään juurikin hyvän liikkensä takia. Saattoi olla hyökkäyksen käressä, mutta myös ensimmäisenä miehenä puolustamassa omissa. Tämän kauden "heikompi" kausi johtuu enemmän Tapparan, ei Mikkolan pelistä. Siellä ei ole saanut niin vapaasti touhuta molemmissa päissä ja tämä on näkynyt myös miehen otteista. Ei ole silti mikään tehokas pelaaja vaan enemmänkin omanpään luuta. Tuo kokoa ja jämäkkyyttä sinne.

Tarkoitaako tämä, että kun nyt on nimettä jo 25. pelaajaa niin niille on myös passit leimattu ja NHLstä ei enää putoajia odotella? Sieltä kun tulisi mahdollisesti ukkoa jo heti ensi viikon alkuun, niin aika ihme jos ei Marjamäki jätä takaporttia tuonne ? Donskoi, Laine, Rinne, Saros, Rask.. kyllä mulle kelpais?

Ja sitten se ketjurumpa:

Mäenalanen-Aho-Teräväinen
MG-Pesonen-Rantanen
Kapanen-Suomela-Savinainen
Manninen-Niemi-Anttila

1. kenttä --> Carolinan ukot yhdessä, kolmanneksi lenkiksi Teukan U20-kisojen tutkapari. Mäenalanen tuo kokoa ja vääntöä taitureiden rinnalle (Staal)
2. kenttä --> Pesonen pelannut Växjössä sentterinä ja ilmeisesti hyvin mennyt. MG pääsisi laitaan vähän vapaampaan rooliin (MM tutkapari)
3. kenttä --> Kapanen tuomaan nopeutta ja viimeistelytaitoa. Suomela tekee peliä ja Savinainen rouhii maalinedustalla
4. kenttä --> Nelosen rooli pelata omaa päätä. Manninen toisi liikkeellään lisää karvausta
ylimääräiset Paloja ja Jormakka.

Heiskanen-Pokka
Honka-Kivistö
Nutivaara-Riikola
Koivisto-Mikkola
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Perstuntumalta näytti oikeen hyvältä. Mäenalanen sieltä ekana osui silmään, mutta tosiaan hyvä muistutus nuo kemiat Teuvon kanssa ja niissä kisoissa oli peto maalinedustalla. Mutta voi olla ettei mahdu edes pelaavaan rosteriin, joten aivan hiusten halkomista jonkun oleminen tilalla.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kyllähän tuohon sellaisen ”Kemppaisen” mentävä reikä jäi... Itse näen ehdottomasti MG’n ja Ahon senttereinä, mutta nähtäväksihän tuo jää?
 

Hexa

Jäsen
Hyvät valinnat noin yleisesti ottaen. Pieniä nyanssieroja toki muutaman nimen kohdalla, mutta ei mitään ratkaisevaa ja ei sieltä vielä kaikkien passeja leimata kuitenkaan. Jokiharjun pudottamista kuitenkin hieman ihmettelen.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itse lähtisin valmentajan paikalla siitä, että leirityksen viimeisillä viikoilla ei enää tule paljoa yrittäjiä mukaan, vaan loppuvaiheessa mukaan otettavat pelaajat ovat lähtökohtaisesti kisapelaajia. Tätä taustaa vasten, olisin itse Kiiskisen ottanut mukaan. Tosin Juoleviin olisin vetänyt rajan ja pudottanut Marjamäen tapaan. Olisin myös halunnut nähdä Jokiharjun vahvojen otteiden olevan kisapaikan arvoisia.

Ainoat suuremmat yllätykset ovat Mäenalanen ja Mikkola. Mielenkiintoista nähdä etenkin millä roolilla Mäenalanen on mukana kisoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös