HPK kaudella 2018–2019

  • 265 632
  • 1 063

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Eiköhän ennen kautta saada Nenoselta haastattelu, jossa jonkun syyn siirtoonsa kertoo.
Veikkaisin yhdeksi syyksi Pendon mahdollinen maju pesti ensi kaudella, jonka myötä Nenonen voisi päästä ehkä vähän helpommin mukaan rinkiin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Monelta vaaditaan tason nostamista ja toisaalta sen pitämistä, että voidaan olla pleijaritouhuissa mukana, mutta niin se nyt vaan menee. Tietenkin tässä nyt vielä jotain vahvistusta odottelee.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Cornet - XX - Nenonen
Turunen - Paajanen - Tuulola
Innala/Lehtinen - Viitaluoma - Leino
Krivosik - Kainulainen - Lahti

Tuolla hyökkäyksellä voisi pärjätäkin. Harvemmin Kerholla on nimittäin ollut koko 2010-luvun aikana rosterissa samaan aikaan neljää tasaisen varmaan tuloksentekoon kykenevää laitahyökkääjää. Nyt tarvittaisiin vain se yksi pelintekijä ja yv-spesialisti ("M. Keränen"), joka pudottelee limput lapaan. VV voinee stuntata siinä hommassa esim. kakkos-yv:llä.

Pakisto on toki aivan asia erikseen...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nenonen, Tuulola, Turunen, Cornet. Maalintekovoimaa on. Tuo Lehtinen on mielenkiintoinen nimi ja odottelen kaverilta ihan mukiinmenevää kautta. Paajanen tuosta nyt nappaa sitten ykkössenan tontin. Täytyy nyt kuitenkin kaiken pettymyksen keskellä muistaa, että ko. häiskä on temponut n.30 pojon kausia peräjälkeen, kauhoo aloituksia, pelaa ylivoimat, alivoimat, tasavajaat, ottaa naamallakin taklauksia vastaan ja senkun tikittää kuin duracell-pupu koko ajan. Ei sen ykkössentterin aina tarvitse olla joku selkä suorana kiekkoa lavassa taputteleva lättymaestro. Kyllä noillakin eväillä kuulutaan ihan oikeasti liigan kermaan pelipaikallaan.

Pystyykö Viitaluoma nostamaan tasoaan, pysyykö Leino ehjänä? Entäs kuka hoitaa ne nelossenan hommat? Mites Nikkilä? Kyssäreitäkin toki piisaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Miltäs se nyt näyttää:

Vesalainen -> Nenonen
- Mielestäni loistava paikkaus. Itse näen Nenosella vielä käyttämätöntä potentiaalia. Vesalainen piiskasi paljon maaleja ylivoimalla ja käytännössä Nenosesta olisi myös siihen. Ei ihan yksi yhteen, mutta voi helposti ollakin kun kausi käynnistyy.

Bambi Lehtonen -> Phillippe Cornet
- EI tarvitse sanoa mitään, kun Cornet vie vertailun 10-0. Bambin piti olla maalintekijä, mutta ei tehnyt maaleja ja muulla pelillään ei auttanut jengiä yhtään. Cornet vie vertailun pystyn vaikka ei maaleja syntyisi viime vierailun tahtiin, sillä kokonaisuutenakin huomattavasti parempi pelaaja. Viime kerralla päälle 20 maalin tahdissa siis ja toivottavasti pysyy terveenä. Tärkeä juttu on se että tekee eri lailla maaleja kuin vaikka Nenonen, kun Cornet kyttäilee maalien lähettyvillä. Ei ole right kuten Bambi mutta ei haittaa.

Juho Keränen -> Oskari Lehtinen
- Kätisyydet samat ja viime kauden Keräsen korvaa jo sillä että vakiinnuttaa Liiga paikan. Samalla säästetään fygee aika paljon. Keränen tosin pystyi pelaamaan sentterinä.

Severi Sillanpää -> Olli Maansaari
- Vähän sama juttu kuin Keräsen kohdalla, eli ei paljon tarvi että pystyy paikkaamaan hyvin ja samalla säästetään fygee. Mutta pojan pitäisi onnistua sillä sentteriksi senttereiksi kykeneviä on vähän.

Jaakko Turtiainen -> Filip Krivosik
- Krivosikilla enemmän lahjoja, mutta entä alivoima. Aika paljon lähtee alivoimasta muutenkin kokemusta, miten pystytään paikkaamaan?

Palve -> ???/Leino
- Ykkös sentteri puuttuu. Itse uskoisin että terveenä pysyessään Leino voisi paikata ihan ok Palveen. Tosin sentteri melkein silti tarvitaan, sillä yksikin loukkaantuminen olisi aika paha noin ohuella materiaalilla. Mitä tulee Palveen niin toki paukutti sen 50 pojoa ja oli ylivoimalla huippu vaarallinen. Kuitenkin jos katsotaan tarkemmin, niin Leino oli tasakentällisin tehokkaampi, omaan päähän parempi ja ottaa hitosti vähmmän jäähyjä. Juu ei tule tekemään samoja tehoja, mutta muilta alueilta tuleva hyöty voi viedä tämän parin enemmän tasoihin. Kuitenkin pelintekijä puuttuu mielestäni, siis toinen sellainen. Vähintään joku arpa.

Lehtivuori -> ???
- Ei tuossa kokoonpanossa pysty kukaan häntä paikkaamaan. Jos mennään ilman paikkausta niin saa toivoa todella hartaasti että pääsee samaan. Kyllä paikkaja olisi pakko saada. Ei mitään arpaa vaan pakko olla hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Juho Keränen -> Oskari Manninen
Palve -> ???/Leino
En tiedä miksi, mutta jostain syystä minäkin olen päässäni Lehtisen saanut useasti manniseksi. Eli Lehtistä varmaan tarkoitat, ei ole Manninen tulossa takaisin.

Jos Leinoa kaavaillaan Palven korvaajaksi, niin sitten puuttuu vuorostaan Leinon korvaaja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vesalainen -> Nenonen

Bambi Lehtonen -> Phillippe Cornet

Juho Keränen -> Oskari Lehtinen

Severi Sillanpää -> Olli Maansaari

Jaakko Turtiainen -> Filip Krivosik

Palve -> ???/Leino

Lehtivuori -> ???
Minä en löydä noista kovin paljon vastaavuuksia. Bambi oli tyhjä arpa, joten yhtä hyvin voisi verrata Bambi -> Lehtinen. Keränen oli turhake ja rasite (varsinkin pelien loppuminuuteilla), aivan sama, kuka tulee tilalle. Sillanpää taas oli kelvollinen nelossentteri. Noita ei joka oksalla kasva, vaikkei korvaamaton ollutkaan. Turtiainen on jotain tyhjän arvan ja turhakkeen välillä, kassillinen kiekkoja riittää huonon päivän version korvaajaksi. Palve ja Lehtivuori ovat taas sen kaliberin pelaajia, että takuuvarmaan korvaamiseen ei Kerhon perunat riitä. Tarvitaan tuuriakin.

Sentteriosastolla Vilin tasonnosto omalle tasolleen ei vielä välttämättä riitä. Vaikka Leino pelaisi keskellä, meillä on edelleen kolme kakkos-kolmosketjun sentteriä. Jos Vili floppaa ensi kaudella, meillä on aika iso sentteriongelma. Jos niitä pottuja on yhtään jäljellä, ykkössentteri olisi tärkeämpi kuin Lehtivuoren korvaaja. Juuso Hietanen taitaa olla märkä uni -osastoa, mutta siinä se ihan saletisti olisi ja pari napsua vielä ylikin. En taida silti pidättää vielä tällä kaudella hengitystäni sen paluun suhteen.
 

Ralph

Jäsen
Bambi oli tyhjä arpa, joten yhtä hyvin voisi verrata Bambi -> Lehtinen.
Jos mietitään mihin rooliin Lehtonen hommattiin ja mikä aukko jäi tyhjäksi kun floppasi, niin Cornet on oikea nimi vertailuun.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos mietitään mihin rooliin Lehtonen hommattiin ja mikä aukko jäi tyhjäksi kun floppasi, niin Cornet on oikea nimi vertailuun.
En jaksa lukea rivien välistä, mutta Cornet on sentään osoittanut tasonsa. No niin on Bambikin, joten ihan turha puhua roolista. Puhutaan mieluummin realismista.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vesalainen -> Nenonen
Bambi Lehtonen -> Phillippe Cornet
Juho Keränen -> Oskari Lehtinen
Severi Sillanpää -> Olli Maansaari
Jaakko Turtiainen -> Filip Krivosik
Palve -> ???/Leino
Leino-> ?
Lehtivuori -> ???
Paikkojat ovat selvästi halvempia kuin lähtijät, lukuunottamatta Nenosta (toki Palve=Leino palkassa). Joten Palveen/Leinon ja Lehtivuoren korvaajaan pitäisi olla fyffeä ihan hemmetisti. Ja kyllä siihen vielä alempien ketjujen kova luistelija / kovanaama menisi, luojan kiitos hidas ja oksettava Pikkarainen ei ollut listalla, mutta A.Kyrväistä en tuomitsisi suoralta kädeltä.

Kerho on kyllä mielestäni jalalla ihan pirun huono. Ei tuosta nipusta edes Hietanen ja McDavid tee välieräjoukkuetta. En tajua, miten joku voi kuvitella, että tuollainen joukkue voisi pärjätä. Kick-offi se pidetään huonoonkin kauteen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Minä en löydä noista kovin paljon vastaavuuksia. Bambi oli tyhjä arpa, joten yhtä hyvin voisi verrata Bambi -> Lehtinen.

Pyrin katsomaan mihin rooliin edellisen kauden miehet hankittiin tai mihin he kauden aikana nousivat.

Mutta sellainen juttu että aika paljon lähtee jarruosaamista ja alivoima osaamista ja niihin ei omat junnut kaikki oikein edes sovellu. Omista pojista Ruokonen ja Maansaari ovat ainoita selkeitä puolustuspään osaajia ja näistäkin Maansaarella on vielä todistettavaa, että miten pärjää miesten peleissä. Tietenkin Oskari Lehtisestä toivotaan apua myös alivoimalle. Sitten kun katsotaan muita pelaajia joita tyrkyllä alakanttiin, niin siellä on Kuusisto, Kainulainen, Innala ja Krivosik joista jokaisen isoin potentiaali on hyökkäyspäässä. Melkein näkisin yhden kokeneemman ja tasonsa osoittaneen kahdensuunnan sentterilaiturin tuolla. Tai sitten ykkös hankinta jolloin joku tippuu hierarkiassa alemmas. Noh katsotaan miten muovautuu.

Paikkojat ovat selvästi halvempia kuin lähtijät, lukuunottamatta Nenosta (toki Palve=Leino palkassa).

Itse uskon että Cornet ja Bambi aika tasoissa, ehkä Cornet jopa hieman kalliimpi. Cornetilla kuitenkin onnistuneita kausia alla vaikka loukkaantuikin, kun Bambi taas painellut varjojen mailla pitempään ja mitä on kuullut niin ei herralla kysyntää ollut vaan puhui itsensä tänne.

Mutta noin muuten rahaa kyllä pitäisi olla. Tuulola ja Miro saivat jonkinlaisen korotuksen mutta ei puhuta mistään isoista summista. Vesalaisen uskon myös olevan normaalia junnua paljon kalliimpi. Kyllä siellä pitäisi olla ainakin se n. 200 k euroa perunaa laseissa.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Cornet - Leino - Nenonen
Turunen - Paajanen - Tuulola
Lahti - Viitaluoma - Kainulainen
Ruokonen/Innala - Seppälä/Maansaari/Krivosik - Lehtinen/Kuusisto

Nikkilä - Porseland
Friman - Lindgren
Niemeläinen - Almari
Karjalainen/Laavainen

Larmi
Karjalainen

Vaikuttaa ihan potentiaaliselta joukkueelta tämä omaan silmääni. Kärkiketjujen tyypeistä Nenonen, Turunen ja Paajanen pelasivat yli 30 pisteen kauden viime kaudella. Myös Leino on pelannut sellaisen aiemmin ehjänä pysyessään IFK:ssa, Cornet teki yli puoli pistettä per peli Kerhossa viimeksi pelaamissaan peleissä ja Tuulolakin teki 26 pistettä viime kaudella. Kaikki kuusi siis periaatteessa potentiaalisia yli 30 pisteen pelaajia ja ylöspäin menossa urallaan luultavasti ainakin suurin osa. Ainoa asia, mikä mietityttää kärkiketjujen osalta on, että onko niissä vähän liikaakin maalintekijöitä ja liian vähän esim. Sakari Mannisen tyyppisiä pelintekijöitä/nopeita luistelijoita. No, Leino ja Viitaluoma ovat kuitenkin senttereistä pääosin pelintekijöitä, Paajanenkin ehkä puoliksi pelintekijä ja puoliksi maalintekijä. Leinolle tarjotaan nyt ilmeisesti isoa roolia ykkössentterinä, mutta toisaalta taisi pelata jo viime kaudella siinä ihan menestyksekkäästi ennen kuin loukkaantui. En usko, että Leinoa parempaan ykkössentteriin on enää varaa ja onhan Leinolla nyt kovat maalintekijät rinnalla, niin voi onnistua hyvinkin tuossa, jos saa itsensä kesällä hyvään kuntoon. YV:llä kätisyydet osuu myös hyvin kohdalle, jos Leino pyörittää sitä vasemmalta ja oikealla on pointilla Nenonen. Silloin tarvisi siihen ylivoimaan myös leftin pakin viivaan (Nikkilä/pakkihankinta?), jotta voi vetää suoraan syötöstä. KakkosYV:tä sitten Viitaluoma pyörittämään.

Voi tietty sanoa, että Vesalainen, Palve ja Lehtivuori jättää isot lovet kokoonpanoon, mutta jos tätä vertaa viime kauden lähtöasetelmiin, niin ei mielestäni ollenkaan huono tilanne. Hyviä pelaajia nuo hyökkäyssuuntaan ja YV:llä, mutta kyllä välillä kolisi tasakentällisin omissakin aika paljon, kun vaikka Palve ja Lehtivuori olivat kentällä. Runko on hyvin kasassa viime kaudelta ja jos Pennanen saa sen nostamaan tasoaan ensi syksyksi, niin saatetaan hyvinkin taistella suorasta playoff-paikasta. Toivottavasti viime kauden virheistä on opittu esim. kesäharjoittelun osalta ja palataan lähemmäksi hyvin toimineita toissa kesän harjoittelumetodeja. Runsaasti vaan laadukasta harjoittelua kesällä, oikoteitä ei ole sen suhteen. Voimaa, nopeutta ja kestävyyttä pelaajille lisää.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En usko, että Leinoa parempaan ykkössentteriin on enää varaa ja onhan Leinolla nyt kovat maalintekijät rinnalla, niin voi onnistua hyvinkin tuossa, jos saa itsensä kesällä hyvään kuntoon.

En vain ymmärrä, mistä tämä ei ole varaa -keskustelu nousee. Jos, kuten julkisuuteen on ilmoitettu, pelaajabudjetti pysyy suurinpiirtein ennallaan, varaa pitäisi olla koska:

Bambi
Palve
Lehtovuori
Keränen
Sillanpää
Vesalainen
Backman
Turtiainen

eivät nosta enää palkkaa Kerholta. Tilalle tulivat Lehtinen (liksa päittäin Sillanpään kanssa), 1 juniori (liksa päittäin tai jopa pienempi kuin Turtiaisella), Nenonen (liksa hieman suurempi kuin Palveen), Cornet (liksa n. Backman + Vesalainen).

Näin ollen viime kauteen verrattuna olisivat vielä Bambin, Keräsen ja Lehtovuoren hillot käyttämättä. Eiköhän niillä saada ykkössentteri (Bambi + Keränen) ja liigatason pakki (Lehtovuori) jostain.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
En vain ymmärrä, mistä tämä ei ole varaa -keskustelu nousee. Jos, kuten julkisuuteen on ilmoitettu, pelaajabudjetti pysyy suurinpiirtein ennallaan, varaa pitäisi olla koska:

Bambi
Palve
Lehtovuori
Keränen
Sillanpää
Vesalainen
Backman
Turtiainen

eivät nosta enää palkkaa Kerholta. Tilalle tulivat Lehtinen (liksa päittäin Sillanpään kanssa), 1 juniori (liksa päittäin tai jopa pienempi kuin Turtiaisella), Nenonen (liksa hieman suurempi kuin Palveen), Cornet (liksa n. Backman + Vesalainen).

Näin ollen viime kauteen verrattuna olisivat vielä Bambin, Keräsen ja Lehtovuoren hillot käyttämättä. Eiköhän niillä saada ykkössentteri (Bambi + Keränen) ja liigatason pakki (Lehtovuori) jostain.
Miksei näissä laskuissa ikinä oteta sitä huomioon, että Viitaluoma tuli kesken kauden? Mun päässäni se korvaa vähintää Backmanin, jolloin tietty koko paketti menee uusiksi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nenonen (liksa hieman suurempi kuin Palveen),

Millä perusteella?. Palven liksa oli vielä mallia mestisarpa tällä kaudella. Nenonen oli puolestaan varsin kilpailtu kaveri huhujen mukaan. Ja:Nikkilän palkka nousi varmasti sopimusjatkon myötä. Eiköhän Paajasen palkkaakin kausi kaudelta "tarkistamaan" jouduta Epäilemättä Turusen palkkiokin nousi.

Veikkaisin, että Sillanpään, Keräsen ja Lehtivuoren palkoista eniten rahaa irtosi. Ja siitäkin siis hyvä osa meni jo Nenoseen.

Ainoa tapa, jolla Kerho pääsee niihin ykköskorin ukkoihin kiinni, on pelaajabudjetin kasvattaminen. Ja tätä nyt tuskin on näköpiirissä. Se nyt vaan on surullinen totuus.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En vain ymmärrä, mistä tämä ei ole varaa -keskustelu nousee. Jos, kuten julkisuuteen on ilmoitettu, pelaajabudjetti pysyy suurinpiirtein ennallaan, varaa pitäisi olla koska:

Bambi
Palve
Lehtovuori
Keränen
Sillanpää
Vesalainen
Backman
Turtiainen

eivät nosta enää palkkaa Kerholta. Tilalle tulivat Lehtinen (liksa päittäin Sillanpään kanssa), 1 juniori (liksa päittäin tai jopa pienempi kuin Turtiaisella), Nenonen (liksa hieman suurempi kuin Palveen), Cornet (liksa n. Backman + Vesalainen).

Näin ollen viime kauteen verrattuna olisivat vielä Bambin, Keräsen ja Lehtovuoren hillot käyttämättä. Eiköhän niillä saada ykkössentteri (Bambi + Keränen) ja liigatason pakki (Lehtovuori) jostain.
No, jos Kerho koittaisi hankkia Leinoa paremman ykkössentterin tuohon, niin se pitäisi olla mun mielestä sellainen vähintään lähes 40 pistettä tehnyt pelaaja edelliskaudella (jos ollut ehjänä koko kauden) ja sellaiset ei oo ihan halpoja. Toki paljon on lähtenyt poiskin pelaajia, mutta noissa yllä olevissa viesteissä on myös hieman perusteluja toiseen suuntaan. No, saa nähdä, mutta en usko, että siellä sentteriä enää hankitaan ainakaan ennen siirtorajaa.
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Enkä ihan osta tätä ranteidenviiltely-moodia nyt. Joo, toki minäkin haluaisin Viitaluoman, Lahden ja Nikkilän (ja varauksin Porsen) hittoon tuosta rosterista ja tilalle sen kovan pakin ja sentterin, mutta, mutta.

Nenonen, Turunen, Tuulola ja Cornet ovat kaikki laitureita, joilta voi odottaa n. parinkymmenen maalin kautta ja tämä ei ole edes liioittelua. Vaan Ihan täyttä realismia. Paajanen on liigan duunarisenttereiden aatelia, pystyy kaiken muun hyvän työn lisäksi yli 30 pojon kausiin. Leinolla on edelleen se potentiaali päälle 30 pojon, kunhan vain ehjänä pysyisi. Lisäksi ko. kaksikko on liigan ehdotonta aatelia aloitusympyrässä. Lisäksi Larmi on liigan parhaita veskareita.

Kyssäreitä on, mutta niinhän niitä on aina. Siitähän se loppuviimein on kiinni, kuinka kiekko syksyllä pyörimään lähtee.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Pennasen puheista päätellen mm. Innalan uskotaan nostavan reilusti tasoaan ensi kaudeksi ja ottamaan isompaa roolia tuloksen teossa. Nenosesta odotetaan ykköspyssyä ja Cornetista vähintään samaa kuin viimeksi. Siihen sitten Paajanen, Turunen, Leino ja Tuulola säestämään. Eniten tasonnostoa tarvitaan Lahdelta ja Viitaluomalta.

Viitaluomalla ja Nenosella on historiaa samasta ketjusta joten näkisin että tätä kaksikkoa ainakin kokeillaan yhdessä. Toiseen laitaan pitäisi saada joku hyvin liukas hyökkääjä, olisiko sitten Turunen tai Innala. Toisaalta Turunen - Paajanen - Leino osoitti toimivuutensa keväällä, mutta Leinoa ei voi kyllä laitaan laittaa jos ei sentteriä saada naarattua markkinoilta. Olisko jotenkin näin :

Cornet - Leino - Tuulola
Innala/Turunen - Viitaluoma- Nenonen
Turunen/Lahti - Paajanen - Kainulainen /Lahti
Ruokonen - Maansaari - Lehtinen / Krivosik
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pennasen puheista päätellen mm. Innalan uskotaan nostavan reilusti tasoaan ensi kaudeksi ja ottamaan isompaa roolia tuloksen teossa.

Muistaakseni Innalalta odotettin samaa myös vuosi sitten mutta vähän jäi nyt piippuun kaverilla. Ikävä kyllä en usko että Innala tulee ikinä pääseemään Liigassa kärkikenttien tehopelaajaksi vaan jää hieman villejärveläinen tasolle.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Millä perusteella?. Palven liksa oli vielä mallia mestisarpa tällä kaudella. Nenonen oli puolestaan varsin kilpailtu kaveri huhujen mukaan. Ja:Nikkilän palkka nousi varmasti sopimusjatkon myötä. Eiköhän Paajasen palkkaakin kausi kaudelta "tarkistamaan" jouduta Epäilemättä Turusen palkkiokin nousi.

Veikkaisin, että Sillanpään, Keräsen ja Lehtivuoren palkoista eniten rahaa irtosi. Ja siitäkin siis hyvä osa meni jo Nenoseen.

Ainoa tapa, jolla Kerho pääsee niihin ykköskorin ukkoihin kiinni, on pelaajabudjetin kasvattaminen. Ja tätä nyt tuskin on näköpiirissä. Se nyt vaan on surullinen totuus.

Olet oikeassa noiden palkan tarkistusten osalta, mutta silti muutama pointti:

1. laitoin Lehtisen menemään päittäin Sillanpään kanssa. Todellisuudessa Sillanpään liksa lienee huomattavasti suurempi kuin Lehtisen, kyse on kuitenkin vuosikausia liigassa pelanneesta A-luokan rouhijasentteristä vs. mestishaku.

2. Palve oli täysin poikkeuksellinen mestishaku, jolla varmaan riitti kysyntää muuallakin ja siksi veikkaan, että myös palkka oli jotain muuta kuin perus mestisarpaliksa.

3. Laitoin Cornet'n päittäin Backmannin ja Vesalaisen kanssa. Cornet'lla taustalla paha loukkaantuminen ja puolittainen kausi Norjassa 18 peliä runkosarjaa + viisi pleijareissa keskinkertaisilla tehoilla. Ulkomaalaishyökkääjä alle pinna ja peli Norjassa ei varsinaisesti anna pohjaa massiiviselle palkkapyynnölle. Veikkaanpa siis, että Cornet'lla oli vaihtoehdot vähissä eikä hintalappu välttämättä hirveän korkea (toki potentiaali on hintaa korkeampi, kuten Kerhon hankinnalla kuuluukin olla). Siksi epäilen, että liksa ei tänä vuonna herralla taivaita tavoittele. Eli saattaa olla halvempi kuin B+V.

Näillä huomioilla paikataan pitkälti mainitsemasi palkkatarkistukset, sitten jonkun muun huomio Viitaluoman tulosta kesken kauden on kyllä relevantti. Siltikin, rahaa pitäisi olla siihen ykkössentteriin ja yhteen pakkiin (ei voi olla lähtökohtaisesti mikään tähti, mutta liigatason pelaaja kylläkin).
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Tuskinpa kukaan jatkavista pelaa ensi kaudella huonompaa kautta, joten positiivisesti ajatellen odotan pientä parannusta laajalla rintamalla. Sanotaan vaikka jokaiselle jatkajalle 3-4 tehopistettä enemmän ja parille isompi nousu (esim. Viitaluoma, Leino, Porseland...), niin ei tuo välttämättä huonolta näytä, jos sinne saadaan vielä yksi kunnon pakki alakertaan. Ja toki nyt sisään tulleiden on onnistuttava, mutta eiköhän ainakin Nenonen ja Cornet ole aika varmoja. Loukkaantumiset toki voivat sotkea tilannetta paljonkin. Pienenä yllätyksenä odotan hyvää kautta 3-4 ketjuissa Ruokoselta (sanotaan 12-15 pinnaa tunnollisen puurtamisen ohella), kun Keräsen ja Bambin kaltaiset turhakkeet ovat nyt pois peliaikaa viemästä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näillä huomioilla paikataan pitkälti mainitsemasi palkkatarkistukset, sitten jonkun muun huomio Viitaluoman tulosta kesken kauden on kyllä relevantti. Siltikin, rahaa pitäisi olla siihen ykkössentteriin ja yhteen pakkiin (ei voi olla lähtökohtaisesti mikään tähti, mutta liigatason pelaaja kylläkin).

No nyt ruvetaan ymmärtämään toisiamme. Siis kyllä minäkin sitä mieltä olen, että budjetissa on pakko olla tilaa vielä. Mutta kuinka paljon. Minua hämää juuri tuo Palven tilanne. Kuinka hirveän sopparin TPS nyt miehelle tarjosi, että Kerho ei kyennyt lainkaan kilpasille. Vai oliko niin, että vaikka Lehtivuoren lähtö tuli sitten myöhemmin puskista ja siitä sitä tilaa budjettiin.

Joo, ja joku liigatason sentteri nyt on pakko hommata, mutta top kuutosen kohdalla se nyt vain taitaa mennä niin, että Leinoon ja Paajaseen me luotetaan. Kun sieltä nyt vaan puuttuu se elintärkeä nelossenakin. Tuossa kohtaa olen itse enemmän huolissani, kun en oikein luota, että Maansaarella (toistaiseksi) tai Kainulaisella riittää vipu moiseen rooliin.

Tuosta top 6-osastosta en nytkään ole niin huolissani. Potentiaalisia yli 30 pojon ukkoja täynnä. Tietysti pelottaa Leinon ja Cornetin loukkaantumishistoria ja sikäli sitä paikkoa kyllä tarvitaan myös.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä puolestani odotan läpimurtokautta Kainulaiselta ja liigapaikan vakiinnuttamista sekä yli 10 pinnan kautta Jaakko Kuusistolta. Puolustuksessa joku noista nuorista miehistä tulee nousemaan päätä ylemmäs muista ja muuttuu prospektista solidiksi liigapelaajaksi. En lähde arvaamaan onko se Laavainen, Almari vai Niemeläinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös