• 9 381
  • 159

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Andrighetto keihästi jotain kulkusille sekunteja aiemmin, Hartman haki tappotaklausta ja sitten noutoa? Kaikenlaista.

Landeskogilta alkaa käpy hajoilemaan muuntajaan.

Vislami

San Jose Sharks
Seurailinkin ekan erän, että Sharkseilla harvinaisen kova fyysinen preesenssi ja näin olikin. Vei taklaukset 13-6 ekaan erään.

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa
Nashville kuskin paikalle ja toisen erän kahdella maalilla tilanne 0-3.

Melkoista jäähyilyä toinen erä kuitenkin.

Vislami

Sharksien ylivoima ei taaskaan pääse pyörimään. Ducks muuttanu puolustuspeliään ja kiekollisen pelaajan kimppuun hyökätään ahneesti

Vislami

Nyt on erikoinen vihellys. Rakell menee taklaamaan Meieriä ja tilanteessa Meierin maila osuu Rakellia nessuun. Sharksit alivoimalle

Vislami

Sharksit taas alivoimalle. Heppoisia vihellyksiä tulee nyt. Eikai tuomarit koita tasotella viime pelin jäähysaldoa tässä

Dillon-Burns pakkiparina, en tiedä onko ketjujen pyörityksestä, peliajan tasoituksesta vai loukkaantumisesta kyse.

Vislami

Ankat sai kiekon maaliin kun erä oli jo ohi. Toisella erätauolle samoissa lukemissa. Pirun kovaa Ducks painaa päälle, Jones ja puolustus pelaa hyvin. Sharksit tarvii erän alkuun sen maalin nii ankkojen selkäranka katkeaa

Nashvillellä järjettömän hyvä paikka alivoimalla iskeä Colorado kanveesiin. Ei vaan ihan mennyt sisälle. No dice.

Alivoimasta kuitenkin selvitty tällä erää ilman lisätakaiskuja.