Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 161 784
  • 1 080

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Happitelttaan vaan kaikki tiistaihin asti. Sillä siitä selviää!

Voisivat vetää nyt sellaisen rauhallisemman peli ja vaan liikutella palloa ekat 45 min. Tokalla Ings iskee
Eiköhän nuo vammat ole sellaisia puolitekaistuja että saadaan rauhassa lepuuttaa avainpelaajia.

Olisin sen kannalla että ensimmäisessä vartissa hirveällä vängällä ne Ingsin maalit ja sitten seisoskelemaan koko porukka oman boksin tuntumaan ja estämään vastustajan maalit. Toki Everton on melkein parhaillaan liikenteessä joten saattavat olla eri mieltä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei mitenkään yllättävä lopputulos. Toffeet alkoivat pelaamaan vasta n. 75 min. nurkilla, muuten aika kävelyä koko peli, mikä sopi Poolille. Tästä derbystä ei jäänyt kellekään mitään pelillistä kerrottavaa jälkipolville. Poolilla heti vaan palautuminen käyntiin tiistaita ajatellen.

Mä oon pettyny siihen unien esittäjään, joka näytti sitä Ingsin kahden maalin filmiä. Joku roti
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
4-3-3 se formaatio sitten kuitenkin taisi olla. Normaalisti vituttaisi ihan kunnolla kun noin huonoa Evertonia ei voiteta. Nyt aavistuksen lievittää tuo CL taistelu tätä puolta.

Olihan tuossa positiivista puolustussuuntaan vakaa esitys siitä huolimatta että laitapakeista toinen pelasi kauden ekan matsinsa ja toinenkaan ei ollut pelannut hetkeen ja varsinkaan pitkään aikaan laitapakkina. Myös Gini pelasi ihan hyvän matsin keskustassa ja herättää toiveita että Hendo pystytään paikkaamaan jollain muulla keinolla kuin junnuilla.

Tässä voi myös olla sekin hyvä puoli että Manua saadaan luultavasti pisteellä kiinni jos City hoitaa homman loppuun asti. Tuossa matsissa on muuten ekalla jaksolla jo ollut hyvä muistutus Kloppille että ei se 0-3 Etihadilla ole mikään selviö jatkopaikkaan jos Cityn pelin annetaan rullata alusta asti täysillä.

E: Ei näköjään saatu ketään kiinni sarjassa sittenkään, mutta tosiaan hyvä muistutus että mitä vaan voi tiistainakin vielä tapahtua... Ja tuskin Liverpoolia haittaa että aika tosissaan se joutui Citykin tänään vääntämään.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
En nähnyt pelistä oikeastaan kuin lopun Evertonin rynnistyksen. Syrjäsilmällä seurasin muun toimen ohella toka jakson alkua. Kun Milner vaihdettiin pois, Poolin tekeminen loppui. Kuitenkin hieno 1 piste. Eikä kukaan loukkaantunut, sehän oli vissiin Jyrkilläkin pääatavoite tässä pelissä. Hienoa että Clyne on taas rivissä, ja näkyy tuossa matsia jälkeenpäin kelaillessa myös Giniltä muutamia hyviä pyörähdyksiä. Nyt tuntuu, että viime viikonlopun 3 pistettä CP:a vastaan olivat arvokkaita. Poisti paineen tästä matsista. Lopusta 5 pelistä on 3 kotona. Ne kun klaarataan ja pelataan viime keskiviikon tapainen toka jakson bussi (aivan uusi ulottuvuus Poolin pelissä) Chelskiä vastaan, elikkä 0-0, niin kauden valjutavoite on saavuettu.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Päivä heimon reeneissä ja padi autossa, torjunta tasuri, which is nice. Mukava oli nähdä että Clyne terventyny jne. Cityn puppeloinnin kerkesin nähdä 5 min lopusta. No ei mitään homma on hanskassa, ens viikolla vtun tärkee homma. Go Reds!
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tiistaita ajatellen Cityn voitto olisi ollut Manchesterin derbysta luultavasti paras tulos. Jos siis olisi mestaruuden varmistuttua tullut edes vähän löysyyttä otteisiin.
Toisaalta jos Cityn puolustus oli noin pulassa heikon manun kanssa, niin Salah tekee helposti tarvittavat 1-2 vierasmaalia.
Otamendiin luotamme!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Eipä tehnyt Ings eikä kukaan muukaan maalia vaikka kuinka toivottiin. No, tässä City -pelien välisessä puristuksessa ihan ok tulos, kun oltiin liikkeellä enemmän tai vähemmän säästeliäällä kokoonpanolla.
ManCitylle hiukan ankea viikko, sattuu niitä näköjään kovillekin porukoille.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Voihan video, kun katsoo tuota Poolin sairastupalaislistaa. Muun muassa Salah on epävarma pelaamisestaan. No ihmeitä ei synny, niitä tehdään!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Äsken taisi tulla Poolin kannalta se tärkein tulos tällä sarjakierroksella kun Chelsea tuhnuili tasurin kotonaan. Tai ottihan Hart kyllä pari ihan gamesaveriakin Hammersille tuossa. Ero edelleen 10 pinnaa ja vaikka Chelsealla on matsi enemmän jäljellä niin aika turvallinen tuo ero on koska maaliero Poolin hyväksi tarkoittaa melkein ylimääräistä pinnaa. Ei siniset enää tällä kaudella 4 voittoa enemmän ota kuin Liverpool, kun sarjaohjelmaa katsoo. Sinisillä on vieläpä kolme seuraavaa matsia ensin vieraissa ja sitten onkin keskinäinen Lontoossa.

Pari yötä pitäisi vielä malttaa kukkua ja miettiä millainen joukkue saadaan kasaan tiistaina.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Seuran julkaisemissa treenikuvissa on tänään illalla olleet mukana sekä Salah, Robbo että Moreno. Emreä sen sijaan ei kuvissa näy. Olosuhteisiin nähden siis suhteellisen ehjä kokoonpano kuitenkin huomenna nähtäneen Emptyhadilla.

Huomista kun pyörittelee niin suosikkeja on oikeastaan kaksi. City on selkeästi suosikki matsin voittajaksi, kuten nykyisin kotonaan oikeastaan ketä tahansa vastaan, mutta Liverpool on nyt ensimmäisen matsin etunsa vuoksi selvä suosikki jatkoon menijäksi. Liverpoolin osalta homma voisi kaatua liialliseen oman pään varmisteluun ja siihen että vetäydytään liikaa alas heti alussa sekä unohdetaan prässipeli keskikentällä. Jos taas mennään Kloppin haluamalla tavalla niin aivan varmasti tekopaikkoja siunaantuu roistojen kautta kun Cityn on oikeasti pakko nostaa miehiä ylös, ja kovin montaa paikkaa tuo hyökkäystrio ei tarvitse tehdäkseen edes sen yhden vapauttavan maalin huomenna. Samoin omia kontrolloituja ja pidempiä hyökkäyksiä pitää pystyä tekemään.

Matsin voi siis City viedä mutta jatkopaikkaan se tarvitsee huomenna kyllä jo Liverpoolin isoa sulamistakin. Toki on niitäkin ihmeitä vuosien aikana nähty.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime kaudella PSG johti ekan ottelun jälkeen 4-0, mutta niin vain Barca väänsi 6-1 voiton Camp Noulla toisessa pelissä.

Kova on urakka Poolilla, jos meinaavat jatkoon mennä. Pool ei voi ottaa heti alusta alkaen pelkästään vaan vastaan, tällöin tulee varmasti noutaja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Peli tulee näköjään Yleltä, niin ei tarvitse meikäläisenkään viritellä striimejä. Litti ja Hyypiä studioon, vai onkohan asiantuntijat jo ohjelmatiedoissa julkistettu? Taitaa vaan Pasanen olla edelleen studiossa.

Mitä tulee pelin kokoonpanoon, niin Poolilla ei ole vaikeuksia nimetä kk:n kolmikkoa. Terveinä ja muuten käytettävissä ovat vain Ox, Milly ja Gini. No, ei sen yläkerran kolmikonkaan nimeäminen vaikeata ole, jos tosiaan Mo on vaan kondiksessa. Eikä se alakerran linjakaan suurempia pähkäilyjä tuota, jos Robbo on vaan kondiksessa.

Moreno voisi olla täydessä tikissä, sillä hän lienee ensimmäinen vaihtoehto kk:lle em. kolmikon jälkeen. Tärkeä jätkä juuri nyt ja jatkossa, mikäli Pool jatkaa ja pelejä pukkaa päälle. Myös siis mahdollisesti Robbon stunttina.

Canin kausi on ohitse ja näin ollen ottelut pelattu Poolin paidassa. Kloppolta tullut varmistus tähän, mitä jo Mirror(?) aiemmin huuteli, eli selkä ei tule kondikseen enää Poolia varten.

Nyt täytyy varmaan valmistautua illan peliin tavallaan tyyliin @Unkka ja varmistaa muutaman aikuisten kaakaon läsnäolo jääkapissa. Sen verran voi aluksi ainakin jänskättää, toivottavasti lopuksi ei vituta. Tosin itse en pysty niihin määriin, joita edellä mainittu palstaveli tuntuu oletettavasti kiskovan suhteellisen usein.

E. Tässä vielä linkki selvennyksenä tohon case Canin selkään.

Jurgen Klopp gives clear injury update on Emre Can in German interview

Lähde on mallia secondary, mutta kai tuon uskaltaa pätevänä tietona pitää.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Nyt täytyy varmaan valmistautua illan peliin tavallaan tyyliin @Unkka ja varmistaa muutaman aikuisten kaakaon läsnäolo jääkapissa. Sen verran voi aluksi ainakin jänskättää, toivottavasti lopuksi ei vituta. Tosin itse en pysty niihin määriin, joita edellä mainittu palstaveli tuntuu oletettavasti kiskovan suhteellisen usein.

Minä en juuri koskaan ota ennen matsia tai matsin aikana, pallopelejä on vaikeata seurata kännissä. Oikeastaan tämä Jatkoaika on ainoa sosiaalinen media, jossa olen ja olen huono kirjoittelija, joten otan vain rohkaistakseni itseäni kirjoittelemaan Jatkoajassa. Eli sosiaalisen median paine on syy juomiseeni. Ja otan rohkaisua vain perjantaisin ja lauantaisin, usein kyllä liikaa. Sitten on jänskää seuraavana aamuna ihmetellä mitä on tullut mongerrettua ja mihin ketjuun. Jos on todella paha krapula, teen heti aamulla pitkän hiihto- tai juoksulenkin, en ota korjaussarjoja.

Tämän illan kokoonpano on tosiaan aika helppo arvata, äijät on niin vähissä. Ja myös pelin kulku. City pitää palloa ja hyökkää hurjana. Tämä taas toivottavasti antaa Poolille hyviä vastaiskun paikkoja. Todellä tarkeätä olisi saada se yksi maali eka puolikkaalla. Uskon, että siihen on mahdollisuus heti pelin alussa, kun ollaan vielä raikkaalla jalalla liikkeellä ja jaksetaan sitä perusprässiä ja nopeita iskuja pallonriiston jälkeen. Enää ei kyllä kestä tulla loukkantumisia loppukautta, eikä tätäkään peliä ajatellen. Toisella jaksolla todennäköisesti ollaan samalla tavalla puolustuskannalla kuin viime viikolla.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Millaisilla fiiliksillä 'pool miehet ovat odottelemassa illan matsia? Kova selkäsauna tiedossa teille!

No ei sentään - kaikki ainekset ainakin ovat kasassa varsin viihdyttävään peliin. Maaleja ainakin tulee varmasti eli mitään 0-0 nyhjäämistä ei tästä pelistä todellakaan ole tulossa. City tietenkin tulee päälle kuin yleinen syyttäjä ja jälki on (toivottavasti) sen mukaista.

Salah'n pelikunnosta ilmeisesti tiedotetaan vasta viime hetkellä sillä tästä ei ainakaan löytynyt mitään tuoretta tietoa pelaako vai ei? Oli kyllä chekannut itsensä hotelliin sisään eli ei ainakaan ole poissa kokoonpanosta.

Citylle hyviä uutisia sillä Aguero oli treeneissä mukana - ja huonoja uutisia sillä Stones ei ollut treeneissä mukana.

Liverpool squad vs Man City revealed for Champions League fixture - Manchester Evening News
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Karius, TAA, Virgil, Lovren, Robertson, Milly, Gini, Oxu, Mane, Mo, Bobby

Subit: Migs, Moreno, Clyne, Klavan, Solanke, Ings, Woodburn
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Homma on varmaan selvä, eli City yrittää voittaa isosti. Pool puolestaan yrittää iskeä vastaan. City oletettavasti voittaa pelin, mutta voittaako se riittävän suuresti? Se selviää n. tunnin päästä alkavassa taistossa.

E. Kokoonpanojen mukaan Cityllä on neljän miehen keskikenttä. Siinä on ylivoima Poolin kolmikkoa vastaan. Saattaa pitää Ppolin jätkillä kiirettä.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Todella rauhallinen on mieli että kyllä tuo porukka tänään jatkopaikan hoitaa... ja paskat, ei todellakaan ole rauhallinen mieli.

Toivottavasti mitään bussia ei aleta pelaamaan vaan niiden omien vahvuuksien kautta pyritään riistoihin ja iskemään myös tehokkaasti toiseen päähän sekä ottamaan se ansaittu jatkopaikka. Jos pelataan bussia 90min ja jatkopaikka sen myötä karkaisi niin sekin olisi kyllä ihan ansaittua.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Ehdottomasti pelaamaan omaa peliä vastahyökkäyksien ja prässin kautta. Itselleni ainut kysymysmerkki on se, että Poolilla ei ole nyt kumpaakaan varsinaista pohjapelaajaa mukana. Wijnaldum pelaa nyt tuolla paikalla, eikä hänen pelinsä ole tämän vuoden puolella ollut kovin hohdokasta. Muuten itse lähden melko luottavaisin mielin, että Pool tämän hoitaa, vaikka sulamisista on niin paljon kokemusta. Hieno ilta tulossa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Facebookissa joku postasi kaikenlaista tilastotietoa näiden joukkueiden historiasta Eurokentillä. Toki kaikki tietävät, että vain toisella näistä joukkueista ylipäätään on historia.
Liverpoolilla on esimerkiksi enemmän voittoja (206 kpl) kuin Cityllä pelejä (130).
Maaleja Pool on tehnyt 667, City 223 jne..
Cityllä on yksi pokaali: vuoden 1970 Cup-voittajien cup.
Liverpoolilla on siis ainoana englantilaisena joukkueena isokorvainen pokaali omassa museossaan, eli 5 Euroopan cupin/Mestarien liigan voittoa. Lisäksi löytyy 3 Uefa-cup- ja 3 Super-cup-voittoa.
Tämän illan matsiin tämä ei juurikaan liity. Tosin kulttuurieroja joukkueiden välillä on. City joutui markkinoimaan lippuja, jotta stadion saataisiin edes täyteen. Lisäksi Etihadilla on kuulemma jaettu pieniä sinisiä lippuja kotikannattajien paikoille edes jonkinlaisen tunnelman aikaansaamiseksi.
Pelissä uskon, että Pool iskee vastaiskuista tarvittavan vierasmaalin jo ensimmäisellä jaksolla.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tulos 1-2 ja yhteensä 1-5. Eipä jättänyt tämäkään kylmäksi. Odottelin että Pool olisi ollut ensimmäisellä jaksolla aktiivisempi mutta kyllä City hyökkäysvoimallaan aikalailla pakotti joukkueen niin ahtaalle omissa että eipä siellä paljon vastaankaan isketty. Toisella tuli sitten se odotettu vierasmaali eikä sen jälkeen ollut kahta sanaa jatkajasta.

Nyt voi jo sanoa että CL:n osalta on joukkue ylittänyt odotukseni tälle kaudelle. Ei välieräpaikka ole realismilta kesällä tuntunut kun näitä kaiken maailman tuhnuja Salaheita osteltiin. Tässä otteluparissa ja tässäkin ketjussa Liverpool dumattiin aikanaan varmaksi häviäjäksi mutta Kloppo kyllä näytti ettei se ihan sattumalta aina pärjää näitä Pepin joukkueita vastaan.

Nyt odottelemaan perjantain arpajaisia tämän osalta. Ihana matsi, ja näin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnella/tuurilla on usein pieni merkityksensä otteluiden lopputuloksiin ja nyt sitä tuuria oli Poolilla. 2-0 kotijohto toiselle jaksolle olisi ollut paha paikka, mutta meni näin. Tolppa sisään, tolppa ulos. Oikealiputus, väärä liputus.

2-0 "paitsiomaalista" täytyy yrittää bongata huomenna brittilehdistöstä jonkun entisen dumarin kommentit, mutta ehkä se väärin nyt tuomittiin. En ole yhtään varma, mutta Kariuksen sijainti ei kai vaikuta paitsion syntyyn? Eikös se ole se ja sama, onko alin pelaaja veska, tai kenttäpelaaja? Kimmoke tuli kyllä Milneristä, siitä ei pääse mihinkään, ja tämä kai se oleellisin seikka on. Onneksi oli puusilmiä tuossa.

Toinen puolikas oli kyllä Cityltä jotenkin kumman vaisu heti jo pillistä lähtien, kun taas Pool oli paljon paremmin pelin päällä. Komeat maalit ja bisset nurin. Just nyt ei ihan vitusti haittaa edes siivoaminen!

Cityn maalista lampaan persettä Kariukselle ja VVD:lle. Miksi vitussa tuossa vaiheessa peliä Karius pakottaa lyhyttä avausta ja pistää pientä kaverisyöttöä VVD:lle?! Miksi vitussa puolestaan VVD jää huitomaan hyttysiä?! Pallo helvettiin ja sitten vasta mussutusta, jos on pakko. Kunnon perseilyä molemmilta.

Täytyy sanoa, että koko jengi pelasi lopulta hyvän matsin, mutta Lovren suoritti aika perusvarmasti ja virheettömästi. Minusta aika jäätävän hyvä peli Lovrenilta. Katkoi, paikkasi, purki hyvin tilanteita ja sitä rataa. Ei ihan vitusti enempää voi pyytää. Manelta helvetin hyvä haasto tasoituksessa ja Firminolta perus Walkerin nolaus voittomaalissa.

Ihan sama, mikä jengi tulee välierässä vastaan, kaikki on mahdollista!

Yhtään loukkia tuo ei nyt enää kaipaa ja tiettyä rotaatiota olisi hyvä pystyä tekemään, niin Valjun top4 varmistuisi ja välieriin riittäisi virtaa.

Ings sai juuri pari peliä lisää aikaa tehdä ne 2 maaliaan! Ja vittu nehän tulee väkisinkin!
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
2-0 "paitsiomaalista" täytyy yrittää bongata huomenna brittilehdistöstä jonkun entisen dumarin kommentit, mutta ehkä se väärin nyt tuomittiin. En ole yhtään varma, mutta Kariuksen sijainti ei kai vaikuta paitsion syntyyn? Eikös se ole se ja sama, onko alin pelaaja veska, tai kenttäpelaaja? Kimmoke tuli kyllä Milneristä, siitä ei pääse mihinkään, ja tämä kai se oleellisin seikka on. Onneksi oli puusilmiä tuossa.

Piti ihan itsekin ruveta sääntöjä tutkiin ja kyllähän tuo väärin meni. Milneristä kun pallo tuli, niin Sané ei ollut paitsiossa. Jos pallo olisi tullut Cityn pelaajasta Sanélle, niin se olisi ollut paitsio. Kait.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paitsiolinjaa ei määritä alin pelaaja, vaan toiseksi alin puolustavan joukkueen pelaaja.

Tätä hain. Eli vaikka Karius veskana oli missä oli, niin Poolin alin pelaaja(Robbo?) oli tavallaan veska ja Sane sinällään siis paitsiossa, kun oli toiseksi alimman pelaajan väärällä puolella. Paitsio olisi siis pitänyt hylätä tuon Milnerin kimmokkeen takia? Rupesi taas vaan vituttamaan, kun Ylen studiossa ja selostaja puhuivat ihan omiaan veskarin sijainnin vaikutuksesta, eikä edes Pasanen tai Litti pystynyt mitenkään korjaamaan. Siksi lähdin tilannetta vielä kyselemään.
 
Rupesi taas vaan vituttamaan, kun Ylen studiossa ja selostaja puhuivat ihan omiaan veskarin sijainnin vaikutuksesta, eikä edes Pasanen tai Litti pystynyt mitenkään korjaamaan. Siksi lähdin tilannetta vielä kyselemään.

En peliä katsonut mutta kävin tsekkaamassa tilanteen nyt Viaplayltä, ja kyllä sielläkin Ville Kuusinen osoitti ettei paitsiosääntöä tunne toteamalla ettei Sane ole "missään tapauksessa paitsiossa" jo ennen kuin huomasi, että pallo tuli Sanelle Milneristä.

Mutta paitsiohan tuo ei todellakaan ollut, kun Milner pallon Sanelle pelasi. Aika paljon näitä virheitä nyt Cityä vastaan viikon sisään tuli. Viikko sitten Pool teki ensimmäisensä paitsion seurauksena. Sunnuntaina ManUn kolmas oli paitsio ja päivänselvä pilkku jäi saamatta. Ja nyt maali hylättiin perusteetta paitsiona. Onneksi yksikään näistä virheistä tuskin todellisuudessa ratkaisi mitään. Mutta jos tuolla videotuomiot olisivat käytössä, kovin erilaisia lopputuloksia olisi matseissa nähty.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös