La 3.3.2018 Jokerit - HK Sotši (GAME 1)

  • 10 779
  • 250

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Loistava nousu Kivistöltä ja Jokerit jälleen ylivoimalle. Nyt alkaisi olla aika ratkaista tämä ottelu, 4vs3 ylivoima eli tilaa pitäisi olla.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näistä paikoista ja YV:stä pitäisi jo laittaa peli pakettiin... kohta naapurille se yksi onnenkantamoinen ja siitä byyri.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Se on semmonen juttu että Sotshi voittaa tuon pelin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei maistu Jokereille, veikkaan että vieraille maistuu heti ensimmäinen seuraava tilaisuus.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Sotsin maalin on pakko olla kirottu. Ihan helvetin monta paikkaa tarvitaan yhden maalin tekemiseen.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Nyt tarvittais Mikke Granlundia avuks, jotta saatais Konstantin Barulin ihmettelemään notta taivas varjele mikä sieltä tulee
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ei vittu mitä paikkoja tuhlataan. Joskus nähnyt tämänkaltaisen näytelmän ja aina se päättyy vitutukseen. Barulinilla aina joku jumalamoodi päällä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää alkaa taas muistuttaan myöskin viimeistelyn osalta normaalia Sotshi peliä. Ihan Jokereiden erä, kiekko oli melkein koko erän Jokereilla mut ei me nyt ihan kauheasti paikkoja luotu ja yv kyllä oli heikkoa.

Palola-Norman-Jormakka ketju luoneet meidän parhaat paikat. Eelin ruuti on märkää ja Jensen lataa vetoaan ihan liian pitkään.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tuoreilla jaloilla painava Moses voi olla huomenna kovaa valuuttaa jos tässä vielä pitkään läpsytellään.

Sama kävi täälläkin mielessä. Freeseillä jaloilla vetävä liukas kaveri voi olla aikamoinen ase silloin, kun tuolla Sotshin ykköspakit vääntävät näitä 30+ minuutin peliaikoja. Toivottavasti tuo toive realisoituu, nimittäin kovin hyvää ei tee pelata piiitkiä matseja ja ottelusarjoja tällä otteluohjelmalla.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sen verran jänskää tämä sarja jo nyt että jos Jalonen tämän sössii juhlakaudella tällä rosterilla niin ei jää herraa ikävä.

Jotenkin tuntuu, että Jokerit ei tajua että tästä daijuun (Sotsille bensaa kaasariin) niin TODELLA vaikeaksi menee jatko.
 

WVirmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä voi hakea livevedosta perinteisesti varman voiton. Sochin voitolle rahaa ja jos Jokerit ottaa nenään niin tulee edes voittoa. Jos taas Jokerit voittaa niin pieni vetotappio unohtuu samantien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös