To 1.3.2018 Ässät - SaiPa

  • 11 309
  • 111

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jospa tässä vain kylmästi availisi otteluketjun jo nyt, koska peli on kuitenkin kiinnostava ja tärkeä

Ässillä on takana tooodella pitkä, eli 11 päivän, tauko. Onhan tuo nyt aivan poikkeuksellinen tässä vaiheessa kautta, olympiavuosi toki syynä poikkeukseen, mutta siltikin se on ollut patapaidoilla vielä pidempi kuin monilla muilla. Jäljellä on viisi ottelua ja missio on selvä: nyt pitäisi sitten rimpuilla itsensä kuiville kympinsakin suhteen. Henkilökohtaisesti en tiedä, onko joukkue tässä tauon aikana huilannut/treenannut millä paljon, mutta pelituntuma on toki varmasti aika hyvin kadonnut.. tosin sanotaan samaan hengenvetoon, että sen taakse ei silti saa/voi mennä

Paha on kyllä paikka tänään, SaiPan kanssa ei enää edes samoista sijoista pelata. En ole viime aikoina SaiPan otteita seurannut sen kummemmin, mutta tuon viimeisimmän ottelun tulos on toki aika vakuuttava näyttö. Joten sen puoleen venymistä ja sankaritekoja olisi tänään kotijoukkueelta tilauksessa, ihan oma tekeminen kuitenkin riittää, kunhan se vain tehdään hyvin

Pelillisen tekemisen pitäisi nyt olla tämän kauden osalta aivan siellä tikissä, joten kyllä tässä aika vaikea on mitään meriselityksiä keksiä, jos homma ei suju. Nyt vain isännän ottein alusta asti liikkeelle, jos SaiPa rankaisee mistään löysäilystä kyllä aivan taatusti. Tämä ilta jo itsessään näyttää, miten tosissaan tässä kympinsakkiin pääsystä ässäjoukkue vielä pelaa
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varoituksen sana kaikille hitsareille, laittakaa silmät kiinni kun SaiPan uusi hankinta Denisov on kentällä. SaiPan maalia jos joku yrittää edes katsoa päin niin Vladimir tulee ja luuttuaa katsojalla lattiaa niinku 126cm Paalasen Ville muinoin riepotteli Ässien ”fyysistä pelotetta” Jani Honkasta (omaa sukua jättikilpikonna).

Se on varma voitto tänään SaiPalle, Euroopan mestari kaatui 6-1 viimeksi niin sanotaan että Ässät rypistelee kunniakkaasti vain muutamaa maalia isonumeroisemman tappion tililleen. Oisko 9-1 vaikka riittävän siedettävät loppulukemat.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkos tämä Denisov yksinkertaisesti niin ruma, ettei täällä sivistyneessä lännessä ole totuttu tuollaisiin idän kauhistuksiin? Penahan tuon ilmestyksen peloittelee heti alkuunsa, voi olla että on nöyrää poikaa, kun Pena käy näyttämässä hammas-suojiaan leveä hymy naamarilla.

Kireätä peliä tiedossa ja pakkastakin ulkona pelottavan paljon. Ladoilla saapuvilla Lepralaisiila tuskin hätää, Lada käynnistyy helposti näillä keleillä. Toista se on työttömillä, aktiivimallin ansiosta hitsari paahtaa Teslalla peliin, siinä on akut lujilla.

Ai niin, peli Ässille 3-2 tai jos oikein huonosti, jatkoilla 4-3.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät tarvitsee nyt pisteitä ja näistä viimeisistä kotipeleistä niitä on ainakin kaavittava. Mielenkiinnolla odotan millainen tuo paljon puhuttu Denisov kentällä on, toivottavasti vaikka Lamberg käy parilla kovalla mutta puhtaalla niitillä toivottamassa kaverin tervetulleeksi Poriin.

Kokoonpanoja odotellessa, Ässiltä sivussa lienee Lähteenmäki, McRae, Salmio ja Vuorisalo
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkos tämä Denisov yksinkertaisesti niin ruma, ettei täällä sivistyneessä lännessä ole totuttu tuollaisiin idän kauhistuksiin? Penahan tuon ilmestyksen peloittelee heti alkuunsa, voi olla että on nöyrää poikaa, kun Pena käy näyttämässä hammas-suojiaan leveä hymy naamarilla.

Kukas se tämä Pena on sitten? Jos on samaa tasoa pelotteena kuin mitä tuo porilaisten myös aikanaan kovasti mainostama mutta tosihommissa curlingharjaksi osoittautunut Honkanen oli niin eipä taida hymy riittää pelotteeksi vaikka olisi kuinka retardin näköisestä kaverista kyse. Vai onko sillä AIDS ja se hymyillessä roiskii uloshengityksen mukana veristä sylkeä hampaiden välistä? Sitten kyllä paras pysyä moisesta veri-Pentistä kaukana. Se on aina vaaran paikka muutenkin kun joutuu Porissa käymään, kaikenlaisia kulkutauteja pyörii siellä hengitysilmassa.
 

Barney

Jäsen
Perinteinen torstain nakkikastikekierros. Tässä kun on nyt laitettu peräjälkeen pari Liigan kärkijengiä nippuun, niin ei kyllä ihan hirveästi kiinnosta vierasottelu jossain vitun Porissa jotain joukkuetta, joka ei välttämättä pääse edes playoffeihin, vastaan. Muutenkin on vähän riskialtista pelata näin playoffien kynnyksellä hitsareita vastaan, kun siellä on se yksi kaveri, jonka ainut lisäarvo liigatasolla on numeroon ajaminen. Olikohan se joku Tuomo Huhtala tai jotain? Tuskin kuitenkaan uskaltaa tänään sikailla, kun SaiPalla on Denisov kokoonpanossa, jos kerta Glenniäkin vastaan putosi tappelussa yhden iskun jälkeen. Toivottavasti sieltä ei nyt tule mikään veripena haastamaan Denisovia tappeluun kesken ottelun, sillä ainoastaan toisella noista on jotain annettavaa joukkueelleen muutenkin kuin fyysisesti.

Ei Ässillä nyt kuitenkaan ihan huono joukkue ole, sillä heillä on kuitenkin erittäin hyvä maalivahtikaksikko. Molemmat ovat kyllä SaiPa-kasvatteja, joten en tiedä onko sillä jotain vaikutusta asiaan. Onko muuten Jepu pelikunnossa? Mielelläni näkisin tämän nuoren lupauksen, joka jätettiin Ruandan kansanmurhaan verrattavalla raakuudella ulos nuorten MM-kisoista. Se oli kyllä erityinen tapaus, sillä vastaavalla pistekeskiarvolla Liigassa ei ole koskaan jätetty ketään ulos nuorten kisoista. Paitsi Jerry Turkulainen samana vuonna. Ehkä sitä ei sitten jonkun porilaisen logiikan mukaan laskettu. Haluan lähettää vielä terveisit Eurajoelle, Noormarkkuun ja Nakkilaan.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Voi olla että Denisov jolla on 362 KHL peliä ja yli 100 maajoukkue peliä ei paljoa Porin pelotetta eli Bloodia säikähdä..
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Tänään siis peli jotain vitun SaiPaa vastaan. On kyllä niin hmv tason jengi kuin olla voi. Kiinnostavuudella samaa tasoa Jukurien kanssa.

Ässillä olisi tärkeä paikka ottaa pisteet, niitä tarvitaan. Toivotaan peliltä sitä, että Denisov jättää sikailut väliin, onhan hän jo kerran taklannut törkeästi päähän.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Blood pääsi Porissa Fraserin sekä Tallinderin ihon alle. Ei siinä paljoa mitkään Denisovit paina kun noihin vertaa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
En ole viime aikoina SaiPan otteita seurannut sen kummemmin, mutta tuon viimeisimmän ottelun tulos on toki aika vakuuttava näyttö. Joten sen puoleen venymistä ja sankaritekoja olisi tänään kotijoukkueelta tilauksessa, ihan oma tekeminen kuitenkin riittää, kunhan se vain tehdään hyvin
Ei muuten välttämättä riitä, ja se tästä illasta tekee mielenkiintoisen

Toki jos SaiPalla asenne on mallia viimeisin Sport - peli, homma kusee.

Jos asenne on tasoa mikä tahansa muu viimeisistä viidestä pelistä ja Ässät pelaa vahvasti, tulee kova ilta molemmin puolin.

Jos Ässät vähääkään löysää niin...

Tulee mielenkiintoinen ilta, alkais jo!!
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Tänään siis peli jotain vitun SaiPaa vastaan. On kyllä niin hmv tason jengi kuin olla voi. Kiinnostavuudella samaa tasoa Jukurien kanssa..

Mee töihin.

Tänään hienon vierasvoiton paikka ja Ässien alamäelle lisää vauhtia. Aika todennäköiseltä rupeaa näyttämään, ettei Porissa ihan ok-satsauksista huolimatta pleijareita tänä keväänä pelata. Money well spent!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Välikommenttina: tämänkin takia avasin ketjun ajoissa, koska arvasin että tietäen vanhastaan SaiPa-ottelut, niin löylynheitto kilpailu alkaa aivan välittömästi *hymiö*
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aika todennäköiseltä rupeaa näyttämään, ettei Porissa ihan ok-satsauksista huolimatta pleijareita tänä keväänä pelata. Money well spent!

Aika heikko provo. Taisi Ässien viimeisen 5 pelin keskiarvo olla 2p/peli eli suunta on oikea ja nimenomaan pleijareihin ollaan kovasti menossa.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän SaiPa halua edes pelata näitä alasarjan joukkueita vastaan, eli voitetaan varmasti. SaiPaa kiinnostaa voittaa vaan jättiläisiä ja euroopanmestareita. Sanotaan, että 4-2 Ässille, jihuu.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan normaalit näyttäisi kokoonpanot olevan, Insam- Kärki- Kotkaniemi ns kakkonen. Joku nyt tietty pahoittaa mielensä, kun Korhonen taas merkattu ns ykköskenttään. Nelonen mallia Huhtanen- Appelgren- Lamberg.

Saibun jengi kait vedetty kyrillisillä, eli en viitsinyt edes katella, kun ei ulkonäöstäkään voi päätellä, joukkuehan täynnä sellaisia nevähöödejä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei kyllä oikein jaksa innostaa nää torstai illan läpsytellyt häntäpään joukkueita vastaan tässä kohtaa kautta.

No ei vais. Sytyttää ihan helvetisti. Porissa on aina hyvä tunnelma. Molemmille joukkueilla kriittisiä pisteitä, toki Ässät niitä enemmän tässä kohtaa kaipaa kun Ilves teki hoopeekoot ja nousi kuin nousikin mukaan pudotuspelikamppailuun. Toivottavasti pitkä tauko näkyy kotijoukkueen otteissa negatiivisella tavalla ja SaiPa luistelee hitsarit solmuun ja ekalle erätauolle 0-3 lukemissa vähintään, tuo on ihan mahdollista jos SaiPa jatkaa maalitehokkuutta kuten JYPiä vastaan jossa käytännössä kaikki meni.

Haen sipsuja. Alkais jo!
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Painetta painetta - odotan, että jää sulaa kuumien joukkueiden toimesta (kuvainnollisesti, ei isomäkimaisesti) ja kentällä tapahtuu/taistellaan.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
...Ässien ”fyysistä pelotetta” Jani Honkasta (omaa sukua jättikilpikonna).
Hieman taisin hymyillä ääneen. Saataiskohan tänään oikein tylsä torstai-peli SaiPaa vastaan vaihteeksi, joku 2-1 nyhjäys tilauksessa ja tuomarit vetävät suurimman roolin, jolla saadaan mukavasti lämpöä halliin. Onhan ulkonakin niin saatanan kylmä, mikä lie sputnik-karhu-siperia viima siellä paukkuu. Aurinko kyllä paistaa mukavasti, olishan tuolla varmasti kivat ilmat Levilläkin, mut jos haetaan vähän kassaan kolikoita edes yhdellä pelillä poffeissa, niin tänään tarttis voittaa kipeästi.
 

Sputnikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Oilers
Kovat panokset. Ns. huonompaa joukkuetta vastaan. Euroopan mestari kaadettu murskavoitolla. Elikkä siis Ässille helppo voitto. Odotuksissa ei ole mitään muuta kuin huonosti luisteleva SaiPa ja tiheään tahtiin viimeistelevä Ässät. Ässät jyrää ja SaiPa lähtee karkuun.

No ei vaisinkaan. Jos Ässien isoin pelote on jo kaljuuntuva veripena niin Lepralaiset saavat kauden räkäisimmät naurut jo pukukopissa. Toki vatsaan koskee sen verran nauramisen jälkeen että Ässät yllättävät parilla nopealla maalilla. Ottelu kummiskin kääntyy tasaiseksi sen jälkeen kun SaiPa-kasvatti Andy päästää joka peliin taatut pari helppoa maalia keskialueen vedoista, laitetaan ne kummiskin tänään Andyn keltamustan sydämen piikkiin.

Saataispa viel joku kunnon nujakka miehien ja poikien välille niin ois ilta hyvässä kuosissa
 

Sigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Bruins
Denisov voi hyvinkin olla jossain kohtaa YV:llä maskimiehen paikalla, joten "kohtaamisia" on luvassa molempien maalien edessä. Mitään myllyjä ei tarvita, vaan kunnon fyysistä kiekkoa, missä otetaan miehestä mittaa. Ei SaiPa todellakaan matsia vie yhden miehen voimin, mutta kyllä Vlad on sytyttäjä ja joukkuepelaaja vimpan päälle. Toivon tasaista vääntöä, joka alkaa ratketa SaiPalle toisen erän aikana.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien pitää saada heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien syke korkeaksi ja jalkaa liikkeelle joka ketjulle ja näin päästä heti pelirytmiin kiinni. Kiekko omaan haltuun, eikä mitään ränniroiskimisia, joista kiekko annetaan Saipalle ilmaiseksi, eli toisin sanoen rohkeaa kiekollista pelaamista.
Lehterä on muuten ärsyttävä ihminen... ei mulla muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös