Ti 27.2.2018 Otteluseuranta (Liiga)

• 44 296
  • 595

Jarzki

JYPiltä taas hieno paluu tauolta. Ensimmäisen erän reilu 10 minuuttia hyvää peliä, sen jälkeen ei ole hyökkäyksien aikana juurikaan tarvinnut jännittää tuleeko maalia. Ylivoimakin näyttää vastuun siirtelyltä. Ennen taukoa olisi hyvin voinut odottaa nousua, nyt ei ole kovin suurta luottoa sen suhteen.

Vaara

Oulun Kärpät
Vesalainen!! Olipa komea maali!

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toi KooKoon Steen Christensen vaikuttaa ihan hyvältä.

nokukola

TPS
Patrikin veli Vesa Laine ottaa Kärppien ripulisakin reppuselkään ja kaventaa 1-2.

Tattari

Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...

Mr.Fox

TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS-JUK

43:32 TPS 4-1 Lauri Pajuniemi (Petrus Palmu, Oskari Setänen) YV

Frank McKee

Kärpät, T. Arima
Oli komee yläpesä Vesalaiselta. Nyt lisää ja tästä saadaan peli aika seksi.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Jukurit vaikuttaa aika luovuttaneilta. Ees maalivahtia ei kiinnosta yrittää yhtään.

nokukola

TPS
PAJUNIEMIIIII sooloilee yksin Jukurien nelikon, vie veskan paskaks ja nostaa rystyllä sisään. Huulilta oli helposti luettavissa: "mitä vittua"

Hollanti

Varmaan se KalPa
Vittu näitä Kerhosukelluksia.

Jaksaja

Pelicans, NHL
Sami "Liian hyvä Liigaan" Sandell. On muuten tehnyt tuosta Lepauksestakin vaarallisen hyökkääjän. Option lunastaminen lienee muodollisuus.
Sandell ollut aina helvetin kova, kunhan nyt vain pysyisi polvet kunnossa niin pääsisi vähän ulkomaille rahastamaan ennen kotiinpaluuta Ilvekseen.

Roger Moore

Jännä kyllä että KooKoo on noin huonolla sijoituksella, hyvin kuitenkin tänäänkin pelanneet ja muutenkin olleet Kärpille paha vastus tällä kaudella.

Kalikankosto

KalPa
Ei jumalauta tuota Hämeenlinnan tuomarifarssia. En ole ikinä nähnyt näin kovin kotijoukkueen tukena viheltäviä tuomareita. Hahhah. Kunnon komediaa.