Pallokerhon kokoonpanot kaudella 2017–2018

  • 171 817
  • 921

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tällä lähtisin tänään jos nyt Leino palaa kehiin. Voisihan sieltä ehkä Porsekin palata. Eikös tällä viikolla pitänyt tulla.

Vesalainen - Palve - Tuulola
Turunen - Paajanen - Leino
Ruokonen - Viitaluoma - Kuusisto
Turtiainen - Sillanpää - Keränen

Lehtivuori-Nikkilä
Lindgren-Friiman
Almari-Niemeläinen
Laavainen/Porseland
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Voisihan sieltä ehkä Porsekin palata. Eikös tällä viikolla pitänyt tulla.

Ei ole missään nähdäkseni tuollaista infoa ollut. Se oli vaan se Leino, jonka lupailtiin palailevan tällä viikolla.

Kokoonpanolle sitten peukku, jos Kainulainen ei ole pelikunnossa. Ei ole luottoa tuohon Keräseen, mutta edelleen on toki sanottava, että jos se Keränen löytäisi vahvuutensa ja lopettaisi hölmöilyt, niin olisi sille tärkeä ruutu tuossa olemassa kevättä silmällä pitäen.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään KK:ta vastaan:

Turunen-Paajanen-Leino
Ruokonen-VV-Keränen
Vesalainen-Palve-Tuulola
Turtiainen-Sillanpää-Kuusisto

Lehtivuori-Nikkilä
HTT
Almari-Laavainen
Niemeläinen

Larmi
 

Ralph

Jäsen
HPK:lla on tänään jopa kaksi ketjua, joka voi saada tänään jotain hyökkäyspäässä aikaiseksi. Vihdoin Leino nähdään laidalla.

Tuohon kun Innala heräisi Mestiksessä tehoilemaan ja sieltä Liigaan sekä hankitaan Morin/Backman-kaksikolle korvaaja pistäen nämä Viitaluoman laidoille, voisi HPK:lla olla kolmaskin. Sillanpää nelossentterinä sitten laidoillaan osastoa Lahti, Ruokonen, Turtiainen ja Keränen.

Turunen - Paajanen - Leino
Innala - Viitaluoma - "Vincour"
Vesalainen - Palve - Tuulola
Lahti - Sillanpää - Keränen

Ja puolivälierissä kaatamaan TPS.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Loistavaa! Leino Turusen ja Paajasen ketjuun, kuten täällä moni toivoi.

Toivotaan Leinolle heti onnistumisia. Tuohon kenttään on kyllä helppo hypätä mukaan. Toisikohan Leino järkeä tuohon kakkosylivoimaan myös?
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voisihan sieltä ehkä Porsekin palata. Eikös tällä viikolla pitänyt tulla.
Porseland ei ole harjoitellut jäällä ainakaan joukkueen kanssa tämän uusimman saikkunsa jälkeen.
Myöskään Mikko Lehtosta ei joukkueharjoituksissa ole näkynyt.

Harri Kainulaisella ei ainakaan mitään kipsiä kädessä näyttänyt olevan, ei kyllä jäälläkään ollut. Tiedä sitten mikä hänen vammansa laatu on.
 

Ralph

Jäsen
Toisikohan Leino järkeä tuohon kakkosylivoimaan myös?
Varmasti. Jos miettii miten Kainulainen on siellä vasemmalla "Leinon paikalla" hyörinyt ja pyörinyt, niin Leinon leipoessa kaksi sekuntia lavassaan hän on jo tehnyt enemmän hyvää kuin Kainulainen parin viikon aikana.

Leino vasemmalle, Viitaluoma oikealle ja Turunen hyörimään ympäriinsä. Viivalla Lindgren. Mutta kuka on viides? Nikkilä viivaan ehkä, mutta kuka hoitaa silloin keskustaa ja maalinedustaa? Keränen jos laitetaan sinne, pilaa luultavasti kaiken, joten en uskaltaisi. Ruokonen? Lahti olisi jees, jos olisi kunnossa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvältä näyttää ketjut. Toivottavasti Leino jatkaa siitä mihin enenn loukkaantumistaan jäi, oli meinaan hyvässä iskussa. Mites muuten toi laiturinpaikka Leinolle sopii, kun kuitenkin pääsääntöisesti on sentterinä vetänyt? Tätä on taidettu käsitellä täällä aiemminkin mutta kysympähän nyt vielä.

Siinä mielessä on pitkän tauon jälkeen hyvä hypätä kehiin, kun joukkueella kulkee hyvin joten pääsee heti pelaamaan vapautuneesti. Ja tosiaan, toivottavasti Leino saa tuon toisenkin ylivoiman kuntoon.
 

Ralph

Jäsen
Myöskään Mikko Lehtosta ei joukkueharjoituksissa ole näkynyt.
Toivottavasti Lehtonen nyt jotenkin saataisiin ulostettua jonnekin Ruotsin alasarjaan. Jos Masi Marjamäki sinne mahtuu, miksei Lehtonenkin. Tilalle tässä säästyvillä rahoilla sekä Karjalaisesta irtoavilla sitten se "Vincour" Viitaluoman laidalle. Kiitos.
 

Ralph

Jäsen
Mites muuten toi laiturinpaikka Leinolle sopii, kun kuitenkin pääsääntöisesti on sentterinä vetänyt? Tätä on taidettu käsitellä täällä aiemminkin mutta kysympähän nyt vielä.
Mielestäni täysin sama kuin Mannisella. Lähtökohtaisesti sentteri, mutta kaikkien ominaisuuksien perusteella vapaampi laiturin rooli sopii paremmin. Leinoa olenkin laidalle odottanut kesästä lähtien.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Leino taisi pelata tosi paljon laiturin paikalla HIFK:saa, varsinkin ylivoimalla. Voi olla että Leinoa nämä uudet aloitussäännöt vahingoittaa jonkin verran myös, koska aloittaa niin leveästi ja läheltä pistettä. Melkein silti näkisin mielummin Leinon sentterinä kuin Viitaluoma, vaikka Ville onkin puhdas sentteri, mutta on kyllä ollut niin kankea ja hitaan näköistä peli, että ei ole kyllä peliä pystynyt mitenkään rytmittämään. Jopa Severi on pystynyt parempaan kiekolliseen sentteripeliin, kuin VV.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No se on hyvä jos Leinolla on laiturin paikaltakin kokemuksia. Muistelin kanssa, että jokusen pelin hän on laiturin paikalla pelannut ja vielä parempi jos ihan vakituisestikin aiemmin näin on ollut. Pääasia nyt kuitenkin on, oli paikka mikä tahansa, että Leino pääsisi heti sellaiseen iskuun, jotta hän pystyy auttamaan joukkuetta ja leventämään ratkaisuosastoa. Ja uskon kyllä, että näin tulee myös tapahtumaan.

Samaa mieltä myös @Squit ehdottamasta Leino Viitaluoman tilalle. Ei näytä tällä hetkellä Vilillä liike riittävän, eikä ehkä ajatuskaan, tarvittavaan pelinopeuteen.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jep, se loogisin vaihtoehto toteutui. Nyt on sitten Paajasen ketjussa vielä kaksi hyvää aloittajaa, aloittajia vaihdetaan kuin paitaa tällä hetkellä, joten tuokin on ihan hyvä lisä.

Pahaa pelkään, että Keränen siitä kakkosyv:stä lopulta löytyy. Kyllä siinä mielellään jonkun Ruokosen näkisi kokeilemassa, mutta eiköhän se nyt Keräsen tontti ole. Toivottavasti nyt hoitaa sitten hommansa pois vaihteeksi ilman turhanpäiväisiä hölmöilyjä. Josko siitä sitten siirryttäisiin pikkuhiljaa kohti tilannetta, jossa Juhosta olisi oikeasti jotain hyötyäkin joukkueelle. Lähelle viime kauden tasoaan kun loppukaudesta palaisi, niin vallan hyvin riittäisi, mutta nyt on suorituksen tasolla eroa kuin yöllä ja päivällä.
 

Kelloparho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Miksi ihmeessä noin vaatimattomia ehdotuksia kakkoskassariksi, kun muuan Jere Myllyniemi on taas vapaalla jalalla! Taisin äsken nähdä Poltsarin ympyrässä vilahdukselta.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
On totta että Juho Keränen ei ole ollut toistaiseksi viime vuoden vauhdissa, jolloin hän oli liigan tehotilaston kärkinimi. Liiga-tilaston keulilla komeilee todellinen jymy-yllättäjä - "Muuten en osaa sitä selittää" | SuomiKiekko

Toisaalta kyllähän mies töitä tekee, luistelee ja taklaa, mikä on kuitenkin tärkeä osa kokonaisuutta, ja on myös asenteeltaan positiivinen joukkuepelaaja. Viime ottelussakin hänellä oli lisäksi ainakin pari fifty-fifty maalilaukausta lähietäisyydeltä, joista ei toisin tullut maalia, mutta muistetaan prosenttikiekkoperiaate. Paikka on paikka.

Tuskin miehen potentiaali mihinkään on kadonnut, vaikka kuluva kausi jäisikin enemmän tai vähemmän välikaudeksi maalinteon kannalta. En tarkistanut hänen +- tilastojaan tältä kaudelta, mutta varmaan joku muu tietää.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juu, ei toistaiseksi. Pakkasta on kuin käsivarren Lapissa. -20. Yksi tehty maali ja muutama tyhmä ja turha jäähy. Penaltia yhteensä 47 min., joista yksi on 5+20 min. ja loput 11 kpl 2 min. jäähyjä.

E. Myöskin Keräsen Corsi ja PDO ovat joukkuueen huonoimpia. Corsi% on 42,8 ja vain Niemeläinen, Kainulainen ja Sillanpää ovat alapuolelle. PDO 92,8 on jengin huonoin, kun Sillanpää on toiseksi heikoin lukemalla 94,5. Näissä edistyneissä en huomioinut noita vain pari peliä pelanneita junnuja.

Yhteenvetona noista voisi todeta, että Keräsellä ja Sillanpäällä on mennyt nelosketjun roolissa aika vihkoon. En katsellut erikseen tämän tammikuun tilastoja, nuo ovat siis koko kauden tilastot
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Keränen pelasi suurimman osan viime kaudesta "duunarina" tuossa Kapasen ja Turusen ketjussa. Tuo osastohan toimi erittäin hyvin kauden edetessä, joten niitä plussiakin kertyi sitä myöden. Nyt ei ole oikein löytänyt paikkaansa tuosta kokoonpanosta ja sillä rajalla menevä pelityylikin on lipsahtanut ajoittain metsähallituksen puolelle. Tiedä sitten kuinka paljon loukkaantumisetkin ovat vaivanneet ja kuinka paljon otteet selittyvät mahdollisten vaivojen kautta vielä jonkun sortin keskenkuntoisuudellakin.

Se nyt on selvää, että Kerho tarvitsisi nimenomaan viime kauden tasolla pelanneen Keräsen. Duunarin, joka osaa hämmentää ja joka pystyy suht tasaiseen pisteiden tekoonkin. Toivotaan, että loppukaudesta. Kaveri on sitä sarjaa, jota nimenomaan tarvitaan, jos kausi nyt sitten jatkuu runkosarjan jälkeen.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Osaako kukaan valaista Porselandin tilannetta?
Onko tässä jotain muutakin takana kuin loukkaantuminen?

Kerho pelaa Keväällä pudotuspeleissä ja silloin tarvitaan kunnossa olevaa Porselandia
 

PalloJofa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Sielä oli muuten Pennanen haastattelussa erätauolla. Jollen mekkalassa väärin kuullut, sanoi että Luukkonenkin tulee todennäköisesti vielä aloittamaan tällä kaudella maalilla kun on kolmen pelin viikkoja. Olisi luullut, että joukkue olisi jo eilen matkustanut Tallinnaan, vaikka ei tuo nyt ole sen kummempi matka kuin kotimaassakaan.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei mennyt ihan putkee. Toivottavasti ei vaikuttanut liigadebyytin hankaluus ja seuraavan pelin romahdus pojan psyykkeese. Varsinki jos vielä tulee aloittamaan tällä kaudella.
Ei mennyt putkeen ei. Toisaalta, olihan siellä melkoisen avoimet ovet maalille kummassakin päässä. LeKin osalta oli vaan vielä pahempaa perseilyä. Ja siellähän se Laavainenkin oli.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Siellä on nyt sitten Ruokonen ja Kainulainen noin 4 viikkoa sivussa, samoin Porse on edelleen päätällin juttujen takia sivussa ja voi olla pidempäänkin. Pennasen haastattelussa tuli vähän sellainen kuva, että ehkei täällä niin kamalan kaukana olla oltu siitä mitä pohdiskeltu, mutta toivottavasti kaikki tulee siellä kuntoon jo ihan normaalin elämänkin kannalta. Lahti on flunssassa, joten ei ilmeisesti se blokki Tepsiä vastaan rikkonut mitään.

Tästä päästäänkin sitten siihen kokoonpanoon, joka on Pennasen mukaan sama kuin ottelussa KooKoo:ta vastaan pl.Ruokonen pois, joten varmaan Innala tilalle ja Laavainen/Niemeläinen vaihtaa paikkoja:

Vesalainen-Palve-Tuulola
Turunen-Paajanen-Leino
Innala?-Viitaluoma-Keränen
Kuusisto-Sillanpää-Turtiainen

Lehtivuori-Nikkilä
Ravimiehet
Almari-Laavainen
Niemeläinen

Larmi, Luukkonen

Peli alkaakin näemmä vasta klo 19:00, joten tästähän tulee vielä pitkä ilta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...samoin Porse on edelleen päätällin juttujen takia sivussa ja voi olla pidempäänkin. Pennasen haastattelussa tuli vähän sellainen kuva, että ehkei täällä niin kamalan kaukana olla oltu siitä mitä pohdiskeltu, mutta toivottavasti kaikki tulee siellä kuntoon jo ihan normaalin elämänkin kannalta.

Tästä tulee mieleen, että kuka helvetti sen sitten päästi pelaamaan marras-joulukuussa yhteensä 13 Liigapeliä ja Spenglerissä 2 peliä?! Vai saiko Porse Spenglerin toisessa pelissä jotain uutta hittiä, kun ei sen jälkeen ole enää pelannut?

Jos nyt on niin, että se KalPa-pelin tärsky vaivaa edelleen, niin voisin kuvitella, ettei nuo 15 pelattua peliä ole asiaa ainakaan auttaneet. Tai sitten se tärsky on vaan aiheuttanut joo jonkun henkisen takalukon pelaamiseen, mitä täällä on spekuloitu peliesitysten perusteella, mutta ei sen luulisi kovasti vaikuttavan normaaliin elämiseen. Saattaahan pelaamattomuus tietenkin ammattimiestä vituttaa, mutta ei sen luulisi kuitenkaan kovasti vaikuttavan tavan elämisen puolelle.

Jos Porse on päästetty liian aikaisin sen tärskyn jäljiltä pelaamaan, niin tilanne on huonosti hoidettu Kerhon puolelta. Ja olisiko peli pitänyt viheltää jo aiemmin poikki, kun täälläkin me kaikki kotilääkärit näimme ja diagnosoimme tärskyn vaikuttavan ainakin varovaisuutena Porsen pelaamiseen. Pahintahan olisi, jos pelaaminen on pahentanut tilannetta.

Tämä kaikki spekulointi näiden Pendon kommenttien perusteella, joita tänne on nyt referoitu. Itse en eilisiä kommentteja kuullut, kun katselin peliä vain osin erien aikana.

Tässä tilanteessa Miron bänni vaikuttaa kyllä negatiivisesti Kerhon pelaamiseen ja kokoonpanoihin peleissä. Mirolla bänniä jäljellä vielä 2 peliä. Laavainen ei ole varsinaisesti vakuuttanut, vaikkei sysipaskasti olekaan pelannut tämän tammikuun aikana. Tammikuussa tehnyt kuitenkin tehot 3+3 ja +1, mutta viimeisissä peleissä jääaika on tippunut aika vähiin, paitsi TPS-pelissä. Almari ja Niemeläinen ovat pelanneet vähän enemmän, mutta Almarilla esim. tehot osastoa kiikari ja -6. Ainakin nämä nuoret saavat nyt peliaikaa. Ja Lehtivuori, Nikkilä ja Friman vielä enemmän.

Kokoonpanoihin tuskin on luvassa tässä jatkossakaan mitään suuria muutoksia. Jos siellä yksi tai kaksi pelaajaa vaihtuu, niin se on siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös