Otteluseuranta 31.12.2017–1.1.2018 (6. kisapäivä)

  • 53 076
  • 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

Knap

Jäsen
Jos Tsekki jollain ilveellä tulisi puolivälierissä vastaan, voisi pieni mahdollisuus olla, mutta kyllä tämä näyttää päättyvän seuraavaan matsiin.
Venäjä ei myöskään ole esittänyt kisoissa mitään. Tosin, Venäjä ollut niin monta vuotta peräkkäin välierissä, että katkeaako se putki vieläkään.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Suomikin voisi pärjätä, jos olisi maalivahti maalissa. On kyllä todella epävarman oloinen ja ihme säätäjä joka pelissä tähän mennessä..
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Missä on 'meidän peli' ? Oikeesti. Ollaanko koskaan (pl. pu-la-aho) pärjätty maalintekokisassa? Ei, vaan joukkuepelaamisella ja pelin hidastamisella. Taas kerran suomivalmennus ei usko omaan identiteettiin kapeessa kaukalossa. No kandeisko, kun nopea kääntäminen ja maalintekokilpa ei toimi?

Jaa kun pitäs modernia kiakkoo ja... no mebei pärjätä siinä usa/kanasa sektorille. Joukkueena. Pelattas kuten ME pelataan.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tolvanen haastattelussa: "Tulee vaan hiki ja paha mieli jos liikaa yrittää"
 
Menikö multa nyt jotain ohi? Olen viestisi kanssa täysin samaa mieltä, mutta jotkut pelaajat eivät mielestäni pääse esille tämän tyylisessä kiekossa.

Voihan siellä ruveta vähän jännittämäänkin, kun katsomo pullistelee täytenä ja meteli on korvia huumaava. Sellaista se on P-Amerikassa, kun siellä ihmiset ymmärtävät, että tämä on ainaskin tuhat kertaa tärkeämpi turnaus kuin joku hiton Skoda Cup. Ne ei ole sellaisia juntteja kuin suomalaiset.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Näin puolueettoman katsojan silmin (en edes tiedä missä kaveri pelaa) Luukkonen on pelannut ihan kelvollisesti tämän turnauksen. Ei mies (poika?) mikään Saros ole, mutta tuollaista perushyvää Kähkös-tasoa. Ainakin henkinen kantti on pitänyt varsin mukavasti.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Erikoista miten Tolvanen on liian hyvä junnukisoihin mutta esim Laine, Aho tai Pulju eivät olleet.
Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Puljujärvi näissä kisoissa. Väitän, että ei olisi Puljukaan saanu juuri mitään tämän enempää aikaiseksi ilman sentteriä. Jolloin Jatkoajan karjalalippikset tyrmää koko uran ja toivottaa onnea kaljaliigoihin.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Onkohan tuo Yamamoto saanut kuulla yhtään Pearl Harbour-viduilua elämänsä aikana?
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kyllä tuo Suomen peli on ollut jatkuvaa himmailua. Ihan kuin kuin yritettäisiin ajaa moottoritiellä täysillä, mutta vaihde kolmosella. Kaikki hyvä aggre on puuttunut joka matsista ja pelaajat tuntuvat odottavan, että joku toinen ratkaisee. Puuttuu peli-ilo ja himo tehdä maaleja. Edelleen pohdin, että mikä laukaisisi henkisen lukon.....ai niin, joukkueella on läjä valmentajia. Pitäisikä valmennuksen jo hellittää liekaa ja antaa pelaajien vain pelata? Voisi lopputulos olla parempi kuin selittää pukukopissa kaiken maailman "karvausteorioita". Niin ja toki Turkulainen oli erässä tehnyt ainakin kolme maalia ja Kotkaniemi olisi antanut jokaiseen syötön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös