To 28.12.2017 KooKoo - TPS

  • 2 825
  • 5

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#67 Jasper Lindsten - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#52 Petrus Palmu - #25 Teemu Väyrynen - #37 Patrik Virta
#84 Ilkka Pikkarainen - #56 Hannu Kuru - #41 Oskari Siiki
#58 Joonas Savolainen - #29 Jonne Virtanen - #48 Lauri Pajuniemi

# 2 Mark Fraser - #49 Ilkka Heikkinen
#40 Martin Berger - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - #26 Lucas Ekeståhl-Jonsson
#53 Tarmo Reunanen

#32 Rasmus Tirronen
(#34 Oskari Setänen)

Loukkaantuneet: # 7 Henrik Tallinder (28.12.2017 - ylävartalovamma, "vielä noin pari viikkoa"), #43 Otto Nieminen (28.12.2017 - "noin neljä viikkoa"), #44 Elias Karvonen (12.12.2017 - ylävartalovamma, olkapääleikkaus, "loppukausi"), #45 Olli Kaskinen (28.12.2017 - "kipeänä"), #54 Kaapo Kakko (28.12.2017 - "kipeänä"), #65 Topi Taavitsainen (28.12.2017 - "päivä kerrallaan"), #77 Timi Lahtinen (05.10.2017 - TuTo: päivitys loukkaantumistilanteeseen, "arvio: neljä kuukautta"), #81 Ilari Filppula (28.12.2017 - "kipeänä")
Rotaatio: #31 Karolus Kaarlehto (30.11.2017 - paluu TuTo-lainalta, A-juniori)
Lainat: -
Maajoukkue: # 4 Olli Juolevi (U20), #51 Markus Nurmi (U20)

Jatkoajan ennakko oli otsikoitu: "Siipirikko KooKoo jää TPS:n jalkoihin". Kieltämättä kyllä tuo TPS:n kokoonpanokin näyttää lähinnä jeesusteipillä kasaanparsitulta versiolta. Tiistain LUK-matsiin nähden hyökkääjistössä on tapahtunut yksi muutos: Ilari Filppula on pudotettu pop corn -osastolle. Tai sinne hänet ainakin ensin sijoitan, kunnes tulee virallista tietoa loukkaantumisesta, sairastumisesta tai muusta poissaolon syystä. Samalla listalla ovat roikkuneet jo jonkin aikaa Otto Nieminen ja Topi Taavitsainen. Mielestäni seuralta ei ole tullut minkäänlaista virallista tiedotetta kummankaan poissaolon syystä.

Filppulan poissaolon johdosta kakkosketjun keskelle hyppää pirteästi esiintynyt Teemu Väyrynen. Hyvistä otteistaan huolimatta mikään Filarin kaltainen taikurihan Väyrynen ei ole! Eiköhän ketjun tahtipuikon heiluttaminen siirry tänä iltana entistä väkevämmin Patrik Virran harteille? Väyrysen siirryttyä nelosesta kakkoseen nelosketjun vasempaan laitaan hyppää Joonas Savolainen. Jos en aivan väärässä ole, niin taitaa olla Savolaiselle toinen ottelu tällä kaudella edustuksen riveissä? Ensimmäisessä ottelussaan (04.11.2017 KÄR-TPS) Savolaisen pelinumero taisi olla #54. Tämän jälkeen samalla numerolla on pelannut myös Kaapo Kakko (15.12.2017 ILV-TPS ja 19.12.2017 TPS-KAL).

TPS-puolustus pelaa samassa kuosissaan kuin tiistain LUK-matsissa. Maalilla aloittaa tänään Rasmus Tirronen lähes kuukauden (edellinen ottelu 08.12.2017 HPK-TPS) tauon jälkeen.

Muokkaan viestiäni, kunhan Ilari Filppulan poissaolon syy selviää - jos selviää. Ehkä samalla olisi hyvä tiedottaa myös Otto Niemisen sekä Topi Taavitsaisen poissaoloista?

EDIT: päivitetty loukkaantumis-/sairastumistilannetta
 
Viimeksi muokattu:

Coopperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokoonpano:

Kähkönen - Liivik - Strömwall
Keskitalo - Kristensen

Pitkänen - Koivisto - Bjorkstrand
Tuhkanen - Newton

Leivo - Tamminen - Hyvärinen
Järvinen - Pelli

Koskinen - Virtanen - Pöysti

Järvenpää - Perhonen

Loukkaantuneet:
Henrik Forsberg
Anrei Hakulinen
Robin Jacobson
Veeti Vainio
Jan-Mikael Juutilainen
Michael Keränen
Olli Korhonen
Jyri Niemi
Eero Savilahti
Ville Vainikainen

Maajoukkue:
Santeri Salmela (U18)
Peetro Seppälä (U18)
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muokkaan viestiäni, kunhan Ilari Filppulan poissaolon syy selviää - jos selviää. Ehkä samalla olisi hyvä tiedottaa myös Otto Niemisen sekä Topi Taavitsaisen poissaoloista?

Kokoonpano KooKoo–TPS-vierasotteluun - TPS

"Ilari Filppula, Kaapo Kakko ja Olli Kaskinen ovat kipeänä. Henrik Tallinder on ylävartalovamman vuoksi vielä noin pari viikkoa sivussa. Otto Nieminen on neljän viikon ajan pois kaukalosta. Topi Taavitsaisen tilannetta seurataan päivä kerrallaan."
 

Molkke

Jäsen
Paikan päällä tuli oltua ja todistettua Perrinin historiallinen maali. Hieman nauratti, kun seremoniat vedettiin kesken pelin, mutta onneksi pysyi lyhyenä. Itse peli oli ensi sekunneista asti selvää pässinlihaa, lähinnä Tirrosen nollaa jännitettiin ja sekään ei pahemmin ollut uhattuna. Ihan viihdyttävä matsi lomalaiselle!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienosti KooKoo juhlisti Perriniä. Kunniakujaa tehtiin koko pelin ajan. Muutenkin Tepsin papat eli Perrin ja Kallio tekivät suunnilleen mitä halusivat. Eikä Tallinder ollut edes kokoonpanossa. Tosin Tepsi selviää ilmankin, KooKoolta puuttui sen kymmenen pelaajaa. Kaikki sairaslomalaiset olisi tarvittu kehiin, jotta KooKoo olisi pystynyt pistämään vastaan. Yksipuolinen läpsyttely, jossa hämmästytti vain se, miksi muutamat Tepsin pelaajat kävivät niin kuumana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös