Kajaanin Hokki 2017–2018

  • 237 044
  • 937
Väitinkö jossain että sitä eilen olisi alettu hankkimaan? Eiköhän siitä vaivasta ole tieto ollut jo aiemmin jos sellainen on ollut.

Emme edelleenkään tiedä, onko kyse vaivasta, "vaivasta", väsymyksestä vai siitä että tämä on todellinen taso.

Kyllösen tosiaan myös ottaisin huomenna mukaan, ei tainnut tänään pelata ollenkaan? (en siis peliä nähnyt mutta ei Hokilla tainnut olla tapana peluuttaa 7 pakkia)

Hyökkäyksessä ei edes taida olla rotaation mahdollisuutta, ketjut vaikuttaisi ihan tasapainoisilta. Joskin Locansin voi olla alkaa pidemmän päälle tympimään kun joutuu pelaamaan Koskisen kanssa joka ei hirveästi ympärilleen kentällä katsele.
 
Oli muuten pieni ero eilisessä ja tämän päiväisessä hallissa. Joskus olen tuon Naantalin hallin ohi kävellyt ja näytti isommalta ulkoa. Vaikka ei kauden 2017-2018 Hokkiin liity, niin Hokilla on melkolailla keskivertoa parempi halli suomisarjaan ja ylihuomenna ratkeaa sitten harjoitushallin kohtalo.

Näyttäisi olevan tämän vieraskiertueen vastukset myös ne joukkueet, joilla on sarjan huonoimmat katsojakeskiarvot. Tuo eilisen Porin ottelun katsojamäärä taisi olla koko kauden pohjanoteeraus.

Ja valaiskaa tyhmää, ratkeaako tuo harjoitushalli nyt ylihuomenna lopullisesti vai vieläkö tämä jahkailu jatkuu? Ja mahtaako tuo päätöksen teko olla nähtävissä jostain streamin kautta?
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Tänään taas olisi tämän kauden "tulevaisuuden" kannalta isot pisteet jaossa. Kolmen pisteen voitolla repisi eroa Kaarinalaisiin ja FPS olisi mahdollista ohittaa ja vielä seuraava ja tämän vuoden viimeinen kotipeli onkin juuri Forssalaisia vastaan. Eli kaksi ylemmän jatkosarjan kannalta tärkeää peliä edessä. Jos ylempään jatkosarjaan pääsisi sijoilta 3-4 mahdollistaisi se voittamalla oikeat pelit ylemmässä jatkosarjassa jopa runkosarjan voiton. Se taitaa olla tällä kaudella liikaa, mutta tavoitteita pitää olla.
Toivottavasti ei ohiteta FPS:aa, kun ollaan sen edellä sarjataulukossa jo tällä hetkellä, tasapisteissä toki. Indians on viime aikoina pelannut kotonaan hyvin kärkijoukkueita vastaan (voittanut Pyryn ja JHT:n), mutta hävinnyt esimerkiksi Haukoille ja Titaaneille. Sarjan kärjen tasaisuus on hyvä juttu - on pikku pakko pelata jokaisessa pelissä hyvällä asenteella.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Näkyyköhän HCIK peli fanseat go palvelusta, itse en löydä kyseistä ottelua sieltä..
Tänään voitolla ja lauantaina voittamalla Forssa ollaan ohitettu palloseura sarjataulukossa. Kajaanissa HCIK oli ehkä fyysisin joukkue, jonka olen tässä sarjassa livenä nähnyt ja tänään ilmeisesti pieni kaukolo, jossa pelataan. Veikkaisin pelin alun olevan tärkeä, jos Hokki karkaa parin maalin johtoon heti alussa voisi paikkoja avautua sitten pelin edetessä enemmän Kaarinan yrittäessä kuroa etumatkaa kiinni.
 
Onneksi oli ensimmäinen ja viimeinen kolmen pelin vierasreissu... ei pelillisesti mitään järkeä! Hokki oli tänään todella väsynyt.

Täysi synninpäästö joukkueelle, HCIK oli ehkä sitten juuri tuon verran parempi. Onneksi ensi viikonloppuna on jo sitten kotipeli.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Arvattavissahan tuo oli etukäteen että kolmas peli putkeen ja vielä kiertueen kovinta vastustajaa vastaan, on hankala. Kuusi pistettä oli ihan hyvä saldo reissusta ja jatkossa ei tällaisia maratooneja ole ohjelmassa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kuusi ottelua jäljellä alkusarjaa. Veikkaus näistä 12 pistettä. Joten alkusarjan pistemäärä olisi 59. Ja veikkaan myös että sillä pistemäärällä ollaan samalla sijalla sarjassa kun alkusarja päätty eli paikalla 4. Oletusarvoisesti Huntersia lukuunottamatta voitot tulee ja yhden pelin lipsahdusvara joten siksi tuo 12 pojoa.

Ihan hyvin mennyt alkusarja jo nyt kun ottaa huomioon minkälaiselta takamatkalta muihin nähden joukkuetta päästiin kasaamaan. Jatkosarjassa ja pudotuspeleissä Hokilla on sitten mielestäni mahdollisuudet hyvällä onnistumisella vaikka päätyyn asti. Sarjassa ei niin suvereenia porukkaa ole ettei sitä voittamaan pystyttäisi.
 
Tilastojen mukaan Riku Korhonen on ollut jo sunnuntaina Hokin a-junnujen mukana eli eiköhän paluu ole edessä ensi viikonloppuna.

Mites ketjut sitten laitetaan? Minä laittaisin näin

Gaba Huovinen Saarenpää
KlemettiH Vitolins Korhonen
Leppänen Heiskanen Locans
KlemettiT Niskanen Räisänen
Koskinen

Kolmessa ketjussa tasaisesti taitoa + nelonenkin oli viime viikonloppuna hyvä ainakin tehojen valossa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Taskinen laajentamaan puolustuksen leveyttä. Hyvät pisteet suomisarjassa tällä kaudella eli tämä on kiekollinen pakki, joka mahdollista hankkia suomisarjaan. Itse pidän hyvänä lisänä joukkueelle. Tiukka viikko tulossa, kotipeli samoista sijoista taistelevaa fps vastaan lauantaina ja heti sunnuntaina pohjanmaan lakeuksille S-kiekon vieraaksi. Kyllä 4-6 pistettä pitäisi saalistaa.

Sitten tuo halliremonttiprojekti, miljoona on kohtuu iso raha remonttiin, mutta luulen suuren osan menevän julkisivun maalaukseen, kattoremonttiin ja jäähdytyslaitteiston huoltoon. Jos ropoja jää isompi miesten vessa olisi loistava parannus, yli 700 katsojan peleissä ruuhkaa pisuaarille on melkoisesti. Joustokaukalokin ottaa 150000-200000e ja se olisi samassa sama vaihtaa nykyisen tilalle. En usko, että kaupunki tuskin maksaa ravintoloita, kaljan juonti alueita yms, koska ne ovat vähän niinkuin Hokin omia juttuja. Vaikka toivoisinkin niiden parantelua.
 

Lätkä

Jäsen
Sarja tuntuu enemmän, kuin hyvältä.

Vuosia inflaation kokeneessa, mitään sanomattomassa mestiksessä pelannut Hokki on kuin uudesti syntynyt sarjavaihdoksen myötä.

Organisaatio, joukkue ja viimeisimpänä olosuhdeasiat ovat parantuneet/parantuvat potenssiin 10. Se, että roikuttiin velkavetoisena mestiksessä ja ovet kävivät, kuin saluunanovet pelaajien osalta...murensi koko homman uskottavuuden. Uskompa, että aniharva kaipaa sitä aikaa takaisin, jossa Oulusta pakotettiin kentällinen tuntemattomia pikkupoikia pelamaan pelin tai kaksi....sekottaen Hokin pelaavan kokoonpanon täysin! Nyt sen sijaan kajaanilais-/kainuulaispainotteisella joukkueella pelaaminen on tuonut hallille kiitettävän määrän yleisöä ja kevättä kohti yleisömäärät senkus paranevat. Ensikertaa, sitten vuoden 2002, jolloin Hokki nousi maan kakkospääsarjaan on Kajaanissa aito hööki päällä. Upeaa!

Antaa vaan kaiken maailman farmilekien, farmikeupojen ym. farmihuoraukseen erikoistuneiden joukkueiden rypeä itsensä konkurssiin. Muutamien seurojen osalta se ei todellakaan ole kaukana, kun seuraa heidän taloustitetoja/menoaan tuossa tyhjänpäiväisessä puuhastelusarjassa. Lisäksi olosuhdepuutteet tekevät muutaman seuran divaripolusta lopun. Menossa on viimeinen kausi, kun liiton poikkeuslupia olosuhteiden osalta jaetaan.

SS on kuin oppositio eduskunnassa... Oppositiossa saa lihoa kaikessa rauhassa suurimmaksi ja mahtavimmaksi.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Anton Kokkonen huomenna Hokin riveissä FPS:ää vastaan. Hyvä. Myöskin hyvä että A-junnut saavat kentällisen pelaajia edustukselta tärkeistä pisteistä taistellessaan. Juuri näin tämän pitää mennä että myös A-junnujen peleillä on merkitystä koska siellä ne sarjapaikat vaikuttavat paljon tulevien pelureiden kehitykseen.

Hokin puolustus olisi kyllä jo melkoisen hyvä jos Kokkonen saataisi loppukauden diilillä tänne. Noinkohan tuo olisi mahdollista?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Anton Kokkonen, tervetullut pakki Hokin miehistöön, ei voi ymmärtää miksi ei mahdu IPK:n vahvuuteen, ainakin Suomi-Sarjassa erinomainen.

Toivottavasti Jasi päästää loppukaudeksi tänne, kun ei kerta mahdu Karhulaumaan.
 

Lätkä

Jäsen
Anton Kokkonen, tervetullut pakki Hokin miehistöön

Seurajohto pitänyt sanansa. Lupasivat ennen kauden alkua, että joukkuetta vahvistetaan pitkin kautta. Näin ovat myös toimineet.

Ainaskin puolustus on kova. Se on sitä ollut jo tähän asti ja yhä kovenee, Ajatella, että sarjan, ehkä paras veska ja jopa "särkymävaralla" varustettu puolustus... josta jo joku aiemmin mainitsi...on tilkkimässä peräpäätä, niin vaikeaa on maaleja Hokkia vastaan vastustajan saada.

Näiden lisäksi jos vielä aitoja...maalivainusia makupaloja saadaan hyökkäyspäähän, niin a vot!

Levollisin mielin tässä voi alkaa odottelemaan jatkosarjaa. Kaikki joukkueet sijoilla 1-6 on mahdollista jo nykykokoonpanolla voittaa ja ruokahalu luonnollisesti senkus kasvaa hankintojen suhteen.
 
Olipa mahtava sisääntulo-video Hokki-yhtiöltä! Ihan kylmät väreet meni sen aikana. Myös Ryhäsen muistamiselle valtava peukku.

Tärkeä voitto Fps:stä. Yläjatkosarja nyt taas yhden askeleen lähempänä.

Muutamia ranskalaisia pelistä:
+ Korhonen ratkaisi voiton heti palattuaan, mahtava pelaaja!
+ Taskinen näyttäisi olevan hyvä vahvistus, kiekon kanssa erinomaista tekemistä
+ Heiskanen alkaa heräillä
+ Locans kiekollisesti koko kentän paras pelaaja, muutama tolppakuti ja läpiajo sisään niin hattutemppu olisi ollut lähellä.
+ Kinnunen
- Saarenpää ei tainnut pelata 3 erän lopussa? Toivottavasti ei isompaa vaivaa
- Heikkisen kausikortti ylivoimaan, oikeastaan kaikki muut olisivat olleet viivassa parempia kuin Heikkinen... mutta yleisesti Heikkinen on parantanut eikä pyöri enää pahasti jaloissa

Kovasti on nyt repaleinen rosteri. Ilmeisesti A junnut ovat huomennakin poissa joten Hokki joutuu pelaamaan Seinäjoella 3 kentällä,,, ei varmasti helppo peli luvassa! Yksi peli enää ja sitten lomille... tulee tauko ihan hyvään paikkaan.
 

Knap

Jäsen
Anton Kokkonen, tervetullut pakki Hokin miehistöön, ei voi ymmärtää miksi ei mahdu IPK:n vahvuuteen, ainakin Suomi-Sarjassa erinomainen.

Toivottavasti Jasi päästää loppukaudeksi tänne, kun ei kerta mahdu Karhulaumaan.
Minä ihmettelin sopimuksen saantia edes, ja tuntui että pelasi viime kaudellakin palkintosopparilla suomarista.

Ei mahdu kokoonpanoon siksi että on liian hasardi, eikä löydä pelilleen kultaista keskitietä. Joko ollaan liian itsevarmoja ja koitetaan itse nousta ja joko menetetään ensimmäiseen äijään tai vastustajan sinisellä ylimpänä äijänä ja omissa soi. Tai sitten on liian hätäinen, jokainen syöttö polttelee ja koittaa siirtää kiekkoa liian nopeasti eteen päin ja syöttö on joko todella vaikea tai menee vastustajalle. Hyökkäyspäässä ei onnistu pitämään kiekkoa hyökkäysalueella järkevästi, ja jos vetää niin yleensä menee kilometrin ohi, vaikka veto on muuten hyvä.

Tuntuu että puuttuu sellainen oikea varmuus. Tuskin pelaa kevättä teillä jos IPK on pudotuspeleissä tai karsinnoissa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Tänään kyllä nähtiin Kokkoseltakin pari hasardia aluksi, mutta teki myös tärkeän maalin, varmaan pelaamattomuus tuntui, mutta huomenna Anton on kyllä liekeissä, peli parantui lopussa koko joukkueelta.

Ei kyllä IPK ole lähelläkään playoffs- joukkue, mutta ei myöskään todennäköisesti joudu karsimaan?

Juu ei mitään virkaa teillä, koska yliyrittää, täällä taas voi pelata omilla vahvuuksillaan tutun valmentajan alaisuudessa ja homma toimii.
...siis Anton Kajaaniin loppukaudeksi?
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Juu ei mitään virkaa teillä, koska yliyrittää, täällä taas voi pelata omilla vahvuuksillaan tutun valmentajan alaisuudessa ja homma toimii.
...siis Anton Kajaaniin loppukaudeksi?

Jos IPK päästäisi Kokkosen pois olisi se jo tapahtunut. IPK katsonee mitä Kalpa tekee omien pakkiensa kanssa ja ei uskalla päästää Kokkosta pois. Ja mistäpä tiedämme, että haluaisiko edes Kokkonen pois. Usein sopimus puretaan yhteisymmärryksessä, mutta tuskin seura pitää väkisin kiinni, jos pelaaja välttämättä haluaa muualle. Kokkosen oikea sarjataso varmaankin olisi suomisarja, mutta en usko IPK:n päästävän miestä pois kesken kauden.
 

Knap

Jäsen
.

Ei kyllä IPK ole lähelläkään playoffs- joukkue, mutta ei myöskään todennäköisesti joudu karsimaan?

...siis Anton Kajaaniin loppukaudeksi?
Mitenkä niin ei ole lähellekkään playoff-joukkue? 3 pistettä eroa saman verran pelanneeseen Jokipoikiin, joka on viimeisellä pudotuspelisijalla, ja kuusi pistettä kaksi peliä enemmän pelanneeseen RoKiin. Siis eihän tästä lähempänä melkein pudotuspelipaikkaa voisi ollakkaan. Ensimmäisellä neljänneksellä oltiin hyvin pudotuspelijunassa mukana, sitten pieni nukahdus monen asian summasta, ja silti ollaan edelleen junassa mukana. RoKilla ja Ketterällä ei esimerkiksi ole ollut sitä nukahdusta vielä, mikä nyt jossain välissä kautta todennäköisesti tulee. LeKi tulee tippumaan tuolta aivan varmasti jonkin verran.

Eiköhän IPK ole todella kova joukkue taas tauon jälkeen, kun Putkosen Nikokin saadaan remmiin mukaan (kultakypärä) vihdoin, ja todennäköisesti kevään mittaan vielä tulee joku kärkipään vahvistus.

Worst case scenario tosiaan voi olla myös se karsiminen, jos Hermes tuolta heräilee kunnolla uuden valmentajan kanssa, ja Jasi ei saa IPKta pelaamaan, mutta en usko niin kuitenkaan tapahtuvan.

Anton Kokkonen IPKn sopimuspelaajana todennäköisesti pelaa vain silloin jos IPK on sijoilla 9-10. Pudotuspeleissä on tarvetta varapelaajille, jos joku menee klesaksi, eikä Kokkosta haluta vaarantaa Suomi-sarjassa. Karsinnoissa taas ei haluta oman pojan antavan mitään lisää mahdolliselle vastustajlle.
 
Eiköhän näissä tilanteissa kuunnella myös pelaajaa. Kumman valitset itse pelaajana?
1. Suomi sarjaa isossa roolissa 25min/peli, lisäksi tuttu valmennus ja pelitapa
2. Silloin tällöin Mestistä 4min/peli, sielläkin olet aina vaikeuksissa

Luulisi olevan helppo valinta, mutta tiedä sitten näistä. IPK on Kokkosen työn antaja, joten sillä mennään.
 

Big Bear

Jäsen
Enpä malta olla minäkään kommentoimatta tapaus Kokkosta. Kaverihan oli etenkin ensimmäisenä Suomi-sarjavuotena ihan kärkipakkeja, eikä ollut huono toisenakaan. Moni varmaan ajatteli, minä mukaan lukien, että Antonista kasvaa loistava puolustaja Mestikseen, kun ikääkään ei vielä paljon ole. No, tähän saakka olemme kaikki olleet armottoman väärässä. Jostain syystä Kokkonen ei ole kyennyt nostamaan tasoaan eli ei ole syystä tai toisesta enää kehittynyt. En sitten tiedä, että liekö siviilityö (palomies) vienyt parhaan terän pelaamista. Voin toki edelleen uskoa, että Suomi-sarjaan hän on kelpo pelimies. Outo tapaus kaikenkaikkiaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Huikea nousu taas tappiolta tasoihin viime hetkillä! Kolmella kentällä vedettynä 2 pistettä vieraista on hyvä suoritus. On kyllä pelottavan tasaista sarjassa sijoilla 4-7. Yksi tästä tasaisesta joukosta jää alemmas, toivottavasti se ei ole Hokki.
 

Lätkä

Jäsen
Huikea nousu taas tappiolta tasoihin viime hetkillä!

Uudesti syntynyt Hokki on uskomaton tiimi!

Ylipäätään sarja on mitä mielenkiintoisin. Jumalatonta taistelua joka ainoassa matsissa. Climaxina, että kuusi parasta saadaan selville ehkä vasta viimeisellä kierroksella!

Käy miten käy....se kuitenkin totta, että tämä sarja on valovuoden miel.kiintoisempi, kuin mitään sanomaton, hajuton ja mauton mehupurkinkalastussarja mestis!
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ehkä pelillisesti S-Kiekko olisi eilen voiton ansainnut, mutta Hokin onneksi kävi näin. Ehkä voitto meni osittain S-Kiekon maalivahdin piikkiin, joka hörppäsi pari aika helppoa. Hokilta aivan liikaa turhia jäähyjä ja nihkeä ylivoima ei tuottanut tulosta. Näihin pitäisi tulla muutos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös