Ti 28.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 46 144
  • 559
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu mitä painimista ja roikkumista tää Pel-HPK. Molemmille olisi voinut viheltää noin 7 jäähyä tähän erään.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Juuso Puustinen pistää irtopalan ylivoimalla häkkiin, JYP 0-2 SaiPassa.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No niin alkoi se Pata pelaamaan heti kun vähän kritisoi. Rohkeampaa peliä vaan sekä taistelua. Ei Tappara ole mitään ihmeellistä esittänyt tässä pelissä, etteikö 3 pistettä saataisi mukaan. Varttiselta erän lopussa hyvä veto, mutta Rakoviinalta hyvä seivi.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JYPi siellä pelaa kauden paskinta peliään ja silti 2-0 johdossa. On se SaiPa paska..
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tuohimaa ei nyt saa sitä hyvää virettä enää päälle. Nyt on saanu huilata ja homman pitäis kait rullata. Ei siltä näytä. Uskaltaisko sanoa jo, että game over?
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Lappeenranta on kyllä tuomarien kaatopaikka. Alkaa oikeasti vituttamaan pelien katsominen kun harrastetuomarit arpoo jäähyjä oman mielensä mukaan. Vaadin Liigalta kunnon toimenpiteitä Liigan tuomaritoiminnan parantamiseksi . Vittu mitä harrastelua
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hupaisaa huomata miten tuo kultainen kypärä vaikuttaa pelaajan henkiseen puoleen. Jukureiden Suhonen luulee välillä olevansa joku Popi Or, kun on saanut tuon kypärän päähän.
Pelsusta Rekosella menni homma ihan huuruun ja yliyrittämiseksi kun sai kultaisen kuupan päähänsä tässä joku aikaa sitten. Luuli varmaan että koko joukkuetta pitäisi kannatella.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kohtuu vitsikkään näköstä kun 3 keltasta kattoo vierestä kun Puustinen pääsee vetää pariki kertaa riparista.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
JYPi siellä pelaa kauden paskinta peliään ja silti 2-0 johdossa. On se SaiPa paska..

Joo ei oo kovin hääviä ollut, Virtanen hiuksista vittuun. Me halutaan Aho takaisin.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tuohon voisi ehkä jotain sääntöä suunnitella, että pitkän kiekon jälkeen vaihtokiellossa oleva joukkue hakee huiliaikaa tuolla vaihtosekoilulla. No joo hankalahan sitä olisi valvoa ja tulkita tuomareilla mutta räikeimmät kuten äskettäin kun Kärppien Mikko Niemelä heitti pitkän kiekon ja yritti itse päästä vaihtoon voisi helposti viheltää pelin viivyttämiseksi.
 

Kostas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, KooKoo
Vaasassa yleisökin kaikonnut. Tämä kausi tuntuisi loppuvan ennätysäkkiä. Ei tunnetta, ei mitään. Ekan erän perusteella Kalpalle heelpot pisteet peruspelillä.
Tulisipa jo kesä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Täällä on äänet ainakin, kuten tuossa ylempänä maintisin. Läheteenä on tosin merirosvoversio Ruudusta, mutta samahan se on.

Näyttää olevan taas älyTV:llä hankalaa täällä päässä;)

Ässiltä jokseenkin onnekaskin selviytymiserä, vaikka eipä siinä Tappara vahvasta pelistään huolimatta paljoa päässyt ihan parhaille paikoille. Patalasein kuivin jaloin tästä selviytyminen oli kuitenkin puoli voittoa, josko jo löytyisi napsu lisää taas sitä uskallusta omaan peliin. Ekalla kympillä varmaan puolet syötöistä napsui Kuuselan lapaan, se ei pelaa enää meillä jos joku siellä kopissa ei tiedä.
 

chubster

Jäsen
Nyt alkaa tuomareilla kantti pettää...pari Jypin rikettä ohi, hätäinen vihellys kun kiekko pelissä ja nyt lahja YV ja siitä 0-2...voi vittu...

Sulla on varmaan rankkaa tää homma kun tuomarit ratkoo aina kaikki pelit. Mites ne SaiPan koukut ja estämiset, joista ei boksia tuomari antanu? Saatanan tuomari, niinpä niin. Itse naureskelin, että tänään ei vissiin tuomarit muusta vihellä kun kampeista, sen verran räikeitä koukkuja menny läpi.

SaiPa hallitsi erää ja JYP oli sanalla sanottuna aika paskakin. Nyt sitten vedot sisään kauanko kestää ennenkuin JYP menettää johtonsa? Varmaan voidaan kahteen seuraavaan erään lopettaa sekin vähäinen yritys mitä nyt oli kun peliä johdetaan.

Ps. Miksi Immoselle syöttö Puustisen maaliin? Immonen syötti puustiselle, joka laukoi->hytönen veti Puustisen ribarista->puustinen teki maalin Hytösen laukauksen ribarista.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jos ekassa kohtaamisessa SaiPa sai JYPiltä helpolla pisteet, niin nyt 1.erän perusteella JYP on saamassa jopa vieläkin helpommalla pisteet. Kyllä nuo Urpot on niin huonoja viheltämään tällä kaudella jäähyjä. Lukuisia jäi taas viheltämättä ja sitten Savilahden jäähy kevyt, vaikka sitä ennen on koukittu ja poikarilla selkään annettu lukuisia kertoja. Mutta ei siinä mitään. Ansaitusti JYP johtaa tekemistään paikoista. SaiPan yritys näyttää uhkaavasti taas menevän siihen, jollaiset se oli KalPa ja Ässät pelissä. Paikkoja on mutta kiekko polttaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noniin, Pelicansilla siis pöytäkirjasta puuttuva pelaaja pelannut. Eikös tää mee siis Kerholle tää peli? Ainoa keino millä HPK saa mitään pisteitä ikinä mistään!
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös