Ti 16.5.2017 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Leon

Jäsen
Marjamäki varmistaa neljännen sijan peluuttamalla Järvistä av:lla.
 
Rasse veti juuri rinnalle 150 kiloa ja on jo valmiina kauden avaukseen ja olympialaisiin kunhan Skoda cupit pelaillaan alta pois.
 

RL1936

Jäsen
Komeasti pelaa Marjamäen Suomi hei! Onnea kaikile jotka toivoa tätä sakkia pudotuspeleihin. Kanada pelaa puolivaloilla ja tekee tässä 7-10 maalia. Usa tulee tekemään samanmoiset ja tästä saadaan nauttia sitten olympialaisissakin!
 
Järvinen poppareille seuraavaan peliin ja vaikka Pulju 13. hyökkääjäksi.
 
En ole ennustaja, mutta tällaiset epäreilut(?) jäähyt ja niistä seuranneet takaiskut kyllä hitsaavat joukkuetta yhteen jatkoa ajatellen.
 

jussi_j

Jäsen
Sanoisin, että kannattaisi vähän videolta opetella nikkareiden ylivoimaa ja toisaalta, olla laittamatta Ohtamaata jäälle.
 

palle

Jäsen
Kaikki menee Säterille.
 
Marner on liian hyva naihin kemuihin. Huonoa puolustusta taas, miten kanukkeja on koko ajan vapaana kolmen metrin sateella maalista?
 

Espen

Jäsen
Miksei Suomi peluuta Ortiota tässä tilanteessa, vaan pitää rasittaa Säteriä tässäkin matsissa?
 

Knap

Jäsen
Ei nää nyt Säterin piikkiin mene. Mutta Suomelle ei riitä se, että mokke torjuu ne mitkä pitääkin, vaan pitää olla ilmiömäinen ja mahdottomat saa ainoastaan mennä. Yksikään Kanadan maali ei ole ollut mahdoton.
 

arvee

Jäsen
Kanukeilla liikkuu luistin ja varsinkin kiekko. Eivät pelaa Heidän Peliä, pelaavat jääkiekkoa.
 
Komeasti sahataan syötöillä Suomen pakistoa halki kuin huuhkajia Gijonin illassa.
 

DR_J

Jäsen
Tuolla lailla pelataan ylivoimaa. Tosin Säteri on ihan paska, samoin kuin Järvinen. Milloin suomella on ollut viimeeksi arvokisoissa maalivahtiongelma? Oliko ne vuoden 2005 Tshekin kisat kun Mika Noronen ei saanut kiinni edes rantapalloa?
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös