Ma 8.5.2017 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Miksi Suomi aina lopettaa hyökkäämisen johtoasemassa????

Ja Marjamäki vaan seisoo tuppisuuna tuolla penkillä...

Vituttaa aina kun kuvitellaan että joku johto riittää. Hyökkäys on paras puolustus perkele.

Nyt lähdettiin kolmannen erän puolivälissä vetämään jotain puolustustaistelua ihan turhaan. Tsekki joutui avaamaan palettiaan ja ei saatu kunnon vastaiskuja edes koska ideana oli vain puolustaa ja puolustaa.

Trimmer

Missä oli Marjamäen aikalisä siinä 3-2 kohdalla, aravirralta tulee sympatiaa, tietää tunteen

/dev/null

Ai että! Kuvittelin että uuden sukupolven myötä sulamiset jää taakse, mutta onneks on vielä aikasempaa polvea näyttämässä miten Suomipoika käsittelee paineen ja johtoaseman. Ei enää edes vituta, jotenkin tuli vaan 2001 finaali mieleen.

Wanha maajoukkue on Laten toimesta kaivettu esiin.

k0l1kk0

En edes syytä Marjista tästä sulamisesta koska tämähän on tyypillistä Suomea valmentajasta/pelaajista riippumatta. Sitä päivää odotellessa kun 80-luvun pelaajat jää pois.

Snagari

Puoli tuntia kun ottaa vastaan niin ei ihan hirveän yllättynyt kannata olla. Kuka laittaa Topi Jaakolaa kentälle kaikkien noiden virheiden jälkeen? 17-2 torjunnat kolmannessa erässä.

Marjamäen logiikkaa: kun paketti ei kestä kuin korkeintaan 10-20 minuuttia, tehdään ekaan erään kaikki maalit ja lopetetaan sitten pelaaminen. Ei aivan riittänyt tällä kertaa. Jaakolaa ja Lajusta ei toivottavasti nähdä jatkoajalla.

Vaara

Miten Suomi-pelaajilla ei ikinä kestä kupoli johtoasemassa???

Mahtoi jäädä viimeistään viime vuosikymmenen alkuun nuo ajat.

Tässä turnauksessa näkyy pahasti kuinka heikko joukkue on monien vapaina olleiden johtavien pelaajien kieltäytymisen jälkeen, kun päävalmentaja ei ehkä ole parhaimmilaan turnausvalmentajana.

Näistä sulamisista ei pääse koskaan eroon. Toki niitä sattuu yhtä paljon muillekin kuin Suomelle, vaikkei se nyt lohdutakaan

Kyllähän tuo sulaminen menee myös valmennuksen piikkiin. 10 min ennen loppua otettiin esim Pulju vilttiin ja alettiin peruuttelun maksimointi. Pulju oli kuitenkin ainoita jotka saivat kiekon hyökkäysalueelle. Ei ilman kiekkoa matseja voiteta.