Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 656 504
  • 20 730

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Malinen, Kantola ja O'Connor: Kova sentteri, hyvä pakki ja todella vittumainen laituri. Vähän niinkuin TPS:n tarvelista.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa tosiaan pahasti näyttää siltä, että näillä mennään. Malinen olisi ollut hyvä vahvistus Tepsillekin, mutta noi kaksi muuta ei olisi oikein sytyttänyt. Olisiko se sika-markku mahdollista saada Pikkaraisen tilalle kolmosen laitaan?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei jumalauta. Meidän hankinnat tulee varmasti olemaan todella kovia, jos nämä menee HIFK:hon.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Jepjep... kyllä se nyt siltä vaan näyttää, että näillä mennään! Ei siinä - jos kaikki hienosti natsaa niin voidaanhan mennä pitkällekin? Ja toisaalta jos ei natsaa niin saadaanpa taas lisää ruikutettavaa...
Turhan hiljaista on meidän osalta siirtomarkkinoilla, joten aikamoisen positiivinen "kusetus" olisi jos Antsa olisi kaikessa hiljaisuudessa kiinnittänyt sen sentterin, pakin ja Pikun korvaajan!
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Eiköhän sieltä nyt joku olisi saatu jos vähän pätäkkää oltaisiin lyöty pöytää. Aika selkeä linjaus ettei täällä ketään kaivata ja itse en ainakaan kovin pitkää kevättä odottele.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Pleijareissa tulee vielä pikkuvammaa yms muita kolhuja enemmän sekä mahdollisia pelikieltoja niin mestispelaajillako mestaruutta pitäisi ruveta odottamaan. Vastuu tuloksenteosta aivan liian kapealla sektorilla.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on tuo realismi. Sentterin (ja pakin) puute on näkynyt koko kauden, varsinkin joulun jälkeen ja korostunut kevättä kohti mennessä. Tottakai itsekin uskon ja toivon että pitkälle mennään, mutta realistina, ei näillä otteilla. Ne puutteet vaan näkyy ikävä kyllä.
Puutteet... ollaan sarjataulukossa toisena. Kymmenen pelin kuntopuntarissa niin ikään toisena. En sit tiiä pitääkö tän perusteella uskotella itelleenkin että noutaja tulee ensimmäisellä kierroksella
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puutteet... ollaan sarjataulukossa toisena. Kymmenen pelin kuntopuntarissa niin ikään toisena. En sit tiiä pitääkö tän perusteella uskotella itelleenkin että noutaja tulee ensimmäisellä kierroksella
Tiedän kyllä. Ja sehän on oikeasti hienoa! Silti pysyn kannassani, runkosarja mennyt erittäin loisteliaasti tällä porukalla siitä huolimatta, mutta riittääkö keväällä? Ja leveyttä ei ole nimeksikään, ei sitten yhtään keskikaistalla tai pakistossa. Sitä jos jotain keväällä tarvitsee olla.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mielenkiintoista seurata mihin suuntaan Mikko Lehtonen KK;sta liikahtaa, tuskinpa Kouvolassa enää keskiviikon jälkeen pelailee.
Ei tässä vielä kannata köyttä alkaa sovittelemaan kaulaan sillä eiköhän pelaajia meillekin päin ala tipahtelemaan piakkoin.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Pikkaraisen loukkaantumisen jälkeen peli ollut täyttä kuraa. Sitten kun vielä jos tulee lisää loukkaantumisia esim Spina niin rupeaa ongelmat näkymään. Onhan tässä juu vielä aikaa jäljellä.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekin toivon, että tuonne jotain uutta pelaajaa olisi tulossa, mutta pidän myös linjasta, jossa hankitaan pelaajia vain, jos he todella sopivat joukkueeseen. Tässä luodaan nyt kuitenkin (toivottavasti) pidempääkin linjausta ja siihen ei turhat hutihankinnat sovi (vaikka niitäkin varmasti tulee joskus). Tämä kausi on kuitenkin ensimmäinen kausi pitkään aikaan, jolloin ollaan kärkikahinoissa mukana. Siltikään ei olla mestarisuosikkeja, vaan haastajia. Jos TPS haluaa tosissaan haastaa Tapparan (ja muut) keväällä, on tulevien hankintojen oikeasti osuttava nappiin. Jos sellaisia ei löydy, niin en tiedä, kuinka kovasti tänne kannattaa kavereita raahata. Tämä kausi on toivottavasti ensimmäinen pitkässä jatkumossa, jossa TPS taistelee joka kausi kärkisijoista; sitä ei kannata romuttaa hankkimalla joitain tyhjiä arpoja vain siksi, että näytettäisiin tekevämme jotain. Linjauksessa on kuitenkin ollut se, että nuorille annetaan aidosti mahdollisuus nousta Liigajoukkueeseen. Näissä hetkissä nuo linjaukset laitetaan todelliseen puntariin; jos sinne hankitaan jotain turhuuksia, niin puheet nuorten pelaajien mahdollisuuksista eivät kuulosta kovin aidoilta.

Tuosta huolimatta sitä toki itsekin päivittelee tätä huhuketjua varsin tiiviisti koko ajan..eletään jänniä aikoja!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siltikään ei olla mestarisuosikkeja, vaan haastajia.

Tästä olen eri mieltä. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 2 ja on ollut kolmen kärjessä lähes koko kauden. Pelin taso ei ole hirveästi ailahdellut ja joukkueen kärkipelaajat on kaiken nähneitä ja kokeneita (Kallio, Perrin, Tallinder). Todellakin TPS on tällä hetkellä se isoin mestarisuosikki heti Tapparan jälkeen. Juuri tämän takia ihmettelen, miksei hankita vahvistuksia. Nyt olisi oikeasti mahdollisuuksia mennä päätyyn asti, puolvällyissä tippuminen olisi häpeällistä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllähän Antero vielä tulee hauista näyttämään viikon alussa....

2 hyökkääjää ja puolustaja.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Täällähän on kunnon paniikki päällänsä. IFK hankki kolme ukkoa ja täällä ollaan jo availemassa ranteita, kun meille tuskin tulee ketään. Kävikö tässä nyt siis niin, että IFK hankki kaikki maailmassa olevat kiekkoilijat vai miten tämä vaikuttaa Tepsin hankintoihin?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Puutteet... ollaan sarjataulukossa toisena.
Puutteet... kyllä!

Käytännössä koko kausi ollaan vedetty kaksi ukkoa vajaalla. Nämä ovat lisäksi olleet tiedossa hyvissä ajoin - korvaajat olisi pitänyt hankkia jo ennen lumen tuloa. Nyt ihmetellään kapeaa materiaalia ja vedellään peukalo perseessä kolme päivää ennen siirtorajan päättymistä. Mä haluaisin täysin suoran vastauksen, että miksi kakkossentterin ja kakkos-/kolmosparin pakin loukkaantumisiin ei reagoitu aikaisemmin.

07.09.2016 - TPS: Jesse Dudaksen ylävartalovamma vaatii leikkauksen
"Puolustaja Jesse Dudas sai viime perjantaina pelissä ylävartalovamman, mikä vaatii leikkaushoitoa. Vamma oli odotettua pahempi. Toipumisaika pelikuntoon on noin 6 kuukautta."

17.11.2016 - TPS: Päivitystä TPS:n loukkaantumistilanteeseen
"Puolustaja Jesse Dudas toipuu ylävartalovammastaan pelikuntoon alkukeväästä.
Hyökkääjä Tadas Kumeliauskaksella ei ole paluuaikataulua selvillä.
"

28.11.2016 - TPS: Dudas ei jatka HC TPS:ssä, Kumeliauskas sivussa loppukauden
"Jesse Dudaksen ylävartalovamma oli odotettua pahempi, jonka vuoksi unkarilais-kanadalaisen puolustajan kausi on ohi. HC TPS ja Jesse Dudas ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa.
Tadas Kumeliauskas menee lähiaikoina alavartalovammansa vuoksi uuteen leikkaukseen. Hän on loppukauden sivussa.
"

Pakistoon olisi pitänyt hankkia vahvistusta jo viisi kuukautta sitten. Silloin oli tiedossa, että Jesse Dudas ei tule pelaamaan noin kuuteen kuukauteen - eli käytännössä koko runkosarjan aikana. Samaten sentteriongelmaan olisi pitänyt reagoida jo kolme kuukautta sitten.

Näiden lisäksi tuli vielä yksi isompi loukkaantuminen, kun runkosarjaa oli pelaamatta lähes yksi neljäsosa (13 ottelua).

03.02.2016 - TPS: Ilkka Pikkarainen sivussa 6-9 kuukautta
"TPS-hyökkääjä loukkaantui torstaina Sportia vastaan pelatussa vierasottelussa. Alavartalovamman vakavuus selvisi perjantaina jatkotutkimuksissa. Pikkarainen joutuu olemaan sivussa 6-9 kuukautta."

Loppukevät vedetään siis jo kolme ukkoa vajaalla. Kaksi hyökkääjää ja yksi pakki pitäisi olla automaatio. Vasta tämän jälkeen voidaan puhua joukkueen todellisesta vahvistamisesta pudotuspelejä silmällä pitäen. Aikaa olisi ollut reagoida - mikä helvetin pakko on ollut venyttää näitä "luonnollisia hankintoja" pari-kolme päivää ennen siirtorajan päättymistä?

EDIT: mä olisin siis huomattavasti luottavaisempi, jos tässä vaiheessa metsästettäisiin "vain" Pikkaraisen korvaajaa + mahdollista/-ia täsmähankintaa/-oja pidemmän kevään varalle
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Olen Mr Fox kanssasi samaa mieltä. Joku Thorell pelasi loistavaa kautta jouluun saakka, mutta sitten on hyytynyt. Ei hän ainakaan viime peleissä ole mitenkään osoittanut ratkaisijan elkeitä. Ei TPS juuri nyt tässä hetkessä ole Liigan 2. paras joukkue. Liigasijoitus on ehkä sokaissut monet. Toivotaan, että uusia äijiä tulee ja vanhatkin piristyvät.

Pitäisin ihmeenä, että samaa pistetahtia pystyttäisiin jatkamaan loput 10 peliä, jos apuja ei tule. On Kärpät, Jyp, HPK vieraissa jne.

Ei niitä alkukauden pisteitä pleijareihin saada. Juuri nyt en luota Tepsiin. Katotaan vaikka seuraavat 3 peliä ja mietitään sitten. Joskus on pakko alkaa voittaa kotonakin näitä isoja pelejä. IFK eka haaste.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On hienoa huomata, että toistaiseksi menestyksekkäästi menneestä runkosarjasta huolimatta turkulaisesta negatiivisuudesta ei olla luovuttu.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Kettuherran viestiin viitaten. Marraskuun lopulla on hankinnoissa aikamoiset riskit, kun vapailla pelaajilla on useimmiten jokin syy, miksi pelipaikkaa ei vielä ole löytynyt. Kallista arpapeliä siis olisi ollut tiedossa, nopeina esimerkkeinä mieleen tulee Tlusty(-) ja Trotter(+). Muistaakseni Niittymäki tuolloin totesi pelaajia haettavan, mutta markkinoiden olevan kuivat. Lainoja toki olisi voinut ottaa, mutta toisaalta siinä kohtaa oli myös paikka antaa omille lupauksille suurempaa vastuuta. Tuokaan ei ole nähtävästi ollut mikään huono ratkaisu, kun edelleen sarjan kakkosena mennään ja valtaosan runkosarjasta TPS:n 3. ja 4. kenttä veti varsin mukavalla rotaatiolla, ja pelaajia riitti lainalle asti. Onhan se tässä kohtaa huomattavasti helpompi ja kaiken järjen mukaan myös halvempi hankkia pelaajia, kun moni joukkue tarjoaa kärkipelaajiaan oman taloutensa pelastamiseksi. Toki ideaalitilanteessa laadukkaita korvaajia olisi löydetty jo paljon aiemmin, mutta realiteetit huomioiden, kuinka todennäköinen skenaario tuo olisi ollut hyvällä lopputulemalla?

Loppukaneettina sanottakoon, että luotan Anteroon kuin Vuoreen (badumtsh). Eiköhän alkuviikosta ole tiedotettavaa luvassa.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Loppukaneettina sanottakoon, että luotan Anteroon kuin Vuoreen (badumtsh). Eiköhän alkuviikosta ole tiedotettavaa luvassa.

Haha, loistavaa :D

Täälläkin päivitetään huhuketjua parin tunnin välein. Tottakai sitä haluaisi lukea: Filppula, Paré ja Sweatt turkuun. Mutta samalla muistutan itselleni miten paljon ollaan rämmitty viime vuodet, tappiota on tehty jne. jne. Nyt meillä on Kallio ja Tallinder jotka ovat nostaneet meidät suosta, samalla on junnuja joukkueessa joista toivottavasti kasvaa vastuunkantajia tuleviksi vuosiksi - näille junnuille pitää antaa peliaikaa. jos markkinat on tyhjät niin ne on tyhjät. Jos rahaa ei ole, niin ei ole. Todella hienosti ollaan pelattu ja vielä on kautta jäljellä, uskon Kallioon ja Tallinderiin.

Samalla sitä soisi heille että saisivat taustatukea jotta ei kaikki olisi heidän harteilla. On tää kannattaminen vaikeeta, mutta hienoa. TEEPEEÄSS!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös