HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 138 448
  • 30 254

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mä voisin just laittaa miljoonan neljään keskushyökkääjään, mutta miljoona tai ehkä vähän ylikin ykkösketjuun on kyl aika paljon.

Aaltonen-Elkins-Puustinen pelatessaan taitaa olla aika lähelle miltsin ketju. Kuusela oli lainausmerkeissä, koska en usko häntä tänne edes saavamme, mutta samantyyppinen pelaaja Pudin palkalla voisi löytyä hyvinkin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naurattaa nämä väitteet, että HIFK:lla on rahaa tehdä mitä vain. Tässäpä teille vähän realiteetteja tiivistettynä:

Jos jengiä kävis hallilla entiseen tapaan ja mieluiten sillä budjetoidulla lippuhinnalla eikä ilmaislipuilla, ja jos siellä ei olis jatkuvasti yli puoli miljoonaa euroa katsomossa ilman, että tuottavat seuralle muuta kuin kustannuksia:
- Valtanen antaisi Nyballe rahaa
- Nybondas voisi selata kataloogista sellaisia pelaajia, joista voisi oikeasti olla hyötyä joukkueelle
- Törmänen saisi haluamansa JA TARVITSEMANSA pelaajat.

Silloin ei tarvitsisi peluuttaa pakkeja hyökkääjinä, rammat voisi kuntouttaa itseään rauhassa ja voisi heittää flegut poppareille, jne.

All in all, kaikki on perinteisesti fanien vika.
 

Viivapelote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei faktavirhe vaan ajatusvirhe. Tarkoitin Järvistä. Enkä sitä, että Lajunen on siirtynyt mihinkään vaan siihen, että Järvinen on mun silmiin noussut ottamaan kiekollisen ykkösentterin vastuuta ja Lajunen tavallaan pelaa sitä "Elkinsia", kun taas viime vuonna oli selkeä ykkössentteri. Viime IFK-pelissä Järvinen ykkösen keskellä ja Lajunen kolmosessa. Toki molemmilla on niin kuumat laiturit vierellä, että mikä nyt sitten on ykkösketju.

Ajatuksena, että Elkins on yli kolmekymppinen. Kolmosen keskellä pitäisi pelaa joku "Liian vanha lähtemään änäriin, mutta voisi nousta Liigassa ykkössentteriksi"...eli Järvinen Tapparassa.

Ehkä nyt olin tarpeeksi selvä.

Miten olisi Leino? Siis tuohon kolmoseen. Ainakin omiin silmiin näyttää, että rahkeita voisi olla parempaan. Itse myös haluaisin pitää Johanssonin. Uskon, että on pätevä kaveri, kun pääsee ensi kaudella jo alusta asti mukaan.

Sentterit olisivat siis Johansson, Elkins ja Leino. Neloseen sitten joku puolustavampi liigajyrä.

Edit. Typo
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laiturinpaikat on jengiä kasatessa aina helpoin täyttää. Peruspakkeja ja maalivahtejakin on usein hyvin tarjolla

Vaikeimpia palasia ovat kärkisentterit ja kiekolliset puolustajat. Nämä olisi pitänyt olla kiinni jo toukokuussa, sillä tällä hetkellä näitä aukkoja on erittäin hankala paikata.

Tähän peilaten Johanssonin "hätäsainaus" ja Taimin kenkiminen vaikuttavat erittäin epäonnistueilta ratkaisuilta.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mä en nyt näe ongelmana Johanssonia. Sen pistekeskiarvo on aika kovaa kamaa tällä hetkellä.

Miettikääpä jos se saisi pelata viime vuoden Taimi-Järvinen pakkiparin edessä.

Kyllä se ongelma on siinä ykköspakkiparin puutteessa, joka viime vuonna oli varmaan sarjan paras.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Eihän Johansson ole samantasoinen kuin Ramstedt, mutta onhan se selkeästi lähempänä sitä mitä alunperin toivottiin, kuin sitä mitä ensimmäisten viikkojen jälkeen seinille pirujen muodossa maalattiin.

Meiltä puuttuu 2-3 vitunkovaapakkia, sehän tässä on se isoin puute. Mutta ei Johansson silti ole mikään Ramu, ja kyllä sekin vaikuttaa.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naurattaa nämä väitteet, että HIFK:lla on rahaa tehdä mitä vain.

Tohon joukkueeseen ei olla voitu käyttää läheskään koko budjettia. EI millään. Jos on, niin se on jo yksistään syy antaa UTJ:lle kenkää. Ja vaikka olisikin, niin IFK:lla on vakaa talous ja on tehty mukavaa voittoa ties kuinka monta vuotta putkeen. Se tarkoittaa ettei haittaa yhtään, jos kerran viidessä vuodessa vedetään harkitusti vähän miinukselle. Nyt olisi se paikka, koska joukkueen puutteet ovat täysin selvät ja parilla kunnollisella pelaajalla keväällä olisi oikeasti mahiksia. Hankinnat näkyvät paitsi menestysmahdollisuudessa, niin myös uskottavuudessa ja yleisömäärässä eli taloudessa. Jos ei tähän haluta lähteä vaan mennään näillä tai hommataan jotain Kaskeja, niin Ihan turha kusettaa faneja että loppuun saakka taistellaan, samalla kun harakatkin nauraa jengin kokoonpanolle. Jos kerran luovutetaan, niin luovutetaan sitten niin että siitä on jotain hyötyä ja myydään Elkinsit, Aaltoset & Eroset pois.

Oikeastaan se mitä tarvitaan on keskushyökkääjä ja kaksi pakkia. Lähtökohdan pitää olla se että kaikkien terveinä ollessa Salmi & Kaski eivät ole kokoonpanossa. Keskushyökkäjistä Johansson & Elkins eivät riitä. Johanssonin pitäisi riittää, mutta kun ei riitä. HIntz, Leino, Nykopp c'mon.

No vaikka massia olisi, niin miten realistista se sitten on, että meidän UTJ saa hommattua puuttuvat palaset tässä vaiheessa? Ehkä kannattaa lopettaa unelmointi. En yllättyisi jos toimistolla oltaisiin urheilulliseen nykymenoon niin vittuuntuneita, että rahahanat UTJ:n suuntaan olisi vittuillakseen kiinni. Kun ei kuitenkaan mistään tule mitään. Tämäkään ei olisi huono, josko hallituksessa olisi tajuttu mistä tai kenestä homma on kiinni.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tohon joukkueeseen ei olla voitu käyttää läheskään koko budjettia.

Kyllä itse uskon, että on käytetty ja varmaan ylitettykin, koska muuten olisi pelaajahankintoja tullut. HIFK vain maksaa kärkipelaajilleen Liigan kovimpia palkkoja ja kalliita rivimiehiä myös. Joukkueesta tekee aina kalliin se, että ei paljon ole halvalla pelaavia kykyjä mukana, vaan Nybondaksen mainitsemia "tasonsa näyttäneitä" pelaajia.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kolme pelaajaa kerralla on paljon. IFK:n onneksi pakka ei ole ole ollut kovin yhtenäinen, muuten tuollainen joukko voisi sekoittaa joukkuekemiat. Nyt ei ainakaan Nybaria voi syyttää ettei tekisi mitään joukkueen vahvistamisen eteen...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoa tässä tässä nyt mietityttää, että etenkin Jarkko Malista on huhuiltu Tapparaan ensi kaudeksi. Ei hirveää jatkuvuutta, jos nämä nyt vaan ovat loppukauden signauksia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kyllä näillä joukkue vahvistuu mutta mestaruuskamppailuun ei ilmoittauduta.

Olisiko pitänyt hommata vielä pari äijää lisää? Näilläkin tulijoilla jotain IFK:n pelaajia ketuttaa kun oma peliaika pienenee ja saattaa jäädä kokonaan sivuun kokoonpanosta. Täsmävahvistus/set ovat hyviä mutta ketjullinen uusia ukkoja tässä vaiheessa on aika riskiveto.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisiko pitänyt hommata vielä pari äijää lisää? Näilläkin tulijoilla jotain IFK:n pelaajia ketuttaa kun oma peliaika pienenee ja saattaa jäädä kokonaan sivuun kokoonpanosta. Täsmävahvistus/set ovat hyviä mutta ketjullinen uusia ukkoja tässä vaiheessa on aika riskiveto.

Ne ukot, jotka jotka jäävät ulkopuolelle rosterista HIFK ei tule mitään tekemään nyt eikä jatkossa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyviä hankintoja! Kelpaa oikein hyvin!

Malista tuli ihailtua jo Tapparan aikana, kun on sellainen ideaali kolmossentteri jolta löytyy tehoja, mutta ennen kaikkea on hyvä kahden suunnan sentteri. 40 peliin 24 pinnaa tällä kaudella on hyvä suoritus.

Kantolakin tuo hyvää leveyttä laituriosastolle.

O'Connor on myös hyvä haku pakistoon. Rightin kiekollinen pakki, joka toivottavasti toisi vaikka ylivoimaan lisää tehokkuutta ja pelokkuutta sinne siniviivalle.

Kyllähän se vähän kuvaavaa on tälle kaudella, että nämä kolme vahvistusta menisivät samantien IFK:n sisäisen pistepörssin top vitoseen.
Malinen 24 pinnaa
Kantola 23 pinnaa
O'Connor 21 pinnaa.

Aaltonen on omassa luokassaan, Elkins on toisena 23 pisteellään (sama pelimäärä muuten kuin Malisella) ja Hintz kolmantena 19 pisteellä.
Eli kyllä nämä selviä vahvistuksia on jo ihan tehojenkin muodossa.

Toki kuten @Erkka Lapanen totesi, niin mestaruuskamppailu on vielä varmaan unelmaa vain, mutta kyllä jengi selvästi vahvistui.
Mukava alku sunnuntaille!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kantola näistä eniten arveluttaa. Tuntuu, että HIFK:lla on Kantolan typpisiä vähän kankeahkoja potenttiaalisia maalintekijöitä joukkueessa jo iso kasa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös