Ke 8.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

• 39 720
  • 474
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jukurit saa syyttää tästä tulevasta tappiosta vain itseään. 10 minuuttia ylivoimaa vikan erän aikana eivätkä saaneet MITÄÄN aikaan.

Wiljami

Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jumalauta että tulee vaan kiire ehtiä shopille ostamaan ölppöä.

k0l1kk0

JYP
Huomaa kyllä välillä että puuttuu juonikkuutta JYPiltä ja maalintekovoimaa. Tavilla tuhannen taalan paikka YV:llä ja latailee muutaman sekunnin ja laukoo kun liian myöhäistä.

eriatarka

Lukko
HIFK siirtyi näköjään 1-0 johtoon eli parhaillaan Lukon pahimmat kilpailijat KooKoo, Ilves ja Jukurit kaikki tappiolla.

Wingman

Valmentajien hautuumaa
Olis kyl kuulunut 5vs3 KooKoolle.

Kaani

Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Hassua lukea teidän marttyyriyttä täällä :D.

Toki ei siinä, taso samaa Bloodin kanssa :D
Ei sentää laskeudu sun tasolle, se vasta alhaalla onkin.

Sopanen on lennossa. Hyvää yötä Ipa ja onnea osakeantiin.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voi muna kun olisi Sailio onnistunut läpiajossa, niin olisi ehkä ekaa kertaa tällä kaudella joutunut huudahtamaan ilosta maalin takia.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Mitä ihmettä? Lukko pelaa tänään suorastaan suvereenia kiekkokontrollia.

Hollanti

Varmaan se KalPa
Kärpät pliiiiiiiis.

Mazaa

Karsinnat
KooKoolla jäi tuomareilta AIVAN PÄIVÄNSELVÄ VIIS-KOLMONEN viheltämättä.

Tuomarit teillä on kahdeksan silmää ja tasan yksi tehtävä siellä kentällä, eli pitää ne AUKI!

Veijo Esso

Eri versiot Reippaasta ja Pelicans

Sinä toisaalta olet ainut Ilveskannattaja joka on samalla tasolla suosikkijoukkueensa kanssa. Joukkueen kohdalla taso tulee todennäköisesti ajan saatossa paranemaan, mutta sinun puolesta en pidättäisi hengitystäni. Sinua lukiessa tahtoo unohtua miten paljon jatkoajalta löytyy fiksujakin "Ipalaisia".

Baloun

Ilves, sympatiat milloin kenellekkin

Ette laskeudukaan, olette vielä alempana.

Eiköhän tässä muutaman vuoden päästä ole toisenlainen rosteri kun nyt. Täynnä junnuja nyt.

k0l1kk0

JYP
Kärpät telo JYPin pelaajia vaihtoon mutta Niku tuumaa että eiköhän nyt mennä johtoon. Oijoijoijoi!!!!

L. Paraske

No voi vittu, Niku on hieno pelaaja mutta mnei helpolla Aittokalliolle.

jussi61

SaiPa
Kauden hengettömin SaiPa on nähty. Huonosti on pelattu toki ennenkin, mutta nyt kolmas erä täydellistä rusettiluistelua.

Lukolle onnittelut, hyvä ja kliininen esitys.