Viihdytkö tällä hetkellä HIFK:n peleissä?

  • 17 855
  • 85

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
En mä vaan osaa olla katsomatta niitä pelejä...

Ja vaikka tän kauden kotipelit ovat olleet pääosin melkosta sukellusta ja vitutusta, niin vaikeaa se on halliltakin pois pysyä. On sen verran veressä kuitenkin tää touhu...
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Sour apples...
Vitutuksiakin on monenlaisia. Paljon voimakkaampi, mutta lopulta kuitenkin parempi, on se räjähtävä vitutus sen jälkeen, kun vastustaja on vienyt hyvätasoisen ottelun viime minuutin maalilla idioottien tuomarien vahvalla avustuksella. Mutta tätä ei nyt olla koettu, vaan muniin puhaltelun jälkeistä tympeää vitutusta.

..and rotten pears..
Erittäin hyvin analysoitu! Nimenomaan pahinta viihdettä on keskivertoviihde, joka ei herätä minkäänlaisia tunteita. Esimerkkinä vaikka elokuvat, joissa helvetin hyvät esitykset (esim.Quentin Tarantinon melkein kaikki leffat) tai todella huonot rimanalitukset (esimerkkinä Lauri Törhösen koko tuotanto) säväyttävät, mutta keskivertoleffa herättää lähinnä tuota tympeää vitutusta.

Nythän nimittäin puhutte vähän eri asioista. @Jymäkkä tuossa taisi tarkoittaa, että tuo vahva vitutus tulee, käyttäen @Stigu :n allegorioita, siitä kuin Tarantinon leffan loppukohtauksen päälle joku on nauhoittanut teletappeja, tai vhs-videonauhuri sanoo sopimuksen irti ja puskee kasetin magneettinauhan paskanruskeana rusettina ulos. Voimakasta vitutusta on kuitenkin edeltänyt hyvätasoinen ottelu, ei "tarpeeksi huono ollakseen viihdyttävä".
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
.......Nythän nimittäin puhutte vähän eri asioista. @Jymäkkä tuossa taisi tarkoittaa, että tuo vahva vitutus tulee, käyttäen @Stigu :n allegorioita, siitä kuin Tarantinon leffan loppukohtauksen päälle joku on nauhoittanut teletappeja, tai vhs-videonauhuri sanoo sopimuksen irti ja puskee kasetin magneettinauhan paskanruskeana rusettina ulos. Voimakasta vitutusta on kuitenkin edeltänyt hyvätasoinen ottelu, ei "tarpeeksi huono ollakseen viihdyttävä".

Arvon Claude (?) @Lemieaux; mitä ihmettä? Itse nauhoittaisin Teletapit (ellei tällä tarkoiteta ketjua Salmela - Saarelainen - Hämäläinen) aina kymmenessä tapauksessa kymmenestä Tarantinon filmin päälle, jos sellaisia olisin vahingossa nauhoittanut. Mahtavaa psykedeliaa (muun muassa tanssiva karhu tyhjästä ilmestyvässä ja taas katoavassa talossa tai kolme laivaa, jotka purjehtivat mereksi muuttuvalla ruohikolla taas kadoten), jolle joku Reservoir Dogs ei iki päivänä vedä vertaa. Uudestaan!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Arvon interplanetaarinen magneettikenttä-partikkeliplasma, tuo kyseinen psykedelinen pläjäys taitaa vaatia juuri oikeanlaiset mieltälaajentavat jotta siitä saa irti syvempää hienoutta. Mutta sanotaan nyt sitten, että jos vaikka 2011 mestaruusvideon loppuhuipennuksen päälle olisi nauhoitettu pulttiboisia. Aus teks teks!

P.S. Nimimerkkini viittaa vain osittain Lemieuxiin, ja silloinkin Marioon. Se on kombinaatio erilaisia, lähinnä ranskankielisiä, sanoja.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mielestäni liigan taso on laskenut.
Tähän lauseeseen törmää useasti kun pohditaan Liigan viihdyttävyyttä. Mielestäni asia ei ole näin yksinkertainen, pitäisi perustella miten se taso on laskenut. Tässä yleisimmin tarkoitetaan sitä ettei ole enään 20 vuoden takaisia maali-iloitteluja, klap-klap maaleja, taitopelaajia jotka tekivät aina sen soolomaalin per peli ja eikä taklauksiakaan juurikaan koska peli(/pelaajat) on nopeampaa. Sanoisin että maalinteko on vaikeutunut ja Liigan taso on näihin männä vuosiin verrattuna, ihan lähivuosiinkin verrattuna noussut kun puhutaan kaikkien Liigassa pelaavien joukkueiden tasosta ja nimenomaan tasosta viisikkopelissä, viisikkopuolustamisessa. Helpompi on estää maalia kuin tehdä maalia nykyään. Luoda oma peli sieltä puolustuksen kautta, se on nykyaikaa, silloin 20v-sitten peli oli enemmän maalintekopeliä ja vielä vuosituhannen vaihteessakin oli Liigan sisällä suuria tasoeroja joukkueiden kesken mikä sai aikaan harhaisen käsityksen hyvästä tasosta kun ne parhaat joukkueet iloisesti pieksivät heikompia. Viime vuosien aikana laadukkaita Liiga-pelaajia on rittänyt hyvin kaikkiin Liiga-jengeihin, on laadukkaita nuoria valmentajia ja lopputulema on se että ei ne KooKoo:t ja Jukuritkaan tule Mestiksestä heittopusseiksi Liigaan vaan suoraan haastamaan playoff-paikasta. Tämä on nimenomaan nostanut Liigan tason ja siten tehnyt siitä tavallaan tylsää seurattavaa kun ei ole enää niin selkeitä tasoeroja mikä loi viihdyttävyyttä.

Sama pätee IFK:n peliinkin, tasoero muihin joukkueisiin yksilötasollakin pitäisi olla todella korkea että nähtäisiin maali-iloitteluja taikka näitä soolomaaleja. Kyllähän itse asiassa nykymittapuun mukaan JMA:n Jukurit-pelissä tekemä soolobyyri nämä vaatimukset täyttää, toivottavasti näitä tulisi enemmän kuin kerran kuussa.

Toki sen myönnän että parhaat yksilöt lähtevät nykyään aikaisemmin NHL:ään mikä vähentää sitä yksilötason kirkkainta kärkeä ja sitten myös vakaat jo kypsemmätkin Liiga -pelaajat ovat lähteneet myös idän suuntaan isomman palkan perässä. Tämä tietty vie sitä taitoa pois mutta suurin syy "tylsyyteen" on pelien tasoittuminen ja puolustuspelaamisen voitto hyökkäyspelistä.

Itse kaipaisin niitä maalejakin enemmän sitä tunnetta. Ymmärrän ettei taklata voi ihan päättömästi ja ajaa itseään ulos tilanteista mutta fysiikkaa tulee käyttää ainakin maalilla ja maalin edestä tulisi tehdä rumia maaleja, aiheuttaa siellä hämminkiä jne. Se ei ole muuttunut miksikään vuosien saatossa. Ihmettelenkin miksi tämä on IFK:ssäkin ketjukohtaista toimintaa, Luttinen ajaa maalille, Lennukin joskus mutta todella siististi, ei ole haluja ottaa mustelmia.
Härmäläisistä Leo Komarov on hyvä esimerkki siitä miten tehdään tulosta ja aiheutetaan hämminkiä vastustajan maalilla, tätä mielestäni pitäisi olla joka hyökkäyksessä kun on kiekon hallinta ylhäällä.

_
 
Viimeksi muokattu:

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ai kombinaatio niistä tyhjistä lupauksista mistä Dalida ja Alain Delon laulaa.

Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles - YouTube

Rien que des mots, mais no mots faciles ou mots fragiles... Nimimerkissäni yhdistyy aika moni eri juttu, kuten eaux (de vie) eli vedet, elämän vedet, whiskyt (uisce beatha), akvaviitit (aqua vitae); mieux (parempi/paras); mieaux (keksitty sana jonka voisi ajatella tarkoittavan paremmat/parhaat vedet tai keskimmäiset vedet, tässäkin on paljon alkoholipitoista inside-läppää); etuliite le ja kutsumanimeni Lemi, jolloin se tarkoittaa samalla sekä Lemi-eaux että le-Mieaux. Oli siinä vielä muitakin juttuja ja teemoja, mutten voi enää muistaa koska keksin nimimerkin joskus noin 15v sitten.

Pernaveikko kuulostaa korviini sekin hieman alkoholiteemaiselta nimimerkiltä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En mä vaan osaa olla katsomatta niitä pelejä. Nyt olen toki tehnyt niin, että kun on muksujen harrastuksia ja "muuta", niin katson jälkilähetyksenä, eli kelaan erätauot ja mainoskatkot pois. Saa pelin pakettiin sellaiseen 1,5 tuntiin.

Sama täällä, torstain Jukurit-peli jäi töiden takia väliin, mutta pitihän se vielä loppiaisena katsoa tallenteelta. Jotenkin noita pelejä vaan ei voi olla katsomatta, vaikka tämän kauden IFK on tarjonnut selvästi Törmäsen aikakauden heikointa viihteellistä antia. Pari peliä olen jättänyt kesken 3.erän lopulla, kun maaliero on ollut jo kolme, mutta muuten on tullut katsottua loppuun asti kaikki pelit, myös ne joissa IFK on tarjonnut totaalista ulostetta kuten viime viikolla Ässiä vastaan vieraissa.

Liigan osalta yleisesti, itse kun pidän vauhdikkaammasta lätkästä jossa mennään eikä meinata, siihen tyyliin peilaten onhan tämä Liigan viihteellinen taso laskenut viimeisten kausien aikana, Liigassa ei oikeasti ole montaa joukkuetta jotka eivät träppäisi keskialueella jopa kotonaan. Ja tähän samaan Törmäsenkin IFK on tällä kaudella hiljalleen lähtenyt, tosin sitä IFK teki vaihtelevasti jo viime kaudella. Viime viikolla esim. Jukureita ja KooKoota vastaan IFK träppäsi suurimman osan ajasta, ja vastustajan träppiä vastaan ei haettu juurikaan mitään nopeita lähtöjä vaan koko viisikko lähti organisoidusti alhaalta asti, onhan tuo pelillisesti järkevämpää kuin se jatkuva nopea kääntäminen, mutta viihteellisessä mielessä paljon tylsempää kuin esim. Stögön ekan kauden IFK joka pyrki jatkuvasti kääntämään pelin nopeasti pystyyn, ja hyökkäämään jopa riskin rajoilla. Stögön ekan kauden pelitapa oli aivan liian yksipuolinen ja toki hyvä että hän siitä pääosin luopui.

Ennen kauden alkua taas puhuttiin Liiga ennakoissa ja jopa valmentajien keskuudesta tuli puheita, että joukkueet haluaa lähteä siihen kansainvälisempään eli nopeampaan lätkään, jossa pyritään varsinkin kääntämään peli nopeasti omalta alueelta hyökkäykseen, toistaiseksi tätä ei ole näkemissäni peleissä tehnyt kuin ajoittain TPS, KalPa sekä Sport, nekin näkemäni pelit ovat olleet pääosin IFK:ta vastaan joten vähän huono otanta kun IFK tarjoaa paremmin sen mahdollisuuden kääntää peliä nopeasti IFK:n päätyyn. Muuten suurimman osan Liiga joukkueiden keskialueen träpit laskee niin aikaisin keskialueelle, ettei siitä nopeasta kääntämisestä ole pääosin hyötyä vaan jopa haittaa, ja se taas on vetänyt joukkueet takaisin niihin hitaisiin ja organisoituihin lähtöihin, jossa hyökätään viidellä sitä keskialueen träppiä vastaan.

Sanoisin että maalinteko on vaikeutunut ja Liigan taso on näihin männä vuosiin verrattuna, ihan lähivuosiinkin verrattuna noussut kun puhutaan kaikkien Liigassa pelaavien joukkueiden tasosta ja nimenomaan tasosta viisikkopelissä, viisikkopuolustamisessa. Helpompi on estää maalia kuin tehdä maalia nykyään. Luoda oma peli sieltä puolustuksen kautta, se on nykyaikaa

Siinä oli hyvä kiteytys. ''Hyökkäys on paras puolustus'' -fraasi on heitetty Liigassa ajat sitten romukoppaan ja nykyisin suurin osa Liiga joukkueista pelaa mentaliteetilla ''puolustus on paras puolustus'' ja pelataan riskittömästi. Vaikeampaahan se on karvata onnistuneesti, kuin pelata sitä keskialueen träppiä, ja vaikeampaahan se on yrittää opettaa pelaajat lähtemään hyökkäyksiin nopeasti ja onnistua siinä, kuin vetää aina viisikko kasaan omalle alueelle ja lähteä sitä kautta hyökkäämään. Träppi toimiessaan on taktiikkana niin vittumaisen hyvä, etten usko Liiga joukkueiden luopuvan tuosta ihan lähivuosina.

Uskon että träppi on se suurin aiheuttaja sille, että esim. IFK on Törmäsen aikaan joutunut tekemään jatkuvasti niitä hitaampia lähtöjä, jos joukkueet pelaisivat aktiivisempaa karvausta, niin varmaan aika harvalla joukkueella olisi kiinnostusta jäädä hieromaan sitä kiekkoa omalle alueelle. Nostan hattua jokaiselle Liiga valmentajalle jotka antavat joukkueensa edelleen karvata muutenkin kuin syvällä kiekon menetyksen jälkeen, karvaaminen on taktisista muodoista kaikista kuluttavin ja raastavin, sekä vaatii erittäin hyvin toimivat ajoitukset, ja mm. näistä syistä se träpin vetäminen on helpompaa ja turvallisempaa. Joskus kun noita edelliskausien Tapparan ja Kärppienkin shakkimatseja katsoi, niin tuli mieleen että tuleekohan pelaajille niissä edes kunnolla hiki, jokaisen pienen kiihtymisen jälkeen peli rauhoitettiin, ja vaihdot tehtiin luonnollisesti kontrollin kautta. Eipä siinä, noilla ''shakki taktiikoilla'' ne viime mestaruudet on viety, ja vaikea nähdä että jatkossakaan nähdään mitään ryminä mestaruuksia. Tappara pelannut tällä kaudella yllättävän viihdyttävää lätkää, mutta eiköhän sielläkin paketti tule muuttumaan riskittömämpään ja tiiviimpään suuntaan kevättä kohti.
 
Viimeksi muokattu:

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastausta otsikon kysymykseen.
Jos IFK voittaa, niin kyllä. Jos IFK taistelee, taklaa ja rymistelee, niin kyllä.

Riittää, että noista edes jompikumpi toteutuu.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enemmän missannut tällä kaudella IFK:n pelejä kuin varmaan yhteensä viimeiseen 10 vuoteen. Eli kertokoot se kaiken.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Vaikka peli ei tänään ollutkaan parasta mahdollista niin ainakin meikäläinen viihtyi kotikatsomossa. Tunnetta, taklauksia ja voitto vielä kotiin. Tälläistä lisää niin täällä alkaa pikku hiljaa viihtymään HPK-faneja lainatakseni.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Tän illan matsi oli ensimmäisiä tällä kaudella minkä on jaksanu kattoa alusta loppuun. Nyt oli tunnetta, taklauksia, erinomaista karvauspelaamista ja ennen kaikkea MAALEJA! Seeprat ansaitsee kyllä ison lampaan perseen tän illan vihellyksistä, mutta jengi pelas pääosin upeesti, eikä yksittäisiä heikkoja lenkkejä juurikaan löytyny.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä, kuten ylempänä mainittiin eka tämän kauden matsi jossa vihdoinkin tunnetta, tutinaa ja tötinää.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Tänään ehdottomasti kyllä. Finley yksin teki pelistä näkemisen arvoisen.
Tuomareilta riman alitus tänäänkin mutta tämä nyt ei ole meistä kiinni eikä tule muuttumaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo vaikka toi jengi onkin pelillisesti jotenkin aikas kujalla vieläkin, niin kyllähän tollasessa pelissä viihtyy missä tapahtuu paljon, ja IFK tekee 4 maalia 0:n maalin sijaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Millasia pelejä ne muut on tällä kaudella ollu, jos tänään oli hyvä meininki ja tunnetta? Toki oman joukkueen täydellinen munattomuus ja kyvyttömyys edes yrittää laittaa kampoihin, vaikuttaa näkemykseen valtavasti. Mutta silti. Kaksi todella unettavaa peliä tullu tuolla tällä kaudella nähtyä. Kotijoukkueen maalejakaan tuskin huomaa. Kai sitten olen vaan tullut vanhaksi, kun tuntuu, ettei tuolla ole tunnelmaa edes vähää alusta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Millasia pelejä ne muut on tällä kaudella ollu, jos tänään oli hyvä meininki ja tunnetta? Toki oman joukkueen täydellinen munattomuus ja kyvyttömyys edes yrittää laittaa kampoihin, vaikuttaa näkemykseen valtavasti. Mutta silti. Kaksi todella unettavaa peliä tullu tuolla tällä kaudella nähtyä. Kotijoukkueen maalejakaan tuskin huomaa. Kai sitten olen vaan tullut vanhaksi, kun tuntuu, ettei tuolla ole tunnelmaa edes vähää alusta.

Aika tuskaisia pelejä, jos näin parilla sanalla kuvailee niitä isommassa kuvassa tähän asti. Ei tänäänkään mitään huippupeliä nähty, mutta oli ainakin fyysistä kovaa vääntöä ja maaleja. Toivottavasti katsojamäärät nousee taas kun on sentään yritystäkin, eikä vaan hiihtelyä ja mustelmien välttelyä.

Näin punaisin silmin (heh) katsottuna, niin IFK räpiköi vieläkin ihan perusjuttujen kanssa, joten sellasta kiekon yksinkuskaamistahan se on liikaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Millasia pelejä ne muut on tällä kaudella ollu, jos tänään oli hyvä meininki ja tunnetta?

Tekisi mieli laittaa tähän pelkästään IFK:n kotona tehtyjen maalien määrä, niin menisi varmaan jo siitä perille. Sanotaanko nyt näin, että ei ne ottelut ole kovin viihdyttäviä ollut kun 0-1 maalia tehdään ja pelissä ei ole minkäänlaista tunnetta, ei siis minkäänlaista. Tänään nähtiin tunnetta ja itsensä likoon laittamista pitkästä aikaa.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Jos IFK pelaa kuten keskiviikkona Kärppiä vastaan niin viihdyn. Taklauksia, tunnetta, hienoja maaleja, voittoja.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En viihdy, muoviseksi on mennyt. Ei taklata, ei oteta jäähyjä, ei näytetä tunteita. Pelikatkohaastattelut ovat ihan helvetin muovisia vaikka haastattelija on ihan söpö. Pelaajia lähtee suoraan kättelyistä pukukoppiin. Maaleja ei juhlita hurmiossa vaan vähän nostetaan kättä olkapään tasolle. Torstai ja jukurit vaikka on kausikortti, kaksi kertaa pitää miettiä jaksaako mennä.
Eilisestä pelistä:
-Taklattiin paljon, kärppien pakit roiski kiekkoja ja me karvattiin niitä
-Otettiin jäähyjä, koska oltiin iholla. Tosin aika paljon tuomarit tässä avitti.
-Pelikatkohaastattelut oli vähän parempia, enemmän pilkettä silmäkulmaan.
-Pelaajat pääsi juhlimaan voittoa fanien kanssa eikä kukaan lähtenyt koppiin
-Maaleja jopa juhlittiin, Aaltosen kädet nousivat pystyyn Salmelan maalissa ja muutenkin nauttii Kärppien kurittamisesta, onkohan siellä ollut kismaa?

Ihan erilaista oli peli kuin mitä kirjoitin tuon pelin jälkeen. Tätä lisää! Maaleja, taklauksia, jäähyjä.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tekisi mieli laittaa tähän pelkästään IFK:n kotona tehtyjen maalien määrä, niin menisi varmaan jo siitä perille. Sanotaanko nyt näin, että ei ne ottelut ole kovin viihdyttäviä ollut kun 0-1 maalia tehdään ja pelissä ei ole minkäänlaista tunnetta, ei siis minkäänlaista. Tänään nähtiin tunnetta ja itsensä likoon laittamista pitkästä aikaa.

No tämä selittää aika paljon. Aikalailla samaa ollut Oulussakin. Kyllähän tuon aistii hallissa näin harvakseltaan vieraillessa, ettei tunnetta ole jäällä, eikä katsomossa. Jokseenkin huolestuttava trendi läpi suomalaisen liigakiekon. Tänään Turussa kärkipelissä alle 4500 katsojaa. Jotain puuttuu kautta linjan pelitapahtumista ja etenkin itse pelistä. Olisiko yksi syy tämä kupataan kaikki mahdolliset joukkueet sarjaan linja. Liika on vaan liikaa. Näin päivän verran sulateltuani eilistä, toivotaan nyt edes siihen viimeiseen Kärppien vierailuun parempaa Kärppääkin jäälle ja oikeasti hyvää hokia puolin ja toisin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän tuon aistii hallissa näin harvakseltaan vieraillessa, ettei tunnetta ole jäällä, eikä katsomossa. Jokseenkin huolestuttava trendi läpi suomalaisen liigakiekon. Tänään Turussa kärkipelissä alle 4500 katsojaa. Jotain puuttuu kautta linjan pelitapahtumista ja etenkin itse pelistä.

Kaikki kunnia KalPalle ja heidän tekemiselle tällä hetkellä, mutta kun miettii esim. KalPan joukkuetta niin mitä se tarjoaa muiden seurojen faneille? Ei mitään. Isoja ja kiinnostavia nimiä jotka yleisö tuntee Kuopion rajojen ulkopuolella on nolla, olisi vaikka kuinka sarjan kärkijoukkueita kyseessä niin ei tuommoinen yleisöä kiinnosta kummemmin, vielä Virran jätön-jätön-jättö niin ei tarvitse ihmetellä minkä takia KalPa ei lehtereirä vierasmatseissa täytä, sijoituksestaan huolimatta. Tätähän tämä Liigassa tänä päivänä on, harvassa ovat isot ja mielenkiintoiset nimet.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pitkästä aikaa taas hallilla ja pakko myöntää ettei se nyt ihan silkkaa paskaa ollut. Eli voisi melkein sanoa että viihdyin. Tietenkin maaleja olisi saanut tulla muutama lisää eikä peli nyt mitään mullistavan hienoa ollut mutta yleisöä oli mukavasti, hyvä tunnelma, vauhtia ja intensiteettiiä ja hyvää maalivahtipeliä. Kiva oli nähdä Bäckström pitkän tauon jälkeen IFK:n maalilla vaikka loukkaantuikin lopussa. IFK:n parhaat olivat mielestäni Bäcks, Eronen, Johansson ja Hintz. Hintz voisi olla liigan paras pelaaja jos osaisi tehdä maaleja. Aaltonen on kyllä jotenkin hämmentävä tapaus. Välillä aivan ylivoimainen ja suorastaan säkennöivä ja sitten väliin aivan käsittämätöntä lepsuilua, jäähyilyä ja ylimielistä huolimattomuutta. Mitä mahtoivat pelikaverit ajatella kun kaveri liukui vaihtopenkille lahjoitettuaan tasoitusmaalin KalPalle?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä mahtoivat pelikaverit ajatella kun kaveri liukui vaihtopenkille lahjoitettuaan tasoitusmaalin KalPalle?

Tuskin sen kummempaa kuin esim. Nykoppinkaan JYP-pelin harhasyötön jälkeen, paska syöttö, noita sattuu ja eteenpäin. Siihen nähden miten paljon JMA riplailee varsinkin hyökkäys sinisellä sen kiekon kanssa, hänelle sattuu todella harvoin mitään kriittisiä virheitä. Pelaa rohkeasti vaikeissa paikoissa, kuten mm. Ramu teki viime kaudella, myös Ramun temput maksoivat joskus suoria maaleja vastustajille.

Suoraan ketjun aiheeseen liittyen, JMA ja Finley ovat kaksi pelaajaa jotka lisäävät minun silmissä selvästi IFK-pelien viihde-arvoa, olen tyytyväinen että kyseiset pelaajat ovat IFK:ssa, koska vaikea kuvitella että esim. muissa Liiga joukkueissa olisi kahta samalla tavalla viihdyttävää pelaajaa. Enkä tarkoita Finleyn tapauksessa mitään veripää taklauksia, vaan Finleyn yleistä kovaa peliä joka on esim. iltapaskan otsikoista huolimatta pääosin viihdyttävän kovaa. Myös Grillforsin avojään pommit ovat pelillisen arvon lisäksi hyvää viihdettä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Offtopicia ehkä, mut mihin katsomoon vierasfani suvaitsee nordiksella sijoittua? Tulen katsomaan HPK-matsia niinkin pitkältä kuin Vantaalta, mutta viime matsista nordiksella on monta vuotta aikaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös