Pe 13.1.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 57 130
  • 776

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipahan torso tappeluksi. Olisin veikkaillut, että Finley vie, mutta väärin meni.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Vittu 1p:llä tee mitään. Tämä olis pitäny voittaa, kun vahvistuneelta jypiltä tulee kumminkin turpaan huomenna.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Ja tällaiset viestit ovat vain seurausta siitä, että et osaa vastata hyvin yksinkertaiseen kysymykseen. Mutta tsempit otan toki vastaan, kiitos.

Ei tietääkseni. Miksi siis odotetaan, että Yonkman hakisi jotain kuittia jälkikäteen, kun kentällä kuitenkin oli 4+1 pelaajaa, jotka olisivat voineet kuitata välittömästi?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No nyt tuli ensimmäinen järkevä kommentti selostajalta: "laukausten laatu ei ole ollut kummoinen pelissä". Tai jotain sellaista...ja puhuu kyllä totta.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin Kookoo voittaa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täällä on joillain Jypin kannattajilla nyt aika vaikeat ajat, voisipa jopa sanoa, että monia varmaan hävettää teidän kommentit. Toisaalta ymmärrän teitä, mutta ehkä nyt kuitenkin kannattaisi ottaa järki käteen. Toivotaan, että Miklik pääsee nopeasti kehiin takaisin ja nyt ainakin muistaa, että Finleyn ollessa kentällä on pakko pitää pää pystyssä.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Te Ifk fanit ootte suomenruotsalaisia suvakki hinttejä ja sen lisäks vielä aivan reppanoita. Ootte mun silmissä kaikki åstenin ja petrellin näköisiä. Ymmärrätte varmaan yskän ettekä ota sitä kohteliaisuutena.

Onneks olkoon Jatkoajan historian säälittävimmästä viestistä. Varmaan elämäs suurin saavutus.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
En ole Finleyn edesottamuksia seurannut, mutta onko varsinaisesti edes mikää tappelija? Ei toi nyt ainakaan siltä näyttäny. Käsittääkseni enemmänkin kovaotteinen stay at home pakki?

On sillä +70 matsia uralla otettuna.
 

444

Jäsen
Älä nyt viitti oikeesti. Viime kaudella hakiko Åsten Kurosen myöhemmin pelissä sen jälkeen kun matsi oli ratkennu jo? Vedä oikeesti hame päälle!
Yritä vastata kysymykseen. Kyllä minä tiedän, että noita selvästi jälkikäteen tulleita kuitteja on jaettu ennenkin. Miten se edelleenkään liittyy asiaan? Se että joku Kökköröinen oli niin tuhnu, ettei lähtenyt välittömästi hanskaamaan Finleyn kanssa oli vain vähän surullisen näköistä. Kiva odotella, että isi käy kostamassa myöhemmin.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se oli tuommoinen Cassius Clay vs Sonny Liston tyyppinen matsi. Yksi heikon näköinen isku ja toinen kaatuu heti.

No ei sen väliä kun en ole jääkiekkotappeluista niin koskaan välittänyt. Onneksi näistä saa ulosajon liigassa eikä voi palata enää samaan otteluun.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taisi muuten Yonkmanin lyönti osua kipeästi, kun noin polvistui.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Puhdas taklaus. Huutonaurut tämän lantavarpaan tuuletteluille.

Siellä stadin poika huutelee? Varaa kauheesti huudella kun kyseisen kaverin kotimaassa joka helvetin pitäjässä on kolmetoista kertaa enemmän asukkaita kun tämän maan yhdessäkään vastaavassa. Ottaako koville kun "kovanaama" sai kupoliin? :D
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuukka olisi muuten voinut ottaa Finleyn kanssa tuon matsin niin oltaisiin saatu Kuukan painajainen päätökseen. Tuskin se olisi paljoa Yonkmania huonommin pärjännyt. Nyt ehtii JMA vielä Kuukkaa alistamaan.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ja sitten Saarela ottaa aivan idioottimaisen jäähyn. Toki Marttinen oli jo toistamiseen tässä matsissa hereillä kalastaen Ässille ylivoimaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös