Liigan valmentajaruletti

  • 1 282 487
  • 5 042

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Jännä ettei KalPan nykyistä valmentajaa olla täällä mainittu. Näytöt vähintäänkin kohtuulliset. Vieläkö epäonnistumiset TPS:ssä ja Ässissä painavat noin paljon arvostusta alas. Mieshän on rauhoittunut huomattavasti viime vuosina.
 

Kafrom

Jäsen
Jännä ettei KalPan nykyistä valmentajaa olla täällä mainittu. Näytöt vähintäänkin kohtuulliset. Vieläkö epäonnistumiset TPS:ssä ja Ässissä painavat noin paljon arvostusta alas. Mieshän on rauhoittunut huomattavasti viime vuosina.
Ässissä Virralla oli aivan helvetin hyvä materiaali käytössä, vähintäänkin Ässien mittapuulla. Ja onnistui silti puppeloimaan aivan täysin.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Ässissä Virralla oli aivan helvetin hyvä materiaali käytössä, vähintäänkin Ässien mittapuulla. Ja onnistui silti puppeloimaan aivan täysin.

Saiko toteuttaa omaa pelisapluunaa haluamallaan tavalla? No joo, ilmeisesti se Virran pelityyli ei tuota tuloksia vielä ensimmäisenä vuotena.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ässissä Virralla oli aivan helvetin hyvä materiaali käytössä, vähintäänkin Ässien mittapuulla. Ja onnistui silti puppeloimaan aivan täysin.
Vai pupeltivatko pelaajat? Virta ei varmasti saanut omannäköistään nippua kasata ja ukot eivät oppineet hänen pelikirjaansa. Tuohan ottaa noin 20-40peliä/ukko oppia miten toimitaan + 10000 harjoitetta. Sanoisin että Virran TPS ja Ässät reissut olivat enemmänkin organisaatioiden/jengien heikkoutta eikä niinkään Virran. Enkä nyt ole mikään Virran ylistäjä. Mutta semmoinen kuva itselle jäi että Virran metodit eivät vain natsanneet silloisiin olosuhteisiin. Toki onhan se Virrankin heikkoutta jos tätä väkisin sinne tunputtaa vaikka huomaa ettei materiaaliin nähden toimi.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Virta on mielestäni koutsi, joka sopii vain tietynlaisiin seurakulttuureihin. Nähdäkseni KalPan lisäksi Kärpät, Ilves, HPK ja KooKoo voisivat sellaisia seuroja, joissa hän voisi onnistua. Tepsin, HIFK:n, Ässien ja Jypin kaltaisiin seuroihin Virran peli-ideologia ei mielestäni istu, vaan vastustusta tulee niin seurajohdon, yleisön kuin pitkäaikaisten luottopelaajien toimesta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien joukkue paperilla oli hyvä; Umicevic, Hagman, Elo, Niemi, Pihlman jne. Mutta joukkueen rakenne ei ollut sellainen, joka Virralla on ollut KalPassa. Ässillä oli paljon raskatekoisia pelaajia ja Virran joukkueen pelaajissa on yleensä ollut kevytjalkaisuus yhtenä tärkeistä ominaisuuksista. Mutta yhtäkään hankintaa ei tehty ohi Virran, joten hänellä oli aina viimeinen sana. Ja PAPPissa mentiin rykäyksellä mies miestä vastaan -pelaamiseen, mikä sekoitti täysin pelaajien pasmat. Niemi tuosta taisi jopa julkisesti avautua.

Tepsistä täytyy vielä sen verran mainita, että mikäli tämä Selín - Kaskinen -kikkailu menee ensi kaudella vituiksi, niin samalla pitää tippua seurajohdossa päitä Niittymäestä aloittaen. Ensi vuoden juttuja toki.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä väitän, että Pekka Virtaa ei mainita vaihtoehdoksi jonkun seuran uudeksi valmentajaksi pitkälti sen takia, että hänen edustamansa koulukunnan pelityylistä ei pidetä juuri missään. Siinä on sellaista vanhakantaista ajattelua, että "ei kiekkoa noin pelata, jätön-jätön-jättö on perseestä, kyllä lätkässä täytyy laitojen ryskyä, tää on miesten peli". Kyllähän Virta epäonnistui sekä Turussa että Porissa. Kuitenkin näytöt KalPassa ovat vähintäänkin kohtuulliset aika rajallisilla resursseilla. Näyttöä löytyy pitkäjänteisestä kehittämistyöstä.

Jos Virta olisi erilaisen pelityylin edustaja, niin taatusti KalPassa annetuilla näytöillä häntä ehdotettaisiin aika moneenkin paikkaan.

En nyt itsekään ole Virran pelityylin ystävä, mutta kyllä hänen kohdallaan edellämainitsemani kaltaista on mielestäni nähtävissä.
 

Kurt

Jäsen
Oma valmentajanvaihtoranking tälle kaudelle, ekat potkut antaa...

Lukko 35% -> 39%
KooKoo 29% -> 27%
Kärpät 16%
JYP 12%
Joku muu 5% -> 3%
Ei kukaan 3%

Lukko jatkoi perseilyään ja vankisti asemiaan rankingissa.
KooKoon prossat tippui, koska tänään ei mitään tapahtunut. Mattila vetänee siis vielä pe-la tuplavieraspelit. Lauantaina voisi olla päitä vadilla kun Oulussa on titaanien taisto Kärpät-KooKoo.
Joku muu osaston vahvin ehdokas Saipa kaapi voiton, joten siellä pudotusta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Virran seuraava työnantaja mietityttää täälläkin. Toki olisin Pekkaa katsellut Kuopiossakin alkukauden esityksillä, mutta Kapaset päättää.

Löytyykö paikka Suomesta vai ulkomailta. Ymmärrän jos Liigasta ei olla halukkaita hyppäämään Virtaan. Riittääkö Mestis Pekalle?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Löytyykö paikka Suomesta vai ulkomailta. Ymmärrän jos Liigasta ei olla halukkaita hyppäämään Virtaan. Riittääkö Mestis Pekalle?

Ei varmasti riitä, eikä pidäkään riittää. Olisihan siinä toisaalta mielenkiintoa seurata Virtaa esim. TuTo:n peräsimessä, mutta toistaiseksi Pekka lyö (taas) äärimmäisen kovia näyttöjä tiskiin.

"TuTo liigaan" -projekti olisi kyllä kieltämättä kova sana Pekalle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tietyllä tavalla Pekka Virta Kärpissä voisi kuulostaa ihan kiinnostavalta ajatukselta. Kärpissäkin on ainakin yritetty (ennen Suikkasta) siirtyä vahvasti kiekkokontrolliin, ja Virta voisi saada omaa peli-ideologiaansa hyvin istutettua Kärppiin. Tähän kun lisätään se että saisi käyttöönsä varmaan vielä lähtökohtaisesti parempaa materiaalia kuin KalPassa, niin tulos voisi olla ihan hyväkin. Ihan kiintoisa ajatus kyllä...

Toki tilanne on nyt se että suunnilleen Matti Alatalokin tuntuu Suikkasta paremmalta vaihtoehdolta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
On kyllä äärimmäisen mielenkiintoista nähdä mitä Lukko tekee. Kynnys päävalmentajan potkuille saattaa olla sikäli suuri, että käsittääkseni Vuorta on kuitenkin jo vuosikausia valmennettu tähän suureen tehtäväänsä, ja nyt sitten kun hän sen vastaanotti, niin jo marraskuun puolivälissä tilanne on niin katastrofaalinen, että kauden pelastaminen vaatisi jo isommankin luokan ihmeen. Lisäpaineita seurajohdon suuntaan tuo varmasti, että tämä on Lukon 80v juhlakausi, ja juhlan kunniaksi on tulossa kenties koko seurahistorian komein mahalasku..

Miettimisaikaa ei kyllä Lukon johdolla juurikaan enää ole, joko vaihto nyt tai sitten Vuori kantaa ristinsä loppuun asti ja sitä myöten juhlakausi menee tällä tahdilla rytisten lepikkoon..
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän paskansyöjä Matikainenkin pääsi omien sanojensa mukaan unelmarooliin valmentamaan IFK:ta ja aivan päin helvettiä mentiin silloinkin. Joukkueessa oli mieletön määrä taitoa, jota Cacca ei osannut hyödyntää, vaan yritti saada Granlundin, Peltosen, Hirschovitsin ja kumppanit pelaamaan ajokoiraa. Runkosarjasijoitus oli valmentajasta huolimatta 3., mutta kun pudotuspeleissä vastaan asettui valmentaja, joka oli joskus kuullut sanan taktiikka, niin kyyti oli kylmää.

Just näin, ja täytyy sanoa että oli tuo Matikainen myös valintana IFK:lta aika omituinen. Valmentaja joka oli peluuttanut ns. kamppailukiekkoon perustuvaa ajokoirakiekkoa koko elämänsä, palkataan IFK:hon jolla oli poikkeuksellisen kiekollinen ja taitava rosteri. Ei hyvä mätchi, kai siinä haettiin jotain ''taitavaa ja kovaa IFK:ta'', no kumpikaan ei joka tapauksessa toteutunut Petun aikana.

Jännä tosiaan nähdä kuka valmentaja saa tällä kaudella ensimmäisenä potkut. Lukon Vuori ja TPS:n Suikkanen ovat ainakin potentiaalisia lähtijöitä. Oulussa ollaan yleensä oltu kärsivällisempiä näissä asioissa, nyt mitataankin lähinnä kuinka suuri luotto Kärppien seurajohdolla on Suikkaseen, jonka ura on kiistatta alamäessä. Vuorella taas ei ole päävalmentajuudesta juuri minkäänlaisia näyttöjä, jos parempi ehdokas löytyy niin voi tulla aika nopeallakin aikataululla kenkää.

Toki vaikea sanoa ulkopuolisena mikä se tilanne siellä joukkueen sisällä on, jos esim. välit pelaajistoon alkaa tulehtua, niin ne potkut saattaa monesti tulla vaikka pistesaldo ei olisi vielä katastrofaalinen, ja taas toisinpäin, jos joukkueessa on oikeasti pelaajistosta valmennukseen, ja sitä kautta seurajohtoon asti luottoa että homma paranee, niin valmennuksella saattaa olla hieman enemmän aikaa. Eipä noita joukkueiden sukeltamisia ole koskaan mukava nähdä, parasta olisi mahdollisimman tasainen sarja.
 

Fordél

Jäsen
Vuori, Mattila ja Suikkanen kolmikon potkut alkavat olemaan varmasti hyvin lähellä. Lähimpänä on varmasti Vuori, koska Lukon peli ei näytä kehittyvän millään. Jengi on ihan umpisolmussa ja valoa ei näy tunnelin päässä. Jos tänään KalPa pyyhkii Kärpillä jäätä niin myös Suikkasenkin potkut alkavat olla lähellä. Tosin uskon, että kynnys Suikkasen potkuille on kaikesta huolimatta suurempi kuin Vuorelle. KooKoon pelissä näkyi vähän aikaa sitten kehitystä, mutta mihinkään lentoon joukkue ei lähtenyt ja edelleen joukkue alisuorittaa. Viikonloppuna Sportilta ja Kärpiltä turpaan niin varmasti potkut alkavat olla lähellä. Samalla Suikkaselle annetaan pikkasen lisäaikaa.

Summa summarum, uskon potkujen marssijärjestyksen olevan:

1. Juha Vuori: Perjantaina Pelicansilta kunnolla turpaan ja Vuori lähtee
2. Petri Mattila: Jos viikonloppu pisteittä ja alkuviikosta Mattila lähtee
3. Kai Suikkainen: Muutama viikko aikaa saada homma kuntoon tai Suikkanen lähtee
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä olen sitä mieltä että Lukon pitää vaihtaa tänään valmentajaa. Missään tapauksessa ei pidä odottaa enää yhtään peliä, Vuori ei tota hommaa saa toimimaan. Jos Vuori ei tänään saa kenkää, niin siinä tapauksessa uskon että häntä ei potkitakaan pois kesken kautta.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mä olen sitä mieltä että Lukon pitää vaihtaa tänään valmentajaa. Missään tapauksessa ei pidä odottaa enää yhtään peliä, Vuori ei tota hommaa saa toimimaan. Jos Vuori ei tänään saa kenkää, niin siinä tapauksessa uskon että häntä ei potkitakaan pois kesken kautta.
Twitterissä ja tuolla Lukon osiossa kertoillaan että Vuori oli normaalisti vetämässä treenejä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukon on kyllä melkein pakko reagoida ihan justiinsa jos haluavat tämän kauden vielä pelastaa. Viikonlopun jälkeen voi olla ero sääliplayoff viivaan se 20 pistettä ja se on aivan helvetin paljon tällä kaudella, kun on niin tasaista.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Twitterissä ja tuolla Lukon osiossa kertoillaan että Vuori oli normaalisti vetämässä treenejä.
No sen nyt arvasikin. Annetaan sen verran kumminkin armoa että sama se vaikka valmentajaa vaihdettaisiin vasta huomenna päivällä, kunhan Pelicans-pelissä valmentajana on joku muu kuin toi saatanan hoomoilanen.

Kyllä mä sen tiedän ettei Lukko sen puoleen huomennakaan mitään vaihda, mutta pakko on hiukan pitkittää ennen kuin lausutaan virallisesti tämän kauden olevan Lukon osalta ohi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun yksi saa potkut niin tapahtuu domino-ilmiö ja alkaa niitä potkuja satelee, nyt vain jännitetään kuka on se ensimmäinen. Eiköhän se Vuori ole niin surkea on Lukon tilanne tällä hetkellä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
En osannut odottaa noin pahaa konttaamista Vuorelta. Lukko alkaa olemaan tosiaan siinä tilanteessa, että pitää reagoida ihan jo pelkästään reagoinnin vuoksi. Kärppien ja Suikkasen kohtalo tuskin oli monellekaan yllätys. Tähtiin kirjoitettu virhe.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos nyt Vuori kengitään ulos, toivottavasti ottavat Rautakallion tuuraajaksi. Olisi hieno peli tiedossa ainakin Poriin, kun Rocky Lugun penkin takana.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Raumalla voisi olla tilausta Tuomas Tuokkolalle. Kausi on suurella todennäköisyydellä jo ohi, sillä Lukko tarvitsisi noin 1,75 pistettä loppukauden otteluistaan ja se on aika kova vaatimus joukkueelta, joka on jo tottunut häviämään. Toisella kaudellaan Tuokkola voisi olla todella kova kun Raumalla on mahdollisuuksia koota hänen kaipaamaansa joukkue.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Toisella kaudellaan Tuokkola voisi olla todella kova kun Raumalla on mahdollisuuksia koota hänen kaipaamaansa joukkue.

Ja voisi jo tällä kaudellakin saada muutosta aikaan, vaikka säälit alkaakin jo olla aika kaukainen haave. Ilvekseen tullessaan mies sai pelin eri näköiseksi hyvinkin nopeasti ja tuolloin rosterissa oli kaiken maailman mikaviinasia ja peli Raipen jäljiltä aivan sekaisin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
JYP oli taas kahden maalin johdossa ja turpaan. Jokohan alkaa Virtasen kalju sen verta kuumottua että siinä vois jopa kananmunan paistaa.
Myös Suikkasen Kärpille jälleen tappio, sekä SaiPalle myös. Alkaa aika paljon tappiota kertyä kyllä näille valmentajapotkut uhan-alaisille joukkueille. Huomenna jos Lukko vielä kyntää sekä KooKoo niin ihme ja kumma on jos ens viikolla viimeistään ei jostain lähdeä ukkoa ulos ovista ja ikkunoista.
IFK nyt vaikka häviäisi niin en usko Stögöä potkivan. Aikaa heillä vielä on kunhan saisi edes pari ukkoa takaisin
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Suikkasen kannattaisi varmaan seuraavaksi jo voittaa. Tapoio nykyiselle KooKoolle kotona voisi olla jo liikaa, vaikka tähän myös Isomäki Porissa huutaa hep, Kouvola vei 3-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös