Ti 25.10.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 69 621
  • 883

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiviranta ei ollut yhtään valmis ottamaan Finleyn taklausta vastaan. Tuskin edes huomasi, että sieltä tulee tuollainen puskutraktori kylkeen. Ei tuo mikään törkeä taklaus ollut, mutta jäähyn arvoinen kyllä.
 

Mace1970

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiekko-Vantaa (Sympatiat Pelsuille)
Tähän mennessä täällä on itkeneet vaan te, hesalaiset. Mutta kuvastaa hyvin seuranne kannattajien ajatuksia, kun toivotte että joku kuolee pelaajanne taklauksesta.
Palstaveli @Winger: hengitä välillä....
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuskinpa tulee, koska tuo estäminen oli hätäkakka tuomareilta. Jotain oli keksittävä, koska pelaaja loukkaantui.

Siltä se nimenomaan vaikutti. Paniikkia pukkasi tuomareille. Toivottavasti Kiviranta on pian kehissä mukana, mutta väärin meni tuomio.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ja Karjalainen 3-0. Nyt taisi katketa KooKoon selkäranka.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon peli on totaalisen paskaa. Ei ainuttakaan syöttöä perille tässä erässä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo täysin purjeessa Tampereella. Tilanne jo 3-0. Tänään Hakametsässä nähdään taas KooKoon murskatappio. Toki ei tämä varmasti ole kenellekään yllätys, että KooKoosta ei ole vastusta Tapparalle.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Revolla hieno startti. Harmi, että aivan väärässä paidassa.

Ja Pelicans ei tätä peliä voita, jos jotain ei muutu radikaalisti.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Vieläkin masentaa ihan kipeesti tuo Finleyn ulosajo. Liigasta puuttuu suurilta osin taito, ja nyt kun fyysisyydestäkin aletaan rankomaan isolla kädellä, ei lajista jää oikein mitään jäljelle. Nyt jo hallista riippumatta isot äijät yleisössä ulvovat kuin kuohitut heti, jos vähän taklataan tai maalin edessä hierotaan hanskaa naamaan. Kun halleista ajetaan fyysisen pelin kannattajat, ja taitokiekkoa ihannoivat jo nyt suuntaavat poikkeuksetta Ilmalan maneesiin, niin toivotan oikein rattoisia iltoja tyhjiin halleihin marraskuisen synkkyyden vallitessa.

Onneksi on NHL, kapeat kaukalot, taito ja fyysisyys. Se on jääkiekkoa, ei tämä jatkuvasti vailla rajoja kasvava lajin irvikuva.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Taisihan se olla joskus niin että oliko Ruudun vai Nordlundin jonkun niitin jälkeen niin heti seuraavassa pelissä joku Ilvesläinen sai aivan naurettavan ulosajon. Tottakai tuomarit haluavat ottaa roolia...
Juu Välimaa taisi taklata Pappa Tuulolaa kun menivät yhtä matkaa päätykiekon perään ja tämä jäi hetkeksi korjailemaan kypärää silmiltä. Ei muutakuin ulos varmuuden välttämiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ei tuota Lukon porukkaa pelasta yksikään uusi vahvistus. Ihan turha hankkia ketään ennen, kuin nykyisillä alkaa peli maittamaan.

Hirveää paskaa!

Edit. Heti soi kun haukkuu.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ja Pelicans ei tätä peliä voita, jos jotain ei muutu radikaalisti.

Peli vasta 1-0. Ja KalPalle tulee hätä kolmannessa erässä. Tai on aina tullu jos ovat johtoasemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös