Kärpät CHL:ssä 2016–2017

  • 81 218
  • 471

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskotteko kotona, Kärpät voittaa Spartan vieraissa 1-1 ja pääsee hyvistä asemista kotikoitokseen. Viime kaudellahan tässä vaiheessa tuli tukkaan kahdella maalilla tjsp, eli eteenpäin on menty.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
1-1 tasurin kairasivat Kärpät. Ei Tsekissäkään tuo CHL oikein nappaa. Tyhjää oli katsomossa paljon. Ihan ok peli Kärpiltä. Yksi ulosajo jäi viheltämättä, kun Sailiota tai Saarista (en erottanut pixelimössöstä) taklattiin päähän ja pian sen perään Hakanpää jäähylle. Ei maaleja jäähyn aikana. Aika munaton oli Spartan esitys.
 
1-1 tasurin kairasivat Kärpät. Ei Ysekissäkään tuo CHL oikein nappaa. Tyhjää oli katsomossa paljon. Ihan ok peli Kärpiltä. Yksi ulosajo jäi viheltämättä, kun Sailiota taklattiin päähän

Se oli kyllä Saarinen ketä osui ja siihen loppui hänen pelit. Taklaus ei näyttänyt päähän kohdistetulta, vaan Saarinen yllättyi kun se taklaaja tulikin juuri sopivasti Ruohomaan selän takaa. En jostain syystä tuosta jäähyä itse toivonut, vaikka tietty lasit päässä tuli tilanne katsottua. Eli tuomari arvioi mielestäni tilanteen oikein.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
1-1 tasurin kairasivat Kärpät. Ei Tsekissäkään tuo CHL oikein nappaa. Tyhjää oli katsomossa paljon. Ihan ok peli Kärpiltä. Yksi ulosajo jäi viheltämättä, kun Sailiota taklattiin päähän ja pian sen perään Hakanpää jäähylle. Ei maaleja jäähyn aikana. Aika munaton oli Spartan esitys.
Kovin erilaisin silmin näitä pelejä voi näemmä katsella. En ole ikinä ennen nähnyt Kärppien jäävän noin totaalisesti jyrän alle. Ekaa erää en nähnyt, mutta toisessa ja kolmannessa peli oli hengessä isät vs. pojat.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kärpät näytti kaksi erää IFK-pelin lisäksi kauden parasta, kun laiska ja eltaantunut Sparta ei a)karvannut ollenkaan tai b) miehittänyt keskialuetta trapissaan kiinni. Pelasivat sitten jotain epäkiekkoa pelitavallisesti ja siitäkös saatiin Kärpät näyttämään hyvältä.

Päätöserässä Tsekin vanhat jermut alkoivat muistella kultaisia aikoja ja jollakin ihmeen kaupalla natiseva Kärpät sinnitteli tasuriin asti. Aivan uskomattomasss purjeessa koko erä. Kenttäpelaajista selvästi paras oli Ruohomaa. Saa nähdä milloin tuskastuu pysyvästi kädettömässä jengissä.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Kyllä on tylsin pelitapa ja Kärppäjoukkue kymmeniin vuosiin....tule takaisin Alatalo... Älä tule känkkäränkkä...

Onneksi on KalPa.... Suosittelen kaikille seuraamaan pelin tai pari; Virran joukkue pelaa oikeasti viihdyttävää kiekkoa jossa on jonkinlainen rakenne. Pelikirjaa on oikeasti päivitetty...... eikä vain puhuttu siitä.

Kärpillä ei ole tällä hetkellä pelitapaa. Ei Sukkaskiekkoa, eikä Marjamäen, eikä Mannerin,,, vaan jotain siltä väliltä. Manneria kiekottomana, Suikkasta kiekollisena.... Ei toimi...
 
Viimeksi muokattu:

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Keskustelun hengessä mainittakoon että sairastuvalta ja lentokentältä saa tulla nopealla tahdilla ketjullinen Jeesuksia tai Suikkasella on parin kuukauden päästä tukalat oltavat.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yllättävänkin hyvä esitys Kärpiltä. Vieraskaukalossa lähdettiin nöyrästi puolustuksen kautta ja se tuntui toimivan jälleen. Ei tuossa kumpikaan mitenkään jyrän alla ollut. Tasaista, vauhdikasta kiekkoa. Kolmannessa erässä Kärpiltä alkoi hieman bensa loppua, mutta Sparta painoi loppuun saakka.

Kukkoselta huikeaa peliä noilla alivoimilla. Mikkolakin hoiti oman ruutunsa ja maali pysyi tällä kertaa koskemattomana. Aittokallio pelasi hyvän pelin. Noilla esityksillä ottaa väistämättä ykkösveskarin paikan Rynnäkseltä myös Liigapeleissä.

Tykkään kyllä tuosta CHL:n tiukasta tuomarilinjasta. Eivät pelkää viheltää vaikka viittä jäähyä putkeen samalle joukkueelle jos syytä on. Ja linja pitää riippumatta tulostaulun lukemista. Ihan oikeita tuomioita myös noiden jäähyjen ja maalitarkistuksien suhteen. Hakanpää saa katsoa peiliin, typerää lähteä kostamaan Hlinkalle jonkun ihan muun pelaajan periaatteessa puhdasta taklausta Saariseen. Olisi pudottanut mieluummin vaikka hanskat tuon varsinaisen syyllisen kanssa. Toivottavasti Jesse toipuu, tuosta alkuperäisestä ykkösketjusta on enää Spede jäljellä.

Sellainen kuva hieman jää, että meidän Liigassa virheistä rankaistaan paljon tehokkaammin (Kärppiä lukuunottamatta). Noista Spartan paikoista joku Sport olisi hyvinkin saattanut sen 3 maalia räpäyttää. Ehkä se on "puolustusliigalle" ominainen piirre, että ne harvat paikat on pakko oppia hyödyntämään menestyäkseen.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Juu, Oulusta kotia tullessa kerkesin tosen erän lopun ja kolmannen näkemään ku joku oli jossain kirjoittanu että peli on Oulussa

No ei vaan, aika tasainen vääntö oli näkemän perusteella.
Jos nyt vertaa tuota ekaa taklausta Saariseen ja toista josta Hakanpää sai 2+10 niin oon vahvasti eri mieltä.
Ekassa Sparta vetää suoraan olkapäällä päähän tuomarin seisoessa vieressä (hidastuksista näkee hyvin), Hakanpään veti kyllä kans lahjakkaasti kaverin seinälle (hidastuksista ei näe hyvin ku Jani on kameran edessä) mutta entisenä tuomarina olisin antanu
Spartan kaverille sen 2+10 ja Hakanpäälle kakkosen ilman värilaseja.

Kolmannen loppu oli Spartan pyöritystä, hyvä että päätty tasan, helpompi lähtee nollista ku maalin takaa.
Ihan eri peli ku liigassa, niinkuin mainittuna oli keskialue välillä yllättävän tilava.

Paljon pitää parantaa ja saada tärkeet kaverit saikulta takas rosteriin ja joku sateentekijä jostain.

Spartan hylätty maali oli oikein tuomittu.

Ite katoin loput matsista läppärillä erittäin hyvällä kuvanlaadulla ulkomailta ilmaisesta streamista ilman selostusta.
Jos tulee kysymyksiä niin laita yv tai spostia, tiedot löytyy profiilista.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvää ja viihdyttävää lätkää oli peli.
Kärpiltä ok esitys mitään suurta hätää ei missään vaiheessa ollut. Eiköhän jatkopaikka klaarata Raksilassa kotiin.

OT: Kattelin tossa hetken aikaa HV-71:n ja Lukon vääntöä ja ompahan harvinaisen tylsää seurattavaa! Koko homman oikeastaan summasi maireasti haukotteleva katsoja..
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Viihdyttävä peli, mitä nyt pikseleistä erotti. Muutama huomio.

Se oli päähän kohdistunut taklaus olkapäällä, jonka kohteeksi Saarinen joutui. Ei tässä ole mielestäni mitään epäselvää. Paljon vaisummasta taklauksesta sitten Hakanpäälle ilmeisesti 2+10 minuuttia. Olisi kiva kuulla Suikkasen kommentti asiaan. Hakanpää lähti varmaankin kostoretkelle Saariseen kohdistuneen taklauksen vuoksi. Toivottavasti Saarinen selvisi ilman aivotärähdystä.

Se, että Sparta vei viimeistä erää, on ihan luonnolista, koska se halusi voittaa. Niinhän monesti käy, kun on takaa-ajoasemassa viimeisessä erässä, niin hallinta siirtyy takaa-ajajalle. Kärpät kuitenkin puolusti fiksusti. Näin viimeiset kaksi ja puoli erää, mutta Kärpät hallitsi ainakin ensimmäisen erän jälkipuoliskoa ja toista erää kokonaisuudessaan.

Kärppien AV tuntuu toimivan - nytkin 3 vastaan viittä homma hoitui ilman takaiskua tai takaiskuja.

Spartan kotihalli oli puoli tyhjä. Ei maksavaa yleisöä vielä kiinnosta ensimmäinen pudotuspelikierros CHL:ssä. Vielä vähemmän kiinnostusta oli Turussa. Vähän reilu 1 500 maksanutta katsojaa - 1600+.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä sellanen päähän kohdistunut takalus johon voi ura loppua mutta tuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä vaikka kaverilla suusta veri tuli. Itse taas olen sitä mieltä että ei ollut kovinkaan viihdyttävä peli eikä ollut pitkiä hyökkäyksiä tai maalinteko tilanteita joita voisi noteerata.
 

Masse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Porin Ässät
Luotan kuitenkin että Kärpät sen yhden maalin ainakin tekee, joten lopputulos 1-1 on oma veikkaukseni
Joskus veikkaukset osuu nappiin! Eli nyt mennään suunnitelman mukaan ja kotona tietysti voitetaan ja mennään jatkoon. Hyvä Kärpät!
 

Zinetula

Jäsen
Kärppien kokoonpano klo. 19.00 alkavassa CHL-ottelussa Prahaa vastaan:


Mika Pyörälä – Niklas Olausson – Mikko Lehtonen, Shaun Heshka – Lasse Kukkonen

Toni Kähkönen – Mikael Ruohomaa – Antti Kalapudas, Mikko Niemelä – Jani Hakanpää

Jari Sailio – Miska Humaloja – Ville Leskinen, Ilkka Mikkola – Aleksi Mäkelä

Aku Kestilä – Tino Metsävainio – Tommi Välimaa

7. puolustaja: Taneli Ronkainen

13. hyökkääjä Radek Koblizek

Maalissa: Sami Aittokallio (Jussi Rynnäs)
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näinköhän Olausson on oikeasti kunnossa. En usko. Seura haluaa varmasti pärjätä Euroopassa mutta rajansa kaikella. Laituritilanne on sen verran surkea tällä hetkellä että menestys Liigassa riippuu senttereiden pelikunnosta ja nyt pelataan sitten upporikasta ja rutiköyhää. Oi voi.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Sääliksi käy Ruohomataakin, laiturit vaihtuu pelistä toiseen, huoh. Olausson taitaa tämän jälkeen sitten taas huilata loppuviikon.
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näinköhän Olausson on oikeasti kunnossa. En usko. Seura haluaa varmasti pärjätä Euroopassa mutta rajansa kaikella. Laituritilanne on sen verran surkea tällä hetkellä että menestys Liigassa riippuu senttereiden pelikunnosta ja nyt pelataan sitten upporikasta ja rutiköyhää. Oi voi.

Minä taas uskon, että on kunnossa. En näe syytä miksi ei olisi.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Kalaputaan kokeilu laidassa on mielenkiintoinen ja mikäköhän on Ronkaisen terveystilanne, kun on seiska pakkina? Tuota vähän ihmettelen. Sitäkin ihmettelen, että Suikkanen roikottaa Lehtosta kärkiketjussa. Siinä olisi voinut kokeilla vaikka Kestilää tai Koblizekkia. Kestilä on sentään onnistunut maalin teossa tällä kaudella.

Toivotaan nyt että Olausson alkaisi olemaan pelikykyinen tätä peliä seuraavassakin pelissä. Jos ei ole, niin tämähän alkaa menemään farssin puolelle.
 

Zinetula

Jäsen
Toistuvasti pois ja eilen jättänyt treenit kesken, ei se kovin hyvää kuvaa tilanteesta anna.
Kaikkihan nämä ovat spekulaatioiden värittämiä arvailuja. Mikä oli vamma vaan oliko pelkkä puujalka? Reeneistähän voi lähteä monista syistä. En usko, että mitään riskejä otetaan näissä pelaajan tai joukkueen taholta kun kausi on vasta alussa. Lääkäri antanut joka tapauksessa peliluvan. Tottakai pelikunto saattoi olla myös tipalla juuri tähän otteluun, mutta varmaan on kunnossa nyt kun pelaa ykkösen keskellä.
 
Kärppien kokoonpano klo. 19.00 alkavassa CHL-ottelussa Prahaa vastaan:


Mika Pyörälä – Niklas Olausson – Mikko Lehtonen, Shaun Heshka – Lasse Kukkonen

Toni Kähkönen – Mikael Ruohomaa – Antti Kalapudas, Mikko Niemelä – Jani Hakanpää

Jari Sailio – Miska Humaloja – Ville Leskinen, Ilkka Mikkola – Aleksi Mäkelä

Aku Kestilä – Tino Metsävainio – Tommi Välimaa

7. puolustaja: Taneli Ronkainen

13. hyökkääjä Radek Koblizek

Maalissa: Sami Aittokallio (Jussi Rynnäs)
Voi voi.. tulipa paha mieli, kun itse juuri pähkäilin kauden ihannekokoonpanoa. Kuinkahan paljon Lehtonen saa vielä siimaa? Luulisi, että virveli on pian tapissa.
 

Zinetula

Jäsen
Voi voi.. tulipa paha mieli, kun itse juuri pähkäilin kauden ihannekokoonpanoa. Kuinkahan paljon Lehtonen saa vielä siimaa? Luulisi, että virveli on pian tapissa.
Olishan nuo kärkiketjut voinut rustata myös vaikka muotoon Pyörälä-Ruohomaa-Kalapudas ja Kähkönen-Olausson-Lehtonen tjtn. No, jospa se vihdoinkin tulis Lehtoselle maali tuosta kun Prahan systeemi ei näytä useinkaan yhtä kurinalalaiselta kuin liigassa tuppaa olla.

Eikä Bambi missään nimessä ole huonosti suorittanut. Hyviä elementtejä on pelissä, mutta väkisinhän se maalittomuus hiipii kipsaamaan peliä ja heijastuu sitä kautta koko tekemiseen. Tähän nähden ollut ajoittain tosi hyvää peli-ilmettä.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitenkäs ne säännöt menikään uusien pelaajien suhteen, eikös sen pitänyt olla niin, ettei kesken ottelusarjan voi hankkia uusia pelaajia? Ihmettelin vaan tuota Välimaata kokoonpanossa.
 
Mitenkäs ne säännöt menikään uusien pelaajien suhteen, eikös sen pitänyt olla niin, ettei kesken ottelusarjan voi hankkia uusia pelaajia? Ihmettelin vaan tuota Välimaata kokoonpanossa.
Saa hankkia, mutta jossain kohtaa syksyä on raja uusille pelaajille. En muista tarkalleen päivää tai edes kuukautta, mutta joulukuussa saapunut Hirso ei enää saanut edustusoikeutta Kärppiin CHL-otteluissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös