Jalkapallokauden 2016–2017 siirtohuhut & varmistuneet siirrot

  • 93 490
  • 407

Ralph

Jäsen
Tässä odotellaan jännityksellä milloin Juventuksen keskikentällä alkaa tapahtua. Huhuja on sisään ja ulos melkoisesti. Veikkaan, että Juventuksella on ensi kaudella käytössä taas kymmenen keskikenttäpelaajaa, kuten viimeksi. Tämä siksi, että Claudio Marchisio aloittaa kauden sairastuvan puolella, Sami Khediralla on myös vaivaa ja Kwadwo Asamoahin varaan ei ehjästä kesästä huolimatta voi paljoa laskea.

Viime kaudella avauksen nelikko oli Marchisio, Khedira, Paul Pogba ja Juan Cuadrado. Hyökkäävät vaihtarit olivat Hernanes ja Roberto Pereyra, puolustavat Mario Lemina ja Simone Padoin sekä monipuolisemmat Stefano Sturaro ja Kwadwo Asamoah.

Avauksesta on poistunut Englantiin Pogba ja Cuadrado. Tilalle on tullut toiseksi jo Miralem Pjanic, mutta toista odotellaan paljon. Uusimmaksi huhuksi on tullut Isco. Muita on niin monta, ettei jaksa luetella. Axel Witselin siirto siirtyy vissiin vuoden päähän, kun on vapaa agentti.

Vaihtomiehiästä vain Padoin on toistaiseksi poistunut, mutta Hernanesia, Pereyraa ja Leminaa huhutaan paljon poispäin. Sturaroa on viety Lazioon, mutta agentti on ilmoittanut Sturaron jatkavan Torinossa. Asamoah jatkaa myös.

Padoinin tilalle voisi "tulla" Luca Marrone. Vuonna 2009 Juventuksen ykkösmiehistössä debytoinut Torinon oma poika on nykypelaajista neljänneksi pisimpään ollut sopimuspelaaja, mutta paljon Marrone on viettänyt aikaa lainalla ties missä. Pidempään mukana on ollut vain kapteeni Gianluigi Buffon sekä varakapteeni Giorgio Chiellini ja Marchisio.

Jos Lemina lähtee, tilalle voisi tulla Nemanja Matic, jota on huhuttu pitkään Juventukseen, mutta ei ole riittävä avauskokoonpanoon. Ja jos myös Hernanes ja Pereyra poistuu, neljästä viiteen uutta pelaajaa pitäisi saapua. Eli aika monta siihen nähden, että eletään elokuuta.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Vahid Hamboa tai Tim Väyrystä huhuillaan kovasti poronhoitoalueella loppukaudeksi Kokon korvaajaksi Ropsiin. Perjantaina ollaan viisaampia. Maailmanennätys siirtokorvauksessa tuskin menee rikki.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Paddy McNair ja Donald Love siirtyvät Manchester Unitedista nelivuotisilla sopimuksilla Sunderlandiin. Siirtosumma on brittimedian mukaan yhteensä 5,5 miljoonaa puntaa, josta McNairin osuus on n. 5 miljoonaa. Joidenkin tietojen mukaan McNairin siirtosumma voi nousta 7 miljoonaan, jos tietyt pykälät täyttyvät. Omasta mielestäni Unitedilta hyvä suoritus saada McNairista noinkin paljon, sillä hänen näyttönsä Valioliigasta ovat hyvin vähissä. Toisaalta Sunderlandilta ihan potentiaaliset hankinnat, sillä McNair on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata P-Irlannin majussa jo 11 kertaa ja oli mukana myös kesän EM-kisoissa vaikka jäikin siellä vähille minuuteille.

Myös Adnan Januzajta ollaan huhuttu voimakkaasti Sunderlandiin. Kyseessä olisi ilmeisesti lainadiili, sillä United ei ole halukas luopumaan Januzajsta vielä pysyvästi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odottamattomien, ns. mitä helvettiä -siirtojen kategoriaan menee Rafael van der Vaartin tuore siirto Tim Sparvin ja Markus Halstin ja mikä ettei nuoren Kaan Kairisenkin jengikaveriksi Tanskan Superligaan ja FC Midtjyllandiin.

Jotain taustojahan siellä taisi olla vaikuttamassa henkilökohtaisen elämän puolella, mutta kuitenkin noilla uran taustoilla olisi uuden seuran uskonut löytyvän esim. Saksasta tai Hollannista tai mikä ettei rahastusmielessä sitten jostain ns. huumorimies... eikun siis rahamiesten sarjoista.

Kova siirto kuitenkin, vaikkei vanha Zlatanin bestis uransa ihan huipulla enää olekaan.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Myös Adnan Januzajta ollaan huhuttu voimakkaasti Sunderlandiin. Kyseessä olisi ilmeisesti lainadiili, sillä United ei ole halukas luopumaan Januzajsta vielä pysyvästi.
United vahvisti hetki sitten omilla sivuillaan Januzajn siirron, eli koko kauden mittainen lainapesti Sunderlandiin kyseessä.
 

Ralph

Jäsen
EM-kisojen rankkaristepeillään tunnetuksi tullut Juventus-hyökkääjä Simone Zaza on pian Wolfsburgin pelaaja. Hinnaksi yhden kauden Juventuksessa neloshyökkääjänä pyörineelle Zazalle tulee 25 miljoona euroa.

Ja tuon samaisen 25 miljoonaa euroa Juventus tarjoaa Interille kroatialaisesta keskikenttäpelaajasta Marcelo Brozovicista. Tästä 23-vuotiaasta Brozovicista on kiinnostunut Valioliigasta Liverpool ja Arsenal.

Juventus on jo hommat kärikiäijän sarjakakkoseksi tulleesta Napolista sekä kolmosesta AS Romasta, joten hyvin toimisi hankinta myös nelosesta eli Interistä.

Juventus taistelee molempien milanolaisten kanssa alle parikymppisistä eteläamerikkalaisista. Juventuksen ja Interin väännöstä Gabigolista olen jo kirjoittanut, mutta nyt Juventus vääntää AC Milanin kanssa uruguaylaisesta Rodrigo Bentancur. Keskikentällä pelaava Bentancur on nyt Boca Juniorissa.
 

Ralph

Jäsen
Inter on ilmeisesti kertonut, että voi myydä Marcelo Brozovicin, mutta ei Juventukseen. Joukkueen rakentaminen jätetään Torinossa nyt liian viime tippaan.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool

Ralph

Jäsen
Juan Cuadradon paluusta Italiaan on oltu pidempään hiljaa, mutta nyt nostaa päätään taas huhu paluu Torinoon. Juventus tahtoisi lainata täksikin kaudeksi Chelsealta Cuadradon, mutta nyt osto-optiolla. Tilanne on auki, mutta todennäköisenä pidän, että Cuadrado jatkaa Juventuksessa.

Roberto Pereyra lähtee Watfordiin ja nyt odotellaan vain siirron varmistumista. Näin ollen ainakin yksi toinen keskikenttäpelaaja saapunee Juventukseen. Blaise Matuidista on viime päivinä kirjoitettu, mutta nyt PSG:n uskotaan pyytävän jopa 40 miljoonaa hänestä. Marcelo Brozovic on toinen mainittu, mutta Interin on ilmoitettu myyvän Brozovicin minne tahansa paitsi Juventukseen.

Serie A alkaa huomenna. Ei muutakaan ketjua nyt ole, niin ilmoitetaan, että ennakkosuosikki on jälleen yksin Juventus. Takaa kyttää kolmikko Inter, Napoli ja Roma, joiden jälkeen tulee Fiorentina, Lazio ja Milan. Näiden seitsemän lisäksi Sassuoloa ja Torinoa pidän mahdollisena top-6-joukkueena eli taistelevan paikasta Euroopan kentille seuraavaksi kaudeksi.
 

Ralph

Jäsen
Ranskalaislähteiden mukaan Blaise Matuidi on valmis siirtymään Juventukseen, mutta siirtosummasta pitää vielä PSG:n ja Juven keskustella. Samoin Juan Cuadrado on muuten valmis, mutta lainan yksityiskohdista väännetään.

Simone Zazan kintereillä on nyt Napoli ja West Ham, kun siirto Wolfsburgiin ei toteutunutkaan. Turhake Paolo De Ceglie on siitymässä Anderlechtiin tai Cagliariin. Hernanes lähtenee johonkin ja vaikkei lähtisi, ei mahdu Mestarien liigan kokoonpanoon kasvattajaseurakiintiön vuoksi.

Gabigol on nyt vahvimmin siirtymässä Interiin. Siirto, minne tuleekin, tapahtunee vasta tammikuussa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Onpas tämä ketju hiljentynyt, vaikka siirtoikkunan viimeiset eli vilkkaimmat päivät ovat käynnissä. Listataan tännekin nyt muutamat Barcelonan viime päivien siirrot: Claudio Bravo siis Man Cityyn ja tilalle Jasper Cillesen Ajaxista. Paco Alcacerin ostaminen Valenciasta (noin 30 milj.) on virallista julkistusta vaille ja toiseen suuntaan siirtyy Munir El-Haddadi vuokralle. Alcacerin myynti ilmeisesti aiheuttaa riitoja Valencian sisällä, mikä lehdistön mukaan on syy kaupan julkistamisen viivästymiseen.

Lisätään vielä, että ilmeisesti Arsenal aikoo vuokrata pois Wilsheren. WBA hankki Chadlin Spursista. Southampton maksoi 15 miljoonaa puntaa Lillelle Sofiane Boufalista. Hart on Torinon lääkärinkokeissa tänään, menossa vuokralle.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Southampton maksoi 15 miljoonaa puntaa Lillelle Sofiane Boufalista.
Todella hyvä hankinta Southamptonilta. Kyseessä on aivan mielettömän taitava kaveri joka tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia valjun laitapakeille. Haiskahtaa vähän tämän kauden Payetilta, ja vuoden päästä isommat seurat katuvat Payetin tapaan etteivät hankkineet häntä tänä kesänä suht halvalla.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Sky Sportsissa jotain huhua, että Chelsea tehnyt 30+ tarjouksen David Luizista :D
 

Ralph

Jäsen
Axel Witsel on sittenkin siirtymässä Juventukseen. Italiasta ja Belgiasta kantautuu sellaista viidakkorummun pärinää, että tänään (keskiviikkona) Witsel saapuu lääkärintarkastukseen Torinoon. Myös Juan Cuadradon siirtyminen Juventukseen nostaa taas päätään, mutta katsotaan taas eteneekö lainkaan.

Puolustava keskikenttäpelaaja Luca Marrone siirtyi tällä kertaa lainalle Belgiaan Zulte Waregemiin. Torinon oma poika on debytoi kesällä 2009 Juventuksessa, mutta virallisia otteluita takana on vasta 15 kasvattajaseurassaan. Nyt siirtyi viidenteen joukkueeseen lainalle ja ensi kertaa Italian rajojen ulkopuolelle.

Torinon toisesta joukkueesta on tietenkin mainittava, että Joe Hart siirtyi sinne lainalle. Manchester City maksaa 70 prosenttia Hartin palkasta, joten melko halvalla Torino pääsee saadakseen kelpo maalivahdin.

Ja Inter voitti taistelun Gabriel Barbosasta eli Gabigolista. Viisivuotisen sopparin solmi Milanon parempaan.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ja pois Arsenalista Jack Wheelchair? Näillä näkymin paikallisseura Crystal Palace, mutta myös Bournemouth mahdollinen.
Jos ei vemppaile, on ehdottomasti vahvistus kummallekin seuralle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tottenham havittelee Newcastlesta Moussa Sissokoa. Spurs ilmeisesti tarjonnut £16m, ja Newcastle haluaisi £30m.

Tottenham make Moussa Sissoko bid on Deadline Day - Sky sources | Football News | Sky Sports

Toiv. saataisiin tänään tuohon lopullinen niitti... Emmanuel Riviere lähtee Newcastlesta vuoden lainalla Osasunaan. Ei tule ikävä... Muualla taasen Wilfried Bony Stoken lääkärintarkastuksessa huhujen mukaan. Vuoden lainasta olisi kyse.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Joku voisi käydä nykäisemässä Wengeriä hihasta ja kertoa, että siirtoikkuna on auki koko kesän, ei vain parina viimeisenä elokuun päivänä. Toki hyvät vahvistukset Arsenal sai mutta olisivat varmaan olleet enemmän hyödyksi, jos olisivat olleet Arsun miehiä jo kuukauden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös