NFL offseason 2016

  • 33 393
  • 208

Rocco

Jäsen
Mitä nyt lueskellut, niin Detroitin draftiin ollaan hyvinkin tyytyväisiä ja omaan silmään näytti ihan oikeille paikoille tulleen vahvistuksia. Vielä ensi kauden helpohko otteluohjelma ja loppukauden hyvä vire, niin voi odotella playoff-paikkaa suht realistisesti.
Kyllä. Vaikkei Detroit suoranaisesti ollutkaan draftin voittaja, niin kärkivaraukset käytettiin viisaasti, ja varattiin luotettavia ja riskittömiä pelaajia oikeille pelipaikoille. Viidestä kärkivarauksesta neljä käytettiin linjoihin, mikä oli erittäin tarpeellista Detroitissa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Steelersin draft tuotti seitsemän pelaajaa, joista viisi on puolustajia. Suurimmat odotukset kohdistuvat kolmeen ensimmäiseen varaukseen: CB Artie Burns, S Sean Davis ja DT Javon Hargrave. Kaikki kolme ovat hyviä prospekteja, mutta kaikilla on omat kysymysmerkkinsä, eikä heistä oikein voida vielä sanoa mitään konkreettista. Toisaalta näinhän se on kaikkien muidenkin varattujen pelaajien kanssa, lopullista arvioita ei voida tehdä kuin joskus parin-kolmen vuoden päästä. Itselleni jäi hieman karvas maku draftista, sillä ykköskierroksella oma suosikkini William Jackson III meni juuri edeltävällä pickillä Bengalsiin. Tästähän jo Steelers fanit ovat vetäneet johtopäätöksen, että Bengals valitsi Jacksonin vain vittuillakseen Steelersille, mutta ehkä tuossa nyt ei kuitenkaan ollut ainakaan pelkästään siitä kyse. Nyt kun tuota on rauhassa miettinyt niin Burnsilla on kenties jopa enemmän potentiaalia nousta huippucorneriksi, mutta tuolloin yön tunteina kun Jackson meni edellisellä pickillä niin kyllä siinä itseltä ainakin muutama kirosana ilmoille pääsi.

Artie Burns oli siis Steelersin ykkösvaraus (25.overall). Ennen draftia mitä Burnsista olin lukenut niin hän ei todellakaan kuulunut omiin suosikkeihin. Mutta nyt muutaman nukutun yön jälkeen tuo pick on alkanut maistumaan hieman paremmalle, vaikka Burnsilla onkin valitettavan pitkä matka nousta NFL-tason aloittavaksi corneriksi. Hyvää hänessä on huikea fysiikka, nopeutta riittää ja pituuttakin ihan hyvin. Huonoa taas on se, että hän on pelaajana hyvin raakile. Hän oli yliopistossa kahden lajin urheilija, jefun ohella hän kilpaili yleisurheilussa paraatilajinaan pika-aidat. Tuo panostus kahteen lajiin on väkisinkin hidastanut hänen kehitystään jenkkifutaajana, mutta on toisaalta osoitus hänen urheilullisuudestaan. Burnsin soveltumista Steelersin schemeen on myös kyseenalaistettu sillä Burns on profiililtaan bump and run/press -tyyppinen corner, kun taas Steelers on yleensä pelannut enemmän alue- kuin miespuolustusta. Aika näyttää miten Burns kehittyy, Steelersilla on kohtuullisen hyvä track record ykköskierrosten varausten kanssa, joten luotetaan nyt Colbertiin ja Tomliniin tässä vaiheessa.

Kakkoskierroksella Steelersin haaviin tarttui Sean Davis Marylandin yliopistosta. Tästä pickista olen todella innoissani ja Davisista voi hyvinkin kehittyä fanien suosikki Pittsburghissa. Davis on draft listoilla merkattu kulmapuolustajaksi, mutta on tosiasiassa safety ja sellaisena hänet myös Steelersiin varattiin. Mitä olen Davisin highlight videoita YouTubesta katsonut niin kaveri on kunnon taklauskone. Hänestä näkee heti, että tykkää taklata eikä todellakaan väistele noita kontaktitilanteita. Coveragessa hän on hieman hukassa ajoittain, mutta safetyna tuo ei ole niin suuri ongelma, sillä harvoin hän joutuu laitahyökkääjiä 1vs1 vartioimaan. Tight endeja vastaan hänen pitäisi pärjätä ihan hyvin, koska on suht kookas ja fysiikaltaan draftin parhaimpia takapuolustajia.

3.kierroksella Steelers varasi DT Javon Hargraven South Carolina Staten yliopistosta. Kyseessä on FCS -tason koulu (2.korkein taso), joten hyppy NFL:ään tulee olemaan iso, mutta Hargrave oli dominoiva pelaaja yliopistossa ja pärjäsi hyvin myös Senior Bowlissa, jossa vastassa oli parempia pelaajia. Hargravelle on tarjolla Pittsburghissa aloittavan NT:n rooli, mutta valmennusjohdon kommenteista päätellen häntä tullaan peluuttamaan myös muilla pelipaikoilla. Hargrave loisti yliopistossa nimenomaan pass rusherina eikä niinkään perinteisenä nosena (run stuffer), joten ilmeisesti hän tulee saamaan peliaikaa myös 3rd downeilla.

Loput Steelersin varaukset olivat OT Jerald Hawkins, LB Travis Feeney, WR/PR Demarcus Ayers ja LB Tyler Matakevich. Hawkins oli 3v-startteri RT/LT paikoilla LSU:ssa, joten lupauksia herättävä pelaaja kyseessä. Colbertin kommenttien mukaan hänen olisi kannattanut jäädä vielä vuodeksi kehittymään collegeen, joten rookie-kausi tulee hänellä luultavasti olemaan opettelua NFL:ssa. Mutta tosiaan tuo tausta LSU:ssa on todiste siitä, että lahjoja hänellä löytyy, sillä ihan kuka tahansa ei LSU:n tasoisessa koulussa pelaa aloittavana linjamiehenä. Travis Feeney on huippu-urheilullinen tukimies, joka veti todella kovat lukemat tauluun Combinessa. Hän on pelannut pääosin ulompana tukimiehenä, mikä 3-4 systeemissä tarkoittaisi ensisijaisesti pass rusherin roolia, mutta Feeney on enemmän ns. yleispelaaja eikä mikään varsinainen pass rush spesialisti. Feeneyn nopeus ja taklaushalukkuus tekevät hänestä hyvän special teams -pelaajan ja se lieneekin hänelle se ykkösprioriteetti tulokkaana. 7.kierroksen varaukset Ayers ja Matakevich on enemmän tai vähemmän "toivotaan parasta" tyyppisiä pickeja, joille pelkkä joukkueeseen mahtuminen olisi urotyö. Ayers on perinteinen pienehkö WR, jonka peli perustuu nopeuteen ja sähäkkyyteen. Hän on myös huippuluokan potkunpalauttaja ja tällä ominaisuudella hänen täytyy paikka kokoonpanosta ottaa, sillä receiverina hänellä tuskin rahkeet NFL-tasolla riittää. Matakevich oli todella ansioitunut college-pelaaja, joka voitti mm. Bednarik ja Nagurski -palkinnot yliopistossa (kaksi todella arvostettua palkintoa), mutta hänellä ei valitettavasti taida fysiikka riittää NFL-tasolle. Kuitenkin hyvä kokeilu 7.kierroksella, sillä sydäntä ja asennetta Matakevichilla riittää, ja tuon tyylisiä pelaajia ei koskaan kannata aliarvioida.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Sitten päästään QB:n varaaamiseen. Cowboys yritti aivan tosissaan päästä takaisin ekalle kierrokselle ja oli kovasti Paxton Lynchin perässä. Jerry oli ilmeisesti jossain vaiheessa jo luullut, että homma on selvä? Jälkikäteen Jerry on kovasti harmitellut kun ei maksanut "ylihintaa" Lynchin hankkimisesta. Mississippin Dak Prescott sieltä sitten napattiin/saatiin. Tämä on useamman vuoden projekti ja mikäs siinä on pari-kolme vuotta kasvaa ja opetella Romon ohjauksessa. Prescott on iso ja vahva sekä pystyy juoksemaan pallon kanssa itse. Heittotarkkuudessa on ilmeisesti aika paljon petrattavaa sekä jotain kentän ulkopuolisia juttuja taitaa olla? Noh, katotaan mitä tulee ja eiköhän Kellen Moore ainakin toistaiseksi ole Romosta seuraava?
Varmaankin delete luit jo tuon MMQB:n jutun Cowboysin draftista? Harvinaista behind the scenes -matskua, harvoin joukkueet noin avoimesti kertovat omista draft -kuvioistaan. Hieman tuo nyt vaikuttaa siltä, että Cowboys joutui draftissa tyytymään varasuunnitelmiin, kun eivät saaneet ykkösvaihtoehtojaan (Lynch, Ogbah), mutta tuskin Dallas oli ainoa joukkue jolle näin kävi, he vain ovat ainoita ketkä myöntävät sen julkisesti. Ainakin Steelers oli samassa veneessä, kun William Jackson 3 vietiin nokan edestä pahimpaan kilpailijaan. Puhtaasti faninäkökulmasta on viihdyttävä poikkeus, kun jokin seura avoimesti kertoo ketä he tavoittelivat, yleensähän näitä salaillaan kuin tärkeimpiä valtiosalaisuuksia. Tätä sitten voidaan seurata seuraavien vuosien aikana, että miten nämä pelaajat kehittyvät, sen perusteella voidaan suhteellisen suoraan tehdä johtopäätökset, että oliko Cowboysin draft vuosimallia 2016 onnistunut vai ei.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Perataanpas sitten vähän Carolina Panthersin draftia.

Ensimmäisellä kierroksella varattiin Louisiana Techin monsteri (323paunaa) DT Vernon Butler. Ulkopuoliselle ehkä pienoinen yllätys kun ottaa huomioon että esim. Heisman voittaja RB Henry oli vielä silloin vapaana. Mutta Gettlemanin tuntien loppujen lopuksi odotettu varaus. Carolinan etuseiska on mielestäni tämän jälkeen paras NFL:ssä. Paine tulee olemaan melkoinen kun Rivera voi pitää miehet tuoreena kentällä kierrättämällä. Gettlemanin filosofiaan kuuluu se että isot miehet edessä on ne jotka ratkaisevat voiton tai tappion.

Toisella ja kolmannella kierroksella varattiin sitten Samfordin CB James Bradberry ja West Virginian CB Daryl Worley. Josh Normanin ulostamisen jälkeen odotettuja valintoja. Molemmat isoja ja ulottuvia ja tottuneet pelaamaan aluetta.

Neljännen kierroksen varaus meni Clevelandiin Worley kaupassa ja viidennellä kierroksella varattiin taas ehkä hieman yllättäen Oklahoman CB Zach Sanchez. Pienikokoisempi kuin edellä varatut, mutta kahdelta viimekaudella tilillä 13 intteriä.

Viimeisellä kierroksella varattiin sitten Montana Staten TE Beau Sandland. Riveran vaatimuksiin kuuluu hyvä blokkipeli ja sitä kautta juoksupelin tukeminen. Olsenin takana on varmasti parhaita paikkoja kasvaa ja oppia.

Draftin jälkeen allekirjoitettiin vielä sopimukset seitsemän varaamattoman pelaajan kanssa. Nimekkäimpänä ehkä Duken LB/S Jeremy Cash. Voitti kuitenkin ACC vuoden puolustuspelaaja palkinnon viimevuonna ennen erästä Jalen Ramseytä. Verrattu useasti Kam Chancelloriin.

Monen mielestä ehkä pettymys drafti mutta lähtökohdat huomioonottaen mielestäni erinomainen. Carolina on kuitenkin hyvin kokonaisvaltainen joukkue millä ei varsinaisia reikiä joukkueessa ollut. Hyökkäykseen Cam saa parhaan aseensa, Kelvin Benjaminin takaisin ja tämän draftin jälkeen puolustus on entistä syvempi. En näe mitään syytä etteikö Panthers voisi toistaa Super Bowl esiintymisensä myös tällä kaudella.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Varmaankin delete luit jo tuon MMQB:n jutun Cowboysin draftista?
Itse asiassa en ollut tuota juttua lukenut. Todella mielenkiintoinen kurkistus kulissien taakse. Tuo Baltimore treidin mahdollisuus oli minulle uutta tietoa, mutta muuten artikkelissa esiintyneet asiat oli suurin piirtein tiedossa. Toki ei ihan noin tarkasti miten ne tuossa esitettiin. Jerry Jones ei saanut haluamaansa, mutta se ei ole välttämättä huono asia? Kuten sanottua, aika näyttää miten drafti sitten oikeasti meni.

Edit. Jos ei jaksa MMQB juttua lukea, niin kerrotaanpa seuraavaa: jos Baltimore treidi olisi onnistunut ja sitä kautta Cowboys olisi pystynyt tarjoamaan Seattlelle paremman diilin kuin Broncos, niin Zeke Elliott ja Paxton Lynch olisivat Cowboys paidassa. Mutta jos ja jos...
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Ihan mielenkiinnosta katsoin miten Tennessee Titans selvisi draftista. Hehän saivat ykkösvarauksensa kauppauksesta todella monta varausta, millä voivat todella hyvin rakentaa pohjaa tulevaisuuden menestysjoukkueelle. Useimmat arviojat pitävät varausta Tennesseen kannalta vähintääkin hyvänä. Pakko sen on ollakin, sillä noin monella varauksella yksi mahdollinen missi hyväksytään ja ohitetaan olankohautuksella.

Kokonaisuutena draftia voi pitää onnistuneena. Isot aukot saatiin paikattua, muutamalle pelipaikalle saatiin syvyyttä, ja kaikki pelaajat ovat ns. valmiita NFL-tasolle, eikä kenenkään kohdalla tarvitse odotella paria vuotta kehitystä ja oppimista.

- Jack Conclin, 8 overall, Michigan State, OT

Tennessee teki kaupan, ja sai itselleen 8. varauksen Clevelandilta. Tällä numerolla varattiin paikkausta tärkeimpään paikkaan, hyökkäyksen linjaan. Vaikka Tunsil oli vapaana, Conclin on vähän fyysisempi ja ilkeämpi, mitä tekninen Tunsil on. Conclin ei saanut aikanaan yhtään värväyskirjettä yliopistoilta, joten hän meni Michigan Stateen walk-on -pelaajana, ja yhtäkkiä olikin muutaman kauden aloittavana pelaajana linjassa.

- Kevin Dodd, 33. overall, Clemson, DE/OLB

Dodd on kookas puolustusen endi, kenestä tehdään 3-4 puolustukseen outside pass rusher. Joskus nämä siirrot onnistuvat erinomaisesti (DeMarcus Ware) mutta joskus tulos on heikko. Silti heikoimmillaankin Dodd tulee olemaan todella hyvä juoksupuolustaja, ja aiheuttaa varmasti ongelmia vastustajan hyökkäyksen linjalle.

- Austin Johnson, 43. overall, DT, Penn State

Johnson tulee varmasti olemaan puolustuksen keskellä luotettava työhevonen, kuka sitoo varmasti joka downilla itseensä kaksi hyökkäyksen linjamiestä. Hyvä valinta, vaikka ei välttämättä ollutkaan akuutein tarve tässä vaiheessa, mutta tekee puolustuksesta paremman.

- Derrick Henry, 45. overall, RB, Alabama

Henry valahti aika alas valinnoissa, mutta ehkä ihan syystäkin. Näin isokokoiset RB:t eivät ole ihan kärkilistalla heittopainotteisessa nyky-NFL:ssä. Lisäksi kun Tennesseellä on juoksupeli aika hyvässä mallissa, mutta nyt ainakin on keskushyökkääjänkin tontilla kaksi vaihtoehtoa erityyppisiin pelitilanteisiin. Henry ehkä juoksee short yardage -pelit, ja murjoo puolustustusta, mikä taas avaa Murraylle ja Mariotalle juoksutilaa.

- 64 Kevin Byard, 64 overall, FS, Mid Tenn State

Oman osavaltion poika pienestä koulusta. Aika lyhyt, mutta vanttera ja hyvin peliä lukeva takamies. Hänet oli rankattu yhdeksi draftin parhaiksi valinnoiksi 3-4 kierroksille, ja niin vaan hänet aikaisin myös napattiin. Tosi hyvä heittopeleissä, ja täytti ison tarpeen Titansin takakentällä.

- Tajae Sharpe, 140. overall, WR, Massachusetts

Erittäin varmakätinen laitahyökkääjä, kuka on ollut todella tehokas omassa koulussaan. Ei ole mitenkään häikäisevä, mutta pääsee vapaaksi, osaa lukea puolustusta, eikä pudottele palloja.

- LeShaun Sims, 157. overall, CB, Southern Utah

Tämän miehen Tennessee halusi, koska teki kaupat alaspäin. Erittäin atleettinen korneri, kuka osaa jo valmiiksi pelata NFL-pelityylistä peliä. Pelasi alemmalla divisioonatasolla yliopistossa, eli ei ole juurikaan kohdannut aivan huippulaitahyökkääjiä, mutta tasoa jenkeissä on juuri hyökkäyksen puolella taitopelipaikoilla. Ehkä vielä vähän matkaa aloittavaksi pelaajaksi, mutta saa taatusti peliaikaa jo avauskaudellaan.

- Sebastian Tretola, 193. overall, OG, Arkansas

Tennesseen tyylinen ilkeä hyökkäyksen linjamies on parhaimmillaan juoksupeleissä. Iso ja vahva, mutta ei kovinkaan liikkuva. Tuo syvyyttä linjaan, ja miksei voisi olla jopa aloittava. Pelannut kuitenkin koko uransa maan kovimmassa yliopistokonferenssissa, eli paljon tulevia NFL-linjamiehiä on vastassa ollut.

- Aaron Wallace, 222. overall, LB, UCLA

Wallace on vähän jäänyt paitsioon, koska UCLA on viime vuosina tuottanut lukuisia kovia tukimiehiä. Hyvät raamit ja liike, mutta toistaiseksi ei aloittavaksi pääse.

- Kalan Reed, 253 overall, CB, Southern Miss

Jälleen yksi hyviä tilastoja yliopistossa tehnyt pelaaja. Vaikka hän olikin draftin Mr. Irrelevant, hänellä on kaikki avaimet olla aloittava pelaaja heittopuolustuksessa. Tosi paljon maahanlyöntejä, ja heittojen onnistumisprosentti häntä vastaan on ollut alhainen.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kun täällä aikaisemmin analysoitiin joidenkin joukkueiden otteluohjelmia, niin minäkin analysoin Packersin otteluohjelman omasta näkövinkkelistäni. Viime kautiseen verrattuna otteluohjelma on merkittävästi parempi. Viime kaudella suurin osa vieraspeleistä oli länsirannikolla tai lännessä (ulkomuistista Seattle, Arizona ja muistaakseni Denver). Lähin itä-rannikkoa (lue: NYC) ollut peli taisi olla Carolinassa (~tuhat kilometriä), joten voidaankin sanoa että otteluohjelma oli surkea.

Tänä vuonna Packers sitävastoin pelaa Marraskuussa viikon välein ensin Washingtonissa 20.11. ja sitten Philadelphiassa 28.11., joten reissu lähti toteutukseen. Lentoja saa syksylle 400 eurolla ja liput ovat reilun satasen (tai kaksisataa riippuen lopullisista istumapaikoista). Onko jollakulla vinkkejä Landoverista tai Lincolinista stadioneina? Eikai Philadelphiassa saa turpaansa, jos sattuisikin hieman vastajoukkuetta kannustamaan (onhan kyseessä veljellisen rakkauden kaupunki)?

Sitten vaan odottelemaan NHL:n otteluohjelmien julkaisemista.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Kesätervehdys palstalle!

Alkaa hiljalleen lähestyä taas se aika vuodesta, kun joutuu tekemään päätöksen melkoisen suolaisen hintaisen Game Passin ottamisesta vai jättämisestä. Tänä vuonna ei ilmeisesti ole tulossa erillistä season tai team passia, vaan on ainoastaan tuo myös playoffit kattava Season Plus, lähtöhinnaltaan 239,99 euroa. Parina aikaisempana vuotena on tässä heinä-elokuun paikkeilla tullut alekoodi, ja jos sellainen 10-15 %:n alennus tulisi tänäkin vuonna, niin ostamista ei ainakaan itseni tarvitsisi kahteen kertaan miettiä. Jos kenelläkään tulee tietoon toimivaa koodia, niin olisi hienoa, jos laittaisitte jakoon. Itsekin lupaan niin tehdä, mikäli sellaisen satun löytämään.

Mutta kuten aiempinakin vuosina, niin hieman helpotusta luottokorttilaskulle saa VPN-palvelun avulla, vaikkei alennuskoodia tänä vuonna tulisikaan. Mikä parasta, F-Securen erinomaisen Freedomen avulla sen voi tehdä turvallisesti ja ilmaiseksi (14 päivän koejakson aikana). Laittamalla esimerkiksi Puolan sijainnikseen, hinta putoaa 179,99 euroon. Tämä näytti olevan Freedomen tarjoamista sijainneista edullisin, en tiedä olisiko esim. Brasiliasta tai Romaniasta mahdollista saada vielä halvempi hinta. Pienen ylimääräisen lisäsäästön saa käyttämällä puntaa valuuttana, jolloin hinta asettuu 144,99 puntaan eli tämän hetken kurssilla noin 173 euroon. Ruotsin kruunua käyttämällä hinnaksi tulee 1629,99 kruunua, joka tämän päivän kurssilla on myös n. 173 euroa. Loppuun mainittakoon, että ainakin aiempina vuosina VPN:ä on tarvinnut käyttää vain maksuvaiheessa, mutta toki tähän liittyy riskinsä, sillä tokihan NFL.com voi milloin vain muuttaa sääntöjään. Melkoisen murheen aiheuttaisi, jos esim. kyseistä sijaintia joutuisi käyttämään aina ottelua katsoessa, eli en voi suositella kikkaa niille, jotka haluavat niin sanotusti pelata varman päälle.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Kesätervehdys palstalle!

Alkaa hiljalleen lähestyä taas se aika vuodesta, kun joutuu tekemään päätöksen melkoisen suolaisen hintaisen Game Passin ottamisesta vai jättämisestä. Tänä vuonna ei ilmeisesti ole tulossa erillistä season tai team passia, vaan on ainoastaan tuo myös playoffit kattava Season Plus, lähtöhinnaltaan 239,99 euroa. Parina aikaisempana vuotena on tässä heinä-elokuun paikkeilla tullut alekoodi, ja jos sellainen 10-15 %:n alennus tulisi tänäkin vuonna, niin ostamista ei ainakaan itseni tarvitsisi kahteen kertaan miettiä. Jos kenelläkään tulee tietoon toimivaa koodia, niin olisi hienoa, jos laittaisitte jakoon. Itsekin lupaan niin tehdä, mikäli sellaisen satun löytämään.

Joka vuosi sitä tulee aluksi kauhisteltua hintaa. Sitten kun ensimmäisen viikon sunnuntaina laittaa RedZonen päälle ja katsoo seuraavat kuusi tuntia katkeamatonta TD tulvaa, huomaa että hinta on jokaisen maksamani sentin arvoinen! :D
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nelosen lajeista poistunut NFL. Tai oli siellä joku maininta vaahteraliigan yhteydessä, muttei mitään muuta. Tietääkö joku onko se poistunut kokonaan neloselta?

Kiitos
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Lukeehan siellä edelleen lajivalikoimassa NFL + vaahteraliiga.

Itselle tuli gamepassista tiedote, että joukkuekohtaista passia ei enää saa mutta täksi kaudeksi saan season plus paketin samaan hintaan kun aikaisemmin pelkän Follow your team passin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Lukeehan siellä edelleen lajivalikoimassa NFL + vaahteraliiga..

Joo mutta kun klikkaa sieltä alta niin ei löydy muuta kuin vaahteraliigasta infoa. Ja alempana olevissa kuvakkeissa urheilulajit on vain Vaahteraliiga.

Viasatin kohdallakaan ei osattu vielä kesäkuussa kertoa mihin tahtiin näkyy, mutta oletettavasti tämän uuden Viasat jalkapallo - kanavan lanseeraus turvaa myös hyvin NFL:n näkyvyyden (viime vuonnahan tuli 5 peliä viikossa).
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Joka vuosi sitä tulee aluksi kauhisteltua hintaa. Sitten kun ensimmäisen viikon sunnuntaina laittaa RedZonen päälle ja katsoo seuraavat kuusi tuntia katkeamatonta TD tulvaa, huomaa että hinta on jokaisen maksamani sentin arvoinen! :D

Joo näinhän se on. Tämä kesä on hyvää irtiottoa lajista ja kun preseason käynnistyy niin huomaa kuinka Gamepassista tulee katsottua muutakin kuin pelit. Hyvä puolihan tuossa on että maksun saa jaettua neljään osaan ja täten hinta ei tunnu niin pahalta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Hyvä puolihan tuossa on että maksun saa jaettua neljään osaan ja täten hinta ei tunnu niin pahalta.

Kerralla maksettuna 240 euroa, osamaksuineen 4 x 75 euroa = 300 euroa. Mietin itsekin jakaa se neljään osaan, mutta taidanpa kuitenkin kaivaa tuon kerralla maksun rahat jostain.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Tuleviksi Super Bowl-kaupungeiksi valittu Losi, Miami ja Atlanta. Minkä helvetin takia Super Bowl täytyy aina viedä Kaliforniaan ja Floridaan? Tuo on perseestä, että pohjoisen seurat eivät saa noita järjestettäväkseen. Missä on tasa-arvo?
Jos muut pleijari-pelit voidaan pelata pakkasessa, niin kyllä Super Bowlkin voidaan. Sää kuin sää, ihmiset tulevat paikalle, ja jotkut parhaista peleistä on pelattu nimenomaan pakkasessa. New York kokeilu onnistui hyvin, joten lisää näitä.
Mieluummin Super Bowl esim. Lambeau Fieldilla kaameassa pakkasessa ja lumisateessa kuin jossain sisähallissa. Jalkapalloa kuuluu pelata ulkona ja kaikissa keleissä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eikös Minnesotassa pelata Super Bowl 2018 uudella stadionilla?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Se on kato näitä katettuja tissipostistadioneita, ei lasketa joissakin todellisuuksissa.
Ei pelkästään katettu, vaan stadionilta löytyy lasikatto ja sisällä on lämmin. En olisi kyllä uskonut että Minnesota sortuu rakentamaan sisähallin.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Ei pelkästään katettu, vaan katto tullaan Super Bowlissa lyömään kiinni ja sisällä tulee olemaan lämmin.

Vähemmän yllättäen et tätäkään asiaa tiennyt. U.S. Bank Stadiumin katto on ihan paikallaan pysyvää sorttia.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Vähemmän yllättäen et tätäkään asiaa tiennyt. U.S. Bank Stadiumin katto on ihan paikallaan pysyvää sorttia.
Oletin että aukeaa, kun on lasikatto, mutta ei näköjään. Ihme ettei fanit ole noussut parrikadeille. Green Bayn-faneilta on ainakin luvassa kuittailia kylmää pelkääville minnesotalaisille.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Oletin että aukeaa, kun on lasikatto, mutta ei näköjään. Ihme ettei fanit ole noussut parrikadeille. Green Bayn-faneilta on ainakin luvassa kuittailia kylmää pelkääville minnesotalaisille.

Niin. Mitään lasikattoahan ei ole Minnesotassa, ei tule olemaan Los Angelesissa, eikä ole (ainakin joskus) rakastamallasi Allianz Arenalla, vaan näiden stadioneiden katot ovat ETFE-muovia.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oletin että aukeaa, kun on lasikatto, mutta ei näköjään. Ihme ettei fanit ole noussut parrikadeille. Green Bayn-faneilta on ainakin luvassa kuittailia kylmää pelkääville minnesotalaisille.

Minnesotassa on kumminkin pelattu katon alla jo vuodesta -82 joten vähän myöhäistä kuittailla. Super Bowl paikkakunnan valintaehdoissa on 10 asteen lämpötilaraja ("expected daily high") joten ilman kattoa sitä ei pohjoisessa pelailla. Eikä juuri muuta kuin uunituoreilla stadioneilla silloinkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös