Su 22.5.2016 Otteluseuranta (15. kisapäivä, mitalipelit)

  • 126 912
  • 1 654
Tila
Viestiketju on suljettu.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Miksi tässä pitää jotain syntipukkeja etsiä? Kanada oli tänään yksinkertaisesti parempi.
 

Histo

Jäsen
Sama juttu kuin 1992, 1999, 2001 ja 2006. Loistava turnaus viimeiseen peliin asti ja sitten finaalissa ei oikein lähde. Kanada tosin pelasi erinomaisesti, mutta olisi luullut, että jotain eväitä olisi tuohon prässiin löytynyt.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä pelissä viimeistään näkyi, että Suomen puutteet oli puolustuksen kiekollisuudessa. Hyökkääjät ei saa kiekkoa lapaan, niin paha tehdä maaleja.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Koko jääkiekkomaailma juhlii tänään iloisen ja hyökkäävän jääkiekon voittoa negatiivisesta sumppukiekosta! Leijonat voisi ottaa mallia Kanadasta miten ns. isojen kiekkomaiden pitäisi pelata, kun johtoasemassakin 3.erässä jatkoivat pelaamista eivätkä alkaneet sumputtaa.
Vieläkö se alkusarjan Kanada-voitto lämmittää jatkiksen karjalalakkeja, kun sitä silloin niin ilakoitiin Kanadan tappiota ja Kanada-ketjussakin käytiin huutelemassa. Tamin sanoin: "Win the right games".
Isossa paikassa kaiken maailman laineet katoaa kuvasta täysin, kun supertähdet McJesus ja Duchene vasta rupeaa pelaamaan. Saukkosta lainaten: "Onko lisättävää".
PS. toivottavasti raadissa osataan kattoa muutakin kuin pistepörssiä, ja jenkkien Hanifin palkitaan ansaitusti kisojen parhaana pakkina.


Yhtä huono Suomi on ollut kuin alkusarjassa. Kanada ripauksen parempi, mutta Talbot paljon parempi. Suomi on voittanut pelejä tehokkaalla viimeistelyllä, onpa ironista, jos nollaan maaliin jäädään finaalissa.
Juuri näin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Parempi voitti niinkuin kiekossa yleensä. Numerot mairittelevat Suomea joka ei saanut kovassa paineessa omaa peliään rullaamaan.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Sanoiko Mertaranta todellakin että "mielenkiintoinen ottelu"???!!! Yleisö nukkui (myös maalin aikana) ja Suomi pelasi huonoimman ottelunsa turnauksessa.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Kiitos Kari Jalonen!!!!!

Laitoit sitten hyökkäysvoimaan nojaavan joukkueen peruuttelemaan finaaliin?


SAATANAN KYRPÄ!!! AMMU ITTES SAATANA!
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos Leijonat kuitenkin! Ehdottomasti voitettu hopea ja lohduttaahan se pikkaisen että Kanada voitettiin kuitenkin 4-0.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Montako torjuntaa Talbottilla kolmannessa erässä? Kun ei niitä maaleja hirveästi omasta päästä tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Ei Kanadalla kauheasti paikkoja ollut, eli sinänsä Suomen puolustus toimi taas mallikkaasti. Suurin ongelma oli kiekon saaminen haltuun ja ennen kaikkea sen pitäminen hallussa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanada sai Suomen näyttämään huonolta ja vie kyllä ansaitusti mestaruuden. Tänään selvästi parempi joukkue. Mutta Suomelta silti mainio turnaus.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Turha lyödä lyötyä mutta olipa Suomi onneton tässä pelissä. Ei toiminut pelissä yhtään mikään. Helvetin pettynyt fiilis tällaisen paskan jäkeen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Maailman hienoin hopeakokoelma kasvaa!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
10 finaalia joista 2 voitettua... Ei suomalaiset ole isojen pelien miehiä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kanada, jääkiekon Saksa. Miksei muut tuota sitten osaa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Näin se vaan taas meni. Kanada tuntuu olevan ihan mahdoton voitettava finaalissa ja silti harmittaa, että taas leijonilla meni vähän löysät housuun kun on se vihoviimeinen tosi paikka. On tämä tyly kohtalo.

No, en tajua, että oltaisiin kauhean huonosti pelattu, 1-0 melkein tunnin jälkeen on sangen tasaväkinen maalimäärä. Itse yllätyin siitä, ettei meillä ollutkaan sitä kirivaihdetta kolmanteen erään, kun kaikki oli vielä aika hallussa, mutta se on myös Kanadan loistavuutta ja malttia johtoasemassa - eivät nuo ihan turhaan tienaa niitä miljooniaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös