Pe 6.5.2016 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 99 481
  • 986
Tila
Viestiketju on suljettu.

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtava juttu että Laine saa onnistumisia heti alkuun! Vähän harmittavasti meni tuo Valko-Venäjän maalitilanne Patrikin kannalta, mutta toisaalta tuo vahinkosyöttöpiste varmasti lämmittää sekin Laineen mieltä, sillä ei kukaan jälkikäteen muista kuinka pisteet ovat tulleet.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Olen kyllä paremmankin Valko-Venäjän MM-historiassa nähnyt. Mutta jos saavat jäähymäärää kunnolla karsittua ja kaikki maalivahtipelin kuntoon niin voivat kyllä näissäkin kisoissa jonkun ison maan yllättää.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Paitsi jos Leafs haluaa sen sentterin. Niin voi.
Joo, niin. En jaksa tuohon keskusteluun alkaa. Eiköhän Matthews mene ensimmäisenä. En voi kuitenkaan olla uskomatta, että Matthewsista tulisi Lainetta parempi pelaaja. It'll come to bite their ass.

Ihan sama mitä suomalaisena Laineesta sanoo, se kuitataan puolueellisuutena. Ei meitä parempaa arvioijaa olekaan, kun ollaan nähty tää kaikki. Käsittämätön lupaus, jollaista ei ole oikeasti (Suomessa) ikinä nähty. Siis lupaus-vaiheessa.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Omaan mieleen tärkeää että nimenomaan 1. ja 2. Ketjut on saanu onnistumisia tähän ekaan peliin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3

jeani

Jäsen
On se Laine kyllä dynaaminen pelaaja.

Tilanne 4-1 ja laine vahvasti mukana neljässä niistä, kolmessa Suomen ja yhdessä Belarussian. Se vastustajankin maali oli Laineen kannalta ihan hyvä, eräänlainen "muistutus".

Kolmas erä menee lähinnä jännittäessä, että tuleeko hattutemppu.

Mikko Koivu on pelannut todella vahvasti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos pääsee pelaamaan uransa ilman suuria vammoja tai murheita, niin me taidetaan saada nauttia Laineesta sellaista parikymmentä vuotta tästä eteenpäin maajoukkueessa, kuin muissakin karkeloissa. Kelpaa!
 

MiksuMan

Jäsen
Tää on niin hauskaa, eka erän jälkeen jengi vetämässä ranteet auki. Aho, Granlund, Laine saavat koko ajan kritiikkiä pienestä virheestä. Toka erän jälkeen tilanne onkin jo 4-1. Nyt voi sitten ottaa tuulipuvut pois päältä ja mennä nukkumaan.

Ja ei siinä kauan ehtinyt täälläkään mennä kun drafti-spekulointi alkaa...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös