Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 643
  • 963

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jäähyilkää vaan enemmän perkele, nyt kestäkää!
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt lähti kyllä Kallio helpolla. Kyllähän tuosta voi rikkeen viheltää, mutta noita vastaavanlaisia rikkeitä on tullut läpi pelin.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onneksi kapteeni Kallio antaa Kärpille mahdollisuuden. Ei oikein tunnu Kärpillä homma toimivan. Nyt perkele suoraa maalille!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Eipä tässä enää ole mitään muuta katsottavaa kuin se, että tuleeko vielä kunnon nahinoita. Vähän näyttää, että nekin tais jäädä tokaan erään. Nyt surffaillaan peli pois.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuo linja kyllä tasainen Oulussa ole ollut. Kärpiltä menee vastaavat teot läpi, maalin hylkääminen ilman että edes videolta katsottiin, aloituksissa Tepsin pelaajia vaihdetaan vähän väliä pois yms.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Pysyn kannassani. Dumarit vetää Oulussa räikeästi kotiinpäin.

Ensin hylätään maali aivan syyttä, melkein heti perään kevyt jäähy. Ei ole sattumaa eikä eka kerta Oulussa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Aijai. Kallio saa jäähyn korkeasta mailasta pahassa paikassa. Kärpillä erinomainen mahdollisuus tulla tasoihin. Toisaalta, jos TPS tämän selvittää, on Oulun ryöstöretki lähellä.

Kävi niin tai näin, TPS on pelannut Oulussa erittäin viisaasti. Hatunnosto Tepsille jo nyt - mikään helppo sarja ei tästä taida ennakkosuosikki-Kärpille tulla.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Kyllä näkee, että Marjamäen työkalupakista löytyvä yksi ainoa taktiikka on nähty. Selin vie Marjamäkeä 100-0. Eihän tuolla materiaalierolla pitäisi olla mitään epäselvyyttä voittajasta, jos Kärpillä olisi edes kaljaliigatason halu ja pelitapa.

Kyllä hirvittää, kun Marjamäen Leijonat yrittää seistä oman maalin takana rakentamassa hitaita lähtöjä ja Kanada tulee kolmella päälle. Siinä nimittäin käy kylmät...
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara pelaa puolustuspäässä erittäin kliinisesti ja on tämän pelin perusteella vahvasti kuskin paikalla sarjassa Lukkoa vastaan. Dufva ei tunnu löytävän muita lääkkeitä maalipaikkojen luomiseen kuin laukomisen kaukaa.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ei mennyt kolmas erä ihan putkeen tuomareilta. Ensin hylätään maali ilman tarkastuksia vaikka veska on jo alueen ulkopuolella ja heti perään naurettava jäähy joka olisi ollut kevyt jopa runkosarjassa.
 

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TAP-LUK. En oo luottanut Karhuseen kertaakaan tän kauden aikana näin paljon. Tällä voidaan mennä vaikka päätyyn. Tuskin tässä sarjassa kumpikaqn molareihin kaatuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös