Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 520 596
  • 2 092

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kapteenille uran 9. hattutemppu ja sen myötä tärkeät kaksi pistettä jäivät Pittsburghiin. Huonona uutisena sitten Fehrin loukkaantuminen, ja alemmat kentät alkavat olla aika kevyttä tavaraa Fehrin, Boninon ja Bennettin loukkaantumisten myötä.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Tottakai kauden eka matsi joka jää näkemättä kiitos tämän uuden ja mahtavan NHL.tvn = 11 maalia ja Crosby 3+1. Joutuuko tässä taipumaan Viaplayn "24,90/kk sisällöstä jota et katso feat. Antti Mäkinen" - comboon? Ei näin!

Ilmeisesti MAF ja Anderson olivat katsoneet vuoden 2012 Pens-Flyers -sarjaa ennen peliä? Koosteen perusteella melkoista hurlumheitä.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Crosbyn maalimäärät tällä kaudella:
• Johnstonin aikana: 28 ottelua, 6 maalia
• Sullivanin aikana: 20 ottelua, 14 maalia.

Lisäksi Crosbylla on viimeiseen 8 kotipeliin ujot 12+4. Eiköhän tässä nyt voida lopettaa ne väsyneet puheet Crosbyn heikosta alkukaudesta ja olla innoissaan siitä, että kerrankin kuntokäyrä on nouseva kevättä kohden.

Myös Kunitz on hienosti parantanut otteitaan ja mies onkin tehnyt viimeisessä kuudessa ottelussa (6. 4+4=8) enemmän maaleja tasaviisikoin kuin koko vuoden 2015 aikana.

Fleurylta heikko peli, mutta rekordi aivotärähdyksen jälkeen maaginen 7-1-3. Alempien ketjujen loukkaantumistilanne on tietenkin se ainut, mikä tässä nyt harmaita hiuksia tuo päähän.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsin kaikkien aikojen hattutemppujen määrät runkosarjassa:

1. Mario Lemieux 40 kpl
2. Kevin Stevens ja Evgeni Malkin 10 kpl
3. Jaromir Jagr ja Sidney Crosby 9 kpl

Sidillä ja Genolla on vielä hieman matkaa Marion lukemaan. Playoffeissa ovatkin sitten lähempänä, kun Mario teki kolme hattutemppua playoffeissa ja Sid sekä Geno ovat molemmat tehneet jo kaksi hattutemppua.

Täältä voi vielä halutessaan katsella kaikki Penguinsin pelaajien tekemät hattutemput listattuna:

Hat Tricks “For” (Regular Season)
Pittsburgh Penguins Playoff Hat Trick History

Edit. Jagrin uran 9. hattutemppu syntyi Jagrin uran 793.ottelussa. Crosby taas teki yhdeksännen hattutemppunsa 675. ottelussaan ja Malkin 406. ottelussaan.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oli kyllä mukava nähdä tuommoista hurlumheitä pitkästä aikaa. MAF ei ollut oma itsensä, mutta 6 kaappia riitti voittoon juuri ja juuri. Oikeastaan jokainen hyökkääjä pelasi erinomaisesti ja peliä vyörytettiin Sens päätyyn kerta toisensa perään. Malkin "vain" 0+2, mutta myös Geno oli hyvällä pelipäällä ja pääsi upean kuljetuksen päätteeksi rimaakin kolkuttelemaan. Letang on aivan kuningas tällä hetkellä 39 ottelua ja 35 pistettä, ihan järjettömän hyvä pelaaja kun on kondiksessa ja Sid is back. Annettaan tunnustusta myös Kunitzille joka on parantanut myös aivan hemmetisti omaa tekemistään ja tottakai sillä on ollut iso vaikutus Crosbyn ja Hörkän peliin samalla. Ikäviltä asioilta ei kumminkaan vältytty kun Fehr loukkasi itseään pahan näköisesti. Toivottavasti @Ralphin HPK:n kasvatiksi ristimä kaveri on kunnossa taas mahdollisimman pian. Onko joku bottom-six kavereista kykeneväinen pelaamaan sentterin tonttia vai voisiko tämä tarkoittaa sitä, että Sundqvist saisi kutsun ylös? Mielenkiintoista olisi nähdä Ruotsin poika kokeilemassa siipiään ylhäällä. Joka tapauksessa tästä on hyvä jatkaa nyt eteenpäin. Ainiin loppuun vielä, että Rust on kyllä tehnyt ison vaikutuksen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Onko joku bottom-six kavereista kykeneväinen pelaamaan sentterin tonttia vai voisiko tämä tarkoittaa sitä, että Sundqvist saisi kutsun ylös? Mielenkiintoista olisi nähdä Ruotsin poika kokeilemassa siipiään ylhäällä.

Pelasihan tuo Kevin Porter jo jokusen ottelun sentterinä, silloin kun Cullen oli Crosbyn laidalla tuossa jokin aika sitten. Ja Sullivanin mukaan Porter siirtyisi taas keskelle, jos Fehr joutuu jäämään sivuun.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
675 ottelua, 898 pistettä. PPG vaatimattomat 1.33. Sidney Crosby on 2 pisteen päässä 900 pisteen rajapyykistä. Järkyttävän kova suoritus tuo. Jos kaikki menee hyvin niin ensi kaudella menee jo 1000 pistettä rikki ja ikää on vasta 28 vuotta.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eipähän tarvinnut peliä katsella aamulla, kiitos GameCenterin "yllättävän" poismenon ja Viasatin.

Fehrin tilanne näytti ikävältä, täytyy toivoa ettei koko kausi ole vaarassa, ja samalla kenties näyttöpaikkaa Sundqvistille tai Simonille. Vaikka kauden alussa oltiin tyytyväisiä että pienessä hetkessä saatiin bottom6:een hyvin syvyyttä, niin ei se näköjään määräänsä enempää iskuja kestä, nyt alaketjut ovat jälleen tuttuun Penguins tyyliin melko AHL-pitoisia.

Crosbyn alkukauden (ja koko uran) pahimman slumpin aikaan ihmettelin että jopa HFBoardsin pahasti bipolaarinen Penguins-osasto suhtautui pääosin melko rauhallisesti kapteenin huonoon tasoon, kun taas ihan kiekkomedian puolelta sateli jokapuolelta aivan mielipuolisia johtopäätöksiä Crosbyn alamäen alkamisesta, treidivaatimuksia ynnämuuta sontaa. No, nyt on taas "asiantuntijoiden" kynät jäähtyneet. Kapteenin kelkan kääntyminen alkoi tosiaan valmentajan vaihtumisesta, ja vuosi 2016 on alkanut tuttuun Maailman Paras™-tyyliin. 12 otteluun tehot 11+7, joka tekee pistekeskiarvoksi 1,5.

Kyllähän Penguins pudotuspeleihin menee ilman avainpelaajien loukkaantumisia. Pakko on kuitenkin toivoa että JR sekä muu GM-katras laitetaan tradedeadlineen asti tietoliikenneyhteydettömään tilaan, sillä liian tuoreessa muistissa on tuo viimevuotinen toiminta.
Toivottavasti esimerkiksi näillä hatarilla Dan Hamhuis huhuilla ei ole mitään todellisuusperää, sillä pelkkien rental-hankinnoiden pitäisi olla täysin poissuljettua.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Fehr on noin kuukauden sivussa Sullivanin mukaan. Nyt testataan alempia kenttiä.

Pistetään nyt pari rental- hankintaehdotusta kun noita on miettinyt hieman: Justin Schultz ja Michael Grabner. Molemmat ovat todennäköisesti tarjolla koska eivät kuulu nykyisten joukkueidensa tulevaisuuden suunnitelmiin. Kummankaan vaihtoarvo ei ole korkea, eli olisivat sopivia Penguinsin käytössä oleviin vähäisiin pelimerkkeihin nähden. Grabner vastaisi tuota Penguinsin nykyistä identiteettiä, eli nopeutta riittäisi mielinmäärin. Pystyy käsittääkseni pelaamaan yhtä hyvin vasemmalla kuin oikealla laidallakin. Ampuu leftiltä joten sopisi hyvin tuonne laituriosastolle jossa suurin osan on rightin pelaajia. Syvyyttä laituriosastolle, pystyy pelaamaan alivoimaa ja onpa joskus tehnyt yli 30 maaliakin NHL:ssä, että sikäli voisi vaikka saada Pittsburghissa uuden mahdollisuuden nousta ratkaisupelaajaksi NHL:ssä. Schultz on taas tuollainen rightin hyökkäävä pakki, eli olisi parannusta Warsofskyyn nähden. Kahdella edellisellä kaudella kunnioitettavat 30+ pistettä. Puolustuspeli on heikkoa, todella heikkoa, mutta toisi lisää kiekollista osaamista joukkueeseen. Näen vielä potentiaalia kakkosparin puolustajaksi, tai vähintään kolmosparin kiekolliseksi pelaajaksi, vaikka pelillinen taso on vuosi vuodelta heikentynyt Edmontonissa. Tämän kauden peliesitysten ja heikon sopimuksen vuoksi kassillinen Crosbyn nimikirjoituksella varustettuja kiekkoja pitäisi riittää vastineeksi, joten siinä olisi loppukaudeksi kokeilemisen arvoinen pelaaja. Tehdään tuosta Schultzista seuraava Matt Niskanen. Oilers-kannattajien kirjoitukset Schultzista kun vastaavat aika pitkälti sitä mitä Stars-kannattajat kirjoittelivat Niskasesta aikanaan. Niskanen oli 25-vuotias Penguinsiin tullessaan, Schultz on 25-vuotias nyt. Siitä vaan yksi projektipelaaja. Toiseen suuntaan noista voidaan lähettää se kassillinen kiekkoja, Plotnikov, Erixon ja 4.kierroksen picki.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ylläolevaa kirjoitettassa oli tullut tieto että Malkin on sivussa viikonlopun otteluista alavartalovamman vuoksi. Hienoa, tämä tästä vielä puuttuikin. Nyt vaaditaan melkoista venymistä joukkueelta.

Sundqvist pelannee huomenna uransa ensimmäisen NHL-ottelun.
 
Viimeksi muokattu:

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens

Grabnerille pelaajana varaukseton peukku, mielestäni muistuttaa takavuosien kunia paljon. Jäätävä luistelija ja joukkuepelaaja, mikä sitten olisi lisäarvo nykyrosteriin, niin tottakai kuka vain NHL orientoitunut pelaaja on päivitystä bottom 6 erityisesti 4. ketjuun, jossa nyt pääasiassa pyörii enemmän ja vähemmän ahl tason pelaajaa.

Schultz taas on suuremmissa määrin asenneongelmainen, alisuorittanut ykköskiekan loppupuolen varaus, jonka annettava NHL tai ylipäätään kiekolle on se 2-3 parin peruspakki. Se hype mitä aikoinaan mieheen kohdistettiin alkaa nykynäytöillä todella pahasti ylimitoitetulta. Kuitenkin myös allekirjoittanut puhui kolme kautta takaperin kärjistettynä malliin seuraavasta Bobby Orrista, vähintään puolustuksen kiekollisesta messiaasta. (Pahoittelut ylisanoista.)

Mutta toki jos Wilson, Rust, ja pakki prospectit ja 1. & 2. Pickit ei sotkeennu tähän niin otan mieluusti vastaan.

E: Sundqvistin ensi esiintyminen on hyvä asia, onko siinä meille uusi 10 vuotta eteenpäin kolmossentteri? Hope so
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Penguinshan rimpuili yllättävän hyvin mukana Tampaa vastaan. Fleurylta toinen huono peli putkeen - mikäli ukko olisi ollut edes OK-tasolla, olisi tästä voitu kairata ainakin yksi piste. Pari turhaa maalia meni omiin joista päällimmäisenä jäi mieleen Kunitzin karsea puppelointi ylivoimalla.

-Sundqvist ei ole vielä valmis NHL-pelaaja, mutta potentiaali on jo nähtävissä. Muutama hyvä laitavääntö nähtiin.
-Zatkoff oli vastoin odotuksia ihan ok
-Malkinin poissaolo näkyi karulla tavalla: kakkosketju -3.
-YV:ltä Kunitz vittuun ja Pouliot tai vaikka Daley tilalle.

En jaksa uskoa että The Great 87 and His AHL Penguins pystyy Floridaa vastaan enää tämmöiseen vääntöön. Noh, eipä tässä voi kuin yllättyä positiivisesti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No joo, taas nähtiin tämän Kesselin arvo joukkueelle, kun rinnalta tippuu tähti ja pitäisi ottaa vähän vastuuta niin tämä ei siihen pystynyt, siis yhtään vaan oli aivan totaalisen surkea ja voisi sanoa, että taas. Kausi on taittunut yli puolenvälin jo ja ei mielipide tästä herrasta kyllä allekirjoittaneella ole muuttunut yhtään, paskaksi hankinnaksi toistaiseksi osoittautunut. Malkinin korvaaminen ylivoimassa Kunitzilla oli täydellinen vitsi ja katastrofi, sen lisäksi, että Kunitz tuhosi ylivoiman hän myös lahjoitti Tampalle hemmetin tärkeän osuman. Ja kun ylivoimasta löytyi jo maalinedustalle pelaaja nimeltä Hörnqvist niin ei tuo ihan putkeen valmennukselta mennyt.

Rust ja Wilson nämä kaksi ovat esiintynyt viime aikoina edukseen. Muiden tilalle kaivattaisiin loukkaantuneita kipeästi. Olisihan siellä se Plotnikov myös, mutta ei valmennukselle kelpaa. Kuhnhacklista ei oikein meinaa ottaa selvää, sanoisin, että ei riitä, mutta myönnettäkön, että on parantanut peli peliltä tyyliin. Sheary ei pysty pitää hyvää tasoa paria peliä putkeen, Porter on Porter ja näin. Sundqvist teki debyytin Tampaa vastaan, ihan ok, mutta vaikea vielä sanoa enempää seurataan.

Zatkoff starttaa Floridaa vastaan, Fleuryn pari viimeistä peliä ovat menneet heikosti. Voitot avaimeen ovat Crosby ja Letang sekä maalivahtipeli. Muilta ketjuilta ei valitettavasti voi kauheasti muuta odottaa kuin kivaa pientä pörräämistä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voitot avaimeen ovat Crosby ja Letang sekä maalivahtipeli. Muilta ketjuilta ei valitettavasti voi kauheasti muuta odottaa kuin kivaa pientä pörräämistä.

Voitot avaimeen? Aivot mitäköhän vittua taas? No joo, Zatkoff yhdestä imaisusta huolimatta vahva peli 40/42 check, Crosby 1+2 check ja Letang 2+1 check. Vahva nousu 2-0 tilanteesta 3-2 jatkoaikavoittoon ja erittäin tärkeät pisteet Pittsburghiin. Ja Kessel ansaitusti tippui ketjuhierarkiassa alaspäin ottelun kolmannessa erässä ja Rust nostettiin kakkosketjuun.

Crosby sai sen 900 pistettä nyt täyteen ja samalla tuli piste nro 901 ja 902.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
El Capitano on näköjään pistänyt kaasun pohjaan tosissaan. Kaveri jota ei huolittu All Stars -matsiin on nyt jo pistepörssin top 10:ssä. Kyllä, sen umpisurkean alkukauden jälkeen. Huikeaa lentoa ja katkaisee kaikki siivet niiltä puheilta joissa McDavidia väitetään jo nyt paremmaksi kuin sir Crosbyä. Ei ole vastaavaa pelaajaa vielä toistaiseksi olemassakaan. Kanen tarvitsee pysyä vain ehjänä pistepörssin piikissä, mutta muilla puntti tutisee. Benn on toisena 10 pistettä edellä, mutta Crosbyllä näkyy tappajan ilme kasvoilla. Huomion arvoista Sidin tämän kauden statseissa on mm. laukausten määrä. On ampunut toveri Evgeniäkin enemmän, mikä on edellisiin kausiin nähden varsin positiivista. Koko uralta siis 900. pinnan raja rikki 677 pelissä. Joku vois väittää, että tahti on ollut kiitettävää näin modernin ajan jääkiekossa..

Valitettavasti nyt on huomattavissa taas se tuttu ominaisuus, että joukkue suorastaan roikkuu Sidin harteilla. Apuja tarvittaisiin muiltakin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
El Capitano on näköjään pistänyt kaasun pohjaan tosissaan. Kaveri jota ei huolittu All Stars -matsiin on nyt jo pistepörssin top 10:ssä. Kyllä, sen umpisurkean alkukauden jälkeen.
Eikös Crosbylla ole kovin maalitahti jos katsotaan joulutauon jälkeisiä pelejä? Ainakin jonkun yön NHL-lähetyksessä oli tuollainen tilasto ruudussa. Taitaa myös pistetahti jossain viimeisessä n. 30 pelissä olla ihan kovaa luokkaa. Hyvä että Crosbylla kulkee, kyllähän NHL tarvitsee juuri tällaista Sidney Crosbya.
 

faro

Jäsen
Eikös Crosbylla ole kovin maalitahti jos katsotaan joulutauon jälkeisiä pelejä? Ainakin jonkun yön NHL-lähetyksessä oli tuollainen tilasto ruudussa. Taitaa myös pistetahti jossain viimeisessä n. 30 pelissä olla ihan kovaa luokkaa. Hyvä että Crosbylla kulkee, kyllähän NHL tarvitsee juuri tällaista Sidney Crosbya.
Joulutauon jälkeen 18 otteluun Crosbylla 16 maalia. Ihan kelpo tahti.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Huomion arvoista Sidin tämän kauden statseissa on mm. laukausten määrä. On ampunut toveri Evgeniäkin enemmän, mikä on edellisiin kausiin nähden varsin positiivista. Koko uralta siis 900. pinnan raja rikki 677 pelissä. Joku vois väittää, että tahti on ollut kiitettävää näin modernin ajan jääkiekossa..

Sullivanin alaisuudessa Crosbyllä keskimäärin 3.636 laukausta per ottelu. Kausitahdilla se olisi 298 laukausta, täsmälleen sama määrä johon Crosby on urallaan yltänyt kertaalleen, 2009-10 kaudella. Siltä kaudelta palkintokaappiin tuli Rocket Richard-pysti. Eihän tällä kaudella maalipörssin ykkösijaan ole enää kuin 10 maalia matkaa...

- Kuuden ottelun maaliputki meneillään, ja kyennyt samaan ainoastaan kerran aiemmin urallaan - joulukuussa 2006.
- Kahdeksan ottelun maaliputki meneillään kotiotteluissa - uran pisin tuollainen putki.
- 10 ottelun mittainen pisteputki päällä. Tämän kauden kolmanneksi pisin pisteputki NHL:ssä.
- 900 pistettä täyteen kaikkien aikojen 11. nopeimmalla tahdilla ja kaikkien aikojen 11. nuorimpana pelaajana.

Voi siis sanoa että Crosbyllä kulkee tällä hetkellä melko hyvin. Upeaa katseltavaa Crosbyn nykyvire. Kapteeni on ottanut joukkueen selkäänsä ja viemässä joukkojaan kohti playoffeja. Parin kuukauden loman jälkeen ottanut taas maailman parhaan pelaajan tittelin takaisin itselleen.

Myös Letangin nykyvire on todella kovalla tasolla. Tuolla tasolla kun Letang pelaa niin NHL:stä ei löydy kuin yksi parempi hyökkäävä puolustaja, Erik Karlsson. Crosbyn kanssa lähes kaksistaan eilen hankkivat joukkueelleen kaksi tärkeää pistettä hienolla loppuhetkien nousulla kahden maalin takaa rinnalle ja jatkoajalla voittoon.

Huomenna sitten jatketaan kun hyvään vireeseen yltänyt Ducks saapuu vierailulle. Perron vs. Hagelin. Despresiäkin mukava nähdä taas. Toivottavasti Malkin on taas mukana kokoonpanossa saatuaan hieman lepoa nyt viikonlopun aikana.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Malkin on tänäänkin sivussa, joten jälleen vaaditaan huippusuorituksia Crosbyltä ja Letangilta. Fleurykin saisi parin heikomman pelin jälkeen nousta sille omalle, viime vuosilta tutulle turvalliselle ja luotettavalle tasolleen. Kessel voisi myös tehdä pari maalia.

Crosbyn huippuotteet palkittiin valinnalla viikon ykköstähdeksi: Sidney Crosby Named NHL ‘First Star’ of the Week - Pittsburgh Penguins - News

Tein pikaisen haun Penguinsin sivuilta, ja jos haulla löytyi kaikki, niin kyseessä oli vasta Crosbyn uran kuudes valinta viikon parhaaksi pelaajaksi. Aiemmat olivat marraskuun lopulta 2011 (paluu kaukaloon pitkän tauon jälkeen tuolla viikolla), joulukuun alusta 2010, marraskuun lopulta 2009, tammikuun alusta 2008 ja joulukuun puolesta välistä 2006. Että eivät nämä valinnat viikon ykköstähdeksi ihan joka viikkoista eikä edes joka kautista ole olleet Crosbyn ansiokkaalla uralla.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
...- 10 ottelun mittainen pisteputki päällä. Tämän kauden kolmanneksi pisin pisteputki NHL:ssä...
Tästä kysyisin, että öytyykö muuten mistään sivua jossa lukisi kauden pisimmät pisteputket? Olisi kiinnostava verrata Kanen pisteputkea muiden pelaajien putkiin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tästä kysyisin, että öytyykö muuten mistään sivua jossa lukisi kauden pisimmät pisteputket? Olisi kiinnostava verrata Kanen pisteputkea muiden pelaajien putkiin.

Eipä taida tuollaista sivua löytyä mistään, tai itse en ainakaan sellaista tiedä. Jos siis tarkoitit tämän kauden pisimpiä pisteputkia. Jos tarkoitit kaikkien aikojen pisimpiä pisteputkia, niin vilkaise noille pisteputkille tänne Jatkoaikaan avaamani oma ketju, jossa on listattu kaikkien aikojen pisimpiä pisteputkia. @Van Taimeri on lisäksi listannut sinne jokaisen kauden pisimmät pisteputket erikseen.

Niin ja tämän kauden toiseksi pisin pisteputki on Patrick Sharpin nimissä. 12 ottelun mittainen putki joulu-tammikuun vaihteessa. Tehot 6+9 tuon putken ajalta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
- 10 ottelun mittainen pisteputki päällä. Tämän kauden kolmanneksi pisin pisteputki NHL:ssä.
Viime yönä (jälleen) neljä tehopistettä ja aika ujoltahan tuo herran pisteputki näyttää tällä hetkellä:

12.1. @ CAR 0+2=2, 0, 0 PIM
15.1. @ TBL 0+1=1, +2, 0 PIM
17.1. vs CAR 2+0=2, +2, 0 PIM
18.1. @ STL 0+1=1, -2, 0 PIM
21.1. vs PHI 1+1=2, +1, 2 PIM
23.1. vs VAN 1+0=1, -3, 0 PIM
26.1. vs NJD 1+0=1, 0, 2 PIM
2.2. vs OTT 3+1=4, +2, 0 PIM
5.2. @ TBL 1+0=1, +1, 0 PIM
6.2. @ FLA 1+2=3, +2, 2 PIM
8.2. vs ANA 2+2=4, +4, 0 PIM
_________________________
Yht. 11. 12+10=22, +9, 4 PIM


Voisi kaiketi sanoa, että joku on herättänyt nukkuvan pedon ihan huolella.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt kaatui Anaheim sitten 6-2. Hyvä peli, Sid ja Letang jälleen liekeissä vaikka jälkimmäinen lahjoitti Getzlafille läpiajon turhan rohkealla pelillä ja Getz siitä kiitti, mutta myöhemmin sitten puolestaan ankkojen kapteeni lahjoitti Sidin läpi ja maalistahan sitä kiekkoa sitten kaivettiin. Hagelin iski Penguinsissa ensimmäisen maalinsa, upeasti rystyltä kattoon läpiajosta ja siinä kyllä tapettiin vierailijoiden fiilistä kun juuri olivat saaneet kavennettua 2-1 tilanteeksi. Fleury oli ihan hyvä, tosin Maroonin veto sieltä kainalosta livahti. Kyllä huomasi kummalla joukkueella luistin liikkuu nopeammin, ankat näyttivät läpi ottelun todella hitailta ja kankeilta kun Pens vyörytti peliä lähes koko ajan hyökkäyspäähän ja sai pitkiä hyökkäyksiä aikaiseksi. Alemmat ketjut ovat kyllä mukavasti pörränneet ja tuoneet energiaa, enemmän voisi sieltäkin tehoja saada.

Kun täällä aikaisemmin noita kauppakohteita mietittiin niin tuli mieleen Vatanen. Voisi tuoda Pensin kakkosylivoimaan kätisyyden ja tulivoimaa viivalle ja Pensin kiekollinen pelityyli voisi sopia miehelle hyvin. Muut mitä mieltä Vatasesta sopisiko Penguinsiin? Kunhan porukkaa saadaan sairastuvalta takaisin askiin niin Penguinsilla on heittää hyviä pelimiehiä myös toiseen ylivoimakoostumukseen, mutta viivassa ei ole rightin ylivoimakaveria tällä hetkellä. Vatanen olisi siihen täydellinen pelaaja.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@Walkin Koska vaan Vatanen Penguinsiin. Ainoa kysymys onkin, millä hitolla Penguins maksaa miehestä riittävän summan ankkalandiaan? Prospekteja ja varausvuoroja Penguins ei enää voi tuhlata, tai tulevaisuus pelataan kohta jämäpelaajilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös