To 31.12.2015 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

  • 64 770
  • 758
Tila
Viestiketju on suljettu.

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Suomalaiset ei osaa puolustaa lainkaan ja vastustajat saavat avopaikkoja tuon tuosta ja tuo näkyy Veinin otteissa selvästi, kun ei luota, että omilta tulee tarpeeksi apuja. Toki varmaan hermoilee noin muutenkin kotikisojen paineet niskassaan, etenkin, kun koppi ei ole missään vaiheessa erityisen hyvin tarttunut.

Kähkönen pelasi about samaa tasoa Slovakiaa vastaan.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tuo Rantanen on kyllä ollut todella heikko. Melkein jokaikinen kerta, kun Rantanen on kulmaväännössä niin Rantanen joko häviää sen tai syöttää huonon syötön, jonka seurauksena kiekko menee vastustajalle.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Helvetti ku pelottaa aina kun tulee veto. Tämmönen on outoa, yleensä voi aina luottaa että joku Rinne tai Saros tai kuka lie ottaa kaikki kiinni.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
En kyllä käsitä miten Vehviläinen osaa tehdä itsestään noin pienen maalissa. Näyttää siltä, että siellä olisi jokainen kulma apposen auki, kun Vehviläinen pudottautuu polvilleen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuomarit nyt kyllä tasotteli, Mikkolalle ei selvästä kampista jäähyä ja sit liian innokas vihellys ja jäi Tsekki-maali hyväksymättä.
 

Vatso

Jäsen
Rantasen verrokkina voisi käyttää vastustajan puolelta viime vuoden draftissa numerolla 6 varattua Pavel Zachaa, joka on täysin dominoinut kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös