Nyt vituttaa!

  • 3 017 945
  • 11 368

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis Kurrihan mainitsi ensin kuivat markkinat, mutta sitten sanoi että KHLlässä on aikaisempinakin vuosina tapahtunut joukkueiden välisiä siirtoja siirtorajan tuntumassa. Rahaakin kuulemma on. Kun Klinga yritti vielä kalastaa lisää niin Jari hiukan myönteli että jotain ihan tiettyjä pelaajia (huom monikko) on seurailtu ja tiedusteltu ja että vastauksia odotellaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rahasta sanoi ens kauden koutsi, että ehkä yhteen pelaajaan. Oliko arvaus vai lipsautus, sitä ei sanottu. Jos tilanne on sanottu, niin aika tarkasti pitää miettiä mihin ne sijoitetaan. Tarvis olla pleijareissakin käyttökelpoinen pelaaja.

Joko Mossesta tulevat rahat oli paperisiirto tai fyrkat menee elämiseen. Veikkaan jälkimmäistä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Vaikka positiivisuusketjuun kävin laittaa viestiä, mutta Jormakan pelin jälkeisen haastattelun jälkeen vitutti kuinka Jormakka sanoo, että näistä on opittava. Vittu se oppimisen paikka oli viime torstain Sochi pelin jälkeen, mutta ei. Mutta turha ranteita avata, koska tässä on 4/60 peliä lähdetty työpaikalle ilman, että tehtäisiin töitä. Näistäkin yhdestä pelistä päätettiin lähteä maajoukkue tauolle kahden erän jälkeen.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Erkka suoraan myönsi että valmistautuminen meni pieleen. Ei jumalauta se ainoa asia mistä pitäisi huolehtia tälläistä jengiä vastaan menee pieleen jälleen kerran. Sentään aikalisän otti tänään. Vituttaa myös laukausten paska laatu ottelusta toiseen.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Avasiko Westerlund yhtään että miten se meni pieleen? Mitä tehtiin väärin? Miksi (taas)?

Ei oikeastaan. Sanoi että energiatasot olivat alhaalla Kazan voiton jälkeen. Oli kuulemma niin iso voitto. Lisäksi totesi että kapealla materiaalilla mennään niin sekin vaikuttaa otteisiin.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Aina ei voi voittaa, kyllä minä ymmärrän.
Mutta risoo niin perkeleesti, kun välillä pelataan hienosti ja seuraavaan matsiin lähdetään kivalle iltaluistelulle kotikaukaloon.

Jokerit ja Ducks: arvaapa seuraava peli...

Jokereita en kuitenkaan vaihda.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Varmin tapa hakea Areenalta pinnat on tulla seisoskelemaan neljän äijän voimin keskialueella, odottaa pari minuuttia, että Jokerit lähtevät seisoskeluun mukaan ja sen jälkeen iskeä helpot maalit Jokereiden kiekonmenetyksistä ja yv:llä. Jokereissa ei tällä kaudella ole yhtään yksilöä, joka pystyisi tämmöisen koomapelin, jossa liike ei riitä tarpeeksi hyvään hyökkäyspeliin, kääntämään omilla yksilösuorituksillaan voitoksi. Tai no. Aaltonen oli alkukaudesta ja jokusen käänsikin, mutta tänään pelanneessa joukkueessa. Regin, Kozun, niin hyviä kun ovatkin eivät ole pelaajia jotka vääntävät paskana iltana pinnat himaan omalla erikoisosaamisellaan. Hagman, Rita, Pöysti, Jormakka, Todd, Wirtanen.. Mitä vittua? Ei yhtäkään vitun matsia koko kaudella, jossa saisivat edes jonkun suonenvedon ja tekisivät maalin jolla herätetään jengi. Pakko tältä illalta mainita vielä erikseen Joensuu, jolla Kazan pelissä taas vähän luistin liikkui, mutta tänään oli taas niin saatanan hidas ja kömpelön oloinen, että mietityttää onko se noilla palautumisajoilla edes mikään urheilija ollenkaan.
 

Mr. Cloudy

Jäsen
Suosikkijoukkue
50 in '07
Erkka jauhaa samaa vanhaa paskaa; Riikaa vastaan tapahtuneen ikimuistoisen sulamisen jälkeen muistaakseni, että näistä otetaan opiksi ja nämä kasvattavat joukkuetta. No sitä seuraa Sotshi-peli, joka oli aivan kauheaa kaikinpuolin. Eikä oltu opittu mitään vielä siitäkään tämän päivän perusteella. Näennäistä mukayrittämistä "takaa-ajossa". Huvittaisi nähdä mitä kopissa on tauoilla puhuttu.
Koko joukkueen hyökkäyspeli aivan tukossa. Ollaan omien luistelulinjalla jatkuvasti; tästä malliesimerkkinä Larsen-Kapanen kaksikon hyökkäyksen avaaminen, joka johti vastustajan maaliin. Kun hyökkäysalueelle päästään niin laukaukset paukkuvat plekseihin tai ensimmäisen vastustajan jalkoihin. Kozun ja Regin saavat silloin tällöin paikkoja luotua, mutta valitettavasti Kozun on ainakin tällä hetkellä todella helppo pelata vaarattomaksi.
Ymmärrän että rosteri on kapea, mutta tälläiset perseen näyttämiset kotiyleisölle eivät vain ole sallittavia. Jos asennetta ei nykyjoukkueesta saada ulos, niin sisään sellaisia pelimiehiä joita edes kiinnostaa.
Päivän kunniamaininnan ansaitsee vielä huikean nelosketjumme pyöritys omalla alueella, joka päättyi Ohtamaan jäähyyn ja Ladan ylivoima-maaliin.

Ei mulla muuta.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Mistähän syystä läpsyttimiä ei ole ollut viime peleissä? Vaikuttaa todella paljon heikentävästi tunnelmaan.

Vaikka ennen inhosin läpsyttimiä, ovat ne Jaffalassa toimineet erinomaisesti ja aktivoineet muutkin katsomonosat kannustukseen.

Ps. Olipa hirveä katsella poikkeuksellisesti vieraspäädystä kuinka Eteläpäädyn sivuosat ovat täysin flegmaattisia kannatuksen suhteen. Siellä tyytyväisenä vain seistään tai istutaan kädet puuskassa.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Argh olipa totaalisen skeida matsi. Alusta alkaen näki, että kundeilla ei ollut mitään poltetta tänään.

Laskin lisäksi, että tässä olisi enää 10 himapeliä jäljellä, siis runkosarjassa. Vähiin käy ennen kuin loppuu.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ensin kuuluttaja kuuluttaa Jari Kullin jakamaan palkintoja ja sitten Jokerit avaa rotsin napit. Ei mennyt ihan putkeen. Ryssiminen näitä heikompia jengejä vastaan on nykyjään (ja ollut myös aiemmin) enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja sitten TAAS tämä Erkan suusta: "Valmistautuminen meni pieleen, mistä vastuu kuuluu eniten valmennukselle". Tuhannes kerta? Ei vittu.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanoi että energiatasot olivat alhaalla Kazan voiton jälkeen. Oli kuulemma niin iso voitto. Lisäksi totesi että kapealla materiaalilla mennään niin sekin vaikuttaa otteisiin.

Vaikka esitys ja tappio vituttaakin niin kyllä tossa Erkan sanomisessa on myös täyttä tottakin. Materiaalin kapeutta taas ei voida oikein kaataa Erkan tai joukkueen syyksi. Tiukka pelitahti noin kapealla rosterilla missä ei ole mitään rotaation mahdollisuuksia, syö aivan varmasti energiatasoja. Varsinkin, kun vielä lähdettiin tähänastisen kauden heikoimmalla kokoonpanolla Ak Barsia vastaan ja siitä kairattiin voitto, niin ei ole mikään ihme, että takki välillä tyhjenee. Kyllä peliesitykset Sotshia ja Ladaa vastaan tuo aika karulla tavalla rosterin kapeuden esiin. Mikäli rosteriin ei saada lisää miehiä, niin samaa tulee tapahtumaan aivan varmasti myös playoffeissa. Ihan niinkuin tapahtui viime playoffeissakin CSKA:ta vastaan, missä joukkueella oli kummassakin tuplapelien jälkimmäisessä pelissä takki aivan tyhjä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mones kerta tää oli, kun toi jengi lähtee matsiin sammutetuin valoin? Lisäksi on sammutettu valot myös kesken ottelun, kuten eräässä 5 maalin sulamisessa 3 erässä.

Tuosta jengistä puuttuu johtajuutta. Sekä penkin takaa että penkiltä.
 

Mr. Cloudy

Jäsen
Suosikkijoukkue
50 in '07
SKA: Slava Voynov neljän miljoonan sopimuksella. Moseksen oikeudet parilla millillä ja tuleva (mahdollinen) sopimus siihen vielä päälle.
Jokerit: Loukkaantuneita iso liuta ja Sallinenkin pelikieltoon. Ei vahvistuksia.
Summa summarum: Rotenbergin puolueellisuus vituttaa aivan suunnattomasti.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Summa summarum: Rotenbergin puolueellisuus vituttaa aivan suunnattomasti.

Romanilla ei ole mitään tekemistä Jokerien hankitojen kanssa. Jokerien budjetti rajallinen ja Jokerit ei todellakaan ole se suurseura, johon liigakausina totuttiin. SKA:n budjetti taas on *rajaton*.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Summa summarum: Rotenbergin puolueellisuus vituttaa aivan suunnattomasti.
Tuleeko se oikeasti yllätyksenä, että RR panostaa enemmän lempijoukkueeseensa? Tuo Jokereiden budjetti tuskin tuosta tulee ikinä mihinkään muuttumaan, kymmenellä miljoonalla saa ihan ok runkosarjassa pärjäävän lauman, mutta viimeistään lännen finaaleissa tulee noutaja. Hjallistakaan tuskin kiinnostaa tappiollisten liigavuosien jälkeen kukkaroa availla lisähankinnoille. Ja jos sieltä nyt jotain pelaajia on tulossa, niin toivottavasti ei hätäillä näiden kanssa kuten ollaan joskus aiemmin tehty.

Tällä hetkellä vituttaa Jokereiden tosi supermakee ja khuul mainoslause joulukuun kotipeleille: Battle of December. Mitä vittua?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Romanilla ei ole mitään tekemistä Jokerien hankitojen kanssa. Jokerien budjetti rajallinen ja Jokerit ei todellakaan ole se suurseura, johon liigakausina totuttiin. SKA:n budjetti taas on *rajaton*.

Jokerien hankinnat ovat Vuorisen ja Kurrin käsialaa. Jokainen. Tästä ei kahta sanaa. Samoin Jokerien pelaajabudjetti oli viime kaudella 10 miljoonaa, on tällä kaudella 10 miljoonaa ja tulee olemaan ensi kaudella hyvin lähellä 10 miljoonaa. Luvuissa on mukana paitsi pelaajat, myös valmentajat ja huoltajat.

Pelaajabudjettia pitäisi kasvattaa, mutta se vaatisi lisätuloja Jokerien toimiston hankkimina. Kun kauppa Arenasta ja osasta Jokereita aikanaan tehtiin, ei ollut Ukrainan kriisiä. Nyt osa potentiaalisista asiakkaista ja Jokerien pitkäaikaisistakin yhteistyökumppaneista ei voi tehdä tai ei pääse tekemään bisnestä Venäjälle. Tämä vaikeuttaa Jokerien tilannetta myös pelaajabudjetin kannalta katsoen nyt, mutta jossain vaiheessa asiat mahdollisesti kansainvälisellä tasolla muuttuvat.

SKA ja Jokerit on syytä pitää erillään koska ne ovat kaksi erillistä ja kilpailevaa seuraa. Ongelma asiassa on vain siinä, että molemmilla seuroilla on samaa omistuspohjaa. Kilpaillumielessä tämä ei ole hyvä tilanne eikä sellaista sallita missään läntisessä suursarjassa koska tilanne on omiaan aiheuttamaan juoruja, vääriä spekulaatioita ja jopa salaliittoajatuksia sekä - vielä tärkeämpää - mahdollistamaan myös sopupelit tietyissä tilanteissa, joissa toinen tai molemmat seurat hyötyvät sopivasta tuloksesta joissakin erityistilanteissa.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
SKA: Slava Voynov neljän miljoonan sopimuksella. Moseksen oikeudet parilla millillä ja tuleva (mahdollinen) sopimus siihen vielä päälle.
Jokerit: Loukkaantuneita iso liuta ja Sallinenkin pelikieltoon. Ei vahvistuksia.
Summa summarum: Rotenbergin puolueellisuus vituttaa aivan suunnattomasti.

Oma ymmärrykseni on se, että Rotenberg kumppaneineen on rahoittanut Jokereita juuri siinä määrin, kun aikoinaan lupailtiin. Kun KHL:ään siirtymisestä tiedotettiin, oli puhetta KHL:n keskitason budjetista ja pelaajabudjetin kolminkertaistamisesta suhteessa Liiga-aikoihin. Näiltä osin lupaukset ovat ymmärtääkseni toteutuneet erinomaisesti.

Ajatus siitä, että Rotenbergin nyt vähemmistöomistajana pitäisi yhä enenevissä määrin rahoittaa Jokerien yli varojensa elämistä, on aika naiivi ja kohtuuton.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
SKA ja Jokerit on syytä pitää erillään koska ne ovat kaksi erillistä ja kilpailevaa seuraa. Ongelma asiassa on vain siinä, että molemmilla seuroilla on samaa omistuspohjaa. Kilpaillumielessä tämä ei ole hyvä tilanne eikä sellaista sallita missään läntisessä suursarjassa koska tilanne on omiaan aiheuttamaan juoruja, vääriä spekulaatioita ja jopa salaliittoajatuksia sekä - vielä tärkeämpää - mahdollistamaan myös sopupelit tietyissä tilanteissa, joissa toinen tai molemmat seurat hyötyvät sopivasta tuloksesta joissakin erityistilanteissa.

Ja ketkä niitä juoruja, vääriä spekulaatioita ja jopa salaliittoajatuksia täällä vääntävät? Tosiaan luvattiin 10milj budjettia ja KHL:n saipa asemaa. Ne saatiin ja nyt silti väännetään täällä että pitäisi kasvattaa budjettia kesken kauden niinkuin liigassa parhaimpina vuosina. Tottakai vituttaa RR kaksoisrooli, mutta veikkailen ettei kesken kauden vetele naruja meidän kulisseissa. Lienee kädet täynnä Venäjän jääkiekkoliiton hommia + SKA konttaaminen.
Meidän konttaaminen ja pelaajien hakeminen on Kurrin ja Vuorisen hommaa jota pojat hoitavat tällä hetkellä koko ajan.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
SKA: Slava Voynov neljän miljoonan sopimuksella. Moseksen oikeudet parilla millillä ja tuleva (mahdollinen) sopimus siihen vielä päälle.
Jokerit: Loukkaantuneita iso liuta ja Sallinenkin pelikieltoon. Ei vahvistuksia.
Summa summarum: Rotenbergin puolueellisuus vituttaa aivan suunnattomasti.
Miksi Rotenbergin pitäisi hankkia vahvistuksia Jokereihin, kun SKA kontaa? Jos sinulla olisi kaksi joukkuetta, joista toinen olisi täysin selkeä kakkosjoukkue niin et sinäkään kakkosjoukkuetta vahvistaisi jos ykkönen konttaa.

Tämä tulee menemään vuosi vuodelta vain pahemmaksi. Ensimmäisenä vuotena hankittiin KHL-kiima Helsinkiin hinnalla millä hyvänsä ja nyt vuosi vuodelta vähennetään Jokereissa puuhastelua sekä kiinnostusta sinne suuntaan.

Hienoa olisi nähdä Rotenbergin molempien joukkueiden kohtaavan keskenään pudotuspeleissä. Ei olisi kahta sanaa kumpi siitä menisi jatkoon. Jokerit on kyllä todella kusisessa tilanteessa. Sääliksi käy, mutta minkäs sille mahtaa. Rotenbergillä ei oikeasti mitään tunnesidettä Jokereiden suuntaan.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Hienoa olisi nähdä Rotenbergin molempien joukkueiden kohtaavan keskenään pudotuspeleissä. Ei olisi kahta sanaa kumpi siitä menisi jatkoon. Jokerit on kyllä todella kusisessa tilanteessa. Sääliksi käy, mutta minkäs sille mahtaa. Rotenbergillä ei oikeasti mitään tunnesidettä Jokereiden suuntaan.

Ja jos Jokerit siitä menisi jatkoon niin sekin olisi Venäjän, Putinin ja RR suunnitelma. Softpoweria tyhmille Suomalaisille jotka ottavat hattua pois kun Venäjän kansallislaulu soi Venäläisistä kajareista.
Ja jos Jokerit häviäisi ottelusarjan se johtuisi Venäjä, Putin ja RR. Ei siitä että toisella on rajaton budjetti ja toinen operoi rajallisella budjetilla. Tuomarit varmasti vetävät kotiin päin se on varmaa, mutta kyllä suurin ero tulee materiaalissa. Vituttaako että toisella on rajaton budjetti ja toiselle ei? Kyllähän se kaivertaa, mutta myöskin voidaan osottaa syyttävää sormea Hjalliksen suuntaan myös. Voisi vipata rahaa jos haluaisi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ja ketkä niitä juoruja, vääriä spekulaatioita ja jopa salaliittoajatuksia täällä vääntävät? Tosiaan luvattiin 10milj budjettia ja KHL:n saipa asemaa. Ne saatiin ja nyt silti väännetään täällä että pitäisi kasvattaa budjettia kesken kauden niinkuin liigassa parhaimpina vuosina. Tottakai vituttaa RR kaksoisrooli, mutta veikkailen ettei kesken kauden vetele naruja meidän kulisseissa. Lienee kädet täynnä Venäjän jääkiekkoliiton hommia + SKA konttaaminen.
Meidän konttaaminen ja pelaajien hakeminen on Kurrin ja Vuorisen hommaa jota pojat hoitavat tällä hetkellä koko ajan.

Jatkoajassa on kyllä hyvin vähän spekua akselilla Jokerit-SKA-Rotenberg. Olen ollut parin venäläisen kanssa katsomassa Moskovassa kiekkoa yhden bisnesjutun illassa ja se mitä he sanoivat tästä akselista, on hieman toista kaliiberia kuin täällä kertaakaan. En viitsi laittaa, mutta luonnehdinta oli "äitsi huoraa" likaisempi. Venäjällä spekuloidaan myös avoimesti että jos SKA ja Jokerit kohtaavat, 100-0 suhde jatkoon. Mistä nämä tulee muualta kuin siitä mistä kerroin?

Jokerien viime kausi (budjettikausi) tuotti isot tappiot. Puhutaan luokkaa 10 miljoonasta, edelleen. Nämä ovat osa alkuinvestointia. Tällä kaudella pyritään siihen, että ihan samanlaisia lukuja ei tulisi. Siksi ymmärrän hyvin että pelaajabudjetti on se 10 miljoonaa ja sillä hyvä.

Kun en ole muuta kuullut, uskon että Jokereilla on varaa kahteen vahvistukseen paljolti Steve Moseksen pelaajaoikeuksien myynnin ansoista. Summana täytyy pitää sitä mitä asiasta on kerrottu. Ainakin lähellä sitä. Tätä duunia nyt tehdään ja hankitaan pelaajia markkinoilta joilla ei vielä ole paljon tarjontaa.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Ja jos Jokerit siitä menisi jatkoon niin sekin olisi Venäjän, Putinin ja RR suunnitelma. Softpoweria tyhmille Suomalaisille jotka ottavat hattua pois kun Venäjän kansallislaulu soi Venäläisistä kajareista.
Ja jos Jokerit häviäisi ottelusarjan se johtuisi Venäjä, Putin ja RR. Ei siitä että toisella on rajaton budjetti ja toinen operoi rajallisella budjetilla. Tuomarit varmasti vetävät kotiin päin se on varmaa, mutta kyllä suurin ero tulee materiaalissa. Vituttaako että toisella on rajaton budjetti ja toiselle ei? Kyllähän se kaivertaa, mutta myöskin voidaan osottaa syyttävää sormea Hjalliksen suuntaan myös. Voisi vipata rahaa jos haluaisi.
Voisi vipata rahaa jos haluaisi, mutta juuri sen takia myi osuuksia muualle, jotta ei tarvitsisi. Toivon sydämeni pohjalta, että Jokereille ei käy Lev Popradin / Lev Prahan kaltaista kohtaloa. Toki silloin pelaaminen jatkuisi varmaan Suomessa. Hieno seura, mutta nykytilanne aika kestämätön, kun Rotenbergin intressit ovat missä ovat. Minun puolestani Jokerit saa voittaa vaikka koko KHL:n, yrittänyttä ei laiteta ja viime kaudellakin Jokereilla oli todella hyvä nippu. TsSKA-sarja nyt sitten oli tuomarifarsseineen mitä kaikkea olikaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllähän se kaivertaa, mutta myöskin voidaan osottaa syyttävää sormea Hjalliksen suuntaan myös. Voisi vipata rahaa jos haluaisi.
Varmasti sinäkin haluaisit sijoittaa rahaa tappiolliseen tuotteeseen. Vastahan se Hjallis tuhlasi 20 vuotta rahojansa Jokereihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös