Ranskan terrori-iskut

  • 310 325
  • 2 203

Jeffrey

Jäsen
Konserttisalin läheisyys nyt eristetty 200-300 metrin säteeltä, eikä kellään oikein mitään tietoa siitä, mitä siellä tapahtuu muuta kuin viranomaisten liikehdintää.
 

Baldrick

Jäsen
Meni muuten maku, kun just kirjoitin pitkän tekstin pakolaisketjuun. Ei siinä, että mun viestissä ois mitään väärää, mutta lähinnä siksi, että aihe on aika lähellä.

Vaikka pystyn itse nauramaan lähes kaikelle, niin tämänhetkinen tilanne tekee vähän vakavaksi...

Edit. Ehkä myöhemmin. Muistan seuranneeni täällä tarkasti myös viime Pariisin iskuja. Pointti ylemmässä oli se, että nyt porukka ilkkuu #unelma-jutulle, vaikka itsekin heitä OSIN pidän vähän hassuina, niin nyt ei ensimmäisenä tule mieleen vittuilu..
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ranskassa ei varmaan ollutkaan yhtään rynkkyä pari kuukautta sitten. Mutta kiva, kun niiden tulva nyt tyrehtyy rajojen sulkeuduttua. Pommeista puhumattakaan.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Konserttihallin läheisyydessä on varmistettu 5 eri räjähdystä BBC:n mukaan. Huh huh.

Tämä tieto siis ihan minuutteja sitten silminnäkijähavaintojen perusteella tehty.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Twitterissä huhuillaan, että olisi taas räjähtänyt. Jossain striimissä kuulunut räjähdyksiä, mutta varmuutta ei ole.

edit: ilmeisesti tuolta panttivankitilanteesta äänet kuuluisivat.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Hmm sisko laitto että Libanonissa kuollut 40, isis. Onko teil tullu mitää tosta?
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
paljon tommonen rynkky kantaa panoksia per lipas? Jos ne on jumalauta ladanneet 10-15 min jengiä siellä konserttimestassa niin..
 

Jeffrey

Jäsen
Ei tuolta konserttisalista enää kukaan elossa tule pois. Sieltä jo paenneet kertovat 2-3 miehen tulittaneen kukin 2-3 lippaallista yleisöön, lisäksi joitakin räjähdyksiä.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt myös Sky:kin uutisoi noista parin minuutin takaisista "uusista" ammuskeluista. Liekö tuonne teatteriin nyt sitten isketty?
 

Baldrick

Jäsen
Rajan ylihän noita tulee muutenkin, mutta fillaristit yms. virolaiset käyttää niitä harvoin mihinkään, mistä voi jäädä kiinni. Ranskassa on vitusti automaattituliaseita, koska raja ja kysyntä antaa siihen mahdollisuuden.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ja millaisia kokemuksia ne olivat? Älä kiertele ja kaartele vaan vastaa, ja jos yrität provota niin käy edes jossain suomi24:ssa harjoittelemassa vähän alusta. Omat kokemukseni ovat tältä vuodelta, ja en tiedä mikä määritellään pakolaiskriisin aluksi, mutta aika lähelle sitä ajoittuvat.
Ja kerropa ihmeessä jos 1000 ihmistä tulee tuosta vaikkapa Ranskan rajan yli päivässä, että miten siellä ei voisi olla vaikka viittä kaveria, joilla on rynkyn osat repussa? Kun alunperinhän tässä oli nimenomaan kyse siitä, miten noita aseita kuljetetaan Eurooppaan, eikä bebeton harhaisist villasukkia tarvitsevien muslimien kaipuusta.

Olen kuullut raporteista joissa turvapaikanhakijoilta on löytynyt lentokoneen osia repuista. Nämä Boeingit oli tarkoitus koota kohdemaassa ja lentää päin merkittäviä rakennuksia. En tiedä kuinka todenmukaisia nämä raportit ovat mutta kunhan nyt mainitsin. Aseita saa maasta kuin maasta kunhan on riittävästi rahaa ja hyvät kontaktit. Ei niitä tarvitse repussa tuoda toiselta puolelta maapalloa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tilastoon voi lisätä ainakin kaksi itsemurhaiskua ja yhden "normaalin" pommi-iskun.... paljonko noita mahtaa tuolla oikein riehua?
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Eagles of Death Metalin keikkahan tuolla paikassa oli tänään ja kuulemma ampuminen alkoi ks. keikan aikana. Osa ihmisistä pääs pakenemaan takaoven kautta, eli varmaan hypänneet lavan kautta pakosalle. Ei kyllä mitään tietoa paljon sinne on sit jääny porukkaa vangeiksi. :/
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt uutisoidaan, että iskupaikkoja olisi 7
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Vahvistamaton tieto oli myös, että yksi henkilö on pidätetty konserttisalin ulkopuolella. Tavallaan hyvä, tavallaan huono. Pääsee liian helppoihin oloihin.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Ja Fb:ssä joku konserttisalissa oleva kirjoittelee livenä, että siellä tällähetkellä teloitukset käynnissä, yksi tapetaan kerrallaan. Hän loukkaantunut ja ilmeisesti kaikki sisälläolevat tullaan tappamaan jos mitään ei tapahdu. Nyt jo kuulemma ruumiita joka paikassa ja konserttisalin kapasiteetti on 1500, vielä ei täysin selvää paljonko ollut sisällä.

Mistä tämän fb-kirjoituksen löytää?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ymmärtääkseni muukalaislegioona ei saa toimia Ranskan rajojen sisällä. Tästä voi kehkeytyä vielä kunnon verilöyly jos nuo tiedot pitää paikkaansa ja keskitytään alueen eristämiseen.
Meinaat että tälläisessä tilanteessa välitettäisiin siitä saako muukalaislegioona toimia vai ei. Jos sitä on mahdollisuus käyttää ja se säästää ihmishenkiä niin varmasti käytetään. Katsellaan sitten jälkikäteen oliko lupaa vai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös